VUTRA
ForumZajednicaOfftopicEU Bolje sutra
LEGACY

EU Bolje sutra

120 odgovora6,718 pregleda
vutrudituENTUZIJASTA

avg 2008.

Nadam se da ulaskom u Eu stoji pred nama opustenije i sigurnije vreme, u slucaju da imate takvo misljenje na pravom ste mestu.

avg 2008.

Ovaj topic poziva na prepirku...vidjecemo vidjecemo sto se tice zakona o mary ja mislim da ce biti blaze. Ali ima masu veoma retardnih zakona evropske unije ono bas za povracanje.
LaidbackPOZNAVALAC

avg 2008.

To je sve jedno veliko sranje... 3 stvari na bolje, 27 stvari na gore

avg 2008.

sve je to jedan master plan:vb_devil::family1::vb_devil:
Zabljak 1992POZNAVALAC

avg 2008.

eu ili ne eu mi smo u pm
pecko88ENTUZIJASTA

avg 2008.

Ne znam za Hrvatsku, Srbiju i ostale, aki dok Makedonija dodje na red za ulazak u EU... EU nece vise biti....cccccc....:ludaci_lol:

avg 2008.

:icon_lol::clap: a ato? ovo je tema posveena istomialjenicima ili mialjenju openito?:baby:
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

Dobra strana tog eua je to da ak imas slobodan prolaz granica (a to se desi tek nekih 2 godine nakon sto postanes clan brijem) i onda mozes otic u amsterdam i kupit cuda stvari a da te na grani niko ne pita za nista

avg 2008.

Mislim da je već odavno swe određeno kad ko ulazi u €U samo šta se ljude polako priprema na to,tako da što manje ljudi može kontrolirat MASU/NAS/STOKU..i nedugo nakon toga cijeli swijet u jednu nowu UNIJU!!!ccc BoLje SutRa???...jako, jako Teško.
mr.skunkAMBASADOR

avg 2008.

libo me ***** i za eu i za sva politiziranja ,ali volim eu zato sto ne volim granice i carine jebiga !!! A DA SU NAS SJEBALI SJEBALI SU NAS, i to odavno tako da mislim da moze biti samo bolje, jer nas gore sjebat nemogu nego sto smo mi vec sjebani.
BeyondLEGENDA

avg 2008.

dobro ka~e f?Q(S,e/, a i mr.skunk, napravit e od nas ato ih volja, a brisanje granica je iz naae perspektive vrlo dobro hehe
wu-traENTUZIJASTA

avg 2008.

haha...mah..to sa granicom je dobra spika tu nema sta...ajde da ima i nesto dobro...ali sve ostalo ce otic u *****...SVE...al ajde...jebat ga sad...sta je tu je... @zabljak je dobro rekao da smo ionako u banani ali ipak bolje da ne bude nikakav EU...makar svi znaju da ce bit kad tad... :P @vutruditu...u slucaju da imate isto misljenje...wtf? :P hehe
BugiPOZNAVALAC

avg 2008.

kako je pocelo u amsterdamu vise nece smit ni pljunit na ulicu...
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

New World Order
Zabljak 1992POZNAVALAC

avg 2008.

To je Old World Order.Uvijek je bilo tako mocni jebu male.
PacoxENTUZIJASTA

avg 2008.

Moramo mi uci u EU. Znamo za sta je ova teritorija sluzila vekovima, pa mora da nastavi da sluzi toj svrsi, svrsi ratne granice iliti crumble zone-a...
Zabljak 1992POZNAVALAC

avg 2008.

ja javno apelujem da se srbija,hrvatska,crna gora,bih i rs,makedonija prime u tzv. eu radi daljeg prosperiteta.unaprijed zahvaljujem vladama pomenutih drzava...
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

E zabljak Kad ti korisnik Europska unija posalje pm da smo primljeni javi i nama ostalima :D
doomerLEGENDA

avg 2008.

