VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeJel se desilo nekad nekom?
LEGACY

Jel se desilo nekad nekom?

140 odgovora13,295 pregleda
ZonoMAMBASADOR

jul 2008.

Pre jedno 8 meseci ja i ekipa otisli na jednu vikendicu i naravno planirali samo da duvamo dok smo tamo.Ja pre toga napravio pauzu od 2 meseca.Drugar je poneo neku jako dobru vutru,ja uzeo bukvalno dva dima,al sam jako dugo drzao dim u plucima.Sve je bilo ok dok sam sedeo,al kad ustadoh show.Vidim,ja da nesto nije uredu i kazem drugu da mi donese vode da se umijem jer mi nije dobro.Kaze on nema moramo do vikendice da uzmemo.Na putu do vikendice meni se toliko slosilo da sam krenuo da se umivam koka-kolom.U jednom momentu slika pred ocima skroz mi je pobelela i krenuo sam da zanosim kao da sam mrtav pijan.Ubrzo posle toga nisam mogao ni da cujem.Krenuo sam da padam al me je sva sreca drug uhvatio.U nijednom momentu nisam skroz izgubio svest al nisam mogao da kontrolisem telo na jedno 2 minuta.On mi je rekao da cucnem i duboko da disem.To sam i uradio i polako osecaji poceli da se vracaju.Za 10 minuta sam bio skroz ok ali sam se osecao jako jako umorno.Tada sam se jako uplasio i nisam duvao skoro 3 meseca. Jako volim vutru ali od tad kad god duvam imam malo straha u sebi.Niposto nebih voleo tako nesto opet da mi se dogodi.Da li je neko imao slicno iskustvo i zna li neko zbog cega se to sve desilo.
pecko88ENTUZIJASTA

avg 2008.

Nista strasno, ne brini. Imao si najvjerojatbije pad krvnog pritiska, jer posledice simptome koje si opisao, ukazuju tacno to. To ti se isto moze desiti i kad nisi nista pusio a posle duzeg sedenja naglo ustanes.
GreenManAMBASADOR

avg 2008.

Ako se desilo samo tad onda nema razloga za paniku.Desava se i bez vutre.A jos ako je stvarno dobra...a i ako si predugo drzao dim pao ti je nivo kisonika u krvi pa si malaksao...
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

A tlak sigurno, ubudue za svaki slu aj nosi vode uvjek kad duvaa a i neato slatko nee akodit Ma znali su se ljudi onesvjeatavat kad im tlak padne od vutre ako su nenavikli ili nisu niata jeli taj dan i tako
ZonoMAMBASADOR

avg 2008.

Samo tada se desilo ,hvala bogu.I ja sam mislio da je pritisak ali nisam bio siguran Hvala ljudi .
iDEATHISTRAŽIVAČ

avg 2008.

ha ha meni se desilo kada sam povukao dim jedne dobre vuje,3 sekunde nisam ideo nista.crnilo,kao da je neko ugasio svetlo.skenjao sam se :D .

avg 2008.

Meni se desilo jedanput nesto slicno ali nije toliko trajalo. Ono, kao kada ustanes naglo pa ti se zacrni sve, jedva stojis... pritisak valjda, nego sto sam hteo da kazem jednom sam mnogo, mnogo drzao dim i zacrnilo mi se sve odjednom. I kako sam koracao napred, nisam mogao da stanem nisam osecao nista 3 sekunde i udario u zidic jedan, sva sreca pa je bio malo iznad stomaka nisam pao preko, bila velika visina, i kad sam udario ispadne mi buxna. I posle sam trazio dole buxnu 10 minuta, da bi provalio da mi je ispala na zidic onda, a ne preko... :D Poenta, verovatno je od dima, meni je barem bilo. Samo sto si ti izgleda imao mnogo, mnogo manje kiseonika nego ja :D
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

Nemoj dr~at ko svinja previae dim i neea se onesvjeatavati Imam i ja naviku dr~anja dima pretjeranog ali pokuaavam se odviknut jer koliko sam shvatio totalno je nebitno

avg 2008.

