VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPiće posle konzumacije
LEGACY

Piće posle konzumacije

130 odgovora7,758 pregleda

feb 2014.

mislim da vecina nas ima ovaj problem , sto popiti nakon konzumacije . voda nije fina kao ni neki slatki sok.. pa evo pitanje sto vama najbolje pase pa da probam mozda stvarno djeluje na tu ze u tom trenutku

feb 2014.

Cedevita!

feb 2014.

vidis to nisam probao :D
TarzanZMAJ

feb 2014.

pivo!
FukmondoAMBASADOR

feb 2014.

nema do pive,al vishe nesmem,sad kamamilica :violent018:

feb 2014.

Nema do vode.. al eto .. Somersby je ok.. e od kruske :dada

feb 2014.

Voni jogurt. Ovaj! Jeste da si posle 2 minuta opet ~edan, ali taj oseaj dok ga pijea... Ufff, sad mi je ~ao ato nisam joa jedan uzeo! :D

feb 2014.

water rules
jesamZMAJ

feb 2014.

schwppsssssssssss bitter lemon :)

feb 2014.

moze i tonic + kava :)

feb 2014.

voda je esto najbolji izbor, ali ja u zadnje vrijeme sve viae pijem biljne ajeve (najviae mentu i kadulju), a naravno, ljeti je piva zakon...
CreativeLEGENDA

feb 2014.

:clap:

feb 2014.

aj od kamilice
StrijelaENTUZIJASTA

feb 2014.

aj mentol ili kamilica, najbolje je hladan mentol i topla kamilica :) Sok od naran e sa malo limuna unutra. Kakao, sa malo okolina unutra Cedevita s ledom. Za aj mentol i Cedevitu koristiti kocke leda od jake limunade.
H2O888LEGENDA

feb 2014.

ako ti je do pica...zafumaj pa loci koliko hoces al obrnuto ne...s vremenom i treningom ces moc i obrnuto :icon_lol:aala..meni radler paae...
Big LLEGENDA

feb 2014.

Ina e sam najvei fan vode i ne toliko velik fan slatkih sokova, ali probaj ovaj pa mi reci: Neato nevjerojatno hehe... Ali najbolja solucija bi ti bila 100% iscjeeni sok (od bilo ega ata volia). Mislim da bi se oduaevio s time ;)

feb 2014.

sok od bazge(zove) ;)

feb 2014.

obicna limunada..zakon
muma^^ISTRAŽIVAČ

feb 2014.

Hladna ~uja..definitivno :)
StrijelaENTUZIJASTA

feb 2014.

Oh da isto, napraviti okoladni shake sa canna-butterom :) Zapalit i onda pijuckat to :)

feb 2014.

Voda mi najbolje lije~e, jer sam posle cedevite ~edan ka' pas, nije samo cedevita, nego i ostali sokovi :) Tad mi voda ima i ukus i miris :3
FukmondoAMBASADOR

feb 2014.

nekad piv uga,a sad vie emo :signs016:

feb 2014.

Nikad ne reci nikad:)

feb 2014.

Voda brate,ali ljeti zna dobro da sjedne ledeno pivce,ali tek toliko da me ne "uhvati" onako na vutru. :)
margarinENTUZIJASTA

mar 2014.

redbul votka il vruca cokolada zimi a po ljetu domaci sok od bazge il koprive,iz lidla ono energetsko pice,il zuja,
RolamPoKrajuENTUZIJASTA

mar 2014.

Sok od borovnice bilo ata sa brda aeera, a onda neka hrana :ridinghorse:
Danilo993ENTUZIJASTA

mar 2014.

Caj od 9 trava da upotpunis :D ili mozda Svete trave... a dodatak uz to je da zacinis caj rakijom :) mslm da je najbolja varijanta!!!
princsISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Meni najbolje sjedne koje pivo, nekoliko piva pa ponovo joint, i onda je taman
amrildoooLEGENDA

apr 2014.

I prije i poslije konzumacije, najdraze pice :smoke18:

apr 2014.

`ljivovica domaa samo, niata ti fensi sokii, haha. Ma cedevita limun, hladna ko led i milina.
NoSeedsPOZNAVALAC

apr 2014.

ljeti pivo(ali ga sve redje pijem) ili neko energetsko pice,a zimi caj sa rumom :D
TexPOZNAVALAC

apr 2014.

