VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKak da brata uvjerim?
LEGACY

Kak da brata uvjerim?

100 odgovora5,181 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Eo ovako brat mi ima nekih dvadesetak godina i nemogu ga nikako uvjerit zaato bi trava trebala biti legalizirana tj. dekriminalizirana ko u nizozemskoj i uglavnom nemoa ovjek uvjerit neda se. Cijelo vrijeme govori kao ako je trava toliko dobra zaato onda ni je legalna i sli ne stvari. Danas mi je reko kao jer bi se on trebo napuait ko deva i onda mi poslje toga re da je to sranje jer bi onda ja prihvatio njegovo mialjenje ja sam naravno reko ne. Ali razmialjao sam mo~da bi se trebao on napuait ali samnom i onda bi vidio kak je to i tako kontam si da u to i napravit ako bude htjeo. Objaanjavo sam mu kake bi trava sve ekonomske koristi donjela porez, turizam i te stvari pa onda primjer Nizozemske i tako. Usporeivo aretnosti trave i alkohola i fizi ke i socijalne i reko koliko je trava u svakom smislu manje atetna. Na to sve on je rekao meni jer ja mislim onda da bi po tome alkohol trebalo zabraniti a travu legalizirati, ja sam rekao da ne jer bi se ljudi bunili da se alkohol zabrani tj. bila bi ko prohibicija u sad-u nevalja jednostavno nemoa tako zabranjivat ljudima. Rekao sam kako je sada isto ko u vrijeme prohibicije trava je zabranjena ali ljudi svejedno duvaju. Pitao me onda kako to da puno ljudi misli isto ko on da se netreba legalizirat ja sam reko zato jer nisu obrazovani o tome. I tako ta rasprava ide u nedogled pa ajd dajte neke savjete kak da ga preobratim

maj 2007.

Al to je problem ata ljudi poistovjeuju travu s ostalim te~im drogama i ne vide razliku. Zato slu~e forumi poput ovog da ljudi saznaju pravu istinu o marihuani, a ne ono ata mediji nameu.
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

neki ljudi jednostavno nisu za duvku u starom zavjetu je ak bila zabrana sekularne upotrebe upravo iz razloga ato ...kako da to ka~em nisu biseri za svinje.nemoj me krivo shvatiti.. a meu sveenicima oni koji su bili pomazivani (kanabisom) su bili posebno tretirani, '..a sveenik pomazan svetim pomazanjem...' jednostavno nije duvka za svakog a mo~da on i je za duvku ali joa nezna :) kada se naduvaa ukapiraa neke stvari ja puno puta po~elim da nisam u ovoj ko~i i da neznam to ato znam jerovaj svijet polako ali sigurno ide u k... kako god, ja ga ne bi puno uvjeravo jer sve je stvar izbora hoe li netko duvat ili nee stvar je samo ispravne informacije a svako ima pravo na svoje mialjenje
1mcISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Prvo mu poka~i ono ato piae na po etnoj stranici vutra.org-a ono pod ; "Evo samo nekoliko razloga zbog kojih VUTRA ORGANIZACIJA tvrdi da cannabis treba legalizovati(ili bar dekriminalizovati):(...)" Onda ga uputi malo u to i neka shvati da kanabis nije neka teaka droga kakvom ga dosta ljudi vidi i tretira.. ; e onda baa kako je Kanehbosem napisao,onda je to stvar izbora,,samo jedna stvar, ja sam jednog frenda napuaio (pristao je puait po prvi put) i postao je paranoian,ja nisam znao ata da radim,,(offtopic) uglavnom pazi da se to ne dogodi..! :icon_lol: I javi ako e brat htjet puait,zanima me ho ea li ga uvjeriti... :lock: :lock:

maj 2007.