Lift aat... pa kad zakrene tlak u mozgu... preporuka mlaima:respect: Ali zanimljivo kako masa govori dogodilo mi se ovo, ono, ful ludo bilo, udnovato neobi no itd... brija bokte... zato i puaia, a ponekad opali na malo ja u briju pa kad se misli po nu vrzmat po glavi...fijuuuuu, brain chemistry sto na sto:spliff: Meni bolje kad se du~e dr~i...dobra roba zabija instant naravno...ali du~e dr~at po iskustvima mene i ljudi oko mene ja e zabija... sad, ne i preko 6-7 sekundi isto zbog plua...al bolje zabije atagod tko reko po dokazima nauke (osobna iskustva i uvjerenja uva~avam:P ):balls:
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2008.

tak nebitno koliko drzis...ak je high grade ganja onda mozes pusit ko cigaretu i svejedno se ubit ko guzica... totalno nebitno...samo se bezveze preforsavas i sjebajes... a sto se tice original posta...got a good feeling da to sto si ti pusio je bila dobra indica...jako dobra indica :))))) nisam indicu pusio grooooooo...jaaaa biiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bahateeENTUZIJASTA

avg 2008.

meni se to desilo jednom a uzrok je bila glad pa sad se najedem pa onda aimpu
brendPOZNAVALAC

avg 2008.

Desilo mi se jednom ali mi je bilo losije nego tebi i to od jednog dima.Naravno da se nisam uplasio,jer je to extra vutra.

avg 2008.

Najdra~e preforsiravanje vutrom (jer to je rezime ove teme, isto prepuaavanje pa luduje mozak) bilo mi je kad sam imo briju u glavi zatvorenih o iju "kozmi koj jaje u obliku kocke"... ta mi je bila tad simpa i zanimljiva, ostao sam nakratko i eto feate u glavi:sun2:

avg 2008.

Ovako drugar zavrsi neku polutku za 200 kinte i ja otvorim pogledam i kazem pa sta ti dao ovo nema ni polutka jbt.. ma ajde brate zajebo te.. i smotam ja to za mene i druga ispusimo smejali smo se jedno 20 min valjali smo se na neko terenche sa vestackom travicom ^^ i sad ucutimo se konacno i drugar od jednom AAA i ustane i kaze oce zemlja da me proguta nije mi dobro vodite me u bolnicu i ja mu kazem daj be smiri se koj ti ***** samo se smiri ma jok on ne jebe i tu je bio jedan drug sa nama on nije pusio a njegov cale je doktor.. i odvedemo ga kod njegovog caleta i on covek kaze.. legni da spavas bice ok.. sutra dan ja odem kod njega on kaze brate nije mi dobro plasim se ja ga pitam kako se bre plasis on kaze evo malopre sam se pogledao u ogledalo i uplasio sam se samog sebe.. ja reko jbt ovaj prso skroz.. i nista posle nedleju dana ode on kod lekara kad ustanove njemu srce preskache e sad da li je to zbog trave ili ... to se nezna

avg 2008.

ne znam sta da ti kazem, da niste pusili heroin:hotpants:, salim se, meni jedino sto se desi od prepusavanja ili od dobre vutre je da mi se trese telo i noge obavezno klecaju, to je to, nikakva propadanja u zemlju i ulaz u druge dimenzije, mozda to zavisi od coveka do coveka, a mozda ima stvarno zajebanih vutri...:spiderman:

avg 2008.

Tebro mnogo smo malo ispusili da nas je ovoliko razvalilo ja mislim da je prskano i mogu da ti kazem da me je drzalo dobrih 3 sata ja sam se prebio.. al nisam tolko prso ko on.. bio sam odvaljen proso trip i nikom nista a drug se izbezumio :icon_eek: Ovo mi je pravi acc prirodnjak sam napravio samo zato sto nisam mogo da se setim sifru to vece LOL xD ali danas sam se setio :eyebrows::hehe::b_cyclops:
BlacknessISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Ma mogu se bolesne stvari desavat na vutri, pogotovo pocetnicima i onima koji dugo apstiniraju :evilking: Ja se sjecam, treci put u zivotu kad sam pusio s drugarima, takva paranoja to je nenormalno... Sjedim u kutu, tresem se, blijed ko krpa, hladni znoj me obljeva... ovi nesto govore, ja kurca ne svacam... srce mi kucalo nenormalno, zabrija sam da ce mi iskocit iz tijela i eksplodirat.... to je trajalo nekih pola sata... onda sam se izrigao ko nikad u zivotu... Mjesecima poslije sam jos mogao osjetit srce kako mi kuca u bilo kojem trenu... :spliff:

sep 2008.

