VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKonoplja - Zabranjena Božija biljka
LEGACY

Konoplja - Zabranjena Božija biljka

28 odgovora3,315 pregleda

jun 2009.

Na http://dusan.co.nr se nalazi moj rad, odnosno knjiga o konoplji. Knjiga sadr~i mnoatvo unikatnih informacija i razmialjanja o konoplji, njenoj zabrani, upotrebi i sli nom. Hvala na pa~nji, komentare i prijedloge mo~ete postaviti na ovoj temi.
naturaPOZNAVALAC

jun 2009.

ima tu mnogo toga na sajtu i vec sam se zadubila pre svega samo da cestitam, da ima vise takvih ljudi, bilo bi bas lepo na ovom svetu ziveo
mr.skunkAMBASADOR

jun 2009.

svaka cast , ona Oda moderatorima me odusevila :bis: cestitke :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2009.

Uvek je lepo videti da se neko trudi oko ovoga, svaka ast!

jun 2009.

Baa itam jedan dio i stvarno mi je interesantno.`ta san do sada pro ita stoji! Odli an rad:sun2:
CasperENTUZIJASTA

jun 2009.

dada stvarno interesantno... svaka ast duaan
G e r o n i m OENTUZIJASTA

jun 2009.

Pravo dobro...dobo si se potrudio

jun 2009.

Postavio sam joa par tekstova. Drago mi je da se nekome dopada, sve najbolje svima. :sun2:
G e r o n i m OENTUZIJASTA

jun 2009.

Koliko dugo si radio na tome
BugiPOZNAVALAC

jun 2009.

Odlicni radovi, i to svi, ne samo o konoplji. radost je ovo citati. EDIT: evo zadubio se ja, naiaao sam na jednu parabolu na duaanovoj stranici, nadam se da nece imat niata protiv ako je kopiram ovdje.

jun 2009.

jako dobri radovi, svaka ast :)
choki123POZNAVALAC

jun 2009.

Haha na puataju ni mene unutra...:rofl:

jun 2009.

Hvala na pohvalama. Onako piaem ponekad iz dosade ili inspiracije ve par godina. Ponekad u par mjeseci bih neato napisao.
mali.medoPOZNAVALAC

jun 2009.

jako dobro,pou no,pragmati no(iz kojeg kuta gledo brijem da je jasno na ao mislim) pregrat informacija bez suvianog razglabanja i sviranja ku*cu...svaka pohvala nego dali tog "marinol"-a koji dobijaa na recept ima i u EU ili samo u SAD-u jer kolko sam svatio daleko si...POZDRAFFF!!!:bis:

okt 2009.

ovaj ovjek zaslu~uje stick, ali klako bi onda bilo mnogo sticka, to razumijem, ali u barem podii temu

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se