VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeUlicni nazivi za količinu
LEGACY

Ulicni nazivi za količinu

20 odgovora9,147 pregleda

okt 2014.

Koliko sam primetio nikad se ne govori niti kupuje u gramima. uvek se spominje paket, ali kog god sam pitao koliko grama ima jedan paket, dao mi je drugaciji odgovor. neki likovi spominju petice, trojke itd. koliko sam shvatio petica je 5 paketica, trojka tri itd. kad pitam kolko jointa moze da se napravi npr od 1g, kazu mi zavisi kolki joint pa i tu spominju neku velicinu trojku i tome slicno. nista mi nije jasno. trazio sam po netu, nigde nema objasnjenje
Z&NZMAJ

okt 2014.

Ako ka~u petica, misle 5 grama, dobia 3-4. Ako ka~u trojka, misle 3 grama, dobia 2. Ako ka~u gram, dobia mo~da 0.8. Od grama 3-5 pljugi, ovisno jel valja to ata i koliko ti treba uope. Preporuka je izbjegavati uli no smee, jer naj eae je smee u pitanju. Ako baa nemaa izbora, odnosno nisi u stanju posaditi da imaa svoje, onda sretno s nabavkom i pamet u glavu.

okt 2014.

A ako ka~u doma ica najvjerovatnije ea dobiti doma i isprdak od trave tako da nema ti tu sre e em moa dobiti sranje em te zakinu em moa najebati. Zato obrazovati se malo tu i uzgojiti sam za sebe koliko ti je potrebno i nemaa nikakvih problema u vezi upitnosti kvalitete i koli ine koliko imaa toliko se i rastegnea. PS. Ina e ne vidim smisao ove teme, ovo je obrazovanje pogreane vrste na forumu se ipak obrazuje o delikatnijim stvarima.

okt 2014.

Paket mo~e bit najmanje 5. Sama rije paket ti ka~e da se radi o veoj koli ini. Komad = gram (mi) ali ato ka~u gore esto dobijea manje radi tog ato taj komad dok doe do tebe proe pet ruku. Paket ne mo~e bit dva komada, tri niti etiri jer komad koata 50kn, dva 100kn, tri 150, etiri 200kn a kad se odlu ia uzet pet (petardu) dobijea pet za cijenu etiri ili ak negdje tri (ovisi o cijeni) i tih 5 komada sa popustom je paket ili joa petarda i gro drugih naziva. `to opet dobijea zakinuto za frulu dvije. Osim ako nemaa vagicu pa si mjeria pri kupnji. Imaa i pojam kombinacija. To je kad se vas 4 skupi i svako donese 25kn pa si uzmete komad, u tom slu aju cijeli komad ide u trubu, nikako dvije. Kad ka~ea paket bitno je znati s kim pri aa, ako si s nekim opasnim igra em a on ka~e da ima paket (ili kesu) to naj eae zna i da ima 50 ili 100 komada, a mo~e bit i viae. Ima tu joa puno cakica al to je sve ru~no kad sagledaa iz neke druge perspektive, ciganija oko komada kojeg ljudi buksaju meu jaja i ak neke budale u pakau stavljaju. A koji koata 100kn ponekad. Fuj fuj.
boss117POZNAVALAC

okt 2014.

kod nas se prodaje ti takozvani paketici, zovemo ih cener(10 KM) i petak (5KM), uglavnom kvalitetna trava bude, samo ne znam gramazu jer nikad nisam vagao, a nije me ni interesiralo svakoko ne mozes reklamaciju vrsit, otprilike od ovog cenera mozes 3 pljuge napravit kad pomjesas sa duhanom, a od petaka jedan dobar top.
olidoboliLEGENDA

okt 2014.

nemam pojma
TarzanZMAJ

okt 2014.

koja glupa tema, paket je obicno 1gr, bar kod nas u HR.. petica je 5gr trica 3gr, i ako uzmes 5 naravno da dobijes 5 ili vise, nije bas tolko strasna situacija na ulici kako pricate.... i od paketa (1gr) se napravi 1-2 normalna (malo veca) jointa https://www.youtube.com/watch?v=n5m68tP87Cw
MuskoloAMBASADOR

okt 2014.

Da i kod mene je isto tako, mozda smo iz istog mjesta :D a pogotovo zimi kad pocnu uvaljivati ono smece od albanke jos ti za 10 KM stave 2 frule :S sva sreca pa sad imam svoj proizvod :D
littleGreenENTUZIJASTA

okt 2014.

Krivo mjesto buraz. Ovo je forum, a ne ulica. :)

okt 2014.

Eto, nau ili smo da se ne isplati kupovati na ulici i riskirati ve da je najbolje svoje uzgojiti a na forumu je hrpa informacija kako to realizirati.
BladeZMAJ

nov 2014.

1g-komad 5g-panj ili petarda 10g-cener 25g-pola vree 50g-vrea 100g-paket 500g-pola litre 1000g-litra

🔒 Ova tema je zaključana