VUTRA
ForumZajednicaOfftopicko je samo na vutri???
LEGACY

ko je samo na vutri???

308 odgovora16,156 pregleda
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

da li postoji tu neko, ko samo pusi vutru i da nije probao nista od ostalih droga i tih sranja ili ako i ja probao da ne konzumira vise....?? jer ja nisam nista probala i ne mislim... pa ono samo pitam..... zanima me...
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Postoji.

sep 2005.

evo ja...
korisnièko vimeENTUZIJASTA

sep 2005.

i ja.
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

ima malo ~~ !~ ~) ::uladu , a hemija ::tojlet :pegla ::zidoglav
Spirit DancerENTUZIJASTA

sep 2005.

I'n'I ::dzok
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

pa ja ne konzumiram.......vise

sep 2005.

eto, P.P. - vidis koliko nas je!?
FernandezISTRAŽIVAČ

sep 2005.

Zaboravili ste i mene! ~)
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

A ni manje.... ::behehe
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

i JAAAAAAAAAA :))

sep 2005.

Uvijek samo na Vutri. Pijem ponekad. Mada ovo ljeto sam se lesio. Ali regularno zimi vrlo rijetko. Ponekad pomislim da i previse pusim gandze da bih i to trebao bataliti ili barem smanjiti. Znaci i duvanje Vutre mi je previse da bih se normalno "razvijao".
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

jebote, pa ima vas..... aj bas mi je drago... vutra i alkohol--vjecnooooo!!!!! ...ali naravno ne zajedno.. ili vutra ili alk... jer se dogodi sranje kad se mjesa :pegla :pivo ~~
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Keep the Jah fire breedin", biljezim se sa stovanjem :petak
doomerLEGENDA

sep 2005.

mogu se i ja prikljucit? -[probo svasta ali vise nista sada samo zhizhu i to e to vise me cigarete brinu.... fuj... to je droga 0009
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

ja nisam jos nista probala... i ne mislim..... pusila sam cigarete godinu dana.... ali onda sam razmislila i rekla ..koji kurac ja pusim ovo sranje, bolje pusit samo vutru..... i tako od tad vise nisam zapalila.... fali mi...ali necu.... :petak ~)

sep 2005.

gandza i alkohol only for me, iako se kat-kad dogodi da popusim 5-6 duvana kada sam na alkoholu(i u drustvu pusaca-alhosa) jedini zakljucak je da treban smanjit alkohol,a povecat konzumanciju gandze ~)
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

sve je dozvoljeno ::h2o !~ :pegla :pivo
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

najlepshe prirodno...
xarabasENTUZIJASTA

okt 2005.

Ja sam samo na vutri vec 2 god,rekao sam sebi ko hebe cigare,ovako bar znan na cemu sam i majstorski me odradi,ne tripam se od raka pluca i hrpe tih sranja a i prirodno je najbolje.
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

jebes ti sve..... vutra i alkohol zakon!!!!!! kad nema vutre nalijem se ko kanta, a kad ima vutre zdimim se i sve je super!!!! ::histerija
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

samoo oprezno ::gulp ::h2o ~~
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

probao svasta...samo na travi
iz0t0pENTUZIJASTA

okt 2005.

probao svasta, str8 skroz... sem alkohola naravno...
dakiiISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ni gandzhu?!
dzontraISTRAŽIVAČ

okt 2005.

::histerija kao niko nije probao extazu,pecurke,acid ovo mu dodje kao neko prirodnjacko drustvo :) Ja kazem ko voli nek izvoli SAMO PO MALO
dakiiISTRAŽIVAČ

okt 2005.

...najlpshe prirodno...
hemicarISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ma probali smo svi ali vise ne probavamo
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Probao svasta, i zakljucio da je vutra ono pravo. Ponekad kad moram i cirkam.
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

ja nisam probala svasta.. nisam nista osim vutre..... jebiga ono... tek sam pocela... imam 16g... pa se nezna sta ce bit za koju godinu... ali za sad ne planiram nista novoga provavat, jer je vutra sasvim dovoljna!!!! ~)
parameciumENTUZIJASTA

okt 2005.