uuuuu da xD.... mojoj priji srce nenormalno tuce poslije pusenja.. nevjerujem da je samo zbog vutre jer inace ima srcanu manu tj rupu na srcu O_o pa joj pusenje vutre ubrza uzasno a od duvana nista....ooohh jednom sam poslije duge apstinencije od vutre :D zapalila doma i totalno san bila ufilmana da me neki ljudi vuku u dubok ponor koji izgleda ko pakao :D brutalaa.. to me drzalo punih pet minuta i onako san se grcevito borila na kaucu.. prebolesno
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

i meni se desila tako neka slicna pricha kad sam duvao sa freendovima neka vurta je bila ali do jaja prva liga bilo nas je 4 ispusili smo jedan joint a ja kao uvek volim da vucem dobro i nakon 4-5 dimova samo mi je u usima pochelo da zzzzzzujii kao komarac i tada nisam vise mogao da stojim a kad sam cucno nisam chak nista ni video i poslije jos gore stvari covece odem ja od njih se odvojim par metara tad sam se umivo sokom da dodjem kao sebi a onaj zid mi ide gore dolje ne smem da ustanem i poceo sam da pijem sok zbog suvi usta popio sam dos soka onda me je ufatila jos jos gora jeza nes su stavili u sok neznam stoo nisu mi nikad rekli to me drzalo neki 4 sata i posle kad sam pokusao da sidjem niz stepenice kao bilo mi malo bolje tad sam upa 3 puta sjebo ruku napukla mi kost covece i bio sam izgubljen celu tu vece :b_evil::b_evil::b_evil:
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

:balls::balls:ewo zaboravi jos dozivljaj isto sam se previse naduvo kao i obichno nije nigde bilo vode suha su mi usta i dok sam trazio j..nu vodu odjednom ugledam panteru ili "puma" kako stoji i gleda u mene kao oce da me napadne tad sam izgubio najmanje 100 godina zivota gledao sam u nju ne secam se bas ali oko 2 min kad se ona poslije pretvoti u macku tad sam zahvalio bogu
choki123POZNAVALAC

nov 2008.

Vjerovatno ti se ne bi desile ovakve stvari da si malo polakae iao,treba iskustva ak i ato se trave ti e u nekim situacijama,a ove dimove ata odjednom vu ea padne tlak prebrzo,zato meni to nikako ne paae,a kad nabong puaim uzimam skroz male dimove polako,mo~da zvu im smijeano sad al mislim da i s travom treba bit oprezan pogotovo kad tek po injea,jer par puta sam se doveo u takvu siuaciju da sam mogo napravit glupost koju ne bi zaboravio lako,i joa pogotovo kad zapalia neato ata ti mozak rastavi:vb_smash:...

nov 2008.

bie da si bio u crnoj gori tamo je i ma ka puma znaa kad pri aju vrabac i glista? veli glista njemu oo sokole sivi on uzvraa dje si zmijo ljuta
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

nov 2008.

da tebi nije neko izrendao pechurke u vutru???:-)))
m4r3POZNAVALAC

nov 2008.

To se i ja pitam, jbt 10 godina duvam i nikad nisam imo nijedan ozbiljniji trip sve su to neki tripovi koji ti se mogu desit i dok si normalan.. a sto se tice pritiska to mi se znalo desit kad naglo ustanem i to nema veze sa vutrom nego sa dugim drzanjem dima u plucima ccc 1.ne duvati na gladan stomak ! 2.ne drzati dim vishe od 5 sec u sebi ! 3.i na kraju krajeva ako neznate furat vutru nemojte je ni pusit, radije uzmite alkohol ,jednostavno postoje ljudi koji to ne podnose, postoje chak i oni koji glume IDIOTE kad se napushe i pocnu se glupirat.Pa majku mu sto uzimat nesto sto ti skodi, mislim ne skodi ono koliko ljudi naskode sebi svojim glupim furkama. Chuj pumaaaaaaaaa oj hljebe/krusheeeeeeeeee, ti ili se drogirash nekim tezim halucinogenima il fakat imash problem sa vutrom, pa je nebi trebo ni pusit.
ev ja sad malopri oso s kompa trazit mobitel i za deset minuta se za komp vratim s sendvi em... to je okrutno hehehehe
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

a jebiga neznam sad sta je bilo pucami ***** verovatno su me zavalili nechim jbm mater sve je bilo ok tu i tamo dok nisam popuo sok i onda puffff:notnice::notnice::notnice::notnice::notnice::notnice::notnice::notnice: a verovatno nisam jeo pozz:spliff:
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

a ne razumem sto se podrazumeva pod te pechurke su to neke gljive "ludare" ili koji kk..ccc hvala unapred
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

a ja mislim da nije bilo ti pecurki preda mnom je moto ja sam kupi vuje i onda smo duvali jbg je dao je lik zavio jedan veliki i jednu turu na flasu mislim zajesno smo k0onbinirali flasu i jox pa verovatno to ako0 nes nije bilo u cugi i od tad vrlo retko duvam jer ima onaj jebeni osecaj koji me ubija jedino kad pijem i kad je dobra ekipa
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

