LEGACY
v a m p i r i
28 odgovora3,246 pregleda
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
sinsemila_smajlPOZNAVALAC
feb 2006.
feb 2006.#1
haj ho, pozdrav viaim razinama svijesti, dakako :D . i evo koja tema me tehaceirano zaokuplja :? - kako bi se osjeao vampir da posiae jedne od naaih krvi, osobno, personalno i li
no mislim, a visoko, bogami i airoko 8) , mislim i mislin, da bi to bio jedan vrlo zabavan vampir :lol: , nekako da grubo ugrubin ono ata san mislija re.
no, da ne davin, eto za po
etak, pa mo vidit...
klanjam vam se i pozdravljan...
ostajte mi haj en fajn 8) :) 8)
eh da, stragl kontinjuz! bat afkors, ovo su one samo ugodne digresije :wink:
damir
ISTRAŽIVAČ52 REP1%
→ Entuzijasta
damirISTRAŽIVAČ
feb 2006.
feb 2006.#2
PRijatelju moj!!Prvo pa musko!!Sta si ti napisao???Ja tu nista ne kontam??Pravopis???Vampiri??? Jeeeee??
Smisli se sa sobom pa kreni iz pocetka!jer mislim da te niko nije razumeo.
Pozdrav i proveri post pre nego ga posaljes:(Prijateljski savet)
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
Tripco
POZNAVALAC1.027 REP47%
→ Ambasador
TripcoPOZNAVALAC
feb 2006.
feb 2006.#4
Ha, pa mo~da i vampiri duvaju, ali na bong, vaporizator, nargilu, jer im valjda vatra ne godi?
DA GURU
ISTRAŽIVAČ122 REP48%
→ Entuzijasta
DA GURUISTRAŽIVAČ
feb 2006.
feb 2006.#5
da posiše malo moje krvi znam da ne bi smio mami kuæi takav iæ, lol
nobody
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
nobodyENTUZIJASTA
feb 2006.
feb 2006.#6
Od sad pa na dalje sa sobom uvek nosim upaljaè...èovek nikad ne može da bude suviše oprezan.
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
feb 2006.
feb 2006.#7
hm, hm mo~da se dovoljno dobro ne izrazih, vampirica to jest,,, a u biti je bitna razina i nivo svijesti i nesvesti :wink:
25 REP50%
→ Istraživač
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
zivot_i_napushenije
ISTRAŽIVAČ122 REP48%
→ Entuzijasta
zivot_i_napushenijeISTRAŽIVAČ
feb 2006.
feb 2006.#10
zamisli napne te vampir a ti mu kazesh, brate, isquliraj me, ajde bolje da przhino neshto, a on te pita Shta bre? a ti mu pokazesh buksnu i onda se on odushevi i shvati da mu krv uopshte vishe nije potrebna i postanete skroz ql drugari i stalno zajedno duvate, chak se on istripuje i odleti na jamajku i donese ti ket ubicu. hehehhe
inache, vampiri postoje. ali ne oni koji sishu krv. ovi postojeci vampiri se hrane tvojom "zivotnom energijom". obichno ni sami nisu svesni toga. imao sam ribu koja je bila tako neshto. choveche dodje kod mene i posle 2 sata ja nisam chovek, onako, nisam nizashta, boli me stomak, glava, mishici...strashno.a da stvar bude gora, uopshte nije bla losha riba. ali morao sam da je ostavim. znachi ne zezam se, skroz sam ozbiljan.
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
feb 2006.
feb 2006.#11
jes man.
da, da kradljivci energije su zajebana kategorija, atoviae i
ak...
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj