VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMandala
LEGACY

Mandala

44 odgovora7,261 pregleda
deepENTUZIJASTA

jan 2013.

Mandala je sanskrtska rije koja zna i krug. Mandale imaju duhovno i ritualno zna enje u hinduizmu i budizmu. U novije vrijeme, mandala je postao generi ki pojam za uzorak koji predstavlja svemir metafizi ki ili simboli no, mikrokozmos svemira iz ljudske perspektive. Otvorio sam ovu temu prvenstveno zbog sirenja pojma mandala, a i zbog toga da ekipa sa foruma stavlja slike svojih mandala. Mozete ju crtati bilo kako, najcesce se usporeduje sa trenutnim stanjem uma crtaca. U crtanju mandala nema granica, mozete nacrtati bilo sto sto vam je u tom trenutku na umu. Iz iskustva mogu reci da je takvo crtanje jedna od boljih vrsta "meditacija", zato sto crtac dolazi u kontakt sa svojim umom. Ovo je moja prva mandala koju sam nacrtao, nadam se da cu s vremenom biti sve bolji i bolji u stupanju u kontakt sa svojim umom, sto ce rezultirati lijepsim i kompleksnijim mandalama. :sun2: keep the mandalas coming :icon_mrgreen:

jan 2013.

evo jedna od mene ;) ipak nije zestok off
artisticLEGENDA

feb 2013.

zanimljiva pri a :)

feb 2013.

Evo joa jedna Mandala.. :)
jesamZMAJ

feb 2013.

A evo i i od pijeska. http://www.youtube.com/watch?v=BOQHk24GDL0

feb 2013.

lijepo lijepo.. :) iman po fri~ideru par naljepnica mandala koje san dobila od jedne tete koja je bila u Indiji na slavlju Sai Babinog roendana.. i uz to joa mnogo darova, uklju ujui Vibhuti.. pa san stavljala okolo ukuanima taj prah po licu i rukama.. :) ismijavali su me, al nema veze, hahaha .. :) I was just tryin' to help.. evo i ode mene onda..
He-ManLEGENDA

feb 2013.

[bez sadržaja]

feb 2013.

no waaay!! ovo si ti naslikao ili ? : ))))))) amazing.. *.*
artisticLEGENDA

feb 2013.

daa ova zadnja je bas bolestina :D
deepENTUZIJASTA

mar 2013.

ova zadnja je kombinacija flower of life i metatron's cube. i koliko vidim na platnu je :) dao si mi brutalnu ideju sad :D isto kao i mandala, flower of life i metatron's cube spadaju u kategoriju sacred geometry. evo jedna metatronova kocka od mene, bas neki dan sam ju nacrtao :)
grow_man_ENTUZIJASTA

mar 2013.

Ja se vec bio obradovao da ce se pricati o Mandala Seeds al' i ovo je super,extra slike.

mar 2013.

[bez sadržaja]
artisticLEGENDA

mar 2013.

ovo me sabilo sad :O
grow_man_ENTUZIJASTA

mar 2013.

ova od tweetija pokazuje neke dubine,kao ide prema dole,bar sam ja tako vidio hah

mar 2013.

:dada vu e prema centru, opako.. :)

mar 2013.

[bez sadržaja]
artisticLEGENDA

mar 2013.

uf ova mi je do jaja..joa mi je naran asta najdra~a boja, sa crnom se uklapa super, joa ovako sklopljeno, ko neka ru~a mi izgleda...jbno :) evo jedna u mom ~anru :D

mar 2013.

[bez sadržaja]

jul 2013.

[bez sadržaja]

jul 2013.

[bez sadržaja]
TarzanZMAJ

avg 2013.

haahahahha a nije li i onda i ovo neka vrsta mandale ahahahahaha?
artisticLEGENDA

avg 2013.

to je tableti hahahahahhaha ali u pravu si, izgleda kao mandala hahahaha jbno
sharpLEGENDA

nov 2013.

http://memolition.com/2013/04/01/blink-quickly/

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se