LEGACY
Anti-Marijuana PSA Video
50 odgovora3,863 pregleda
Travar 17
ISTRAŽIVAČ174 REP83%
→ Entuzijasta
Travar 17ISTRAŽIVAČ
sep 2008.
sep 2008.#1
http://www.youtube.com/watch?v=IiWpyWsMVPg
ono sta pise pod short term effects je sve istina jer vidim to na sebi. recite sta vi mislite o ovom videu.
Travar 17
ISTRAŽIVAČ174 REP83%
→ Entuzijasta
Travar 17ISTRAŽIVAČ
sep 2008.
sep 2008.#2
od toliko tih informacija kako marihuana steti ili kako ne steti ne znam vise kome da vjerujem
Laidback
POZNAVALAC1.404 REP89%
→ Ambasador
LaidbackPOZNAVALAC
sep 2008.
sep 2008.#3
Increased agressivness... tu sam prastao gledat jos jedno anti mj sranje
OkiyKiku
ENTUZIJASTA232 REP8%
→ Poznavalac
OkiyKikuENTUZIJASTA
sep 2008.
sep 2008.#4
Kako je Sloni jednom reko i "...i previae vode e ti akoditi..." pa normalono da akodi. Pa ne mislia valjda ako ea puait svaki, svaki drugi dan da ti nee akodit.
A takoer mislim da marihuana definitivno nije za emocionalno nestabilne ljude...
G e r o n i m O
ENTUZIJASTA548 REP87%
→ Poznavalac
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
sep 2008.
sep 2008.#6
To je jedno ogromno sme
e od videa, la~ i bullshit
A onaj gubitak kratkoro
nog pam
enja za vrijeme djelovanja nije negativan efekt ve pozitivan, jer te fokusira na sadaanji trenutak, a ~ivjeti u sadaanjem trenutku je osnova mnogih duhovnih u
enja, zen budizma, cilj meditacije. Naaa civilizacija ~ivi u proalosti i budu
nosti u svom umu, i zbog toga zabrijavamo na razno razne gluposti i neva~ne ciljeve, i onda nam proe ~ivot i zapitamo se "kuda je nestao?". zamislite se malo i vidjet ete da uop
e ne ~ivite u sadaanjem trenutku 99% vremena, a on je jedino stvaran. Evo kad ve govorim o sadaanjem trenutku preporuka knjiga Tolle - Mo sadaanjeg trenutka
I trava sama po sebi nema apsolutno nikakav negativan efekt, ve njen na
in i svrha koriatenja kombinirano sa stanjem vaaeg uma. Ako si retardirana budala - to ea i ostati.
Bong&Hrvati
ENTUZIJASTA261 REP15%
→ Poznavalac
Bong&HrvatiENTUZIJASTA
sep 2008.
sep 2008.#7
je mozes nac link za tu knjigu da citam preko kompa, molio bi, ako nie tesko
Bong&Hrvati
ENTUZIJASTA261 REP15%
→ Poznavalac
Bong&HrvatiENTUZIJASTA
sep 2008.
sep 2008.#8
evo ja sam se potrudio i naso, ko oce nek cita
http://rs4.rapidshare.com/files/93707219/Eck_Toll_MST_www.crostuff.net.rar
pass
www.crostuff.net
Travar 17
ISTRAŽIVAČ174 REP83%
→ Entuzijasta
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
sep 2008.
