VUTRA
ForumZajednicaOfftopicJel se može ispred Nizozemske ambasade pušit vutra?
LEGACY

Jel se može ispred Nizozemske ambasade pušit vutra?

40 odgovora4,084 pregleda
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

mislim da sam gledao u nekoj seriji(brijem CSI)da na prostoru neke ambasade vrijede zakoni te dr~ave....pa jel ima tu koji lawyer?

nov 2005.

Po logici, reko bih da se definitivno ne može... Zamisli kolko bi se ljudi skupljalo... A što se uopæe može definirat prostorom ambasade? Zamisli da unutra ulaze uživaoci dobrog dima i da je dopuštena vu al opet zabranjeno: pušenje... ::histerija ::histerija ::histerija
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

onda uzmea bong ~~

nov 2005.

Trebalo bi da mozhe, ali zato ne mozhe svako da udje u njihovu ambasadu... ili mozhda mozhe?
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Mislim da je u Holandiji zabranjeno pusenje vutre na javnom mestu, al vredi otici pa pitati..

nov 2005.

Nije... dopuateno je posjedovat i uzgajat i konzumirat svugdje ::balonja A za zakone ambasade...hm...sumnjam.
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

e baa idem u subotu pitat pa vam javim ~)

nov 2005.

hehe...aj...pa javi...jedva èekam da èujem odgovor P.s. Kako æeš pitat? "Oprostite, može li se ovdje pušit vu?" ::histerija ::histerija ::histerija
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

jozo ovo ti je post za božiènu jelku okitit ::histerija ::histerija

nov 2005.

Hehe...i to na sam vrh (iznad zvijezde)! ::histerija ::histerija ::histerija
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

Jozo šta uèini po meðunarodnom pitanju?
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

nisam danas stigo(frend nabavio 2 panja) pa sam im poslo e-mail(na eng,naravno) al jos nisu odgovorili ~~
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Je je, odgovorice ti ::super Sto je, sram te licno pitati? :pivo
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

nije,nije ~) .ako nesto obecam to cu i napravit.cim budem mogo idem pitat...... ~~ EDIT: evo sad sam dogovorio s frendom,idemo u subotu ujutro
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Javi kad budes isao pa da resimo to skupa ~) doleticu iz varazdina na krilima ~)
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

odgovorili mi na mail.ka~u : ne. ::placko

dec 2005.

e jebAga ::placko ::placko ::placko

dec 2005.

ispred se ne moze pushiti, ali unutar (na teritoriji holandije) moze
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

Jozo ti si car ~)
iz0t0pENTUZIJASTA

dec 2005.

a jesi otiso da ih pitas??? ja mislim da unutar ambasade moze da se pusi dzeja... ma mora da moze :D

dec 2005.

pazi, oni nece dozvoliti da se tamo pusi ali ukoliko ga ti izvadish i zapalish oni te ne mogu kazniti... tako da je shtek najsigurniji u ambasadi :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se