VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeRalika izmedju skanka i obicne trave?
LEGACY

Ralika izmedju skanka i obicne trave?

22 odgovora58,254 pregleda
D A XISTRAŽIVAČ

dec 2010.

interesuje me kako da prepoznam razliku izmedju obicne trave i skunka. bilo je slucajeva kada sam platio vecu cenu za travu,a pri tom me nije nista radila. i obrnuto??? poznato mi je da je osnovna razlika u ceni i da je obicna trava i do 5,6 puta jeftinija u odnosu na skunk,ali u cemu je tu zapravo caka??? navodno bi trebalo da u skunku nema semenki posto se vise vodi racuna o samom uzgoju,ali ni to nije pravilo... stvarno me nerviraju odgovori na ova pitanja,pa bi voleo da mi neko ko se razume objasni,ili makar da me usmeri gde da to procitam i malo se vise informisem... hvala! ako tema postoji izvinjavam se adminu,neka me samo usmeri na postojecu posto je nisam nasao...
He-ManLEGENDA

dec 2010.

Ne postoji obi na i neobi na trava ! Skunk je samo jedna od tisua raznih sorti kanabisa, niata potentnija od ostalih kvalitetnijih sorti, a ima ih i "ja ih" od skunka. To je druga stvar ato danas svaki diler i draga nam policija sve ato ima imalo vei postotak THCa nazivaju Skunk, radi senzacionalizma ili bolje prodaje. A i mislim da se rijetko po ulicama mo~e naii na neke specifi ne sorte, uglavnom je to neka domaa trava, a kako puca valjda ovisi koliko je kvalitetno uzgojena,pakirana, transportirana i sli no. Za raspoznavanje "dobre" vutre od sranja baci oko na ovaj topik, https://forums.vutra.org/threads/5010-kako-prepoznati-dobru-vutru/page2 ... i koristi google
PunxerENTUZIJASTA

dec 2010.

Razlika izmeu Skunka i "obi ne" vutre ti je ista kao i razlika izmeu npr Northern Lightsa i "obi ne" vutre :D

dec 2010.

ima li mozda razlike u temperaturi koja joj pase recimo par stupnjeva gore ..itd konkretno lemon skunk i skunk 1...nikako da nadjem nesto opsirnije na netu svugdje samo osnove....ako netko ima iskustva....mislim isti k....ali opet mozda voli nesto vise:) ty
NumBdoTENTUZIJASTA

dec 2010.

Ogromna definformiranost vlada na nasim ulicima u vez ganje,ima nesto slicno i u amereci sa kushom i chronicon(kao kush je indika a kronik je sativa itd.) he-man je reko sve. thcxx sumnjam das bas u stupanje nac precizne informacije al lemon i skunk#! su jako slicne genetike pa vjerujem da im je tolerancije za temp tu negdje....iako sam mozda u krivu...
Teglica_UnkaAMBASADOR

dec 2010.

skank je sinteticki dobijena marihuana....i jaca je i do 500 puta od obicne trave....naprimer od jednog kg skanka moze da se dobije 20 ili 30 kg obicne marihuane koja opet moze sinteticki da se preradjuje u skank :rofl:

dec 2010.

Da li ste nekad probali skunk ? Hteo bih da kazete kakav je osecaj i da li mozete da se kontrolisete od skunka i koliko traje dejstvo ?
TarkiPOZNAVALAC

dec 2010.

Nemoj skunk puaiti, to ti je gmo hibrid koji se uzgaja u laboratorijima.
NoTrippinAMBASADOR

dec 2010.

uuuuuu zajeban je taj skank, nije ti to ko trava pa da se mo~ea kontrolirat idea okolo svaku curu ata te pogleda pod jaja bacaa, a na babe bacaa bombe Samo taj skank trebaa dobro ugrijat pa u apricu pa tek onda u rizlu, ina e ne radi. https://forums.vutra.org/threads/3114-vutra-hibrid-skunk
SiDAMBASADOR

dec 2010.

kaje to skank? jel to nea za jest? u zadnje vrijeme pitanja su i viae nego priglupa! :ohno:
SiDAMBASADOR

dec 2010.

e jel neko primjetio da je ovo ve jedno 3. ili 4. postavljeno pitanje NA ISTU TEMU... pa jeste vi prsli e... daj nek neko ovo pobaca na ubriate! polit benzinom i zapalit... ontopic: "OBI NU" vutru puaimo mi, a skank dolazi iz svemira, donose ga mali ljubi asti microgerbili koju lagano vuku na tamno smeu boju... mogu onda i ja postavit pitanje,... jel netko ikad puaio neobi nu vutru, dajte mi molim vas informacije, lud sam, bojim se isprobat, dali u se mo kontrolirat, i dali u umrijeti od toga!??!
bozgaLEGENDA

dec 2010.

Na engleskom kompletne informacije o Sensi Seeds Skunk#1 od uzgoja do berbe i smok reporta - http://www.druglibrary.org/strainguide/Sensi_Seeds/Skunk__1/904/index.html boz :sun2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se