VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanježivotno pitanje-pao test
LEGACY

životno pitanje-pao test

22 odgovora2,010 pregleda

jan 2016.

Pozdrav svima!konstantno puaim vutru ve nekih 5god sa povremenim pauzama!prije 2god konkuriaem za posao profesionalnog vojnika i budem primljen,meutim na medicinskim pregledima me provale na thc i izbace me!!!e sada nakon nekog perioda opet sam konkurisao i proaao sam sva testiranja ato se ti e fizi ke spremnosti,sada slijedi ljekarski ponovo!!ne varim ve 3mj a ljekarski je za 1mj,meutim dru~im se sa ljudima koji esto vare i dolazio sam u prostorije gdje se varilo ali nakon 10~15min u kojima se osjetio miris vutre!!interesuje me da li sam ja to mogao inhalirati u sebe i mo~e li me to opet zeznuti!?jbg stalno sam u tripu zato ato sam ve kiksao pa sam se opteretio malo :-),razumite me!pozdrav svima!p.s volim vutru i jedva ekam da ovo proe pa da si zavrnem topa i izgotivim se pravoo :-D

jan 2016.

Da, bit ea pozitivan. ak i da si samo uaao i izaaao iz te sobe opet budea pozitivan ziher. To ti velim iz vlastitog iskustva, jbg. Edit; ako nije bilo dima pa neea od mirisa biti pozitivan ;)

jan 2016.

Nije bilo dima,al znaa onaj fini ubita ni miris!?
NoVaselinePOZNAVALAC

jan 2016.

Siguran sam da se THC moze preneti i seksualnim putem. A ovo setanje kroz sobu gde je neko ranije pusio, to je tek ziher.

jan 2016.

Onda nije bed. Ja sam bio pozitivan samo ato sam uaao pokupit jaknu iz hodnika birtije u kojem je neka ekipa varila. Nee ti miris zavrait u pluima, haha :D.

jan 2016.

wtf. kakav je ovo naslov teme
DvolicniLEGENDA

jan 2016.

ja ve 3 dana tra~im zna enje rije i auto i autofem sjeme i joa nisam naaao, a ti mrtvo ladno otvaraa temu koja ve postoji u nekoliko navrata

jan 2016.

isto ti dodje, samo sto prvo moze da bude regular automatic a drugo ukazuje na feminiziranu menku ;)
mikuleENTUZIJASTA

jan 2016.

oces da budes profesionalni vojnik a nemas samokontrole mesec dana da sedis kuci i ohladis se prijatelja koji duvaju za to vreme...ccc... nije to kontrolni iz matematike vec pitanje egzistencije. moj savet ti je da se uozbiljis.
21 gramLEGENDA

jan 2016.

@umakac : Uzmi sam test u apoteci, pa se testiraj ili idi u neku privatnu laboratoriju, pa nek' ti to odrade, isto da budea miran. Mislim da je testiranje od 5 do 7 eura, zavisno od laboratorije. Posle tri meseca apstinencije mislim da si bezbedan. Sreno!

jan 2016.

Hvala..
Brkato PraseAMBASADOR

jan 2016.

Ja sam siguran da je momak pitao pola mene i pola foruma sto je auto a sto autofem :) Jesi nasao rodjace?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se