Ako se tvoj brat napusi vjerovat ce ti,krenut ce istrazivati + strane marihuane,nece vjerovati laznim podatcima o stetnosti...itd. Svejedno ta metoda nevalja.Recimo da ti gutas bombone,tvrdis da ih treba legalizirati i das mu jedan vjerovat ce ti,krenut ce istrazivati + strane MDMA,nece vjerovati laznim podatcima o stetnosti...itd. Tako ga neces ti uvjeriti a vjerovatno se nece ni sam uvjeriti jednostavno se nece zeljeti odreci tog osjecaja...bar neko vrijeme.
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

Lake ili teske, treba sve droge legalizirat. Bilo bi manje stete nego sa prohibicijom, koja samo cini suprotno od onoga sto bi trebala cinit. Lijek ili otrov, covjek ima pravo odlucit. Drzava i drustvo imaju duznost informirat.

maj 2007.

Tako je ROX.
Bezze_SaAMBASADOR

maj 2007.

Pa ima i ta mjesta.... :), mislim, kad bi se sve droge legalizirale (npr:) sigurno bi bilo manje narkomana (koji su na ovim tezim gudrama)... jer poznato je da sve sto je zabranjeno, to je ljudima "sladje"... Evo primjera: Sjetite se kad ste manji bili u skoli itd... i ono krili da pusite (cigare) od staraca, i dok je tako trajalo, sve je "sladje" da kazem bilo.... aaaa kad su saznali, nije to vise onaj merak.... Ko zna, mozda bi tako manje fakat bilo raje na teskim gudrama.... svi ailjili vuvu :)
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

napljugaj ga White Widowom....ili nekim dobrih hashom :)
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

nemozes ga uvjeriti kad nisi u pravu, nemas pojma o cemu pricas i pusti covjeka da zivi sretno bez tih tvojih gluposti ako je to tvoj film sta onda imas nekog uvjeravati u to i nametati mu svoje bezvezarije.
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

istina. aaman_aandor, brat ti je u pravu o tome ato ti govori. koliko se sjeam rekao si da imaa 16tak godina. prvo, s toliko nije pametno pit alkohol ni puait travu, jer ti se mozak joa uvijek razvija. alkohol, trava i ne daj bo~e gore droge uvelike utje u na razvoj mozga teenagera, te bi svakako u tim godinama trebao izbjegavat konzumiranje tih supstanci. pri ekaj neko vrijeme. ok, sada puaia i aema ti je i sve to, razumijem. ali prvo zavrai akolu s peticama, upiai neki dobar fakultet i zavrai ga. poslije toga se zaposli i nai si neku lijepu curu i stan u kojem ea saditi vutru i puaiti do smrti. TRAVU I ALKOHOL nikako ne bi smjeli konzumirati teenageri!!!
RedShAMBASADOR

maj 2007.

ja sam ti vec rekla sta mislim...bas kao sto Mr. Skunk reko..odjebi sa tim spikama. uvjeravanje nekog na nesto jer je po tvojim standardima to ok. ne govorimo samo o travi ovdje, to se moze odnositi na opcenito bilo sta sto ti mislis da je ispravno a nekom ne. pa da mene netko pokusava uvjeriti da je nesto super a ja mislim da je qovno...poslala bi ga u tri pichke materine, evo iskreno. nema mi nista gore kad mi netko neda da zivim kako ja hocu vec uvaljuje svoje male prste u moj zivot...odjebi to stvarno ti kazem. pa vec je on velik momak, ej...ima 20 god sta mu ti imas soliti pamet. to je ko da ja moju baku ubjedujem da je trava super dobra i ne losa stvar..pa bljedo bi me gledala. i pitala Mala jel si ti popizzdila :icon_lol:
BeyondLEGENDA

maj 2007.

Pa ja sam mislio da se mi tu borimo za obrazovanje ljudi, dekriminalizaciju i legalizaciju, zato jer smatramo da nam je nanesana nepravda jer nismo kriminalci. Po zadnjih par komentara je ispalo kao da aaman pokuaava nagovoriti svog brata koji ima 10 godina da se po ne drogirati, ili da mu propovijeda nacisti ku ideologiju ili neato. O emu vi pri ate? `aman je u pravu u svemu ato je rekao.
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

dio tog obrazovanja bi isto trebala bit poruka da je trava opasna za teenagere. ne znam jel si ti toga svjestan, al gotovo sam siguran da se malo stariji ovdje sla~u s tom izjavom...
BeyondLEGENDA

maj 2007.

