VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeFarbana vutra
LEGACY

Farbana vutra

72 odgovora12,041 pregleda

nov 2012.

za one koji kupuju, i cisto da se zna, boja nije uvek prirodna ;) vrhovi iste biljke bojani farbom za hranu (slatkise) iskustva, komentari, da li je neko probao da se poigra s tim, slobodno dopunite + link "If you are good with food coloring, you can turn weed whatever color you want. "
maverickAMBASADOR

nov 2012.

podsjeca me na ovo... only in america...

nov 2012.

Sto ti je farbana ova vutra? Da nije udarana?
admiralPOZNAVALAC

nov 2012.

probacu imam 10 g neke domaje koje mi stoje a i nisu nesto i necu da ih pusim :D javim rezultate xD edit: Power kako si farbao jel si farbu mesao sa vodom ili na cisto ?
BladeZMAJ

nov 2012.

Farbati headove nebii mi palo na pamet ni u najgorim nocnim morama...WTF?...kud ide ovaj svijet?

jul 2015.

ja sam cuo dok flush radis u vodu stavis one boje za hranu ko fol dobiju i mirisa-ukusa ali nisam jos probao
Scoot420ENTUZIJASTA

jul 2015.

Iss,kj se posti~e sa farbanjem,pa di vam je mozak,mislim openito na ljude koji to rade...,ova prva slika se mo~e dobit dok je zeleno protrljaa s prstima liae i dobijea tu tamnozelenu klorofil boju

jul 2015.

Hmm,ne znam za vutru ali znam da se recimo cvijecu moze promjeniti boja cvijeta :) Evo jedan primjer Original I nakon stavljanja zeljeza ispod korijena izgleda ovako Ista stvar je i sa orhidejom,ako ste nekad vidjeli u nekom centru plavu orhideju i poletite da je kupite za 190kn i onda ocekujete sljedeci put da cete imati plave cvjetove gadno se varate. Novi cvjetovi ce biti bijele boje ;) E sad,dali se ovako nesto dalo napraviti sa ganjom ne znam: Nije bas 100% sa temom ali eto,mozda nekome posluzi

jul 2015.

pa mozes i ruzu cak ima fin trik granu joj podjelis na 4 djela i onda svaki dio stavis u vodu sa drugom bojom na kraju dobijes ruzu sa 4 boje bas ludo izgleda
savagestrainAMBASADOR

jul 2015.

Ma da, sve je to fora i u redu sa estetske strane, medjutim sta se tice konzumacije, nebih se kladio da kvaliteta ostaje netaknuta, a siguran sam da ju ne poboljsa :)

jul 2015.

Zaboravio si PH kao jako va~an za promjenu boje. Opet, ovisi koje je cvijee u pitanju.

jul 2015.

znam da postoji metoda da se u mraku ostavi duze padobijes one preljepe plave listove preljepo za gledat ali nikakve korsiti od toga

jul 2015.

Na slici se radi o vanjskom bilju.Tako da ph nema veze ;)

jul 2015.

dobro on misli openito vidis da je naglasio cvjee.fora je da saznamo sve moguce nacine da farbamo vutru ili nesto drugo

jul 2015.

Imaa pravo, mislio sam na stakleni ki uzgoj u Nizozemskoj. Van staklenika ne znam jel mogu e mijenjati PH. Uglavnom, nekom cvijeu je mogu e promijeniti boju korigiranjem PH kad je kontrolirano zalijevanje.
BladerZMAJ

jul 2015.

Ali ako je neato dobro za jest, mo~da se gorenjem raspada na toksi ne komponentne... bilo kako bilo ja nisam za to... ali me zanimaju razultati istra~ivanja.
zlotvorAMBASADOR

jul 2015.

Tko se to bavi prizivanjem mrtvih ;) Mi smo nekad davno, u osnovnoj akoli, u SFRJ, radili eksperiment kojemu je bio cilj pokazati kako biljka pumpa vodu kroz stabljiku. Za izvoenje treba: jedna ili viae visibaba, aaa vode, par kapi tinte. Odrezana visibaba se stavi u aau vode, a onda se u aau nakapa par kapi tinte. Nakon nekog vremena visibaba viae nije bijela nego plava. Funkcionira na svim ~ivim biljkama samo je na nekima te~e primijetiti. Da bi to puaio, ne hvala!
donkyhotISTRAŽIVAČ

sep 2016.

gledam po internetu sve neka ljubicasta,crvena,plava i crna trava.Znam da genetika ima velike veze ali i uvjeti u kojima raste pa da neko malo pojasni bilo bi lijepo za vidjet.

sep 2016.

dark devil :D posadia takvu sortu i dobijea takvu travu a vole da poljubi aste i ako se smrznu :)

sep 2016.

nebi mi palo farbat napamet nikad valjda....

okt 2016.