ja vam dajem svoju diplomatsku rijec : ) da ulaskom u EU zakoni ce se mjenjati onako kako to odgovara vutra organizaciji, dakle prvo legalizacija za medicinsku upotrebu a onda konacno i dekriminalizacija i legalizacija mozda do 2025 godine ju prognoziram : ) a ovo vrijeme dok nismo u EU tj. dok drzava zna da uskoro ulazimo u EU a morat ce malo mjenjat te zakone recimo nece 1 stabiljka marihuane na sudu biti ekivalentna brutalnom ubojstvu trudne zene, kao sto je vec i bio slucaj u RH, takve zakone nece tolerirat niti jedna clanica EU. zato nasi supcici i konzervice u saboru dok primaju po 2,5 tisuce eura mjesecno stiscu te zakone jos koji dan dok mogu a i sami znaju da ce kad tad popusit Kur*ac i samo vracaju ovu drzavu nazad umjesto da teraju naprijed. A zanimljivo je kako svima pase kad cvate tvornica duhana rovinj, i kad ti ljepo plasiraju rak na pluca jos dobjes i etiketu pozdrav iz rovinja, to im ne smeta, a protiv ganje su kao svi educirani i raspolazu dokazima a ja vam garantiram da ih pola nezna razliku izmedju jointa i tube ljepila.

avg 2008.

a kada nas prime spremite vazelin da ma~ete duau da ne pe e dok nas... radio sam za EU i kada bi vieli zakone i propise nisam siguran da bi bili oduaevljeni ali poato nam se to piae bar nee biti granica i tih fora demokratija je izmialjena da mi mislimo da biramo i upravljamo a sve ostalo za diktature narod nikada nee biti sposoban da sam sebe vodi uglavnom ako ste sadili paradajz za sebe kada se ue u eu neete mooi viae jer se ta no zna koliko ko mo~e da ga proizvede i e da proda kavalitetna hrana njima kra hrana nama ni litar rakije nee moi legalno da se ispe e
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

a normalno ona kurva aana lovrin ministrica pravosudja je rekla "ma droga je droga brate sve to isti qurac i joint i igla.. u bilo kojim kolicinama. sve trebna iskorijenit.. jesmo katolicka balkanska zemlja di je nedozvoljeno imat kretenski zakon ili sta?!" Ana, daj otkaz majke ti desnicarske
doomerLEGENDA

avg 2008.

nemoze uopce ovaj mentalitet generacija iz juge opstat u EU a pogotovo mi se ne svidja sto nam takve seljacine ljudi kroje buducnost dok sve nove i skolovane generacije koje imaju neku perspektivu ucinit nesto s drzavom bjeze van od ovih vukova sto sve sami pojedu........ lopovi kazem vam ja ajmo mi ljepo u EU pa nek nam EU malo i kontrolira te financije, al nece nas ni oni, nit nam nece dat pare jer vide da smo lopovi, pa kazu da se prvo rjesimo korupcije na sta nasi jos jace kradu pa mozda nista od eu : ) ionaku su se sjebali sto su uzeli ove cigane rumunje
PacoxENTUZIJASTA

avg 2008.

Ja sam se malo raspitivao o tome, i cini mi se da se ne sme praviti rakija i gajiti stvari bez nekih dozvola dok god prodajes te stvari. Dakle, ako gajis paradajz samo za sebe, to je dozvoljeno, cini mi se.
BugiPOZNAVALAC

avg 2008.

ode li ovo nece biti hrvatske...pa ta stvar i stvari slicne prirode daju zivot vecini ljudi nama...
doomerLEGENDA

avg 2008.

ma daj pa u EU ce i poljoprivreda dobit poticaj i bit ce bolje grozdje i bolje sljive i bit ce bolja rakija i smokve. peci ti sebi kume rakije siroki ti brijegovi sve posij sljivu pa peci ili travu niko ti nece to branit. ovo me podsjeca na one plakate sir i vrhnje.... nemojte me j : : ) nece nestat vrhnja ako dodje eu
BugiPOZNAVALAC

avg 2008.

e i EU ti nemoze prijatelje uzet...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2008.

Postat emo sluge, kmetovi...a to nam omoguuju naai politi ari a.k.a. ''neumorni liza i zasranog dupeta''...mi emo konobarit, a stranici e se izle~avat po naaim pla~ama...fuj to...
TarkiPOZNAVALAC

avg 2008.