::super
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Moj najiskreniji savet bi bio da i ne probas nista vise.
iz0t0pENTUZIJASTA

okt 2005.

ni gandzu ni hashish... vec jedno 3 meseca...
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

sve strejter do strejtera ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija

okt 2005.

hehe...pa ja ne koristim nista. :) bar sto se zvanicno naziva droga. i sve ovo sto se spominje na forumu. jesam jedino orascic muskatni, i toliko.
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

ma sve prirodno je ok.... i morning glori bi mogla probat.. ono ...jednom... ali meni sutra dolazi prijatelj i ja sam sretna ko nitko... ali zato sta prijatelj donosi vutrauuuu, a ne zato sta on dolazi... ::histerija ::histerija kako cu se sutra zdimitttttt ~) he h eh eheee

okt 2005.

eh, danas su roditelji jednog lika iz nase ekipe otisli u zgb, tako das je veceras slavlje kod njega. samo, doma su mu sestra i njezin dragi tako da sta se tice alkohola-nema problema, ali za vutru neznam... ma svejedno cemo se ubit! :petak ja nisam 2 tjedna bio vani (bio bolestan) tako da... ma htjela je mene p.p. lijecit ali nismo imali s cim...
GreenManAMBASADOR

okt 2005.

Majko moja pa ceo Hvar duva.Vidi sta ih je....a kad sam davno,davno tamo bio na moru bio neki fin svet...:) ~)

okt 2005.

a cuj, ko zna kad si ti bio, ali inace da, svi duvamo... osim par likova,nekih mladjih i tako. ~)
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

hehehe hehehe he he he..... da, da. duva se...... i sinoc smo se zdimili...... heh he he jos se smijem... ~) ~) bilo je predobro... ali ne sjecam se bas cemu sam se smijala... ::histerija
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Pozdrav za Hvar :pivo
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

hvarani ajde u leto dodjite do Ugljana pa da pravimo neki party. ~) ::gulp ::h2o
loobiENTUZIJASTA

okt 2005.

za hvar: vracam se ja iz splita sa putovanja kad cujem opicenu i dobru pjesmu kao ... hvar je nama mila majka hvar je nama jamajka... mislim picigin bend il tako nesto dobri ste dobri ~) sledece leto mozda skoknem do hvara ~~ ::super
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

he he he.. to je gego i picigin bend.... drugo ljeto svi na hvar ima da se zdimimo!!!!!
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

ajde nesto organizujte ja sam svako leto na ugljanu i tamo je jako kvalitetna duvka. !~ !~ !~
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

pa trebalo bi nesto organizirati za ovo ljeto... da se upoznamo i tako malo.. ovo ono..... ~) ::histerija he he he he
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

always ready ~)
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

i ja.... heheheeee h hee da umirem i da me neko pita ocemo ic zapalit ja bi isla.... ::histerija ja nemogu vjerovat kako ja tako mogu obo~avat nesto.....

okt 2005.

ne bih da kvarim zabavu, ali malo ste offtopic... :)
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

[bez sadržaja]
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

yeah ajde onda da se vratimo ko je samo na vutri? ::uladu
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

kamp na nekoj planini

okt 2005.

evo i ja sam samo na vutra + alkohol = double trouble...and i like it :D

nov 2005.

e a ja cu da se ubijem ::placko
nobodyENTUZIJASTA

nov 2005.

shto bre?
xarabasENTUZIJASTA

nov 2005.

Gde ce to biti da i ja dodjem? :pivo

nov 2005.

e sad vise necu da se ubijem....zivecu za tavu..ona mene voli...a vole me i ekseri...i.......STANKO I BOSKO PEDERASI....HAHAHAHA! ja boze poludela sam..ma salim se nisam.....HA!

nov 2005.

mislim travuu a ne tavu HA! STANKO I BOSKO GEJOVIIIIIIII! HAAAAA HOMOSEKSUALCIII STANKO I BOSKO SE PREZIVAJU GEJODRAGOLJUBIVOJEVIC! HA!!!! ASTRAL PROECTION RULEES ZIVEO VAS SAJT BOG GA BLAGOSLOVIOO CAREVI STE SVIII PS htela sam da se ubijem zato sto mi ispod imena pise APSOLUTNI POCETNIK ma salim se boli me....dupe SVE VAS VOLIM... haaaaa!!!

