VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjePrvi put
LEGACY

Prvi put

26 odgovora13,199 pregleda

jan 2013.

Pozzdrav svima.. Novi sam ovdje... Pa da se predstavim zovem se B**** iz BiH sam... Ovako imam par pitanja vezanih za nekoga tko nikad nije konzumirao ovako nesto.. Sinoc na doceku nove godine bio sam s rajom i sve je proteklo super. Meutim njih 3 su uzeli 2 komada jointa i ispuaili jedan... Mene su isto pitali hocu li i ja, al' ja sam se nekako dvoumio, k'o i volio bih probat' al' me i strah nekako. Oni su prije probali vise puta, tako da njima nije bilo niata specijalno. Pa da vas ovdje pitam, ata je najgore ato mi se mo~e desiti??? Koliko bi najduze moglo trajati "taj ucinak" trave ? Znaci ispusim joint recimo u 8 i dokle ce me drzati? Da napomenem jos za 2 mjeseca cu imati 18.. I jos nesto, da li je bolje mjeaati s duhanom ili pusiti cistu travu? Cuo sam da kad se pusi cista puno jace djeluje i puno se lakse naduvati.. Pa je li to istina? Eto, nadam se da ce te mi moci pomoci... Pozzz :) :)
Mr.VinjauPOZNAVALAC

jan 2013.

Ako ti je prvi put verovatno neces osetiti nista. Najduze po nekom mom iskustvu traje oko 3 sata. A naravno da je bolje i zdravije da pusis cistu travu,u duvanu ima mnogo vise stetnih sastojaka nego u travi.

jan 2013.

A je li istina i da cista trava "obori" puno jace nego kad je pomjesana s duvanom?? I jos nesto da napomenem, cigarete nisam nikad zapalio u zivotu... I mogu reci da se time ponosim :) Ali trava me nekako privlaci...
Mr.VinjauPOZNAVALAC

jan 2013.

Na svakoga razlicito deluje. Ne mozes da znas dok ne probas :) Logicno da je cista trava jaca nego mesana sa duvanom...jos ako je pusis na bong... :sick::RastaBong:
He-ManLEGENDA

jan 2013.

Najgore ato ti se mo~e desiti je da usljed prepuaavanja doe do laganog pada aeera u krvi i zatim pada ili skoka krvnog tlaka. `to bi za rezultat imalo u veoj ili manjoj mjeri ubrzan rad srca, osjeaj nelagode, blage anksioznosti ili panike usred "ne znam ata se deaava" momenta. =))) Ili u iznimno rijetkim slu ajevima velikog pada krvnog tlaka mo~e doi i do pada u nesvjest. Tu su joa i standardni efekti kao prebrz tok misli, blagi osjeaj izgubljenosti, lagane paranoje ovisno o stanju svijesti u tom trenutku, itd. Iako niata od gore navedenog ne mora da se dogodi, i zavraia samo s konstantnim smajlom na licu i smijanjem na svaku glupost koju netko izjavi. :P isti joint je efektivno "ja i" s tim ato sadr~i duplo viae kanabisa od onog u koji ide 50% duhana. Imaa tu skoro identi nu temu i jedan moj malo opairniji post, pa baci oko - https://forums.vutra.org/upotreba/11597-dnevnik-iskustava-po-etnik.html p.s. Welcome and Goodbye =) (nisi trebao napomenuti da nemaa 18, vidimo se za dva mjeseca kada ti isti e ban ;))

jan 2013.

Ovako pusio sam tri puta do sad i prva dva puta nije radilo nista, treci put kad sam pusio pusio sam sam, imao sam jako jak srcani puls osecao sam ga po citavom telu(jako nelagodno) imao sam vrtoglavicu, mucninu i povracanje, takodje imao sam jako strasnu paranoju i nekakav strah sve u svemu jako los osecaj zastrasujuc... pa me znaima posto ne bih da odustajem dal da nastavim... i da li mogu ocekivati bolji osecaj, lepsi kao sto sve radi? i da li se moze ovo opet desiti? Hvala u napred...
ZelenaBananaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

meni isto tak bilo prvi put, samo kaj je meni bilo relativno ok, onak radili smo sranja, zajebavali se smijali ko idijoti sami sebi i tak. nastavi pusit treba se organizam priviknut na thc :D a i sve ovisi koju sortu palis.
He-ManLEGENDA

jan 2013.

To ti je isto prepuaavanje, dogodilo se i meni par puta, obi no kod onih sorti koje ti se priauljaju a imaju stvarno visok postotak THC-a. Pa puaim puaim i ini mi se da slabo radi dok tek za 5-10min ne krene djelovanje koje se "samo od sebe" poja ava. ^^ Bitno je shvatiti da ti ne mo~e biti niata od takvog stanja iako se ini alarmantno, i pokuaati ostati pribran uz kontrolu disanja, nekada poma~e ako se postavia u fetalnu poziciju i stojia tako dok se ne smiria. Like this - or this, or this
Big LLEGENDA

jan 2013.

Just go for it... Iduci put se lijepo najedi prvo, zatim sjedi s 2-3 frenda u neki dnevni boravak/sobu, napravite atmosferu, pustite Marleya, smanjite intenzitet svijetla u prostoriji, oru~ajte se sokovima i grickalicama i da vidia guata... ;)
ZelenaBananaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

ja bi samo nadodo, posteno se opskrbite sa sokovima i grickama :D

jan 2013.

ja ti preporucam da ne pusis sam (bar ne prvih par puta)..radje se nadji sa par frednova,ak imate gajbu jos bolje i zapalite si

jul 2013.

Uh kada se sjetim mojih pocetaka :-) Sve u svemu set and setting bi trebao biti opustajuc, prepustite se i uzivajte !
Regular joeISTRAŽIVAČ

jul 2013.

Sve je to vise ili manje u glavi,ja sam jednom zapalio sam,kasno navecer kad su svi osli spavati ja sebi smotao jednu,otisao iza kuce,to popusio,vratio se u kuci,pustio si mrak film i bas je bilo dobro,ako se ti bojis da ce te netko uhvatiti i prije nego povuces par dimova vjeruj mi da ce se taj osjecaj povecati tri puta vise nakon dima. Samo se smiri i laganini,znas onu stvar:"lega ne brini samo dimi dimi leganini":-)
TarzanZMAJ

avg 2013.

krivicno djelovanje heheh...sto se tice teme i prvog puta, ako ne pusite inace cigare i prvi put vam je, nemojte se silit onako ko u filmovima ili ako ste sa ekipom koja aktivno pusi i vuci serije kao oni jer ce vam se zavrtjeti u glavi i bit vam lose zato sto niste navikli na dim,,i onda naravno okrivit vutru i rec nikad vise, a isti efekt bi dobili da ste tako i cigaru popusili, samo polako dim po dim i naravno tekucine neke obavezno :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se