sep 2008.#10
Tolle - Mo sadaanjeg trenutka (na srpskom):
http://rapidshare.com/files/143914045/Tolle_-_Moc_sadasnjeg_trenutka.pdf
Uletio Weedran s novom filozofijom malo za promjenu hehe :)
(ja sam malo lud i uvjek brijem pa mi nemojte zamjeriti na ovom tekstu koji slijedi)
Zna
i sadaanji trenutak, to je to... i to je ono ato trava
ini izmeu ostalog. To rade i sve ostale droge. Zato ih i ljudi vole, prisiljavaju vas da budete prisutni ovdje i sada, ato u "normalnom" svijetu nije nikako prihvatljivo. Druatvo od vas tra~i da se stalno brinete oko budu
nosti i kajete zbog proalosti, i to je ono ato vi ~ivite - proalost i budu
nost, a to je isto kao i da niste ~ivi jer oni ne postoje, postoji jedno vje
no sada. Jedna zeznuta stvar je ta ato to nije mogue razumijeti jer nije u domeni uma, ve je jedino mogue spoznati iz vlastitog iskustva. Stvar je u tome da moramo ugasiti vje
ni ~amor svog uma i fokusirati se na sebe u upravo ovom trenutku... to je ono ato se ja trudim u zadnje vrijeme i uspio sam par puta na kratko vrijeme... i to je bilo preljepo, u zen budizmu te trenutke nalik prosvjetljenju zovu 'satori'... to nije prosvjetljenje ve samo dodir koji jako kratko traje i tada nas povue naa um natrag u svoje kokodakanje kojemu pridodajemo fokus svoje svijesti i to je kao da smo mrtvi, kada smo sa svjeau u svom umu mi zapravo neznamo uope ato je ~ivot.
Zar nije malo
udno da skoro sva duhovna znanja govore da moramo ugasiti um? Nama zapadnjacima to uglavnom zvu
i glupo. Mi si mislimo kao ato je rekao Dekart "Mislim dakle postojim" ali to je la~ koja se jednostavno nemo~e shvatiti jer kao ato rekoh to znanje nije u domeni uma, a jednino on mo~e neato shvatiti. Sebe nemo~ete shvatiti, niti bilo kakav ~ivot nikad neete shvatiti, pokuaavali su cijelu povijest i nikad nisu uspjeli. Sebe treba spoznati, ~ivot treba spoznati. A to emo jedino uspjeti premjeatanjem fokusa svoje svijesti iz iluzije uma na sebe.
Da se vratim na travu da me nee admini optu~ivati da spamam :)
Zna
i tvrdim da gubitak kratkoro
nog pam
enja kod trave nije negativno ve pozitivno upravo zbog toga o
emu govorim...
Isto tako NIJE negativno to ato neke ljude baca u depresiju. I uvjek u tvrditi da je depresija neato najbolje ato vam vaaa svijest mo~e podariti. Hej bio sam tamo! na dnu, u centru pakla, mnogo puta, s no~em u ruci, tresui se u krevetu od jada. Znam ato je depresija, i ne nije nimalo ugodna, a pazi stvar! upravo ona najja
a suicidalna depresija te mo~e probuditi iz transa uma! Kada ka~ea gotovo je, ~elim umrijeti - tada se kona
no tvoja svijest prebaci u sadaanji trenutak i spozna satori.
Suo
avanje sa velikim strahom, patnjom ili stanjem pred smrt su dobri okida
i za satori. Pitajte sve one ljude koji su imali near death experiance kako su se osjeali! Znate ato e vam re
i? Fenomenalno! zato jer im je fokus svijsti kona
no maknut iz uma u sadaanji trenutak, iz vremenske ome proalosti i budu
nosti u sada i ovdje.
... ajde dosta bi bilo
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
sep 2008.
sep 2008.#11
nisam sve pro
itao ato ste napisali
ali te kratkoro
ne fore imamo i bez trave
kada se branimo od stresnih situacija
mozak ima rad da nam odmah izbriae iz memorije taj stresni momenat
ak se i zove cana.... zaboravih
ina
e se sjeam koliko sam skije platio 87 u sarajevu
a sabio sam i prejakih hibrida na kile ili ti preko 10 000 djokova od 92
radim zaeban posao dje bez brzog razmialjanja i reagovanja niata nebi napravio
zdrav prav bez problema sa potencijom i bez zabadanja po ~ivotne funkcije
pu pu pu da ne povjerujete da kod doktora nisam bio ima sigurno 10 god
a inekciju primio zadnju u 3 osnovne
i naravno joa kao mali sve vakcine izbjegao sem kao beba 1
ali sam dugo bio aktivan sportista pored svega,ne treniram vec 10 god :b_hop:
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
sep 2008.
