VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTko je Pravi hrabri momak?
LEGACY

Tko je Pravi hrabri momak?

80 odgovora6,552 pregleda
RedShAMBASADOR

dec 2007.

Prince Albert Wand...prekraso zar ne? jel vas boli dok gledate ovo cudo:icon_eek: dakle ulazi tanka cijev u rupu, na vrhu kuglica sa rupom pa mozes piskiti nesmetano i jos uz to sve zasarafljeno ti je dole da ne pobjegne cijev van :) a ovo je varijacija na temu i zove se samo Prince Albert :P prekrasno za impresionirat djevojke...:evilking:
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Neka se ne uvrijede potencijalni nosaci ovakvih spravica, ali meni osobno je svaki pijrsing izuzev onoga u uhu nakaradan i glup.. :punch:

dec 2007.

chush imas cijev...piiiiiiiih...ja mislim da bi radije izabrao metak u glavu.
RedShAMBASADOR

dec 2007.

i ja sam bila odusevljena kao i vi...:ludaci_lol:
bongashLEGENDA

dec 2007.

Ima li neka prakti na svrha za nosit ovo ili slu~i samo kao 'modni' detalj ? U svakom slu aju, bolesno. Ne znam koji plinovi bi mi trebali bit u glavi da ovo napravim sebi.
Yami_RazielAMBASADOR

dec 2007.

a tek bol? brijem da se frajer napuco s morfijem prije neg kaj je ovo iso radit...nije normalan...debil xD
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

ma bolesno,nikad si to ne bi napravio, a stvarno mozda je cak imao i anesteziju opcu, to je sigurno bolilo ko k***c! bolesno
Yami_RazielAMBASADOR

dec 2007.

ja jedini tu vidim sarkazam ili? xDDDDD

dec 2007.

Sta je to kao neki gromobran? :spcartman:
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

pa kaj je to s ovim forumom, prvo penis bongovi, pa penis piercing... kaj je slijedee???:ohno:
BugiPOZNAVALAC

dec 2007.

bilo je negdje i rezanje penisa na pola...hmmm...

dec 2007.

na svu sreu svako jutro se borim sa zmijom pa mi ne treba joa i dr~a da ostane pravo :-) jbg manje kose viae prirodne hemije koja garantuje podizanje zgrade bez armature p.s. koja ~ena je crtala skicu ? zaboravila je jajca ili se mo~da kidaju radi pirsinga too much man to much man
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

sumnjam da je jajca zaboravila,ona vjerojatno od bola poplave i otpadnu nakon par dana...:thumb:
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Frend mi radi kao pirser uz to nema anestezije XD XD...vidio sam i gorea zahvate u tom podrucju npr produljenje za 1 cm, trebaju odrezat ligamente od penisa (ova rijec zvuci stvarno glupo XD) pa stavit uteg na glavic koji se treba nosit 3 tjedna...i to sam za 1 cm produljenja
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

a ata bude kad mu se nadigne?mislim da to onda boli jos dodatno,jer na slici pravoj se vidi kakav je u mlohavom stanju,sta onda kad mu se nadigne i sve naraste pa to onda ko da mu neko kida glavic, ma stvarno pretjerivanje u svakom slucaju!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2007.

Da ovjek ne povjeruje kakvih sve idiotarija ima...:alien555:
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Ma sta ako se to zakaci negde unutar zene???? ili jos bolje ako zakacis za gace od svalerke dok u sobu ulazi ljut muz, a ti nemas kud ili da ga odgrizes ili da te muz ubije. Sta uraditi???
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

mislim da su u pitanju muskarci sa niskim samopouzdanjem uzrokovanim malim aparaticima pa stavljanjem zaljeza/celika u njega zele poboljsati dojam. Ako nista drugo, dobiju na tezini :)

dec 2007.

Ma taj pirs je u kurcu...
RedShAMBASADOR

dec 2007.

ali bas DOSLOVNO u kurcu :))))) auuu kako sam znala da ce te se tako raspizdit na sve strane..buahahahah
NoTrippinAMBASADOR

dec 2007.

:icon_lol: Eto to je to-najbolji opis ovog uda.Pogoeno drito u sridu u oba smisla :)
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Ne samo da je u kurcu.. nego i boli PUN kvrac :icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen:
rizlaISTRAŽIVAČ

dec 2007.

hmmm..... svaki dodatni komentar na temu mislim da je suviaan...

dec 2007.

Lik je idiot, neznam za koje bi pare dao da mi to naprave

dec 2007.

ti si ak pristao i na snoaaj sa bongom za odreenu sumu ko je idiot ? jel ti neko preorao glavu ? ratar
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Hmm netko je obrisao balkanov post pa ispada da pricam sam sa sobom :) ahh onda brisite i ovo.
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Ima raznih ljudi....

dec 2007.

:newbie: ja ne znam za muske. ali mislim da bi cure znale da cijene taj napor :smileysex::bj1::vb_devil:
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da li je ovaj normalan...it hurts.................red gde nalazis ovakve stvari,keve ti?
Ramona_RedENTUZIJASTA

dec 2007.

^ luci(d) in d skaj (with diamonds)
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

ma daj kakve su to fore...da mi je znat di si ti to nasla...pa to su gluposti...evo ja neznam kome se to moze svidjati a ko god to zeli nositi ili nosi pristojno i u oci bez srama bi mu rekao da je najveci idiot kojeg sam vidio...
Ramona_RedENTUZIJASTA

dec 2007.

Evo - da ne zaprljam neki drugi topic - poato na ovom ve ima pokoja gadost, ;) joa jedna nee biti na izmet .. khm .. odmet Pa tko se smatra sposobnim, mo~e se zaposliti u Nizozemskoj kao sera (prozora :) hihihi ... ajme meni kakva gadarija ... http://www.net.hr/webcafe/page/2007/11/29/0309006.html
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

heheheheh podsheaa me na onaj 2girls1cup video
RedShAMBASADOR

dec 2007.

2 girls 1 cup je must see :))))) predivna mastovita igra oblika i boja...prekrasno!
Ramona_RedENTUZIJASTA

dec 2007.

A ato li je to ... ? iden proguglat, mo~da najdem ... ili da ne tra~im joa, s obzirom da mi je tek prva kaffa? :))
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Nebi ti bas preporucio da to gledas zbog zdravlja....
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Onaj penis mi viae li i na druga ije shvatanje lepote. A ovo poslednje(two girls one cup) ne ~elim ni da pogledam. E ovakva mene hrabrost fascinira www.youtube.com/watch?v=5CBxuHA7xCQ
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

I joa da dodam da: Dok za jedne bol koji nastaje agresijom na polni organ predstavlja agoniju,za druge taj isti bol predstavlja vrhunac zadovoljstva. Ako ste skepti ni onda pogledajte na sajtu ispod ,MADA VAM TOPLO PREPORU UJEM DA NE POGLEDATE,NARO ITO AKO STE MU`KARCI!!!. bme video (+18)

dec 2007.

`ta je bolje: http://s1.gladiatus.ru/game/c.php?uid=47981 ili http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid=55014 ili http://s3.gladiatus.ro/game/c.php?uid=31688
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

http://www.flurl.com/item/2girls1cup_official_video_u_279710 majko mila... pa nije to valjda pravo govance....

dec 2007.

bilo je ve i nije gono nego se pas posra

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se