Pa o ito bi mi tu trebali airiti znanstvene injenice, i sla~em se da maloljetnici nebi smjeli konzumirati travu ali ni za to da e im naakoditi ne postoje nikakve vrste znanstvene injenice, osim ako nisu psihi ki nestabilni. Koliko sam ja sku~io radi se o njegovom bratu koji ima 20 godina i zna i punoljetan je ne... i koliko sam sku~io aaman mu ne propovijeda svoju ideologiju nego ono ato bi svaki ovjek trebao uti - istinu
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

tako je weedrane.izgleda da si jedini pro itao aamanov post kako treba.
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

ja ne poznam psihi ki stabilnog maloljetnika. ne ka~em da ih nema, ima ih. al takvi veinom ne -- duvaju ;) zar nije o ito? gle, sve se na kraju svodi na stvar vlastitog izbora. a najviae mrzim zvu at ko policajac, jer se kao to mene neato sjebalo pa mislim da e svakoga. istini za volju, mo~da sada ne bi bio upola ovjek kakav sam, da nisam puaio. iako volim vjerovat da ovjek sve posti~e sam svojom voljom i svojom te~njom ka boljem. dobro je borit se protiv sistema, al isto tako ljudima kada odgovara onda klize kroz taj sistem kako hoe. nisam htio nikoga ubjeivat i zato se ispri avam. malo sam se zaletio, oprostite. kao ato aaman pokuaava nagovorit svog brata da u tome nema niata loae, tako valjda i ja njega pokuaavam nagovorit u suprotno - pat pozicija :sick:
UserNameENTUZIJASTA

maj 2007.

hm.. zanimljivo mi je ovo jer sam ja na slican nacin pocela. Dakle, uz starijeg i pametnijeg brata kojem nije puno trebalo da me uvjeri kak je to dobro, s obzirom na to da sam imala nekih 17 godina.. Al ne bi sad njega krivila za svoje napusavanje 6 godina kasnije, jer svi znamo da marihuana ne izaziva ovisnost :D Sve u svemu nije dobro forsirat i nametat svoje misljenje nekom drugom. Nek sam odluci dal mu to treba il ne... Nije u redu pljuvat po vutri, a nije u redu ni dizat ju previsoko u nebesa, jer itekako ima mana...
SchlomoENTUZIJASTA

maj 2007.

mislim da je `aman postavio sasvim uredu pitanje. zaato ne tra~iti savjet da bi se nekome neato lakae objasnilo?!?! koliko ja znam cijeli problem i je nastao jer su ljude informirali la~ima i zato su ljudi danas takvog uvjerenja kakvog jesu. nevidim niata loae u tome da pojedinci probaju ispraviti nepravdu. evo, sad mi napamet pala jedna prica :))) jednom davno stanovnici Zemlje su zivjeli na ravnoj plohi,tj. oni su vjerovali u to. i onda se pojavio neki ludi lik, koji ih je poceo uvjeravat da je zapravo Zemlja okrugla. Koji frik pomisliae ljudi i svi ga smatrase najvecim ludjakom. mo~da sam malo odlutao s pricom, ali jednostavno ~elim re da su Ljudi kad tad morali prihvatiti injenicu da je Zemlja okrugla, isto mislim da ce se dogoditi s Marihuanom. uglavnom. treba biti ponosan na ljudove poput `amana, jer su oni ispred naaeg vremena i treba ohrabriti takav postupak kad netko ~elim ispraviti nepravdu. jedino sto meni pomaze u takvim situacijama je logika, ako uspijem nekog natjerat da sam logicki zakljuci pravu istinu o marihuani na osnovi informacija koje mu ja dajem, e tu vec ima napretka i reakcija tipa A-HAAAAAAAAAAA. Ali ako netko nema sposobnost nekog prosjecnog logi kog zakljucivanja, pa bome i ja tada odustajem , jer ipak ako nejde, nejde... a pisat uz vjetar nevolim :))) mah - mah
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