sep 2008.#12
Bravo Weedrane! :)
Slazem se u vezi satori trenutaka.. nesto najbolje sto se moze dozivjeti.. vec sam spominjao ranije negdje da ziveci u proslosti ili buducnosti gubimo sadasnjost, a to je glupa razmjena.. jer jedino u sadasnjosti posjedujemo moc interakcije svim culima koje imamo na raspolaganju, a samim time istinski zivjeti je takodjer moguce samo u tom trenutku.. nazalost tesko je uloviti taj satori val uz okolinu koja se iz proslosti ne isteka nikada :)
Zato.. zivjela vutra.. i zivjelo kratkotrajno gubljenje pamcenja. Bez gubitka proslosti i buducnosti ne postoji satori sadasnjosti.
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
sep 2008.
sep 2008.#13
wow...jos je kompjuterski generiran glas...daaaaaaj...
brain wash, brain wash...
http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
sep 2008.
sep 2008.#14
he ovo s proalosti i budunosti me podsjea na jednu ideju koju sam napuaen stvorio
Ka kad se napuaia dvostruko viae pro~ivia ali se dvostruko manje sjeaa nego kada si normalan tako da ti ukupna koli
ina vremena doe an isto, i eto kad se mlade~ drogira
pecko88
ENTUZIJASTA530 REP83%
→ Poznavalac
pecko88ENTUZIJASTA
sep 2008.
sep 2008.#15
Ne samo da je glas komjuterski kako bi se sta bolje razumeo, nego i su komentari iskluceni...grrrrr
Cista propagnada, slicna onima koji su korisitili kad su je za rpvi put banovali.
Travar 17
ISTRAŽIVAČ174 REP83%
→ Entuzijasta
Travar 17ISTRAŽIVAČ
sep 2008.
sep 2008.#16
http://www.youtube.com/watch?v=IiWpyWsMVPg
recite sta vi mislite o ovom videu.
24 REP48%
→ Istraživač
sep 2008.
sep 2008.#17
ako se um poima kao ato su ga poimali stari grci, onda nikako ne treba gasiti um. isto
nja
ka u
enja integrirana u zapadnim knjigama "nove duhovnosti" na~alost su iskrivljena, i zbog toga se ono ato upravo omoguuje
ovjeku mo SINTETIZIRANJA zaboravlja, a to je UM. RAZ-Um je analiza, razlu
ivanje, bivanje u proalosti i budunosti i vjerujem da o tome weedran govori. ali ne smije se ostat, u razmatranjima, samo na duai. jer, ako se izuzme RAZ-um, jedino ato ostaje( u slu
aju da nije
emo UM) je duaa, a o tome ne znam koliko mo~emo zboriti, da se ne dotaknemo Uma.
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
sep 2008.
sep 2008.#18
Stvar je u tome da mi nemo~emo filozofirati o tom iskustvu izvan uma jer jednostavno um to nemo~e shvatiti, ne postoje misli ni rije
i koje to stanje mogu definirati. To stanje bia je sve i niata u isto vrijeme, ono jednostavno jest, a ta spoznaja je nevjerojatna za svijest... neato potpuno druga
ije.
Smatram da je um odli
na alatka ili mogli bi re
i sluga, ali je u~asan i samodestruktivan gospodar. Danas je u druatvu um gospodar i zbog toga postoje ogromne krajnosti svih boja i veli
ina (
udim se uope ato je svijet joa
itav). Svijest je ta koja treba gospodariti, ne um. Ali to je jbeno kaoti
no, jer mi pokuaavamo svim silama shvatiti NESHVATLJIVO, u tome je problem, neke stvari treba spoznati bez uma... kao ato je ~ivot recimo, kao ato je 'tiho znanje' iliti intucija recimo, pa onda spoznaja da smo svi povezani i jedno... recimo...
Um je beskrajno duboko zakomplicirao stvar koja je beskrajno jednostavna.
