VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMirisni kutak - Parfemi
LEGACY

Mirisni kutak - Parfemi

31 odgovora2,329 pregleda
SljokicaPOZNAVALAC

dec 2019.

Ljubav prema parfemima se kod mene rodila joa od malena, ali sam u svet parfema uaao tek nakon srednje akole. Mialjenja sam da parfem esto odgovara karakteru oveka, i obrnuto :idea: Nemam veliku kolekciju niti te~im ka tome, baa suprotno. Smatram da bi svaka osoba trebala da ima jedan, evenutalno par mirisa. Omiljeni brend mi je nasomatto, a parfem black afgano. Mra an, gust, potentan, prepun tamjana, ouda, pomalo smolast, slatkast, ali nikad agresivan i napadan. Elegantan i prljav u isto vreme. Ima taj prefinjeni miris kanabisa . U po etku ostavlja ogroman trag, ali se posle par sati primiri i prati te gde god da krenea. Niko se nee uvrediti, a opet, svako ko se pribli~i e moi da u~iva u njemu. sklju ivo za hladnije vreme. Na temu kanabisa bih preporu io i Cannabis Bois 1920. Parfem koji najrealnije pribli~ava miris kanabisa, opuatena varijanta. Naravno ovo nije miris zbog koga e te startovati pandur ali ne~nija polovina, vrlo verovatno. Mo~da nije dopadljiv sva ijem nosu, ali zbog specifi nosti samog mirisa nikako ne mo~e da ostane neprimeen. Da li pored kanabisa gajite i ljubav prema parfemima? Pravite li razliku izmeu letnjih i zimskih, kako ih kategoriaete? Koji bi parfem preporu ili? Koliko vam se puta desilo da ne iji parfem ne mo~ete da podnesete?

dec 2019.

heh, anadr spam topik, najs :D oriflejm, vec skoro dvadeset godina koristim ova dva
SljokicaPOZNAVALAC

dec 2019.

Iskusno nema ata, signature nisam probao ali glacier TOP
StipeZMAJ

dec 2019.

Jos neko vrijeme ovaj pa onda nesto novo.

dec 2019.

Vjeciti broj jedan :)
SljokicaPOZNAVALAC

dec 2019.

Mogao bih se slo~iti, jedino ato ga je mnogo ljudi 'provalilo' :) Ali cure kad ga osete, gaice im same padaju

dec 2019.

Poznat je ili provaljen kako ti kazes vec dugo ali nije bas tako pristupacan ljudima, uvijek je bio skup a i dan danas je:)ali sa druge strane ima i jeftinijih opcija koje mi pasu kao sto je Mexx svijetlo plavi https://www.flaconi.de/parfum/mexx/man/mexx-man-eau-de-toilette.html?pla=6379037351.842812745.85240189818.pla-293946777986.&gclid=Cj0KCQiAxfzvBRCZARIsAGA7YMx3Yu5KflsvLCBoCjXSibLJWqgakA_RvlCdBBIWuPw7urJMgQgvcCMaAkkyEALw_wcB

dec 2019.

slazem se :D Imam i puno skpljih i rijedih al ovaj je bas dobar

jan 2020.

Tolko ga esto koristim da je pun praaine Ina e su mi njihovi muaki odli ni

feb 2020.

Ja koristim samo jedan od kada znam za sebe i jedino mi on odgovara mirisom :D Stara dobra sisarka :D old school :D

feb 2020.

@budalin Imam nesto parfema al nema do Chanel :)
SljokicaPOZNAVALAC

mar 2020.

mar 2020.

to probe? :D
PablitoLEGENDA

mar 2020.

Testeri :banana_rasta:
StipeZMAJ

dec 2022.

malo da ofriskamo temu
BizzzoZMAJ

dec 2022.

A sve kuka nema se :D ja vec neznam koliko dugo govorim da cu uzeti Herreru. Navodno odli an cannabis parfem :D a i pakovanje mu fora.
StipeZMAJ

dec 2022.

od herrere mi je Ch privé na popisu :D a od cannabisa definitivno nasomatto - black afgano ... al skup u mp3

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se