LEGACY
Strucni i znanstveni radovi o kanabisu pdf
17 odgovora4,064 pregleda
WEEDetix
ZMAJ94.193 REP
WEEDetixZMAJ
jun 2018.
jun 2018.#1
Dok sam se malo educirao i trazio materijale skuzio sam da u posljednje vrijeme dosta ljudi iz struke pocinje pisat svoje diplomske,znanstvene i strucne radove o kanabisu i njegovoj povjesti upotrebi i ljekovitosti , iz toga se vidi da je nasa biljka i u nasim podrucima postaje sve bitnija i najbitnije ljudi istrazuju pokazuju zanimanje te pokusavaju obrazovat druge jer shvacaju visestruke dobrobiti nase biljke.
iz tog razloga sam odlucio otvorit temu i u nju stavljati pdf materijal o kanabisu s nasim jezikom kojim svi ovdje baratamo :D
pa evo izvolite citajte i obrazujte se
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Stanaccc
ZMAJ27.368 REP
StanacccZMAJ
okt 2018.
okt 2018.#5
Puni hvala na ovome. Toliko razli
itih stavova i na
ina sadnje ima, da je najbolje po
et, od po
etka. Nau
it o biljci sve ata se mo~e i onda primjenit to na sljede
em growu
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#6
nije pdf, moze i prebac nekamo ako treba, zanimljivo stivo zaista...
https://news.ubc.ca/2019/10/28/the-frostier-the-flower-the-more-potent-the-cannabis-ubc-study/?fbclid=IwAR3_NMhIqs7KjC52jCFgzUE_HhpSqBjV-rA33iItJ1NSQMo0L7UJrjAqHZY
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
truare
ZMAJ18.804 REP
truareZMAJ
apr 2021.
apr 2021.#9
Cool video Dr. Bruce Bugbeea sa sveu
iliata u Utahu, a da se nai joa par... tu nas provodi kroz njihove laboratorije za studije cannabisa, pored toga rade uz NASU za uzgoj bilja na space station i na marsu :D , a evo i prije 2 godine dobili dozvolu i za istra~ivanje hempa :)
Ina
e sam ju
er zakasnio na jedan webinar "the state of lighting in commercial cannabis" na kojem je on bio jedan od panelista. Uglavnom.. lik ima zanimljiv posao.
9Z8SoVQ7RZY
jun 2018.
1 / 10
jun 2018.
avg 2021.