24 REP48%
→ Istraživač
sep 2008.
sep 2008.#19
UM=SVIJEST=DUH...um je nematerijalan,
ista misao. tko ka~e da mi imamo um??svijetom vlada BEZ-UMLje...zaborav...do Uma se tek treba doi..ovo o
emu govoria je aristotelovsko naslijee u izopa
enom obliku..to ato se ti
e uma. takva slika danas prevladava, i u ateisti
kim, i drugim krugovima..sve suprotstavljene strane ugl....isto gledaju na to
24 REP48%
→ Istraživač
24 REP48%
→ Istraživač
sep 2008.
sep 2008.#21
"To stanje bia je sve i niata u isto vrijeme, ono jednostavno jest, a ta spoznaja je nevjerojatna za svijest... neato potpuno druga
ije."
mislia li da i to stanje nema nivoe, nazovimo to tako. ili poimaa to stanje kao isklju
ivo transcedentno?
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
sep 2008.
sep 2008.#22
uj ovo baa i nije tema za naae filozofiranje...
Mislim da u matrixu sve ima nivoe, ali moj fragment svijesti i sva svijest ima izvor u 'nultoj to
ki', tamo gdje je sve jedno, u implicitnom. A to o
emu govorim je dodir tog jednistva iz perspektive svog fragmenta svijsti.
Znaa... kao da imaa ba
vu vode i zagrabia
aaom i izdvojia neato malo vodice - to sam ja... i to iskustvo je kao prisje
anje one ba
ve vode, svog izvora, na neki na
in ponovno povezivanje s njim. Jer u naaem svemiru niata nikad nemo~e biti odvojeno u pravom smislu rije
i, jer sve je jedno a izdvojenost je iluzija koja nam omogu
uje na funkcioniramo kao pojedinci.
Ne smatram da je matrix nu~no neato loae, da nema njega nebi bilo raznolikosti a time ni ni
ega ostalog... problem je kako ga mi kreiramo, zabrijavanje naaih umova.
13 REP26%
→ Istraživač
sep 2008.
sep 2008.#23
uglavnom da odgovorim na prvi post i onu nebulozu od anti-videa
probao sam svaata, dugo na lsd-u bio, a maru puaim ve
30 godina
viae se trujem cigarama,
nikakvih problema sa zdravljem i ostalim ato u video rekoae(slab sam s eng. jezikom)
jedini problem sa marom je ato su me privodili par puta radi uzgoja
need_weed
ENTUZIJASTA353 REP38%
→ Poznavalac
need_weedENTUZIJASTA
okt 2008.
okt 2008.#24
kakve su ovo gluposti ,u videu kaze da te trava cini agresivnijim a to je nemoguce
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
jul 2009.
jul 2009.#25
svaka cast odlicno si to reko
sta se tek moze reci za alkohol masnu hranu da nepricam o ostalik kemijskim drogama
sve skodi u prevelikim mjerama sada mi u hrv biramo 140 i nesto ljudi koji ce odluciti sta od toga dopusiti a sta ne
a sto se tice ovisnosti ljudi postanu ovisni o svojo jcetkici za zube pa im je tesko prihvatiti novu i tako je sa svim stvarima...
vrtlar
ENTUZIJASTA521 REP80%
→ Poznavalac
vrtlarENTUZIJASTA
jul 2009.
jul 2009.#26
ovo sta si napiso je takav bullshit da to nije humano (da nebi bilo zabune, moje misljenje je ovo)... iako si sve do tad lijepo napisao o sadasnjem trenutku i iza toga se moze stati, tolle (na prvom mjestu) a na drugom njegove knjige su tako *****. tip je kompletni idiot... njegove knjige niti ne zelim komentirati... dovoljno je pogledati njegova izlaganja na youtubu... dok izgovori recenicu, ja odem do slovenije po sjemenke, uzgojim si biljku, posusim ju, napravim curring i zapalim pljugu i onda mu se smijem jer ju josh nije zavrshio...
dovoljno je samo ici malo detaljnije analizirati stvari s kim je povezan... za moc sadanjeg trenutka mu je pohvalu/preporuku pisao chapkra il kako se vec pise... osudjivani kriminalac i da sve neidem nabrajat. povezan je drito s oprah koja mu je vrshila promociju itd... uglavnom... sadasnji trenutak i sve vezano za njega apsolutno stoji... tolle - krivi izbor...
sep 2008.
1 / 26
sep 2008.
jul 2009.