LEGACY
Mandala
44 odgovora7,261 pregleda
deep
ENTUZIJASTA257 REP14%
→ Poznavalac
deepENTUZIJASTA
jan 2013.
jan 2013.#1
Mandala je sanskrtska rije
koja zna
i krug. Mandale imaju duhovno i ritualno zna
enje u hinduizmu i budizmu.
U novije vrijeme, mandala je postao generi
ki pojam za uzorak koji predstavlja svemir metafizi
ki ili simboli
no, mikrokozmos svemira iz ljudske perspektive.
Otvorio sam ovu temu prvenstveno zbog sirenja pojma mandala, a i zbog toga da ekipa sa foruma stavlja slike svojih mandala. Mozete ju crtati bilo kako, najcesce se usporeduje sa trenutnim stanjem uma crtaca. U crtanju mandala nema granica, mozete nacrtati bilo sto sto vam je u tom trenutku na umu.
Iz iskustva mogu reci da je takvo crtanje jedna od boljih vrsta "meditacija", zato sto crtac dolazi u kontakt sa svojim umom.
Ovo je moja prva mandala koju sam nacrtao, nadam se da cu s vremenom biti sve bolji i bolji u stupanju u kontakt sa svojim umom, sto ce rezultirati lijepsim i kompleksnijim mandalama. :sun2:
keep the mandalas coming :icon_mrgreen:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
jesam
ZMAJ41.782 REP
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
feb 2013.
feb 2013.#6
lijepo lijepo.. :)
iman po fri~ideru par naljepnica mandala koje san dobila od jedne tete koja je bila u Indiji na slavlju Sai Babinog roendana..
i uz to joa mnogo darova, uklju
ujui Vibhuti.. pa san stavljala okolo ukuanima taj prah po licu i rukama.. :) ismijavali su me, al nema veze, hahaha .. :) I was just tryin' to help..
evo i ode mene onda..
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
deep
ENTUZIJASTA257 REP14%
→ Poznavalac
deepENTUZIJASTA
mar 2013.
mar 2013.#10
ova zadnja je kombinacija flower of life i metatron's cube. i koliko vidim na platnu je :) dao si mi brutalnu ideju sad :D
isto kao i mandala, flower of life i metatron's cube spadaju u kategoriju sacred geometry.
evo jedna metatronova kocka od mene, bas neki dan sam ju nacrtao :)
grow_man_
ENTUZIJASTA211 REP3%
→ Poznavalac
grow_man_ENTUZIJASTA
mar 2013.
mar 2013.#11
Ja se vec bio obradovao da ce se pricati o Mandala Seeds al' i ovo je super,extra slike.
0 REP0%
→ Istraživač
grow_man_
ENTUZIJASTA211 REP3%
→ Poznavalac
grow_man_ENTUZIJASTA
mar 2013.
mar 2013.#14
ova od tweetija pokazuje neke dubine,kao ide prema dole,bar sam ja tako vidio hah
0 REP0%
→ Istraživač
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
mar 2013.
mar 2013.#17
uf ova mi je do jaja..joa mi je naran
asta najdra~a boja, sa crnom se uklapa super, joa ovako sklopljeno, ko neka ru~a mi izgleda...jbno :)
evo jedna u mom ~anru :D
0 REP0%
→ Istraživač
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
jan 2013.
1 / 23
jan 2013.
nov 2013.