LEGACY
Dali je semenka ilegalna
24 odgovora3,246 pregleda
5 REP10%
→ Istraživač
sep 2011.
sep 2011.#1
Na nekom site mislim da na vasem sam procito da je barem u jednoj od bivsih jugo drzava i semenka marihuane ilegalna sad koje jer nije bila samo jedna :D (nadamse da nije bilo nijedno pitanje ovako da me nebi ban i deletee samo zelim znati dali je semenka trave zabranjena u srbiji ).
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
crookrutni
ENTUZIJASTA263 REP16%
→ Poznavalac
crookrutniENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#3
U kaznenom zakonu RH posjedovanje sjemenja marihuane i ostalih opojnih droga je ka~njivo . U slu
aju da policija nae sjemenke kod osobe koja ve ima neko kazneno djelo pote~e zakonsku osnovu 6 mjeseci zatvora ili dvije godine uvjetnog . Tako piae u kaznenom zakonu , ja sam to malo skratio jer ima miljon
lanaka i podamandmana .
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#4
Sjemenke ne bi trebalo da predstavljaju problem, ima ih kupiti u svim prodavnicama ribolovacke opreme, doduse kuvane, ali kada se osuse ne razlikuju se mnogo od nekuvanih.
herb-o-logist
ENTUZIJASTA444 REP61%
→ Poznavalac
herb-o-logistENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#5
To nisu sjemenke trave za puait nego sjemenke industrijske konoplje. One su legalne kao prihrana u ribolovu, hrana za ptice......
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
herb-o-logist
ENTUZIJASTA444 REP61%
→ Poznavalac
herb-o-logistENTUZIJASTA
okt 2011.
okt 2011.#7
Razlika je u genetskom kodu sjemenke ;)
Kako emo s golfom?:icon_lol:
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
okt 2011.
okt 2011.#8
sjeme je ilegalno posjedovati, no ne razlikuje se od sjemena za prihranu od industrijske, ustvari ako vam nadju sjeme, bolje da imate 2 kile nego 30 kom, i to ne u sobi nego uz neku aupu i sl....
vea aansa za zanemarivanje, no najbolje da ti nenadjun niata u ovim zatucanim naaim dr~avama.
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
SekachAMBASADOR
okt 2011.
okt 2011.#9
Ja inace imam papige kod kuce...i dosta sjemenki kanabisa kojim ih hranim...ali unatoc tome prave sjemenke sam tako sakrio da ih i sam tesko nadem...
A i ove industrijske su skrivene od pogleda jer su ljudi strasno neobrazovani sto se te teme tice pa odmah ispadas neki nenormalni narkoman kada kazes da hranis papige sjemenkama kanabisa...znamo svi kako price pocnu kruziti i ubrzo evo plavaca na vasa vrata zbog anonimne dojave... Pa jos pasti zbog hrane za papige...ccc...
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
okt 2011.
okt 2011.#10
Razlika je u genetskom kodu sjemenke ;)
I to se da primijetiti "odokativnom" metodom?! :)
herb-o-logist
ENTUZIJASTA444 REP61%
→ Poznavalac
herb-o-logistENTUZIJASTA
okt 2011.
okt 2011.#11
Ne da se... Ali ni u pitanju nije navedeno da se tra~i razlika koja se vidi golim okom :)
Malo smo otiali u offtopic. :lml_spam:
sep 2011.
1 / 13
sep 2011.
okt 2018.