To s peurkama je bilo sarkasti no...
vandalxENTUZIJASTA

nov 2008.

meni se desi nekad u zatvorenim prostorijama,gdje je puno ljudi,zagusljivo,slika pocne bijelit i ko da neke tockice vidim...malo svjezeg zraka udahnem i sve ok

nov 2008.

Jbg,i meni se takvih stvari znalo desiti,kao i mojim prijateljima,npr i mene uplasi a ima raje, oni vole kad im se to desi jer i ne desava se tako nesto cesto :) Ja npr mzim osjecaj kad sav utrnim,pa pocnem nekad i jezikom zavrtati dok pricam,isto mrtav pijan :) dok mom haveru to kad se desi on iscoolira i okrene to na zajebanciju i onda je cirkus 15-tak minuta. Moj ti je savjet,kad ne duvas dugo nemoj s prvim dzoksom previse forsirati,uzmes 3-4 normalna dima (bez da ga cuvas ko lud u sebi) i polako dodaj,pa onda opet koji dim lagano uzmes i bit ce ti super,bolje nego da se naglo poslije pauze preforsiras i onda ti bude lose .
iamcbrISTRAŽIVAČ

nov 2008.

slicno se meni dogodilo danas, ostao sam sam kuci, pustio neku muziku i zarolao dzoks od neke trave sto mi je ostala od vikenda... i nista napusim se ja, super sve... 3-4 minuta kasnije, pocinju simptomi kao da mi je pao secer ili pritisak, malaksao sam, ne mogu da se kontrolisem, padam itd... brzo sam otisao u kuhinju i uzeo kocku secera... ne pomaze. onda sam uzeo da jedem nesto... ne pomaze. legoh da spavam kao bice mi bolje. TEK SU TAD poceli tripovi. cula su mi se pojacala, zvaku koju sam zvakao osecao sam 10x jace, vrelina u prstima, svi zvukovi koje sam cuo su se prelivali, kad zatvorim oci pocnu slike da mi se vrte, slika za slikom, 1000 na sat. poceo sam da umisljam stvari, da se ne znam otvaraju vrata sobe, da me neko budi, da neko koraca pored mene... jebote mislio sam da cu umreti. i uspavao sam se na kraju nekako, i evo probudio sam se pre sat-dva, totalno malaksao, sad mi je bolje ali nisam uopste sjajno... nije do pritiska onda, jer bi secer i voda i jelo pomogli, ovo je bilo do zajebane vutre...
m4r3POZNAVALAC

nov 2008.

Ako mislish na one "zvjezdice" koje poput jata pcela prolete na par sekundi, mislim da i to nema veze puno sa travom, meni se deshava i kad nisam napushen a i ostalim ljudima, mislim da ima veze sa pritiskom ..
hirnISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Da i ja mislim ma te su ti zvezdice malaksavost nema to veze sa vujom to se meni chesto desava i kad nisam naduvan nije to nis
BrenerPOZNAVALAC

nov 2008.

Ja mislim da si se ti jednostavno prepusio. :D Kasnije kako budes vise pusio nema sanse da ti se isto dogodi hehe
wannabeshaman1POZNAVALAC

dec 2008.

dimio si deset godina,a nisi dobio ni jedan trip? pa emu to :D? upravo oni kojima "akodi" bi trebali uzimat, jer kao ato si napisao ne akodi vutra nego glupe furke te osobe a one su tu sa i bez vutre samo ato te thc u ini puno osjetljivijim pa osvjestia to. (mislim ludilo anksioznost paranoja sve je to ve tu samo skriveno, thc osvjesti to pa ako se potrudia mo~ea se ak i rijeait problema. i da stvar bude joa bolja rijeaavanje tih glupih furka je ko neka duhovna avantura :D poslje se osjeaa pro iaen i mo~ea se promijenit na bolje :banana_dred: . zvu i ko neko pateti no produhovljeno sranje :D al druga ije je to u~ivo)-:kackepieksen:
oldbullleeENTUZIJASTA

dec 2008.

