VUTRA
ForumZajednicaOfftopiclijenos ili nelijenost :)
LEGACY

lijenos ili nelijenost :)

20 odgovora1,465 pregleda
loobiENTUZIJASTA

feb 2007.

je li lijenost bolest ? ili nije ? jete li lijeni evo ja sam bas danas lijen (i inace se malo vise lijen ;) ) ili nisam dovoljno motivisan da konkretno djelujem ? ma ja mislim da je sve to od gandze.... hmmm ma nije valjda sta vi mislite?
InqAMBASADOR

feb 2007.

Ja sam lenj po prirodi... i pre nego sto sam poceo da pusim... 'el mi verujes da sam odgledao jedan film 5 puta za redom jer me mrzelo da ustanem da pustim drugi u playeru na kompu a player imao repeat i gledao sam MUNJE 5 puta :)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Znam: ima jedna mrtva luka, I ko se u njoj nae uti e ujutro pjevanje uka I vidjet e umorne lae. Brodovi u njoj vje ito snivaju Kako se brodi, Al njihova sidra mirno po ivaju U plitkoj vodi. I tako u snovima gledaju sreu, A plovit se boje. Na jarbole aarene zastave meu I - stoje. Dobriaa Cesari Kao grad razruaen i bez zidina, takav je i ovjek ato nema vlasti nad sobom! Lijenost ne mo~e uroditi plodom, zato ne prakticiram lijenost. U konstruktivnoj i kvalitetnoj aktivnostiduha i tijela je lijek za sve!
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Ljen sam ko zemlja totalna jako ljen sam totalno oduvjek

feb 2007.

ja sam lenj takodje. lenjost je extra kad imas kesh,kad nemas ne isplati se. lenjost + bogatstvo =blazenstvo:bis:
RadeAMBASADOR

feb 2007.

Upravo tako,sve sto se mora obicno je tesko...;)
cannebosanacPOZNAVALAC

feb 2007.

Ovisi loobi mo~da puaia neko smee pa te zakuca ja od prave ganje nikad nisam bio lijen jedino od smea nekad davno kad sam puaio sve ato se zeleni i iole podsjea na vutru . A znao sam raditi i po dvanaset sati bacat pjesak u mjeaalicu(radi se o mjeaalici koja ujedno i pumpa mort koji zamjeaa,a staje u nju skoro 200 l materijala) i znao sam ubacit po 16 m^3 pjeska i to napuaen ko deva , jedino ato je mani vutra radila jest bilo da lakae uem u formu, da mi smanji upale miaia kad bih naglo po eo raditi nakon pauza koje bi se desile veinom zimi po nekih 20-30 dana kad ne bi bilo posla i pomagala mi je da se lakae koncentriram na posao i mislim samo o tome i ni o emu drugom. Ina e za vrijeme pauza bih odmarao i ljen ario po cjeli dan a i nisam lud radit sklekove i kojekakve vje~be d~aba , a d~ep pun love . To je sve sranje te pri e da se od trave lijene sve je idividualno i ako je neko lijen po prirodi lijen je i ako je neko vrijedan vrijedan je , i bit e lijen ili vrijedan ,sa i bez vutre, sve je do samog onoga koji konzumira. I nije zna i vutra ta koja motivira i amotivira nekoga za neato , nego je novac tu u glavnoj ulozi onaj ko ima love ili ga barem starci doniraju svako malo d~eparcem teako da e sko it da pronae posla pa da sam zaradi samo de ko kad te starci prestanu uzdr~avat a to e jednom morati doi i ako ti ne ostave pozamaanu svotu love u nasljee , vidit ea kako ea tada biti lijen molit ea da naea posla kakvog bilo da zaradia da imaa da jedea .Ne mislim ovdje isklju ivo na tebe loobi ovo vrijedi za bilo koga od nas i mene samog , i ja sam nekad ljen ario dok se moglo i imalo obraza , sad bogami im ispane pooso ja radim bio napuaen ili ne napuaen a veinom sam ne napuaen jer neu da duvam smee a i da ima najbolje na svijetu ne kupujem od love koju mi starci daju nego od one koju ja zaradim u biti viae mi i ne daju ato ne zaradim niti imam viae obraza da ih pitam,nije mi 15 godina nego duplo toliko.`ta se mo~e kad ~ivimo najperspektivnijm d~avama na svijetu , ali kad bi se lagalo :2flip:.
NarquilaENTUZIJASTA

feb 2007.

I mene se desavalo kada preko noci puno ispusim i sutradan sam sav sjeban neda mi se nista raditi al nije isto ko od alkohola kad si mamoran i nikad nije trajalo vise od jednog dana al i ja sam prirodno lijen jednom mi je bilo tesko otici po kruh za dorucak pa sam ostao gladan
RadeAMBASADOR

feb 2007.

Xa xa dobra ti ta fora cekas matore da dodju kuci pa ce oni kupiti.
nobodyENTUZIJASTA

feb 2007.

:D Mislim da si zaslu~io svoju sliku u re niku pored re i Lenjost. :D I da dodam ovaj interesantan citat. They lie about marijuana. Tell you pot-smoking makes you unmotivated. Lie! When you're high, you can do everything you normally do, just as well. You just realize that it's not worth the fucking effort. There is a difference. Bill Hicks
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

ko i svaki normalni dalmatinac...:sun2: moj avatar je u stvari moja slika kad san bia manje dite...:icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se