VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeStrucni i znanstveni radovi o kanabisu pdf
LEGACY

Strucni i znanstveni radovi o kanabisu pdf

17 odgovora4,064 pregleda

jun 2018.

Dok sam se malo educirao i trazio materijale skuzio sam da u posljednje vrijeme dosta ljudi iz struke pocinje pisat svoje diplomske,znanstvene i strucne radove o kanabisu i njegovoj povjesti upotrebi i ljekovitosti , iz toga se vidi da je nasa biljka i u nasim podrucima postaje sve bitnija i najbitnije ljudi istrazuju pokazuju zanimanje te pokusavaju obrazovat druge jer shvacaju visestruke dobrobiti nase biljke. iz tog razloga sam odlucio otvorit temu i u nju stavljati pdf materijal o kanabisu s nasim jezikom kojim svi ovdje baratamo :D pa evo izvolite citajte i obrazujte se

jun 2018.

:thumb::respect:

jun 2018.

evo jos par komada literature i radova :D
RAOZA.ZMAJ

jun 2018.

:respect::respect: LkjlH3rVETgsg

okt 2018.

Puni hvala na ovome. Toliko razli itih stavova i na ina sadnje ima, da je najbolje po et, od po etka. Nau it o biljci sve ata se mo~e i onda primjenit to na sljede em growu

nov 2019.

nije pdf, moze i prebac nekamo ako treba, zanimljivo stivo zaista... https://news.ubc.ca/2019/10/28/the-frostier-the-flower-the-more-potent-the-cannabis-ubc-study/?fbclid=IwAR3_NMhIqs7KjC52jCFgzUE_HhpSqBjV-rA33iItJ1NSQMo0L7UJrjAqHZY

nov 2019.

pYFHeG5gkUs

mar 2021.

:respect:
truareZMAJ

apr 2021.

Cool video Dr. Bruce Bugbeea sa sveu iliata u Utahu, a da se nai joa par... tu nas provodi kroz njihove laboratorije za studije cannabisa, pored toga rade uz NASU za uzgoj bilja na space station i na marsu :D , a evo i prije 2 godine dobili dozvolu i za istra~ivanje hempa :) Ina e sam ju er zakasnio na jedan webinar "the state of lighting in commercial cannabis" na kojem je on bio jedan od panelista. Uglavnom.. lik ima zanimljiv posao. 9Z8SoVQ7RZY

avg 2021.

Ukoliko ima onih da nisu uka ili - jedan od boljih kanala na YT vrlo, vrlo profesionalno uz linkove ka studijama, preporuka od srca https://youtube.com/channel/UCfDn7HuC58X9BPWUtjpkqQg

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se