Ma ja sam se samo osvrnio na taj blesavi naslov tipa Modra lasta u moru nezanimljivih tema na ovom politi ki-religiokrimiduvatorskom forumu , a u dublje rasprave tipa legalizacija-dekriminalizacija ne vredi ni ulaziti jer nema svrhe. Inace kad smo vec kod toga mogu i reci par stvari o svom razmisljanju u pogledu svih ovih stvari koje vas tiate kao npr `abana `amana, po meni legalizacija u Hrvatskoj nema nikakve isplativosti, niti u ekonomskom,populacijskom ili prosperitetnom pogledu, niti je vezana sa duhovnim i moralnim osjecanjima velike vecine gradjana tako da misljenje `a ice Cyberduvadzija koji bi da duvaju po ulici nema nikakvo znacenje i vrednost nego je samo jedna rijec u vjetar putem interneta i nema nikakav utjecaj na formiranje misljenja ama bas nikog , a to propagiranje zasto je dobro , a zasto ne, to ostavite strucnjacima nek oni istrazuju. kada bi naceli temu dekriminalizacija , e tu bi se vec raspisao kao veliki pobornik te ideje i to sa sociolosko-kriminogenog aspekta ali necu vas vise daviti s tim jer stvarno tema je bezveze do jaja. Teme kako bratu dokazati da ce duvanje pobijediti ili hoce li s neba sici Bob Marley u inkarnaciji Osame bin ladena je stvarno ono sta ovaj forum cine Zelenim, ali ne zeleni kao logo vutrasajta nego brate zeleni smo ko pacja govna.:lock:
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

Ti se salis jelda? Legalizacija nema isplativosti u prosperitetnom pogledu? Jesi siguran? Veca ljudska prava nisu prosperitet? Pravo izbora ce ti drzat drzava, a ne ti? Ekonomska isplativost? Ko je jebe. Ljudska prava su toooooliko veca od ekonomije. Prema tebi ni zabrana ropstva nebi trebala bit ukinuta jer su robovi savrseno ekonomski isplativi. Duhovna i moralna osjecanja vecine gradjana su ono sto koci napredak. Duhovnost i moral su subjektivni kao takvi nebi trebali imat ama bas ikakvog utjecaja na takve odluke. Nisu ni prava }idova bila vezana za osjecaje vecine njemaca, to znaci da je 6 milijuna mrtvih bilo ok jer se vecina slagala s time? Jer je bilo legalno? Sacica Cyberwhatever? Dobro da moram povecalom trazit ljude s faksa koji NE puse travu bar povremeno. Sto se ovog dobro/lose tice, pa i ostavljamo strucnjacima, samo sto ih nitko ne slusa. Osim ako mislis na ministricu pravosudja (HR) ili Saau Radovia pod strucnjacima? U tom slucaju nemamo o cemu pricati.
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

ne mislio sam na medicinske strucnjake a to sto kazes da nemamo sta pricati to je jedino sto si napisao da je u redu, naravno da nemamo sta pricati kada pises gluposti, ja sam ti samo izneo svoje razmisljanje i nista nisam usporedjivao sa nicim kao ti npr u gornjem pasusu sa robovlasnistvom a u donjemm sa holokaustom to sto ove stvari usporedjujes sa najvecim tragedijama ljudskog roda je po meni najveca glupost koju sam ikada procitao. po tome se vidi da nisi dorastao nicemu nego da siljis svoj joint i razmisljas kako si najpametniji ajd onda iznesi neki ohrabrujuci dokazani podatak o ovome sto usporedjujes i opisujes pa da i mene razuvjeris bio bih ti zahvalan.
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