"Kad jednoga dana turizam procvjeta I navale avabe u rekordnom broju Cijela e zemlja samo od ljeta ~ivjeti kao bubreg u loju Samo e vje ni rekreativci Radit' na polju il' biti vojnici Slavonija e biti golf teren A tko previae radi uhapaen To e biti taj dan Objesi zimmer frei Lezi pod palmu i u~ivaj"
BeyondLEGENDA

dec 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=DeP1lm3t4MQ Informirajte se na nezavisnim medijima o EU. Uz ovakvu cenzuru Hrvatskoj prijeti la~iranje referenduma o strane politi ke oligarhije koja ide po plae u eu parlament u zamjenu za ope dobro suvrerene republike Hrvatske.
ReacherPOZNAVALAC

dec 2011.

fuj.postat cemo samo masa ljudi koji donose novac,sve e kontrolirati tr~iate:i hranu,vodu... ne ea moc nista svoje uzgojti organsko i zivit u svom miru,nebi se ni cudia da za par godina nemos piti vodu iz prirode zato jer neki seljober ima 51% tog izvora kupljenog,a znamo kako nasa vlada voli prodavat... pis
rookiISTRAŽIVAČ

dec 2011.

netrebamo mi EU nego oni nas. i zalosno je koliko su ljudi zaglupljeni i slabo informirani o EU i koliko njih veruje onim propagadnim programom sto nas truju, tipa " ako neka clanica EU zabrani rad (uzimam primer Hrv) hrvatskim gradjanima onda Hrvatska isto moze uvesti zabranu". WTF??? pa kod nas ni poljak nece hteti doci raditi:icon_lol:
Big LLEGENDA

dec 2011.

Ma daj, taj referendum je vec namjesten 100 posto.... Ja kao plus vidim regluaciju zakona o lakim drogama, slobodno putovanje bez granica i uvoz auta starijih od 7 godina.... I to je to... a o minusima ne zelim mislit jer znam da nemogu nista promjenit, so why bother anyway?
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Pozz U danasnjem svetu nepostoje vise sela, gradovi, republike, drzave samo KONCERNI i MASONI. Kao osoba koja je zivela u jednoj od balkanskih zemalja a rodjen u Jugoslaviji i trenutno zivi u jednoj od Eu zemalja mogu vam reci da je ogromna razlika. Dali je bolje u EU moje misljenje da je za radnicku klasu mnogo bolje. Imaju takve kakve zakone i moras ih postovati. Dok na balkanu pa znamo svi sta se desava, ko ima pare radi sta hoce a ostala sitna buranija ima vec odavno vazelin tako da nece trebati nabavljati. Princip evropske unije me jako podseca na sistem funkcionisanja stare juge i Tita. Ako se secate kako je funkcionisala stara juga, sve republike i pokraine su zavisile jedna od druge. To sada rade sa evropskom unijom. Jedna drzava proizvodi ovo druga ono. I kontrilisanje je samo na papiru jer u stvarnosti ne eu te kontrolise nego masoni i koncerni. A i sad si sluga tamo gde trenutno zivis. Nemozes puno bas postici, probas demonstrecije a on salje kerove. Kojima ti dajes platu. Pljujes po politicarima izneses dokaze protiv njihove nelegalne stvari i, i, i, i, i NISTA. Zasticeniji su i od belih medveda. Kako neko ko je dobio poverenje miliona ljudi da ih vodi, predstavlja i donosi zakone koji za njega uopste nevaze. To su obicne marionete masona i nista drugo. Beskicmenjaci bez obraza i duse. Sad vec pocinju sve prirodne stvari da zabranju a znate zasto: " ono sto dolazi iz prirode nemoze se patentirati a bez patenta nema monopola i zarade". Strasno sta se desava u svetu truju nas ratovima i vremenskih katasrofama ozonskim omotacem. A odakle sve to pa ti isti masioni ( bilberg grupa ) iza zatvorenih vrata odlucuju o 99%, kako da im sto vise para izvuku iz dzepa i da ih naprave zombijima koji nerazmisljaju ( tipican primer amerike i njenih stanovnika ). Vec pocinjem sumljati da su ameri smislili EU pa ce sada kao da propadne i oslabi Evropu duplo. Tesko da ce ovaj svet krenuti na bolje dok je osnovna moneta placanja novac. Nekazu dzabe nasi stari da je covek ovca za sisanje. Dali ce biti bolje u EU moje misljenje DA. Dokle ce trajati neznam.
rookiISTRAŽIVAČ

dec 2011.

