VUTRA
ForumZajednicaOfftopicHablas español?
LEGACY

Hablas español?

26 odgovora1,259 pregleda
silvesterAMBASADOR

jul 2020.

Vienes quemando La Brisa :let: Con Soles De Primavera :sun2: Para plantar La Marihuana :rasta: Con la luz de tu sonrisa :clap:: Dame i gospodje , lep pozdrav sa osmehom na licu Tema je Španski jezik, ako ko zna? možda saznamo odakle je citat sa početka možda i naučimo po nešto Cómo estás? Hablas español? ..ma hoblujem parket svake godine bre!:djede: :fuck:
pannonianLEGENDA

jul 2020.

Crees que al Comandante le gustaba fumar? edit ato tehnologija ini
silvesterAMBASADOR

jul 2020.

Hasta siempre komandante pannonian Ta no -agiAnRYrrU:72 voleo je on i vu verujem ali u pesmi sadi neato drugo que es bandera?
silvesterAMBASADOR

jul 2020.

tu fumar? :rasta: izvinjavam se zbog duplog posta, nek neko edituje ako mo~e :rolleyes:
StipeZMAJ

jul 2020.

comenzo como un buen hombre con bien vision...pero termino como el asesino y el dictador morboso al final. y no se por que tanta gente lo idolatra un psicopata despiadado. :D
silvesterAMBASADOR

jul 2020.

@Stipe tu fumas? ili tu fumar ..evo neka me neko me ispravi jbg nije lako ovo hoblovanje :zvezda::
StipeZMAJ

jul 2020.

fumas? bi bilo opcenito pitanje :D estás fumadno? bi bilo upravo sada claro que si. fumo todos los dias y estoy fumadno en este momento.

jul 2020.

Hola amigos. Sabes donde esta la biblioteca ? :D Evo insert iz la kukara e prikladan za naa forum :) La cucaracha, la cucaracha Ya no puede caminar Porque no tiene porque le falta Marihuana que fumar
silvesterAMBASADOR

jul 2020.

Stipe está fumadno en este momento :rasta: Bueno Bueno :rolleyes:

avg 2020.

Buenas tardes amigo :) Na~alost, zapeo mi apanjolski u 3 mjesecu ove godine radi covida 19 :(
silvesterAMBASADOR

avg 2020.

Como estas senor VenloNL Zavidim ti na tome, u moje vreme nije bio taj jezik u akolama i na faksu baa puno zastupljen

avg 2020.

Mui bien, gracias :spliff: I to je sve ato znam. :)
silvesterAMBASADOR

avg 2020.

jaja = haha Da se nau iti Espanol, nemam ni ja pojma ali evo trudim se Preporu io bih razgovor sa nekom latino amerikankom recimo to je dobra metoda i lako se pamti :D
silvesterAMBASADOR

okt 2020.

Ganjaa, Tuja, Hierba, Verde, Brossa, Santa Maria su neki od ESP uli nih naziva za vutru, slobodno dopunite jer nemam pojma ni ja ima ih dosta naravno, ali treba kloniti se ulice u principu ..i ma ora sa ulice ;) 7w1PTCdOM5Q 'Espanol' vu e koren od latinskog kao i drugi romanski jezici ali je njemu vrlo blizak (moglo bi se rei F1 generacija :thumb:) a broj speakera je neato manji od engleskog. adelante senjor @irieman , gracias :respect: donde esta Maria? :vutra:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se