Ne kazem da je kriminalizacija tragicna kao i holokaust, samo sam napravio usporedbu onoga sto si rekao, jer je rijec o istim procesima i dogadjajima samo na razlicitim razinama. Ako kazes da je ok da je trava kriminalizirana jer vecina neinformiranih ljudi misli da je to ok, onda zakljucujem da mislis da je sve sto vecina ljudi misli da je dobro, zaista dobro. Procitaj jos jednom sad gornji post mozda shvatis. Ak ne, jos par puta i mozda onda uspijes, ako ne uspijes nikako, onda razumijem zasto mislis da bi trava trebala bit ilegalna. Al to bi onda bio tvoja greska, a ne greska biljke. Dokazani podatak o cemu? O ekonomskoj isplativostii robova ili o njemackom slaganju sa holokaustom? Osnovni udzbenici povijesti, imas ih u knjizarama oko devetog mjeseca. Neda mi se opet listat sve mane i kontraroduktivnosti prohibicije droga, vec sam to radio kako tu tako i drugdje, no ako ne kuzis mozda i budem kad uhvatim vremena, jer mi nije jasno kako bi itko sa zdravim razumom ko se malo bolje informirao o plusevima i minusima prohibicije mogao biti za istu. I samo za tvoju informaciju vutru pusim jednom u 3-4 tjedna kako stvari sad stoje. Vise mi se cini da ti nisi dorastao nicemu jer na temelju logince usoredbe mislis da nisam dorastao nicemu. Bar sam dorastao punktuaciji :)
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

ja se uopce nisam osvrnio na kriminalizaciju nego na legalizaciju dok sam isto tako naveo da sam zagovorljivi pobornik dekriminalizacije,a po tome kako izvrces napisano vidim da imam posla sa obicinim demagogom koji samo pretace iz supljeg u prazno a nikako da iznese valjane argumente nego samo vidjevsi da je naisao na neistomisljenika pokusava da baci ljagu na sve napisano samo zato sto nicim ne moze potkrijepiti svoje tvrdnje, a sto se tice zasto sam protiv legalizacije to ces cuti u sljedecoj epizodi.............

maj 2007.

ja sam svoju baku donekle uspio uvjeriti da trava i nije tako losha....ne vidim razlog zasto ne bi mogao i brata. jednostavno mu smotaj dva jointa. ja bi ih probao da nikad nisam pushio....cak i da imam negativan stav prema cannabisu
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2007.

ata, ti si baki smotao 2-3 pa odma bolje
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

Cekaj za koje tvrdnje ja moram iznjest tebi argumente? Jesi procito post na vrhu stranice? Sto tamo imam potkrijepiti a da vec nisam? Nista ne izvlacim iz konteskta, samo sam se zeznuo sa "kriminalizacija" u pocetku, trebo sam napisat prohibicija. Sto se pak nje tice, kad si vec tako gladan argumenata, izvoli: http://en.wikipedia.org/wiki/Arguments_for_and_against_drug_prohibition http://www.cedro-uva.org/lib/cohen.rethinking.html http://www.cato.org/dailys/3-03-97.html http://www.druglibrary.org/schaffer/library/studies/nylawyer/iie.htm
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

u pravu si.:icon_lol:
Misticni YaracISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ja tebe ne kapiram covece... Ovamo pljujes jadnog Rox-a koji pokusava da ti otvori oci, a sada odjednom ovo.
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

Nemoj, u pravu je.
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

@rox jako dobri linkovi trba ih tri puta pro itat
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

Iskreno, meni se jebe i za legalizaciju i za prohibiciju jer se uopce u tome ne vidim , meni je u neku ruku drago sto je to zabranjeno jer tako moj mali hobi ima i neku tajanstvenu stranu u cemu ja doslovce gustam, no pisanje raznih aatro pametnih frajera o tome kako je sve to dobro i kako to treba prenositi mladima mi tako idu na ***** da je to neopisivo. Uvijek ce se na moje postove javljati neki apologeti koji ce vutru i droge uzdizati do neba i to samo zato jer su trenutno u tom filmu tako da je polemiziranje stvarno suvisno pogotovo na ovom forumu koji je jasno deklariran kao zagovornicki u odnosu na legalizacije droga, inace jos da dodam da veceg zagovornika upotrebe kanabisa u medicinske svrhe od mene u mojoj sredini nema, ali isto tako nema ni veceg protivnika omogucivanja uzivanja psihoaktivnih supstanci mladim osobama .............
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

