VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjePoštarina i preporučene pošiljke
LEGACY

Poštarina i preporučene pošiljke

12 odgovora6,733 pregleda
gloss_zelenkyAMBASADOR

apr 2007.

Slu ajem okolnosti ponovno sam se naaao pred uslugama naae drage nam hrvatske poate:icon_lol: Radi se o sljedeem...fino upakiram (zatvorim kovertu),napiaem na onaj listi adresu (radi se o Nizozem) i sve..stavim x gdje piae preporu eno i dam ~eni na aalteru..:rofl: Situacija odjednom dobiva nagli zaokret...~ena uzima kovertu,nabrzaka je okrene da vidi jeli sve napisano,pogleda papiri i tu stane... }ena: Oprostite,ali ako ~elite preporu eno poslati pismo u inozemstvo koverta mora biti otvorena! Ja: Pa u emu je problem? Jeli preteaka za pismovnu poailjku? (znam da nije,ali pitam)! }ena: Ne,nije u tome problem, ve sve preporu ene pismovne poailjke (valjda i druge..paket itd) moram osobno pregledati i tek onda zatvoriti! Ja: Pa zaato vi to morate napraviti uope??? }ena: Poailjka se mora pregledati zbog opasnosti od SARS-a......... :rofl::rofl::rofl: Nakon ato sam se u po etku totalno sjebo,sada sam se suzdr~avao da ne puknem od smija....:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Da se ne vraam..posalo sam regularno poatom..dolazi na odrediate kroz 5-7 radnih dana! Mislim..stvarno...jebala ih ta poata... Kad sam proale godine (9.mj) slao za Nizozemsku preporu eno kovertu sa parama isto sam je zatvorio, predao liku i on je najnormalnije poslao.... Isto tako..ove godine (neki su ljudi upoznati) sam naru ivao dio opreme iz Slovenije; takoer zatvorio pismo (preporu eno),predao ~eni (bila je neka druga) ,platio i gotovo!!! Nemam pojma odakle se to sada stvorilo???? Zna netko drugi?! i neka vam bude pouka:sun2:da se ne cimnete.... P E A C E !:maryjane:
EXARPPOZNAVALAC

apr 2007.

Hrvatske poate tijesno surauju sa Western Unionon, i zaato bi sad tebi, meni, ikome dopustili da za 2-3eura poaaljemo pare negdi vani i da uredno stignu )jer to i je bit preporu ene poailjke), kad nam mogu uredno naplatit 13 eura za istu stvar? Ma kapitalisti ko-monopolisti ki papci...

apr 2007.

Ma daj, svinje deru ko nespaseni... Preporucena posta do UK oderu 50kn, a kad ti stigne iz vana, i pregledaju ti... naplate 50% carinu. Nema smilsa ljudi... jedino sjemenke ili neke extracte narucivat, jer to ne otvaraju

apr 2007.

je to provjereno, da sjeme ne otvaraju??
cannebosanacPOZNAVALAC

apr 2007.

Od sada aaljimo SARS samo u regularnoj poati , zaato plaati za preporu eno pismo.Jednostavno ga gurnea 6-7 ranije , da stigne na vrijeme .Sutra odmah ide jedno George Bushu , a jedno vladi ,poati i carinskoj slu~bi B i H , 1 muriji za narkotike. Neu im rei ko aalje . Samo u napisati prije upotrebe protresti, kad otvorite udahnuti duboko i ispuniti e vam se 3 ~elje .:icon_lol:
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Ja kad aaljem SARS,aaljem ga mejlom i moram vam re da dodje dosta brzo a i besplatno je.. :icon_lol: :icon_lol:
1mcISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Malo kasnim s temom al eto,, Ja mislim da ti NITKO nema pravo otvarati tvoju poatu jer su to osobne stvari i u dosta dr~ava u svijetu je to zakonom zabranjeno,a nitko ne ~eli odgovarati kazneno zbog svoje znati~elje,,ali imaa slu ajeva kad ti na poati mogu zadr~ati pismo i pozvati te da im ka~ea kao ato je "nedefinirani sadr~aj pisma"..! Nisam joa naru ivao sjemenke preko poate (neta) ali uskoro planiram,i dobio sam savijet da koristim ni~u cjenu transakcije ,, samo meni je bed da se sjemenke ne uniate,s obzirom da idu obi nom poatom..! Uglavnom,mislim da nitko nee otvoriti pismo... :smoke18: :thewave:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se