mislim da bi Hrvatskoj bilo 100x bolje bez EU samo da je pametni ljudi vode i da je vode kako treba, zasto norvezani nisu hteli u EU da im oni diriguju koliko ribe mogu loviti i koliko nafte mogu vaditi. i dalje mislim da obicnom radniku koji radi ovde za 2200kuna plate i nasem obicnom seljaku (slavonac sam) EU nece nista dobro doneti, kao sto si DEDE i rekao veliki i jaki guse male i zele da drze monopol a jasan je primer nas seljak.
BeyondLEGENDA

jan 2012.

zaato glasati NE!! za EU ---- 1. Hrvatskoj vladi je nareeno da se svih 35 potpisanih poglavlja dr~e u tajnosti i da Vam nastave prodavati maglu do kona nog ulaska, pa sad pro itajte ISTINE koje su se Hrvatskoj dogodile, ili bi se dogodile ulaskom u Eu, pa e Vam biti jasno zaato ih hrvatska vlada i hrvatski predsjednik skrivaju od Vas. 2. Ulaskom u EU gubi se suverenitet, neovisnost i pravo na slobodu odlu ivanja. Sve daljnje odluke su ustvari naredbe po volji Bruxellesa koje moraju biti izvraene, ina e slijede kazne i sankcije! 3. Lisabonski ugovor (Ustav Eu) napisan je na nerazumljivih 2800 stranica koje nitko iz vlade nije niti pro itao, jer su i sami priznali da nemaju prijevod Lisabonskog ugovora! 4. EU nije zastupni ka demokracija. Politi ari u EU se sami biraju izmeu sebe. Eu birokrati su sami sebi izglasali Lisabonski ugovor, bez pristanka svojih graana putem referenduma. 5. Vijee ministara EU bespogovorno potpisuje sve zakone koje im EU komisija (EU Vlada) daje na potpis i pe atiranje. (Priznali da su 2008. potpisali sve zakone, a samo 15% pro itali jer '*vjeruju'* Eu komisiji). 6. Predsjednik EU komisije sam odabire lanove EU komisije! EU komisija sama bira predsjednika EU komisije! 7. Zakone za EU komisiju piae 3000 radnih grupa za koje nitko ne glasa i nitko ne zna tko su. Ispisano je ve 100,000 stranica zakona preko kojih se graani polako privikavaju na novi robovlasni ki sistem! 8. U EU mo~ete glasati samo da bi izabrali zastupnike u EU parlamentu. Hrvatskoj je dozvoljeno samo 12 mjesta u EU parlamentu koji trenutno broji ak 784 zastupnika! 9. EU parlament nema prava veta na zakone. EU parlament samo diskutira o ve donesenim zakonima. 10. Odluke poput rasprodaje svih hrvatskih nacionalnih bogatstava, naseljavanja Hrvatske, broja izbjeglica za prihvat, odlaganje radioaktivnog otpada, uzgoj GMO kultura e se donositi bez pristanka Hrvatske! 11. BBC ve sada savjetuje cijeli svijet da razgrabi hrvatsku obalu i otoke. Postoje planovi o naseljivanju 250,000 ljudi i to samo u Dalmaciji! Ulaskom u EU, `panjolska je naseljena sa 5,5 milijuna useljenika, od ega samo 780,000 Rumunja, dok je Poljsku, nakon ulaska u EU, naselilo 60,000 Vjetnamaca. Tako e i Hrvatska dobiti nove stotine tisua useljenika, pored 285,000 nezaposlenih Hrvata, gdje tzv. kukuriku koalicija sa hns-ovom kozom ve priprema teren za veliko useljenje Hrvatske ako dou na vlast, dok druga hdz-ova koza tjera Hrvate da rade van! 12. Lisabonski ugovor propisuje da se bilo koji dr~avljanin EU mo~e kandidirati za lokalne jedinice uprave ili mjesto u vladi bilo koje dr~ave lanice. S obzirom na planove naseljenja Hrvatske, vaae lokalne jedinice uprave ili gradona elnik e biti birani iz redova stranaca koji e vas broj ano nadja ati nakon poplave useljenika, a koja e uslijediti upravo zbog hrvatske sa uvane ljepote kakvu je EU sebi ve odavno uniatila i hrvatskog Jadrana, najljepaeg mora na svijetu, koje bi takvom politikom useljenja stranaca postalo europsko, kad nemo~e biti hrvatsko. Ulazak u EU odgovara samo velikim lanicama, ali ima katastrofalne posljedice na male. Hrvatska mo~e biti prijatelj EU bez ulaska u EU! Da li EU to mo~e? 13. Hrvatska vlada je potpisala ugovor o rasprodaji hrvatskih oranica i zemlje Europskoj uniji 7 godina nakon ulaska. Aneksom se hrvatska vlada obavezala da EU mo~e jednostrano i poniatiti taj ugovor ve nakon 3 godine! Ne zaboravite: rije zemlja se esto koristi u zamjenu za rije dr~ava! 14. Eventualnim ulaskom Hrvatske u EU, NE otvaraju se nikakve nove mogunosti izvoza hrvatskih proizvoda u EU, a koje ve nisu ostvarene kroz "Sporazum o slobodnoj trgovini izmeu Hrvatske i EU". 15. Eventualnim ulaskom u Europsku uniju bit e Vam zabranjeno zaposlenje u uniji slijedeih 7 godina, dok se danas tamo mo~ete zaposlit odmah, ako naete posla pored njihovih 30 milijuna nezaposlenih. 16. Prema Lisabonskom ugovoru, ako bi vaaa firma obavljala posao u EU, vaae plae moraju biti hrvatske. Ukoliko ~elite studirati u EU, mo~ete to i sada, ako vam roditelji to mogu omoguiti. 17. Sad bi se plaalo Bruxellesu putem izdvajanja: 50% prihoda od pdv-a + 50% prihoda od hrvatskih carina + godianja lanarina od 550 milijuna eura, ato je ujedno i cijena Peljeakog mosta kojeg Eu ina e brani graditi, jer se navodno ne uklapa u njihove vizure 18. Eventualnim ulaskom Hrvatske u EU, hrvatski dug e enormno porasti. Primjer za to su dr~ave poput Portugala, Irske, Italije, Gr ke, `panjolske koje Europska unija pogrdno naziva skraenicom PIIGS (SVINJE), dok e izlazak iz EU zna iti plaanje do 30% jednogodianjeg prora una 19. Ako je hrvatsko zakonodavstvo sada usklaeno sa Eu zakonodavstvom, emu onda ulaziti? 20. Omjer ravnopravnosti Hrvatske u Europskoj uniji kao i mogui njen utjecaj u EU:**** **** Europska unija (500 milijuna stanovnika) Hrvatska (4,3 milijuna stanovnika)
bozgaLEGENDA

