VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKriza
LEGACY

Kriza

62 odgovora4,965 pregleda
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Ej ljudi zanima me kakvo je trenutno stanje kod vas? Jeli kriza ili je sve pet? Kako se nosite s tim kad nema vutre?
zekrtENTUZIJASTA

dec 2005.

Pa kad nema vutre onda je nema.. doci ce ::super

dec 2005.

Meni vazda dodje...

dec 2005.

Hehe...što se tièe krize vezane uz ovo podruèje (di ja živim) tu je uvijek kriza i to se zna pa makar da vas zalede i probude u pol noæi 100 godina kasnije. Kriza za mene predstavlja nestašicu dobre vu, a ne nestašicu vu. Kako se nosim s njima? Hehe, naviko veæ + pol tone psovki:))) Zato i nabavljamo izvan ovog podruèja. Inaèe bih presto pušit vutru, najozbiljnije.
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

ima li kod seljaka krtole-krompira? ~)
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

pa tako je... nema krize, kad je nemam znam da je nemam i gotovo..... ali kad dogovaramo o nabavi... onda sam cila luda, skacem po cijeli dan itd... ali ok...
zekrtENTUZIJASTA

dec 2005.

Hihihihihihihih ~) nema vise krizeeeeee.... hi joooooj stigla je novogodisnja posiljka ::histerija ::histerija ::histerija

dec 2005.

Kad se nema idem po komsilucima i obijam kuce. Kradem od roditelja... :-)
zekrtENTUZIJASTA

dec 2005.

Rijecke cke cke cke, najbolje su cke cke cke cke... jooooooj uzzzaaaaaas ::histerija ::histerija ::histerija
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

wtf

dec 2005.

@B0ddah Heheh...vidim dobra novogodianja poailjka ~~ ~) :pivo :petak ::histerija ::super ::balonja !~ ~~ ::dzok
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

dec 2005.

Èovjeèe u istri je jebeno velika kriza trave.sreæa sutra stiže 10 a u srijedu još 50 grama.juhuhuhuh
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

meni u petak dolaziiiiiiiii...... prijatelj... he he he he he hee ~~

dec 2005.

Meni za 2 tjedna dolazi...kad budem iao sam po to ::placko ::histerija
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Meni frend nešto govori da æe srediti ali poslije onog sranja koje mi je zadnji put došlo ne vjerujem da æe nešto biti od toga!
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

zemljaci! sacekajte mene na letnjem raspustu u hrvatskoj pa cu vam poslati dobru dzeju(bas tu iz hrvatske) i nije istina da se tamo pusi smece.
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Onda ubaci nešto u rijeku jer u ri dobra vu rijetko kad doðe.
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

smanjite malo doživljaj sa tim sreðivanjem preko foruma.Rešite to preko.....nije ovo baš- on line shop :pivo
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

To bi mogli napraviti. On line shop! ::histerija

dec 2005.

Èim bude legalno biæe nam zadovoljstvo da služimo naše zemljake prvoklasnom cannabis sativom. Meðutim trenutno postoji zakon koga se mi moramo pridržavati. Ozbiljno pa nije vam baš pametno da po netu ramijenjujete stvari ovakve prirode. Sve ostaje sacuvano u bazi podataka na internetu. Sve je logovano ne samo kod nas nego u raznim bazama po netu. Dok privatne poruke se brisu. Jel si?
GreenManAMBASADOR

dec 2005.

Ljudi sve sto imate ako bas zelite resavajte preko PM!
damirISTRAŽIVAČ

dec 2005.

Aj jako dugo vremena nisam doziveo da nemam ganje.Imam konstantnu dobavku hibrida raznovrsnih!! nemogu to ni da zamislim...nedaj boze!!
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

meni nikad nije kriza... ono lagano... kad nema nema... jbg... kad ima super... jedino mi je kriza kad ima a ja ne pusim :p hehehe ali ono zavisnost i ta sranja ... ni malo :) lagano mogu da iskuliram uvek... meni je vutra i cokolada isto ... ista vrsta zavisnosti... psihicka... :)
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ako znaš prave ljude rijeè kriza ne postoji. Nestašica znaèi samo da nema THC-a za prodaju, a ne i da ga u potpunosti nema.

jan 2006.

E ova ti je ka Njegoševa. Mene dzidza uvjek naðe ma koliko to zvuèalo šušavo. Uvjek neko nudi lijek :)

jan 2006.

Ni malo mi ne nedostaje kad nema :P

feb 2006.

A je!! A ja juce skocio sa desetog sprata i NI MALO se nisam ubio :) .
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

pa bre ljudi, kad ima i ima, a kad nema, zavrshi se negde i dune se ... a kad ne postoji ni ta opcija (zavrshavanja) onda nishta ... isquliraj samog sebe ! :lol:
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

Ljudi sve sto imate ako bas zelite resavajte preko PM!tako je razmjenite brojeve pa si sreðujte

avg 2007.

dali mi mo~ea pomo s nekim panjem?tu kod nas nema ve 2 mj . ajd molim te daj neato:icon_lol:

avg 2007.

ma nema ni kod nas...al sad e kirvaj u seluu. onda ima svega:bis:....
delboyLEGENDA

avg 2007.

savjetujem da se brise ovaj topic. nije da se zelim mijesati u nesto. nego onako,nije zgodno bas pisati da se ovdje nesto sredjuje. i ako se to dogadja koristite bloody PM. nebi htjeo da se jos forum zatvori zbog ovog,a volim doci ovdje i procitat par dobrih rijeci o meni dragoj travi...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se