evo moj dozivljaj sa padom pritiska: za bombardovanja, sedimo ko d ortaka, a dnevna rutina je bila takva da smo nonstop navareni, i stalno cekamo struju(!), da bi igrali sony. bilo je vece, popaljene svece na stolu, i ja ti ustanem sa stolice... nekako sam se okrenuo ledjima stolu dok sam pokusavao da ostanem na nogama, ne vidim NISTA , sve cujem ali ne mogu da progovorim. ostali su vec skontali sta se desava, i skocili s obe strane stola i uhvatili me da se ne razbijem.ali, ja ne mogu da stojim, savila mi se kolena, i tako visim na ortacima u nekom polucucnju sa dupetom iznad stola tacno iznad dve svece. i ne mogu da prozborim nista, a dupe mi gori. tako nekih 10-ak sekundi dok me nisu odvukli na krevet, gde sam se oporavio brzo, al imao sam plikove na dupetu. drugi put, ja i kolega dosli u novi sad da radimo, i uvalimo se kod jedne poznanice na par dana u stan.radili smo bas krvnicki 12-ak sati dnevno i bili smo konstantno premoreni.jedno vece dodju noj na gajbu neke drugarice, pa jos par drugara...i skupi se masa.svi vare, ali nisu bas hard core, pa smo morali ja i taj lega da zavrsimo nesto. i izvucemo mi jednu debelu pljugu, ja se razbijem kao kreten.odlucim da se okupam ne bih li dosao sebi.i ustanem... imao sam utisak da tako sporo padam, kao da je trajalo minutima...isto nisam mogao da progovorim neko vreme, ali mi je bilo strasno smesno to sto se dogadja, narocito kad mi se povratio vid, pa sam skontao da su svi osim lege izbezumljemi. pretpostavljam da su prvi put videli tako nesto : D

dec 2008.

meni se jednom desilo da sam se toliko utripo da sam mislio da oce da me proguta neka crna rupa, i da me sve vise uvlaci i uvlaci... gadan trip
smokin'greenAMBASADOR

dec 2008.

meni se desilo da sam se onesvjestio od ganje par puta.Nije da se ponosim tim al sta cu kad sam bio mlad i lud i vuko ko da ce mi neko otet i zadrzavo u sebi ko da mi je zadnji put.Ne ne to radit,pogotovu mladjim od 18. A to se desi zbog nedostatka kiseonika u organizmu.Ah to pretjerivanje,vrati me u mladost na tren:b_evil:

dec 2008.

Ja sam pocetnik i vukao sam k'o debil...i posle toga mi srce pocne da udara kao ludo i leva strana tela mi trne a cuo sam trne leva strana kada se shlogiras...i imam pitanje da li moze da se skuva chaj od ove travice i da te uradi? I TREBA UVEK UMERENO PUSITI!!

dec 2008.

Nije ti caj nesto posebno, steta travu upropastit, radije ti zapali i napusi se ko covik.
YodaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Ja prije ev mjesec dana sa dva drugara iso 10 grama da pusim..Kupili oni ljevo desno i mene ubacili u spiku,uglavnom..bilo jutro ja nisam spavo cjelu noc budi mene drugar i veli aj dolazi,ja se oblacim vidim pici mene temperatura reko idem roknit andlol i antibiotik,popio ja to sve,picim ja prema lokaciji..kad ono cjelo vrjeme si mislim bolje da nes pojedem,a ja ko ga jebe bit ce sve u naj boljem redu...Doso ja sjednem pocne da me dere stomak vjerovatno zbog lekova na prazan zeludac...mota kolega prvu...mota drugu..mota trecu...kad ja ono pogledam ovog sto sjedio kraj mene...onak ko da je kraj svjeta...dignem se i izrigam dusu iz sebe,popucase mi kapilare u ocima..poceo da se tresem..ono ko da umirem..ja na pod ocu da zaspem i da sve zavrsi...a cim zatvorim oci ko da sam sjeo u vrtuljak i da ga neko prikacio na motor,a kad otvorim oci pocne da me dere neko cudno bjeljilo,oblici se mjenjaju...pogledam u pod(neki tepih bio sa figurama) vidio sam cuda ono jeeeboteee...drugari gledaju sta ce sa mnom,uvatili me i pici van na zrak kupuj vodu i burek..ja poceo da derem ko svinja hodo 20 minuta i pustilo me...ono nakon tog sam se naucio da se kontroliriam i pravilno ponasam...jel fakt je trauma ko da se skidas sa heroina...XD
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

mar 2009.