jan 2012.

Sve se vraa, sve se plaa!

jan 2012.

hvata me tjeskoba kad shvatim koliko sam bespomoan i kako je skoro pa gotova stvar da emo ui u EU, a istovremeno mi se ~eludac di~e kad vidim propagandu, one odvratne reklame kojima se ljudima ma~u o i... trebalo bi tu~iti nacionalnu televiziju za propagiranje EU i za neiznoaenje loaih injenica i posljedica koje nam donosi lanstvo... GONG je neato po eo ali bojim se da puno prekasno... trebalo bi odgoditi referendum za nekoliko mjeseci i u to vrijeme dati sve od sebe da se ljudi pravilno informiraju i da znaju zaato NE u EU!!! EU bolje MALO SUTRA...
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

bojim se da ni 100 referenduma nebi pomoglo,vec je odavno u nase ime odluceno da hr tezi europi(ogradjuje se od ostatka balkana),mozemo mi raspravljat,argumenti za i protiv...al cinjenica je da nam nemoze bit gore nego sto je! ja sam osobno protv europe jer je ocigledan njen propast al hr je vec propala tako da ne vidim razlog zasto ne eu kad ju usporedim sa danasnjom silovanom hr? domovinski rat je zakurila amerika(yuga 3.svj.sila),kinezi poslali neki dan svemirsku ekspediciju a ameri salju svoje letjelice da ih spijuniraju,ilitiga kontroliraju...ugl.amerika vrti kolo. uzeo sam kinu za primjer jer ima gotovo duplo vise stanovnika nego citava europa,sta da je europa poslala ekspediciju u svemir?ne da bi ih ameri pratili vec bi im rekli di da idu...tako da se nema smisla pjenit oko eu,ionako smo stoka sitnog zuba u ovoj djiberskoj zemlji,zasto nebi bili stoka sitnog zuba u europi?