Sad e joa malo sok od zove/bazge,jednu ljutu i aau tog napitka sa kockicom leda....

apr 2014.

bolje pivo nego energetski napitak... ;)

apr 2014.

to svakako mada pivu nisan popila godinama.. nije baa da mi paae, niti mi je ukusno.. ali malibu ili pina colada liker .. hijaoo :bale:
NoSeedsPOZNAVALAC

apr 2014.

maniac,u pravu si,al bio sam se "navukao" na pivo,pio sam ga previse na dan,pa sam sada u fazi odvikavanja :D

apr 2014.

sve je u glavi, samo treba sebi dati mjeru. to va~i za veinu stvari u ~ivotu...
NoSeedsPOZNAVALAC

apr 2014.

i to se slazem,kao sto moj potpis kaze :)

apr 2014.

Nisam primijetio da imam problema pri izboru pica poslije konzumacije. Nakon konzumirane 3 klipare marke jelen volim popiti i picence u vidu domace rakijice sljivovice, mada nemam nista protiv dobre kruske, karamut ili viljamovka meni svejedno i tu metodu primjenjujem dok ne postignem radnu temperaturu. Nakon postignute radne temperature pristupam metodi brojcane jednakosti - jedna teretna pa jedna kratka ljuta, sve dok ne skontam da je i ta metoda nedovoljno dinamicna i da je formula nezasicena. Po prosvjetljenju i uvidjanju sopstvene greske mijenjam strategiju i prebacujem se na shemu 3 u 1 pri cemu imam 3 kratke ljute u toku jedne teretne i to je trenutak u kome "pice poslije konzumacije" postaje sama konzumacija. Sve to traje dok postoji mogucnost da ruka podigne flasu do usta. Kada snaga posustane i kad izda ruka u junaka pribjegavam metodi kosog hica pri cemu su usta nisko postavljena u odnosu na ugao naginjanja flase sto omogucava dovoljan dotok alkohola pri znatno umanjenom utrosku energije. Inace slabo konzumiram, a kad konzumiram onda se usikam i pravim haos.

apr 2014.

zna i ti si ovaj? https://www.youtube.com/watch?v=c4vuKOz3kus

apr 2014.

Znaci taj je ja.
FukmondoAMBASADOR

apr 2014.

konzumacija posle pica,tu se upecavao nekad :rofl:
iggimPOZNAVALAC

apr 2014.

sok od visnje domaci
LavandermanAMBASADOR

maj 2014.

Sok od naran e je meni najdra~i! Svje~e ocijeeni.
FlegmatixISTRAŽIVAČ

maj 2014.

Caj, i to hladan, crni.

maj 2014.

cedevita :D i ako znate sta je Boza, e to ubija sushu :D a jel nzate onaj trip kad pijete nesto i popijete casu tog i fali vam jos gut da bude taman :(
artisticLEGENDA

maj 2014.

cedevita ili somersby, bio napusen ili ne, oboje sjeda uvijek! :dada

maj 2014.

cokoladno mlijeko ;)
ReacherPOZNAVALAC

jun 2014.

Piva, red bull, okoladno mliko, jamnica (gazirana mineralna)... ne nu~no ovim redoslijedom
baobabLEGENDA

jun 2014.

Domaci sok od bazge ili limunada. Osobno dva najdraza pica.
Modesty BlazeAMBASADOR

jun 2014.

Sok od aipka :D

jun 2014.

Mljeko od magarca ;)
golub miraLEGENDA

jun 2014.

domae mljeko od `arove, ladno
JackDanielsAMBASADOR

jun 2014.

Voda, voda i voda sa ledom kad upe e vani ko u sahari. Svi sokii i piva samo stvaraju joa viae ~ei uz iznimku doma ih pripravaka tipa sok od bazge i limunadice :) ali ipak voda no1
TropicoLEGENDA

jun 2014.

Naran a + limun + hladna bunarska voda za nadolazee stonerske ljetne dane :smoke18:

jun 2014.

Nakon konzumacije je fino marnit par casica rakije kao pice,a nakon toga nije ni bitno sta cu dalje da popijem hehe.

jun 2014.

kafa je najbolji izbor for mene. :dada

jul 2014.

[bez sadržaja]

jul 2014.

ima li toga u prodavnicama ili samo poneki kafic izbaci uz kafu. inace ga obozavam al nema bas u okruzenju, nebitno jel sveps il nije

jul 2014.

:spliff: Ja bi sada volio jednu picu 4 sira. A nju bih rado zalio sa aaom pive neke dobre.

jul 2014.

Capi i jedan fiaers svetli - recimo..

mar 2015.

sok od jabuke ili mango,a sad zimi cesto caj neki fino sjedne

sep 2020.

Ovo je ludilo sok :joint2:

sep 2020.

Na prvu pomislih da konzumiras WD-40 :fuck:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se