A stari? :)))) To dal srednjoskolci bi il nebi trebali pusit nema neke veze s tim dal bi trava il nebi trebala bit legalna za ostatak naroda. I poremeceni ljudi nemogu dobit oruzje, ostali mogu.
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

Poremecenim narkomanima treba dozvoliti drogiranje to je tvoja ideja izgleda, stvarno me umori ovo prepucavanje koje nema kraja, po tvojim sam postovima skuzio da si ti fol neki postovalac prava covjeka pa zasto onda ne postujes prava milijardi roditelja koji zele odgajati djecu bez opasnosti koje im nanosi i ovako velika dostupnost droga , pazite ovdje ne pricam striktno o legalizaciji marihuane nego se osvrcem na tvoj post na pocetku ovog topica gdje si rekao da sve droge treba legalizirati, pa ajde onda ti iznesi pod kojim pravilima, uvjetima , zakonskim i podzakonskim aktima i sl bas me zanima kako bi ti to definirao. Od tvog bezveznog prosipanja price djecace nema nista vjeruj mi.
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

Ima dosta istine u ovome...

maj 2007.

Mr.Skunk slazem se s tobom da legalizacija marihuane nema neku ogromnu korist za drustvo u smislu zarade,ljecenja,smanjenja broja ovisnika ali itekako bi sprjecila da mnogi dobri,nevini ljudi zavrsavaju po zatvorima i naplacuju ogromne kazne.Mozda ti je uzitak sad sto je ilegalno a kad te uhvate sa tvojim biljkama i provedes par godina u zatvoru,gledan ocima pravosudja i djela javnosti jednako kao silovatelj,pedofil,lopov.Na ovom sajtu vecina se ljudi tuzi na kvalitetu a da je legalno postojala bi velika konkurencija i svi bi bili zadovoljni.Zar nebi volio subotom sa frendovima umjesto da pijes zapalit pljugu u kaficu?Krug ljudi koji uzivaju u marihuani se uopce nebi mnogo prosirio ali bi onima kojima to pase,koji to vole zivot bio ljepsi i laksi.Zar nikad ne budes u situaciji da trebas nesto da te smiri da trebas ljepsi pogled na svijet a nesmijes zapaliti ili u tom trenutku nemozes doci do trave. Da je alkohol ilegalan manje bi ljudi pusilo marihuanu a vise pilo alkohol isto tako da je marihuana legalna vise bi ljudi uzimalao druge droge.Mozda ne veci broj ali vjerovatno veci %.Istina je da u Amsterdamu ima mnogo vise teskih droga i mnogo veci izbor nego u vecini gradova gdje je sve ilegalno. Da su sve droge legalne,regulirane samo na nacin da ih maloljetnici ne mogu konzumirati i to ne sa kaznama od 200kn nego od 20 000kn i raznim vrlo strogim sankcijam,isto tako droge bi smjeli konzumirati samo ljudi bez psihickih problema.Droge bi se trebale prodavati u prodavaonicama koje su za to odredjene i tamo bi mogao kupovati samo ako si punoljetan,bez psihickih bolesti i ako vec ne konzumiras neki ljek ili neku drogu u svrhu ljecenja. Kvaliteta i cistoca droga bi se pazljivo provjeravala.Uz to ako recimo kupujes MDMA dobijes vitamine i neki ljek(npr.Prozac) da bi se smanjila steta tvome tijelu.Tada bi stetnost malo koje droge prelazila stetnost alkohola.Tada bi cak i ovisnici na heroinu bi bili potpuno funkcjonalni clanovi drustva.Narkomani bi zivjeli i radili jednako kao i svi drugi.Naravno bilo bi potrebno zajamciti privatnost jer droge ni oni koji ih konzumiraju vrlo dugo nebi bili potpuno prihvaceni.
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