nov 2005.

budi aktivna na sajtu pa ce ti se promeniti status...
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

ja nisam ljubitelj alca ali moram priznati, da sam u zadnjem mesecu uspeo dotaknuti dno života sa njegovom pomoèu :pivo i ništa mi ne fali,ali sam varijo mnogo manje
OresarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

samo travu
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

aj cao ::dzok malo si off topic ali razumem te ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija
rendomISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Izbrisan mi je post, malo sam 0011 A èak nije bio ni off topic. Samo sam rekao da osim trave volim za roðendane i Nove godine zveknut i malo censurz: (da mi ne bi i ovog izbrisali)...
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

sta da ti kazem. zbod takvih ispada su izbrisali ceo podforum "hemija",a ti se zalis na jedan post. he
hemicarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa ja jos uvek mogu na hemiju a mislim da mozes iti paramecium to nam je avram sredio
speedballENTUZIJASTA

nov 2005.

a sta je sa mnom i izotopom ja vec dva meseca ne mogu da je otvorim. postovani urednici recite ciri-bu ciri-ba pa da se hemija vec jednom otvori. ::super
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

Brate hemichar ja ne mogu na "hemiju". A i pravo da ti kazem tamo nesto ne bih ni isao. poz.

nov 2005.

Paaaaaa po svemu sudeci.... 0028 bolje mi je da cutim ALI... MAJKA PRIRODA JE SAMO JEDNA ::super

nov 2005.

Licno mislim da bi otvaranjem hemije doslo do promasaja sustine VUTRA sajta, jer kolko mogu da primetim svi ti razni "strucnjaci" koji se bore PROTIV legalizacije iste uvek, ali uvek kao glavni argument upravo navode travu kao "uvod u teze droge tj.hemiju".Ako vam je stalo da se legalizacija ili bar dekriminalizacia trave sprovede, molim vas ne otvarajte tu stranicu.Ja vutru Zeleno uzimam radi relaksacije i inspiracije za posao kojim se bavim a NE radi beksva ili neceg drugog._Naravno ovo je moje licno misljenje i kao takvo nemora da bude ispravno. ...NE, ne uzimam hemiju.
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Za bolje sutra, pusite Vutra :) Ovaj, ko je ono samo na vutri, da se vratimo malo na topik :pivo Ovo mi je 4 godina drugarstva z Vutricom, pre dvije godine prestao sam da mesam z duhanom i bas mi je supic :) a sto se tice hemije, hteo sam jednom da probam LSD al odose te ideje jer sad mi netko moze da proda i deterdzent, ne bi skuzio.. ma kakva hemija, meni bi to bio totalni downer..
TorpedoISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Mnogo nas ima, mnogo smo jaki :))))))
gloss_zelenkyAMBASADOR

dec 2007.

off :P Torpedo majstore, neka si sa nama ponovno :-) :maryjane:

dec 2007.

Probo sam vala svega i svacega ali... Ljubav zapocinje osmijehom a osmijeh prirodom... zar vam to sve ne govori ? ;D
bahateeENTUZIJASTA

dec 2007.

probala sve i svasta ali se opet vracam na najbolje jer nikad nisam imala kemijsku ljubav... :maryjane:
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Kojih je viae sa njima sam. mala aala - aalica MA ZAKON JE VUTRICA!
ma samo svetu biljku
sorryte,slucajno,sam postao jos jednom

dec 2007.

nekolko puta sam skrenuo sa svetog puta napusavanja...
ROXPOZNAVALAC

dec 2007.

5-HT2A psihodelici, Salvia, Lion's Tail i trava za mene. I alkohol, kojeg planiram u daljoj buducnosti smanjiti samo za posebne prigode poput rodjendana i nove godine.
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Samo Vuja!!!
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

vutra i alkohol je dobra kombinacija, svaki petak,subotu kad izadjem to mjesam i bude mi super
DjerosimENTUZIJASTA

okt 2008.

U nekoj slicnoj temi sam naveo samo vutru i pivo,,medjutim zaboravio sam da spomenem i tequilu kao vrlo dobru kombinaciju:hotpants:

okt 2008.

poslije boce, pljuzi mjesta viae nema:assshaking:
NoTrippinAMBASADOR

okt 2008.