Wow ljudski mozak puno puta zna biti kreativan baa na onaj na in na koji nebi trebao...zajebani smo mi ljudi ...pogotovo kada treba nekog zajebat...

okt 2016.

mislio sam sve prevest al mrsko mi. pa ako znas engleski evo ti clanak http://herb.co/2016/08/25/bud-colors/ uglavnom na boju utje e genetika, ph zemlje, temperatura, vrsta rasvjete, nedostatak nutrijenata imas Ljubi astu Purple Urkle, Grandaddy Purple Crvenu/rozu Pink Flower Shaman Narand~asta Olive Oyl, Kandy Skunk, Alien OG }uta Wicked OG, Grapefruit, Lemon Kush Crna Black Willy , Black Tuna ovo sam izvuko iz clanka da li je itko na forumu uzgojio neku crnu sortu?
StipeZMAJ

okt 2016.

https://www.vutra.org/threads/foto-album-galerija-bez-komentara.609/page-12#post-313726

okt 2016.

kad kliknem to stipe dobijem error nesto security uglavnom nemogu pristupit

mar 2017.

Ovo nije bas farbanje, al mjenjanje boje. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-grow-purple-cannabis-n112
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Farbanje nekuzim ali prije nekih 8-10 godina posadio sam domaje i od zenskih sto su ostale jedna je bila purpl komplet ljubicasta i pocastio sam forum slikama ali nesjecam se nickname iz tog doba.

jun 2017.

a jel zdrava ta boja za pusit...nije da bi probao al eto pitam
StipeZMAJ

jun 2017.

Evo i ja svoje taman ofarbao

jun 2017.

Ja isto gledam da svoje ofarbam, al slab sam sa fotoshopom :D
L0oDZMAJ

jun 2017.

i ja cu ove godine kupit neki sprej i probat ofarbat u ljubicasto :razvaljen::
CrazyNorthPOZNAVALAC

jun 2017.

Farbao nisam, ali sam sipao toplu cokoladu oko 3 nedelje pred berbu, ima mnogo lep ukus, oseti se slast.
StipeZMAJ

jun 2017.

ja bi vam zabranio growat :D ebo me pas :D :D :D
CrazyNorthPOZNAVALAC

jun 2017.

@Stipe ovo sa cokoladom je poznato odavno, za sorte koje su jake i grebu grlo, i sipa se po zemlji oko 3 nedelje pred berbu, jer posle se ispere skroz, ali posto je sipano pre zadnjih 15 dana uticace na ukus, pa bude sladji i blag, nije poput stavljanja hed-a u kesice sa ukusima za kolace, tim ljudima bi ja zabranio grow :)
StipeZMAJ

jun 2017.

ma nas u cemu je stvar. kad bi skupio na jednu hrpu sto sve ljudi stavljaju u ganju, mogao bi skuhat jedan dobar rucak i desert ;) takodjer, mogao bi i dekorirati jedan manji stan. Cijele ribe u zemlji, gumice, spangice, mirisne soli, cokoloda, psecja dlaka, peroksid, drvene kuglice sa sjedala iz opel kadetta 1.6D, sta jos.... vec sam zaboravio sve a nisam ni poceo nabrajat. growanje je jednostavno i sto je jednostavnije, to su rezultati bolji. ova kemijanja su nepotrebni i neucnikoviti visak. ako netko zeli komplicirat, onda postoje provjereni i ucinkoviti nacini za kompliciranje :) al ok. bolje i cokolada neko dog shit :D
StipeZMAJ

jun 2017.

ma nas u cemu je stvar. kad bi skupio na jednu hrpu sto sve ljudi stavljaju u ganju, mogao bi skuhat jedan dobar rucak i desert ;) takodjer, mogao bi i dekorirati jedan manji stan. Cijele ribe u zemlji, gumice, spangice, mirisne soli, cokoloda, psecja dlaka, peroksid, drvene kuglice sa sjedala iz opel kadetta 1.6D, sta jos.... vec sam zaboravio sve a nisam ni poceo nabrajat. growanje je jednostavno i sto je jednostavnije, to su rezultati bolji. ova kemijanja su nepotrebni i neucnikoviti visak. ako netko zeli komplicirat, onda postoje provjereni i ucinkoviti nacini za kompliciranje :) al ok. bolje i cokolada neko dog shit :D

jun 2017.

E kad je Stipetu pobjegao dupli post onda je to prealo svaku mjeru:lol: @Stipe :respect:
StipeZMAJ

jun 2017.

evo opomenuo sam se. :) I opet ne koristia opciju "uredi"
CrazyNorthPOZNAVALAC

jun 2017.

Do sada sam 4 puta sadio, prva 2 nisam imao pojma ni za sta drugo osim vode i sunca, pre nekih 15 godina, i bile su mi savrsene biljke, posle toga sam samo u cvetanju djubrio sa ovcijim i kravljim, u pocetku i sa pilecim ali je prejako, nikada u zivotu nista nisam kupio osim zemlje u poljo apoteci, i slazem se max sa tobom, zato mi indoor i jeste toliki problem, mada koliko vidim dodje manje vise na isto, samo krace vreme.
L0oDZMAJ

jun 2017.

aj da se vratite naslovu teme,a prebacite se u brutal za ostale diskusije ... :djede::djede::djede:
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Mislim da sam sjeban

jun 2017.

ahahahah, Buraz RESTEKPA!!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se