Sve sto mislis je u redu i ja se slazem s tobom ali ja nisam rekao da ne treba provesti niti legalizaciju niti nista nego sam rekao da sam definitvno za dekriminalizaciju kanabisa, nesto slicno kao u Spanjoloskoj naprimjer, a za legalizaciju bi isto mozda bio ali pod uvjetom da se makne sva ova stara garnitura politicara staljinisticko-castroovskog kova kojima su uzori u mladosti bili razni diktatori i budale te da nase lijepe drzave vode pametni mladi politicari sa odredjenim modernim izobrazbama koji bi lagano znali urediti propise o tim dosta zajebanim supstancijama i ekstrakcijama. Mislim da ce se to u buducim vremenima puno lakse moci napraviti neka odredjena pozitivna klima u odnosu na taj problem jer dolaze puno liberalnija i opustenija vremena sve nas jebe malo ovo jebeno nasljedje proslosti , ljudima je prvo do boljeg zivota pa tek onda mogu doci zapadnjacke ludosti na red, zato na sljedecim izborima glasajte za mr.skunka politcara novog kova njegov moto je "ljudima lova"- mr.skunk je posten al niko nezna njegov kod on je stealth, on je grow on je pun ko brod zato gradjani glasajte za bolje sutra od jutra do mraka rokat ce se dobra vutra!!!!!! Dolazit ce turisti sa tisucu strana sirom svjeta cut ce se za robu sa Balkana Glavna djelatnost vise nece biti aana nego berba cvjetova sto vise sa grana..............:sun2: ma nagovorili ste me i ja sam od danas za legalize :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

mr.skunk cijelo vrijeme dr~i istu stranu kao i ti rox, samo ato on nezna ata da radi s time. za razliku od nas ili nekih drugih koji se eto zadovoljavamo s time ato je to sve tako kako je. no, mr.skunka zanima prakti na vrijednost te spoznaje.
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

cak i ti stari vuce kane grijesis ja sam samo jedna umjetnicka dusa koja voli puno da se zajebava a nikako praktikant cak stovise duhovnost i humanost uvijek stavljam na prvo mjesto.
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

hm..stvarno bi te volio upoznat..jer mi na momente djelujea neobraeno:icon_lol:..kad ono zajebant..hm..i to joa umjetnost i duhovnost.
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

:knockknock: dirtydeeds, moze pitanje? koliko si ljeta star?

maj 2007.

16 JaSamZa,moze pitanje?Koliko si droga probao pa da mozes suditi o tome koja treba biti legalna a koja ne? Ja sam napisao sto mislim da bi trebalo uciniti da droge i ljudi koji ih konzumiraju budu u boljoj poziciji.A to sto zvuci ko SF,jebiga.
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

ne ~elim ubjeivat, al glavni razlog zbog toga ato tenejeri uzimaju droge je bunt. odnosno ono tipa - druga iji sam, odjebite. ljubav dolazi kasnije dovoljno alkohol i cigarete su zabranjene osobama mlaim od 18 godina (bar u Hrv) s razlogom. osobe mlae od 18 godina ne smiju biti vani iza 23 (ili 00) s razlogom. ti razlozi su oni koje osobe mlae od 18 ne mogu pojmit. a pojmit neato, i shvatit zaato je tako, je proces odrastanja. da bi se neato promijenilo, treba mnogo ~rtve, strpljenja i vjere u to ato ~elia promijenit. nije dovoljno samo ~eljeti mjenjati, ve treba neato konkretno i poduzet. trava sama po sebi esto puta dovodi osobu u situaciju, ma dobro mi je i ovako. odnosno, osoba postaje pasivna a ne aktivna. pasivna osoba niata nee promijenit. zna i, treba razumijeti. treba odrasti. a kad odrastea po mu drugi problemi i sranja o kojima nisi razmialjao kad si bio mlai. onda ti viae neke stvari nisu bitne jer jednostavno shvaaa da to mora bit tako. no da ponovim. JaSamZa LEGALIZACIJU droga. e pa sad ti to shvati :signs054:
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

alo aandore nisi li malo zakuvo:icon_lol: ajde javi se vidia da se ljudi umalo potukli i za kosu povukli:icon_lol::icon_lol:
RedShAMBASADOR

maj 2007.

da bi stvar bila zanimljiva jos vise, Sandora ne zanima uopce sve ovo, vec samo kako da ga uvjeri...sve ovo je za njega trabunjanje. prasina se digla a njega samo zanima jedno..KAKO oh kako da ga uvjerim.... i rest maj kejs:bis:
InqAMBASADOR

maj 2007.