jan 2012.

u europi ima da nas joa viae deru, da se pretvorimo u joa veu sirotinju nego ata smo sada. i ata kad se europa raspadne? ostat emo goli *****, bez igdje i ega jer e nam stranci sve pokupovati...
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

a ovako ne kupuju?...kupit ce nas oni i ovako i onako,ako ti aludiras na neku slobodnu i nezavisnu drzavu to vec imamo 17 god.,i nema nikakvog pozitivnog napretka osim odlicnih uspjeha u sportu a to mozemo i dok se europa raspada. nerazumijem koji ce to POSTENI hrvat pokrenut hr industriju i gospodarstvo,tj.podici ju na noge?kerum,mamic,todoric?nezna se koji je veci ratni profiter i manipultor,svako gleda svoju guzicu pa tako i ja svoju,a mojoj guzici pase npr. da se maknu granice pa da mogu brze,bolje,jeftinije do amsterdama,mojoj guzici pase da se dekriminalizira DROGA,i ono najbolje od svega da me krade neki skolovani intelektualac nego sanader i ostala prevaransta gamad koja su se spustila iz kamena u grad...poanta svega je da ce nas pokupovat prije il poslije,bio ti u europi il ne...kao sto se da vidjet vec su pola pokupovali a nismo u uniji?! p.s.kao sto rekoh ja sam protiv unije al sam i protiv toga da se javljam svaki mj. na burzu,da sa svih strana samo ukrali ovo,zatajili ovo,oslobodjen optuzbi,ubio tolko i tolko ljudi slobodan sece...to je nasa samostalna drzava? sta ce ti samostalnost kad nisi samostalan? nama treba netko da makar PROBA ocistit drzavu od korupcije na kojoj je ista i osnovana,nazalost mi nismo sami to sposobni napravit(previse veza i vezica,jbga.to je kad nas je malo,jedno veliko pleme,manje vise svi se znaju) i zato s ulaskom u uniju postoji nekakva sansa za boljitkom a ovako jel mi moze netko rec neko pozitivno misljenje,ideju,clanak di se vidi bolja buducnost hr,u slucaju odjeba uniji?
BeyondLEGENDA

jan 2012.

evo sajt s pun k informacija o EU http://europskaunija.yolasite.com/eu-danas.php http://europskaunija.yolasite.com/
bozgaLEGENDA

jan 2012.

Mi kao mala dr~avica smo nebitni i tako je oduvijek bilo, uvijek pod ne ijom izmom................. Bolje da radimo svatko svoj posao i manje dajemo va~nost politi arima i masonima jer imamo svoje ~ivote. Hladni rat nikad nije zavraio, nema globalnog razoru~anja, svijet je openito u QRCU. Jer su pojedinci gladni moi i novca i svi ti koji su gladni moi i novca neka crknu k'o augavi atakori i neka trunu u paklu. To je moja poruka svim onima koji rade za svoj interes i interes kapitalista i bankara, a ne interes malog ovjeka. Znanje je mo!

jan 2012.

Jedva ekam da uem u EU:( Fino,kad nam ukinu 7-godianju zabranu zapoaljavanja imat u 51 godinu i odma' ode kopat kanale po Njema koj. Ru no!!! Dotle u valjda izgubit ovo imanje koje sam stekao tokom ~ivota pa e mi bit' lakae napustit Lijepu naau. Bando lopovska !!! Eh,da.....imam zemlju za prodati:) Idealna za odlaganje nuklearnog otpada.
Z&NZMAJ

jan 2012.

Samo da se nadove~em, po meni je to nuklearni rat oliti 3. svjetski...malo je pre toplo od svih testova s kojima su se kurche da bi bio hladan... Ajmo narode, navali, joa malo pa nestalo, sad e se to raspast, samo ato nije....kamo sree...
bozgaLEGENDA

jan 2012.

