VUTRA
ForumZajednicaOfftopicsta zelite da vam DEDA MRAZ donese za novu godinu
LEGACY

sta zelite da vam DEDA MRAZ donese za novu godinu

31 odgovora3,867 pregleda
macedoniaENTUZIJASTA

dec 2011.

evo jedne prednovogodisne teme sta zelite za novu godinu nemojte se stideti pricajte slobodno reci te ko sta zeli mozda DEDA MRAZ OVO CITA pa i onda ispuni koju zelju :))))
macedoniaENTUZIJASTA

dec 2011.

evo ja da kazem pa ovako...........kada dodje DEDA MRAZ ja bi popricao sa njima odakle on to nabavlja poklone:)) jel ikad koristio vutru i ja bix za meni zatrazio opremu za indor sa nekoliko semenka da mogu da napravim ulje p.s pitao bi ga kako prolazi granice jel ga tresu?:)))) ili on to samo LETI LETII :)))

dec 2011.

haha,kilu vutre brate. :)

dec 2011.

Novu hps 600w. Dalje mogu sam, deda mi ne treba:nana:
macedoniaENTUZIJASTA

dec 2011.

nemoj tako pa mozes i ti njemu nesto dati za uzvrat nek se opusti od dugog putovanja:)))))
dr.manijakAMBASADOR

dec 2011.

Pare, pare i samo pare.
MarcoPoloLEGENDA

dec 2011.

ja bi da odnese jadranku ;-)
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Pozz Ja vec pisao dedi sad dal ce se zelja ispuniti videcemo ( koliko sam bio dobar u ovoj godini ) Arizer - Extreme Q Vaporizer Vaporinfo - Arizer - Extreme Q Vaporizer Kao i novu lulu Ehle Bong gebogen - 500ml - 14,5er Sandgestrahlt Ehle Bong gebogen - 500ml - 14,5er Sandgestrahlt | Bong Shop U kombinaciji sa Black Leaf Vorkhler mit 4-Arm Perkolator Black Leaf Vorkhler mit 4-Arm Perkolator | Bong Shop 14,5er Ehle Diffusorkupplung fr 500ml Bongs 14,5er Ehle Diffusorkupplung fr 500ml Bongs | Bong Shop Nadam se da ce dobiti pismo i ispuniti mi zelju. Pozdrav za sve vutroljupce. PS zaboravih da dodam da ce to bit spojeno i funkcionisati otprilike ovako
naravno ako ded svrati i do mene ;)))
Z&NZMAJ

dec 2011.

Big LLEGENDA

dec 2011.

Hmmm... ja bi vulcano vapourizer.... i grow komplet od 600w (moze i 1000 ako nema 600 na lageru) plus sva dodatna oprema..... I 10 sjemenki satori-a.... Evo, djedice, nadam se da ne trazim previse.... hahaha
macedoniaENTUZIJASTA

dec 2011.

Santa Smoking a Fatty at Cafe Flore SF - YouTube :)))
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

;))))))) Nevalja taj vulkano precenjen je ;)))))))
Big LLEGENDA

dec 2011.

sta si ga probao ili? jer sam čitao dosta review-a na netu i svi govore samo pozitivno o njemu (jedina mana je ustvari cijena, ali govore da je i ona opravdana)..... negdje sam naisao na "Volcano is Mercedes Benz when it comes to vapourizers."
LillyPOZNAVALAC

dec 2011.

Zelim neogranicene kolicine radosti, ljubavi, sexa & vutre :sun2:
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Ja bi crnkinju i lapo kile vutre :D nista mi netreba drugoooo....
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

I tata bi sine ;)))))
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Potpisujem cena cena uff

dec 2011.

slobodu
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

htio bih da se u svijetu legalizira marihuana i da se pomogne siromasnima i gladnima, htio bih da ovaj svijet bude na boljem mjestu :))))) PEACE
SekachAMBASADOR

dec 2011.

Posao...
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Sehach za božć se neradi :) Salim se,al nebi bilo lose da!!!
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Želija bih da budem sretan...bez sjete, depresija, tjeskoba i sličinih...ne trebaju mi novci ni ništa materijalno...želim biti sretan!
hazeboyENTUZIJASTA

dec 2011.

zelim da mi obitelj bude sretna i zdrava i da mi djeca kada odrastu budu pametna,dobra i postena i za sebe zelim da mi svaki grow uspije i da uvjek prode sve bez problema.
sharpLEGENDA

dec 2011.

zelim da nestanu REKLAME sa svih mjesta di ih inace stavljaju(TV,JUMBO PANOI,SPORTSKE ARENE.INTERNET ITD.) čak bi ih zakonom zabranio kad bi imao moc.
macedoniaENTUZIJASTA

dec 2011.

pa ti udiras komercijalno kako ce onda da se DEDA MRAZ reklamira ?:))))
artisticLEGENDA

dec 2011.

ja želim ZDRAVLJE, PARE i SREĆU :)
GreenRyderLEGENDA

dec 2011.

......zdravlje i nesmetane uvjete za growanje.......-)
FukmondoAMBASADOR

dec 2011.

par kila vutre da ne mora da gajim neko vrijeme :-)
EtajglechaAMBASADOR

dec 2011.

dragi deda brate, ne znam da li to mozes ali voleo bi kad bi legalizovao ovu nasu marihuanu, isto bi voleo da doneses neke zaebane menke sa sv.pola da mozemo da uzgajamo ledene biljke, ajde ajde, znam da varis onu tvoju sa 100% thc-a preko cele godine hehehe daj nam svima mnooooogooooo para, posalji slatkise OBAVEZNO, pomozi bolesnima, pomozi gladnima, promeni oloshe od ljudi molim te brate sine. daj nam svima mnogo ljubavi, iskrenosti, uspeha, dobrog sexa, druzenja, mnogo muzike, zelim zvucnike na svakoj banderi, a da umalo da zaboravim, zelem da vutra raste slobodno, po parkovima, sumama, planinama, poljima....ocu da mi sredis nekoliko avionskih karata za jamajku. to je to za sad. ako se setim jos necega pisacu ti :)))
MrLakiAMBASADOR

dec 2011.

Deda ja bi neku curicu koja je u mom fazonu da voli marijanu...A moze i posao neki.Ako ti je ovo mnogo onda fem seme lowridera 2.Hvala deda
HighBadgerPOZNAVALAC

dec 2011.

Ja necu nista... :icon_lol:
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahha kako sam prasnuo u smijeh kad sam ovo vidio haha

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se