LEGACY
Par pitanja
18 odgovora5,311 pregleda
11 REP22%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#1
Pozdrav svima, imam par pitanja da postavim koja mi nisu jasna, a nadam se da je ovo forum koji ce mi pomoci.
E ovako:
1.) Znaci svi govore da ne treba pretjerivati sa travom, tj. da ako vec pusimo, da pusimo u umjerenim kolicinama. Sta se to podrazumijeva u pretjerivanju?
Nas par (3-4) smo pusili skoro svaki dan po 1g (sad svaki drugi-treci), da li to utice lose na nas tinejdzerski mozak?
2.) Koje su prosjecne cijene u nasim krajevima, za hash, skank i obicnu marihuanu ?
3.) Da li ima razlike ako pusimo travu bez duvana ili sa? Mi uglavnom stavimo pola-pola.
Pusim vec par mjeseci, ali sam uvijek trazio odgovor na ova pitanja, pa se nadam da cu ih ovdje naci. :icon_lol:
Pokusao sam naci odgovore na forumu, ali nisam uspio...
Hvala. :sick:
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
mar 2010.
mar 2010.#2
Ako puaia iz guata i zabavno ti je,a ne osje
aa neke promjene,nisi pretjerao.Zapravo,ato se koli
ine tie,to je ok na vas 3-4 kako si napisao.E,sad...koliko godina imaa neu pitati,ali vidim da si poprili
no mlad,pa ti savjetujem samo lagano i pazi ata i od koga kupujea,a ato se cjene tie,hm...krivo mjesto za takva pitanja (pritom mislim na forum openito-ne temu)
Ima razlike ako puaia sa ili bez duhana! Joa pitaa!!! Baci duhan!!! Duhan je atetan!!! Piae ti na je**noj kutiji cigareta!!! J*b*te!!!
11 REP22%
→ Istraživač
mar 2010.
mar 2010.#3
Moje drustvo je 91-92 godiste.
Znaci treba pusiti cistu travu,zbog efekta,ili sto je duhan stetan?
Hvala.
euforija
AMBASADOR1.538 REP1%
→ Legenda
euforijaAMBASADOR
mar 2010.
mar 2010.#4
pozdrav! evo imas tu cijene preko cijelog balkana i sire!
https://forums.vutra.org/threads/3154-cene-vs-kolicina?highlight=cijene+vs+kolicina
a na cistoj haj je nekak cisci neg s duhanom al zato vise gandze treba!! probaj pa vidi..
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#5
samo nemoj uzet skunu pa odmah na cisto jer ako je dobra neces moci doci k sebi dobrih 2-3 sata :sun2:
wannabeshaman1
POZNAVALAC934 REP37%
→ Ambasador
wannabeshaman1POZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#6
ovisi, na bong treba viae al na pajp ne...a ok je i umjesto duhana stavit neki
aj :D
tako se npr. skunk mo~e du~e dimit, a da duhan ne sjebe do~ivljaj(oslabi itd).
jedino neznam kolko je pametno ove industrijeske
ajeve jer su valjda puni pesticida
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#7
E to sam cuo ali nikad nisam probao (
aj umjesto duhana). Kako gori? Kakav je okus?
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
mar 2010.
mar 2010.#8
1. Kolko sam sku~io, neato stariji sam od tebe, imam 18 i pol, prvi put zapalio sa 13, al aktivno od 16-e puaim, zna
i neato viae od 2 godine. Ima vremena (pogotovo preko zimskih i ljetnih praznika) kad nas 2 (ja i frend ato stalno zajedno puaimo) svaki dan puaimo po gram, i tako svaki dan mjesec najmanje, a zna se razvu i na 3 mjeseca..... e sad, kad to prestane, malo mi treba da se priviknem na normalu al nakon tjedan-dva je sve ok opet, nije da sam ovisan pa mi fali nego mi je jednostavno promjena, jer ina
e imam problema sa nesanicom pa kad puaim lako i dugo spavam a kad se vrati u normalu, onda mi se i spavanje sjebe..... Po svom i frendovom iskustvu mogu ti re da ti to nee pomutit tvoj tinejerski mozak, ja prolazim s 4 i upisujem faks na jesen, frend mi radi ko kuhar, sve normalno....
dalje.
2. imaa gore temu o cjenama, uglavnom 1g je 100 kuna, sad ovisi do dilera i respekta prema tebi kolko ea ustvari dobit i ato ea dobit, svi smo bili sjebani puno puta kad smo po
injali....
3. mjeaanje....hm, ovisi od stvari koju puaia....ako je neki skank dobar, dovoljne su samo mrvice da se ubijea, a obi
na vutra, pa ono, pol-pol, mo~da malo viae u korist duhana, ovisno o tome kolko imate i kakva vam je financijska situacija......a ait....neznam, mi uvijek dobijemo jebeno jak ait pa malo stavljamo i razbijamo se, nas je dvoje samo....., al ra
unaj da od grama jebenog skanka mo~ea srolat 3, od vutre 2, a od aita smo mi znali i 5 srolat al 4 obi
no, al opet napominjen, za sve troje ovisi KVALITETA najviae na to kolko treba stavit.....
Pozz, i ugodno chillanje....
wannabeshaman1
POZNAVALAC934 REP37%
→ Ambasador
wannabeshaman1POZNAVALAC
mar 2010.
mar 2010.#9
okus ovisi koji
aj stavia...al mogu te upozorit da ovi egzoti
ni
ostavljaju aftertejst po pederluku :D tako da najbolje nea domae.
nisam puno puta tako dimio al
ini mi se da dobro gori,
mo~da malo preprzo pa bi stavio viae
aja od trave, skunka.
i mislim da je exarp pisao kako se mo~e prerain prokuhat pa osuait
(da izgubi aromu)...da on na to kapa tinkture od salvije al da mo~e poslu~it i umjesto duhana.
p.s hash nema smisla dimit na joint jer previae toga propadne
a da bi izgorio kako spada ubit ea se od duhana :P
mar 2010.
1 / 10
mar 2010.
mar 2010.