ne valja meshati vutru i antibiotike,bar ja to ne volim nikako da praktikujem.. josh na prazan stomak,pa de ti je glava??XD
rasta-mareISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Mislim da je tvoj glavni problem bio sto si u napred razmisljao da moze bite eventualni bed,posto nisi jeo nista a pijo lekove i pusio.....meni je npr.poseban trip da pusim pod visokom temperaturom....poseban trip....ali moguce da ti je pao i imunitet...ono sto hocu reci sve dolazi iz glave,ne da bih ti sudio vec te razumem,ako si vec znao da ides na uzivanje sa ortacima,treba da se pripremis,jedes,pijes,seres....:)sve sto bi ti eventualno smetalo posle kada pocne pusenje........:sun2:
YodaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Znam znam....Bio konj :ludaci_lol:......naucio sam na tezi nacin...al sam naucio :bis:...gle svako se mora jednom zajebat..:pat: Il nemora heheee....
maSeISTRAŽIVAČ

mar 2009.

joj i meni se desava tako nesto slicno :D ovako nisam bio duvo mjesec dana nikako na raspustu jebiga nije se imalo kesa i onda je jedan drug zavrsio jedan ketpa i mi smo mu odvadili pola joksa klepili ga ostavili njemu pola sebi pola; i to pola smo sjebali ja i jos jedan mi smo se poderali ko stoka i fuarli tako neka 3 sata; a vutra je luda do bola i kroz 3 dana sam ja zavrsio ketpa i nije bio neki sa kolicinom izvadio sjemenke i srolo jedan joint sa malo duhana i zvao ovu dvojicu ortaka,tad sam toliko bio nabrijan da je pusim;znaci svaki dim je bio ono konjski povecno i drzano u sebi i ispusili mi taj joint; pustili muziku i pricamo neku pricu losu do bola;znate svi kakava je prica i onda meni dodje nesto ono ubedo se previse sjebo se;i ja im kazem ljudi ja odo leci;i ja legnem spavati;muka mi nekaka dodje;a povraco sam i prije od vutre;i oni mi kazu ajd ba ustaj da furamo nemoj to;ja nisam htio u pocetku da ustanem osjeco sam se tako ako bi mi bilo na celu 100 $ ne bi ih mogo skinuti;ono nikako se ne micem;i ja ustanem kad sam ja poceo povracati sjebo sam se skroz;i kazem sam sebi ljudi ko sam ja i odkud ja ovdje;kako sam dospio;a ova dvojica umiru od smijeha;i tako sam povratio par puta istrgo se;oni su otisli kuci;ja sam zaspo i sutra sam bio ko nov;a mislio sam da se nikad necu moci oporaviti; a tako mi je u posljednje vrijeme al ne povracam vise al se ubijem i nije mi ni do cega znaci uvijek se ubijem da moram leci i ugasiti svjetlo smeta mi sve; znate li sta je to;i kako mogu vratiti one stare dane duvanja;da furam a da se ne umrtvim toliko; znaci ubijem se skroz lako nije ko prije;jel mozda sto stalno mislim na nju hehe; ajd dajte mi odg ako neko zna;jel bio u slicnoj situaciji
maSeISTRAŽIVAČ

mar 2009.

joj tako smo mi ubedali jednog lika; prvi put pusio tad;ono nije lik znao kako ce se osjecati; lik je bio zut ko banana ono unaprijed se nadao da ce biti neki bed
3ananasa2ENTUZIJASTA

mar 2009.

ata puaia ak ti ateti
FunkyZENTUZIJASTA

mar 2009.

