VUTRA
ForumZajednicaOfftopicHomemade grinder
LEGACY

Homemade grinder

24 odgovora2,560 pregleda

okt 2017.

Zanimalo me kako napraviti najlakse svoj grinder od stvari koje se mogu naci u kuci/garazi. Vidio sam na forumu da ima puno ljudi koji su to radili. Takodjer, hocu biti malo "produktivan" i zasto bacati pare na nesto ako se moze napraviti kod kuce. Samo ako moze bez usranih komentara sa vrijedanjem itd..

okt 2017.

mozda mlinac za kavu? cak elektricni.. ne znam nisam probao ali mislim da bi moglo sljakat

okt 2017.

Pravio moj drugar od malih sje iva sto se koriste za ostrenje olovaka. Bilo davno, nisu postojale kamerice na telefonima tak da to stoji samo u glavi.

okt 2017.

Pa ja razmisljam sada bas, vidio sam par slika gdje su za one kako da kazem, oatrice unutra koristili sarafe... Pa sad skupljam jos ideja, inace se unaprijed veselim odgovorima i prijedlozima

okt 2017.

Mislim da postoji normalniji na in za komunikaciju na forumu koji je bez psovanja :djede:

okt 2017.

Mlin za kavu.. bash bi volio vidit kakav uradak diy grindera :D eo razmisljam kako i sta.. :D de decki pucajte kakve ideje.. :D p.s Starter topika ulee na forum, isto ko juan zuniga onom neymaru u lea :D i joa veli bez vreanja.. pa ko e te bolan ovdje vreati?

okt 2017.

Kol'ko vidim, izletio je jos brze sa istog... :D Nego, nazad na temu. Bas kontam da se prisjetim te fore sa sjecivima od oatra a olovaka. Pogodni su zbog toga sto su maleni a imaju rupe za aarafe. E sad, on je napravio to sa tri ostrice, tako rasporedjene da izgledaju kao znak mercedesa. To je bilo upakovanu u neku malenu okruglu drvenu posudicu poput danasnjih grindera. Kao sto rekoh, davno bilo, cak se ne sjecam jel to bilo uopste funkcionalno.

okt 2017.

Vidia, dobra ideja sa tim "~iletima", a joa bolja ideja, uzet igra ku (auti), i izvadit mu motor, i od njega napraviti elektri ni grinder.. samo, treba posudu smislit, da to sve dr~i unutra.. /edit XXL kinder jaje ? top bi mo~da kao posuda mogla doi.. ha?

okt 2017.

Ti motori od autica su preslabi da bi mogli usitniti neki kvalitetan hed. Dok jos napakujes oatrice jedva bi sebe pokretalo, a zamisli kad stavis mastan hed jos ako ima neka grancica... Trebao bi ti motoric od bar 12 volti a to je vec in~enjerija. Plus baterije, ili ispravljac na 12 volti... Meni to djeluje neprakticno.

okt 2017.

Ajde što je nepraktično, i opasno je po život, džaba riskirat prste, još kada se načadiš.. zanijela me sativa bila, u pravu si :D Džaba trošit vrijeme na to sve, kad se može za 9€ uzet: https://www.chillhouse.de/headshop/grinder/elektro/metallgrinder-pollinator-elektrisch znači diy elektro grinder.. zaboravite haha :D jer ja kakav sam baksuz.. odsijekao bi sam sebi nogu na kraju lol pazi ovog mozga :D 4acs2_VNw1w

okt 2017.

obi ni aaraf najja i grinder, najjeftiniji i najbr~i...

okt 2017.

Ma kakav aeraf, trpaj cijelo u pljugu... :P
Vutric420ISTRAŽIVAČ

okt 2017.

Ja sam prije sat vremena napravio mali tutorial kako napraviti, pogledaj temu ako zelis, a WickedRoller nazalost nece moci vidjeti haha :wave:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se