Ja sam samo na vutri.Ne puaim duhan.Pijem svoje (od dide) domae vino al ne u svrhu opijanja nego za ru ak aau dvi,baa rjetko se zalomi neko ~eae opijanje. Piva tu i tamo.Prije sam puno viae pio:drink:, svaki vikend, valjda zbog ekipe. Meni alkohol-vutra kombinacija ne akodi uope,sve 5, al znam ljudi ata im akodi skroz i budu dosta sjebani kad puae pijani.Valjda je do osobe, ko i sve drugo...
ROXPOZNAVALAC

okt 2008.

U mom slucaju, nakon alkohola najvise par dimova trave, ista vise i katastrofa je na vidiku. A pit alkohol nakon napusavanja je jos gore.
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

...kasnim, al samo sam na vutri. :) i to sve rijedje....
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Meni je guat uz frulu dobre vutre povu si neku lajnicu dopa ono sam da malo presje em i tako znam si esto i koju iglicu bocnut isto tako uz d~ej (ovaj post je aala i vjerojatno ga nisam trebao napisati jer uope nije zanimljiv)
FrulaENTUZIJASTA

okt 2008.

ja konzumiram samo vutru.. alkohol prestao pit odavno. al duvan jedino u frulama
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

puno ganje + puno alkohoela = zakon (+mrtav si=
rastaMAN^ISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Ja pusim travu od 6. razreda...sad sam 4. godina srednje skole...i nisam presao na nista jace...iako sam imao prilika dosta... :)
The PunisherISTRAŽIVAČ

nov 2008.

tu samm.... hehehe
indian_summerISTRAŽIVAČ

nov 2008.

vjeruj mi dosta ti je kaj samo travu pusis, vjeruj mi nisam jednini koji ce ti to rec, ja sam isto u tim godinama mislio kako je fora probat brzinu ili ex, bio neko vrijeme stalno na tome, ali hvala bogu dosao sam k sebi i reko da je to sranje, tek kasnije sam shvatio kakva je to jebada ustvari.... jebiga, bolje preci sa kemije samo na travu nego sa trave na dalje.... evo ja samo pusim i nista mi ne fali, nije da pretjerujem(mozda malo).. kolko god vam se dobro cinilo na kemiji, nije vam dobro, mislim je ali nije, neznam kak da se izjasnim....
HolstenISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Samo vutru i nista drugo.

nov 2008.

Dva puta tjedno ganja, jednom alkohol, jednom u dva tri mjeseca malo psihoaktivnih pizdarija(LSD, gljivice) ako se uspije nabavit...
McGreggorENTUZIJASTA

nov 2008.

samo vutra, bilo kaj drugo nisam ni probao, nit ne namjeravam.... Zajebi ti sve... Alkohol jako rijetko, jedino otie kutija waltera na dan :(

nov 2008.

ja sam probala samo vutru.. evo ti stih "kakav speed kakav ex, bolje gandza onda sex, bolje stvaram novi zvuk, lakse stvaram novi text, relax.... :D :D
DinkoCentarISTRAŽIVAČ

nov 2008.

vutra samo max 4 dana u tjednu. alkohol kako kad, max 2x na tjedan. nisam nikad probo niata drugo, imo sa priliku ali nisam htio. Jednog dana u mo~da probat trip i gljive, ostalo nemam planu probat.
ZonoMAMBASADOR

nov 2008.

Vutra i alkohol.vutra recimo 3x mesecno alkohol manje.Kad se ode na zimovanje onda svaki dan oboje u kombinaciji.Vutra i long island ice tea , i dosta si lud. Nikad probao nista jace.

nov 2008.

cigare,vutra,alkohol...bas sam klosar..hehehe..nism nista vise probala,a da li cu?ne znam...nije pametno,ali sve zavisi od razvoja situacije...pozzdravcina!!!!
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Ja sam samo na Vutri, ni jedan drugi forum ne posjeujem:b_evil::balls:
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

nov 2008.

pridru~ujem se evo od sutra kre em samo na vutru

🔒 Ova tema je zaključana