Kako sam jebeno ljubomoran... xD Zasto mene ne guta zemlja, ili pocnem da umirem ziv, vrti mi se soba or stuff... (mislim od trave xD) Meni je "najgori" trip bio da sam se napusio kao dupe, nazdrao slatkog ko stoka, nalio kokakole, i u jednom trenutku mi je palo na pamet... "Jbt, ko ce da svari sve ovo..." Otiso u wc, 2 prsta u usta, ispovracao sve to, i vratio se i nastavio da jedem... xD (ali mi je mnoooogoooo dobro bilo :D)
rasta-mareISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Sto bi reko brat Funkyz,ta propadanja i vrtenja su i meni pozeljna,ALI ZATO STO ZNAM DA JE OD TRAVE SAMO I DA MI NECE NISTA LOSE BITI....JOS KAO KLINAC SAM SEBE OBEZBEDIO CINJENICOM DA NIKO NIJE UMRO OD TRAVE:sun2:A te lose tripove sto imate...to moze biti najvise iz glave,mada i lose trave...meni je bilo muka samo kada sam pusio(neponovilo se) shiptara....cak sam nekada i zavrsavao pakete u BG-u,gde na dno kesice ima nekog belog praha....od tada nikada SHIPTAR....tj.nikada vise ne pusim nesto sto ja nisam napravio:sick:Mora ti biti jasno da covek nije sacinjen samo od tela....tu je i duh koji podivlja pod dejstvom THC-a,ako ne znas da vozis,ili nisi pripremljen...ali opet kazem to su knjiski primeri naduvanosti....imam neku knigu iz 82g. neki hindusi pisali...kako trava koja ne izaziva efekat odvajanja duha od tela,nije uspela i od nje prave gace:))))))))))
Noname_ENTUZIJASTA

mar 2009.

haha sve ovo citam i umirem od smijeha svasta se desava...ja sam isto tako jednom sam otiso u jednu kucu napustenu i pola jointa sam stajo i pusio pola sjeo i pusio i kak sam zavrsio sjedim i nemog krenit kuc sjedim nekid 15 min i jedva se ustanem i idem kuci namazan ko pravi i dodem u sobu sjednem na stolicu,nemog ni sjedil pa sjednem na krevet ni tam nemogu cijelo vrijeme me naginje na jednu stranu i legnem spavat i sve se vrti i mislim na neka sranja i pizdarije i onda zabrijem da sam na plazi i suncam se...kad me malo pustilo dignem se skuzim prozor otvoren i vani kisa pada....idiot hehe
MaxellENTUZIJASTA

maj 2009.

Evo da podjelim pricu prije par dana samo zapalili neki extra joint.....bilo je oko 5g u jednoj pljugi nas je bilo 8 bila je dosta velika...nako tog jonta bilo je super zapalimo drugi covjece poceo sam se oduzimati nisam znao za sebe sjedim ,a ne osjetim tjelo.....ludnica....XD dali je imo tko takvo iskustvo??

maj 2009.

da

maj 2009.

ja sam imao nesto slicno.....samo sto sam se ja uvijao cijeli ...ono...osjecaj neki...povuko dim(bila 2) i jednostavno bam u glavu....sam od sebe se onako sklupcao oci mi se malo zakrenule.....ludnica...
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

iz iskustva znam da je to sve stvar psihe. imao sam sli nih problema jedno vrijeme, i nakon jednog takvog iskustva mi je svako napuaavanje bilo prava muka dok nisam ponovo po eo biti opuaten i shvatio da mi nee biti niata ako sam dobre volje i opuaten. nije loae i napraviti malu pauzu, pa onda po eti s manjim koli inama. a meni je znalo biti zlo i od slatkiaa, jer ina e ne podnosim slatko a kad puaim jedem sve ato mi padne pod ruku, pa naravno da mi bude muka ako previae pojedem. to zna totalno s*ebati trip pa to viae ne radim.

maj 2009.

To se zna desiti kad se nakon uli nog sme a naleti na neato bolje,ali ne mora zna iti. Nas 6-7 smo prije 12-13 goddina skrpali 50kn i dobili cca za jednu frulu.Joa u ono vrime plja ka ali... Zapalili,nas bar 3-4 je doslovno palo unazad i izgubilo doslovno svjest nakratko,ja san se joa koji minut pokuaava digniti s lea,dovatija neku ~ensku koja je isto duvala i po eja je baliti,bo~e te sa uvaj.Valjda je bilo neato sa imenom ili me tek puklo 1 put pravo,tek se po elo tu i tamo duvati laganini pa mo~da i zato. Sada me ipak zasad nemogu e oboriti s nogu,vidi u kad mi moje potencijalne curice pru~u u~itak kako e biti a do onda:watchplant:
AFGHANISTRAŽIVAČ

maj 2009.

sla~em se po tom pitanju

jun 2009.

Da li se nekada nekome desilo da se toliko naduva da po ne da se trese... Nas troica, naj ortaka, po eli smo da duvamo pre 5 meseci intenzivno, zna i svaki dan, kada ne kupimo onda otkinemo neki list sa moje biljke i rolamo listove, jbg, kad nema...ali smo duvali bukvalno 2 buksne (prave) na dan, ali jedno ve e, ortak donese ogroman paket, srolali smo 4 buxne, pocepali se....posle 10-ak minuta po eo sam da se tresem, toliko smo se naduvali da smo nas dvojica povrali, ovaj trei ortak se onako naduvan ukenjao, ovaj dok je povraao se zagrcnuo, zamolo da umre...sutra dan sam uo da je vutra bila prskana spidom, i to ~eae, da li je to ta no, ***** ti hemiju.....???

jun 2009.