Krenut e svjetska revolucija, ve sad ima viae beskunika u SAD-u nego vojske i policije zajedno. Kad se vojska pravih i joa potencijalnih beskunika skupi na jedno mjesto, nastat e *****rije. Sam je stvar kaj beskunik baa nema stalno dostupan mobitel fejs ili sl. pa se ne mogu baa orgnaizirat , a i glupi su. :D Ovdje u Evropi to sve dobro dok nije doao neki novi manijak na vlast. IDemo u EU, a u Briselu ve godinu dana uope nemva vlade u dr~avi... Mislim sve je to show pravi. Ali mene tak ~ivo zabole qurac za sve to
Z&NZMAJ

jan 2012.

pNmuERfaqfY&feature
BeyondLEGENDA

jan 2012.

evo dobar intervju kako EU upropaatava sloveniju http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/01/19/0384006.html http://danas.net.hr/svijet/page/2012/01/18/0586006.html
artisticLEGENDA

jan 2012.

NE u EU!!!!!! ***** ti uniju, sjebat e i to malo ato imamo......
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jan 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=WIfbKYGu2PM
miss.mrkvicaAMBASADOR

jan 2012.

Mislim da nema mjesta za zabrinutost, jer bez obzira proao referendum ili ne mi u tu uniju neemo jer bi ona mogla puknut ko kokica mo~da ak i do polovice ove godine. >Na kraju krajeva gledaju i kroz povijest sve dr~ave u kojima je bila lijepa Naaa su do~ivile krah, e pa zaato se ova nebi raspala dok smo mi joa pred vratima ( kuc, kuc - nema nikog doma, lagani okret na peti i kui svojoj... svagdje je lijepo, ali je doma najljepae:costumed-smiley-027
BladeZMAJ

jan 2012.

Protiv EU u svakom pogledu
mazarLEGENDA

jan 2012.

Ja u, bez uvrede, glasati za zato ato mislim da u imati viae koristi. Nama treba Austro-ugarska kad ne znamo sami biti svoji gospodari:sick: Ali mislim da trebamo, ukoliko ne ~elimo u EU, napraviti neato ato bi diglo ovu jadnu dr~avu na noge. Uvjeren sam da je to legalizacija INDUSTRIJSKE kONOPLJE. Molio bih da me netko ispravi ako grijeaim, ali mislim da bi to potaklo proizvodnju u RH, zaposlenost, rast BDPa, a da ne govorimo o izvozu. Samo trebamo pametnih (nepotkupljivih ljudi od strane naftne, farmaceutske i inih industrija). Onda bi pokazali zube, i to ne samo EU, nego cijelom svijetu.:sun2: http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/01/21/0300006.html
Z&NZMAJ

jan 2012.

A evo, nema uvrede, al nemoj se ni ti uvrijediti kad ti ka~em da te la~u i da ti o i ma~u :icon_lol: 5vnVRo00fEM&feature=g-vrec&context=G21119ddRVAAAAAAAAAQ

jan 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=QGhXwf-_KpQ&feature=related Sutra je veliki dan,pa mi oprostite na aali maloj...bilo je ja e od mene:icon_lol:

jan 2012.

Film Dru http://www.youtube.com/watch?v=cA0z2RiWhzU&lc=jO0YOE5plc4gtAe3v4rvVGzEHafzr3o275QF5I951-8&context=G2dd9facFAAAAAAAAEAA&feature=g-all-c
BeyondLEGENDA

jan 2012.

ovaj je odli an, pogotovo odjavna scena :)
Big LLEGENDA

jan 2012.

Od 1.9. ove godine e bit zabrana prodaje energetski neu inkovitih ~arulja, ilitiga svi emo morat doma imat CFL-ke.... heheheh EU i svakodnevica: Od srpnja 2013.
Z&NZMAJ

feb 2012.

Europa na koljenima moli Peking za pomo :knockknock: Nezgodna pozicija je biti na koljenima...dok s jedne strane :bj1:kinezima, s druge :bananabang: Amerika :icon_lol:
DEDEPOZNAVALAC

feb 2012.