Rasprava u ovoj temi cini mi se da nema mnogo veze sa naslovom :) Ali ima pametnih stvari izrecenih :)
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ma ja u jedan dan kad budem raspolo~en bio ljepo smotat jedno 2 D}OINta i kad se burajz vrati s posla ljepu mu re ajmo ja i ti zapalit i onda emo vidjet kak e mu bit. Ne~elim ja da on po ne redovito puaiti ili tako neato nego sam da prestane tako pretjerano negativno na to gledat. Npr. ka~e pri o je ovima u firmi kak se ja cijelo vrijeme drogiram? WTF A ato se ti e toga da maloljetnici nebi trebali puaiti to je sigurno jer na dio njih to jako loae djeluje postanu glupi i nonstop napuaeni ali su ti uglanvom skloni i svim drugim drogama i bilo emu bitno da puca. Mene za take debile potpuno boli briga jer su si sami krivi ato su retardirani i neznaju se kontrolirat. Mal je to blesavo kad bi se zakon uredio kod nas sli no ko u Nizozemskoj ja mislim da bi trebalo jako strogo kontrolirati da neko ne prodaje maloljetnicima a i sam sam maloljetnik
delboyLEGENDA

maj 2007.

Evo bas citam ovaj i onaj prvi post i trgam se od smjeha...koje su to nepravilnosti u tekstu,ono pisanu u ''~nj'' stilu : on mene pita, a ja mu kazem necu jer sam ti rekao da necu i nezelim ,a on mene pita zasto, a ja kazem zato sto je trava dobra! auuuuuu. ja bi rekao da nemas ti sta uvjeravat buraza da je to dobro ili lose. stariji je zna sta je dobro a sta ne. Samo mu reci da te neproglaaava ''drogeraaem'' i nek se nehvali po firmi da mu je mladji burajz konzument trave! u glavnom da te ostavi na miru.Jer bi te tako mogao uvaliti u veliko sranje.Ako puaia nek to znaju samo osobe s kojima puaia.Nema hvaljenja okolo ej buraz ju er sam pijesak na nos vuko i take stvari. Eto toliko od mene...

maj 2007.

Kod mene uvjek prvo dolaze Ljubav,Duhovnost,Priroda....pa onda Droge. Ja sam oduvjek volio droge.Joa dok sam bio klinac klinac obo~avo sam filmove u kojima ima droge,igro se da se drogiram. Od prvog Dima trave pa do Heroina niata nisam uzeo da bi bio druga iji i poslao poruku odjebite!!!!!!!! Neke droge su za duhovni razvoj,neke su za bolji kontakt sa ljudima oko sebe,neke su za hedonisticki uzitak tvoga uma,neke su samo za probati.....
RedShAMBASADOR

maj 2007.

cast izuzecima...JSZ sigurno nije mislio da bas svaki jebeni klinac na ovoj planeti ima takav stav... ali kad se malo osvrnes na sredinu, klince, srednjoskolce pa njih 90% ima stav : Idem da se razbijem- po mogucnosti da ne znam gdje sam i gdje sam bio i da ujutro kaze U jebo te kako je bilo super, ajmo opet! ja znam da ja nisam bila jedna od tih, sve sto sam konzumirala u proslosti bilo je pomno isplanirano i bio je vise experimnet nego konstantno konzumiranje neceg. Kad bi mi znatizelja bila zadovoljena i kad bi ponesto dobila gubila bi interes. tako je bilo i tako ce biti...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se