Hehe,spidom :vb_kez::ludaci_lol: Pusti pri e snje~ana :rofl:

jun 2009.

ima li goreg tripa nego kad ovjek pomisli da e da umre jer se zagrcnuo :rofl: ko zna ato je to mo~da su vas pesticidi saranili ili nikotin
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

ma nije to speed to je treskavica(biljka koja raste u blizini MALAJA ili ti NIJAGARE) od speeda bi trecali pocasni krug provereno, a ovaj sto se ukenjo sledeci put na duvanje neka obavezno ponese toalet papir:dog_walk2:
FunkyZENTUZIJASTA

jun 2009.

LoL, ja znam (za) lika koji prskao travu trodonima, da bi "bolje radila".... xD I ni malo nije prijatan osecaj xD Jbm ti debilne dilere.... :\
Kreso1988ENTUZIJASTA

jul 2009.

dogodilo se i meni par purta kada bi imao pauze da bi mi bilo abnormalno lose, pokusavam to uzbjeci tako sto nepravim pauze^^

jul 2009.

Meni se to redovno deshava. Jednom prilikom sam se srushio preko stola i polomio rebro... :S Posle takvog dogadjaja obichno ne postoji vutra koja bi me uradila,mozda nekih 15 min ali slabo, pa napravim pauzu od 15-ak dana i o5 Jovo na novo... iksde
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2009.

prije bi rekao da te netko pogodio stolom :icon_lol:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2009.

onda nemas dobre vutre...:vb_whip:

nov 2009.

I ja sam imao slicno iskustvo ali na 4 sata.Sjedim ja doma i ajde pada mrak i sada prije spavanja da si zapalim jednu topcinu.I kad sam je ispusio pustio sam si DJ Pooh-Kumatesh.I tek onda pocela sranja prvo je sve bilo u redu ali nakon nekog vremena ja sam poceo da zaboravljam disati i jednostavno bi ostajao bez zraka. Onda jos jedno sranje pocnem se sav tresti,mjenjam mjuzu ne pomaze nista isao sam 4 puta u WC u 10 min.setam po sobi osjetim srce nesto zajebava onda osjetio sam u ustima kako mi zubi kao da se mrdaju sami.Popizdio sam. I na kraju sutra dan zapeo u bolnicu ali sva sreca nisu nista nasli i ako i dan danas imam nekakvih smetnji na srcu.Ako netko zna dali je to mozda do vutre nesto i da li je mozda netko imao slicno iskustvo?
DyonISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Jednom je bilo malo viae u fruli nego ina e. Fino ja i lega to zapalili, i bili joa drugi ortaci sa mnom, kad ono odjednom me spi i neat (mi smo le~ali) i po eo sam druga ije ut stvari. Uplaaio sam se pomalo. Vrijeme mi je mal druga ije prolazilo, ali je bilo na neki na in fora. Kada sam uspio ortake oterat na roendan, ja sam osto dam sluao mjuzu i ito. Nije bilo loae, uope. A drugi ortak je oao takav ustoniran u grad, nije niat kuzio sta se dogadja, pa je oso u neki disko i oni fleaevi od svjetla su ga ubili u pojam. :D
SkunkishaISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Deshavali su mi se chesto razni napadi paranoje.Uglavnom kad me gandza udari u telo kad krene srce da lupa i da se tresem.Onda pomislim da mi nije dobro i onda postaje josh gore. Deshavalo mi se da manichno isteram celu ekipu iz kuce da bi proshetao da se smirim. Mada,kao shto je neko gore napomenuo,odkako duvam redovno nemam tih problema.To mi se desi tako kad napravim veliku pauzu.Mada kad prodje paranoja polse pola sata rad je savrshen,mnogo bolji nego regular high.
DyonISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Najtezi dio je oterat ljude iz kuce :D Ja im nisam mogo objasnit zaat da odu, sam da je potrebno :D
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2009.

jebbbiga deco dozirajte situaciju;) to je joa jedno iskustvo a ovo ao vam se izdogaalo je klasi nonormalna svar...polako drgari!!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se