Pozz Moje misljenje. Toliko stvari se promenilo i drugacije funkcionise danasnji svet. Dozvoljavanje sadnje i obrade idustriske konoplje bi bilo ravno samoubitstvu onoga 1%, masona, iluminata. To bi znacilo da ljudima netreba vise nafte, netreba niti jedno drvo poseci posto ta biljka moze sve to da zameni i jos da bude jeftinie proizvedeno a bio razgradivo. Zamislite samo da na svetu se vise neseku sume i prasume ( izvor zivota na planeti zemlja ) jer u papirnoj industriji koristi se samo konoplja, u industriji namestaja ( vec ima poloca od konoplje samo ih niko ne forsira i za sad imaju dobru cenu, znam ja ih prodajem iako nisam ni komad prodao u 5g ) u gradjavinkoj industriji i u ostalih 20000 proizvoda koji se mogu napraviti ili upotrebiti u proizvodnji. Konoplja moze kompletno da zameni plastiku kojoj treba jedan ljucki vek da se razgradi ili ne. Svi znaju kakve se supstance koriste radi dobijanja papira,plastike i koliko su ista otrovna a poneka se uopste nemogu razgraditi. Po nekim ljudima imamo jos 20g gasa nafte? I sta onda. Znaci mora da bude nesto istine kada kazu da zele prepoloviti? ljucku rasu. Nije nas potrebno toliko ima masina robota tako da jedan covek moze par masina opsluziti dok je prije bilo potrebno sedmorica. Vec su poceli http://www.youtube.com/watch?v=A1-Z1OdAIOU. I to pod izgovorom za vase dobro ;))) kao i svaki put za nase dobro. U zadnje vreme smo svedoci sve exstremnije kontrole i uvodjenja istih. Kao da gledamo scenario nekog holivudskog filma. A mnogo filmova ima na tu temu: Loganov beg ( stari legendarni ) Highlander ( jos malo pa ni mi sunca necemo videti ) i mnogi drugi da nenabrajam. A tek medicinske sposobnosti i mogucnosti koje ima necemo nikada upoznati ili utvrditi ( dokazati ). AKO ako bi bila istina da je veoma lekovita mogao bi svako kuci lek da pravi. To itekako neodgovara farmaceutskoj industriji posto je njoj cilj sto vise lekova prodati a to je vise bolesnijih ljudi?? dok nas "ako je istina" konoplja leci. Kakvi su to ljudi ( ako ih uopste mozemo nazvati ljudima ) kada su u stanju SVESNO ubiti, otrovati, podaviti pola stanovnistva pod izgovorom " radi vaseg dobra ". A sa druge strane kazemo da su pojedinci ( predsednici, kancelari, vodje ) diktatori i iste osudjujemo na smrt ili proteravamo iz zemlje. Kad se setim samo starog TITO kad mu ameri rekli mora ovo ono pa rusi a on ma nemoj. Gde su nestali oni dani kada je posten i dobar covek bio zlata vredan i cenjen kao predsednik. Kada bi jedna mala drzava kaja nije u EU pokusala da upotrebi konoplju u svim proizvodima u kojima se moze misljenja sam da bi ta ista brzo nestala sa planete. Nebi im bilo dozvoljeno. Kazimo primer Hrvatska odbije EU i dozvoli sadnju. Ulozi u istrazivanje. Prestane drveca da sece, naftu i derivate da kupuje, plastiku postane prava zelena drzava. Ko bi to Hrvatskoj dozvolio EU? AMERIKA? KINA? RUSIJA? sigurno. Napali bi je pod nekim njima opravdanim izgovorom ( hrvatski hakeri srusili pentagonov site i uzeli informacije ) i zbrisali sa lica zemlje ( mozda preterano u datom trenutku ali ko zna sta nas ceka ). Tako da ako se neprikljucis propadas. Nisu dzabe ulozene bilijarde dolara u kojekakve projekte kontrole, gms semenja i hrane, lekova, pravljenjem zemlje bolesnom, pravljenje ljudi bolesnima itd. Sve to neko il nekolicina svesno sa ciljem radi a taj cilj sigurno nije dobar i nije predvidjen za narodne mase. OTVORI OCI DOK NIJE KASNO IAKO SI VEC ZAKASNIO

feb 2012.

DEDE, sree ti, mogao si to malo preglednije sastavit i tu i tamo koji redak razdvojit... kvalitetan je sadr~aj ali se teako ita...
DEDEPOZNAVALAC

feb 2012.

Pesnik je ovako napisao jer je tako hteo. Kome se necita neka necita, ovo nije obavezna literatura

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se