VUTRA
ForumZajednicaOfftopic1. april
LEGACY

1. april

22 odgovora1,729 pregleda
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

hehe, ajde da cujemo kako ste zahebali kolege, starce, susjede.. itd. za prvi april. ja momentalno nemam ideja ali smisljam nesto... kao recimo sad probudit kolegu i rec mu da svi idu po neki prebolesni shit, da nakupi pare u roku od 5 min, i onda, APRILILILI! :)

mar 2008.

[bez sadržaja]
RedShAMBASADOR

apr 2008.

jao genjo....rivengans vil bi majnnnn BUAHA-HAHA-HAHA :bp4l:
gargamelPOZNAVALAC

apr 2008.

nisam nikog scimo, imam traume od prosle godine kad sam probudio starog u 7 ujutro panicno urlajuci "di nam je auto? nema ga na dvoristu.." i slicno. stari izletio u gaceronima van i naravno poludio. hebo mi je sve po spisku vise od tjedan dana...:banana:
CutkiISTRAŽIVAČ

apr 2008.

ukljuci i mene u to, ovo se ne zaboravlja lako :eyebrows:
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2008.

Auuu ja proale godine sjebo svoju najdra~u i onda je ona jebala mene u mozak misecima posli toga... Bili ja i rodjak vani u Zagrebu i on je zvao na mobitel ok 4 ujutro i reko joj da smo bili u nekom klubu i da smo se zaka ili sa Boysima,bila frka i ja kao dobia stolicom po glavi i zavraia na hitnoj...a on se nalazi u hodniku ispred dvorane u kojoj mene navodno operiraju... malo prebrutalna aala ali jebiga pijane noi. ..najludje od svega ata se moja najdr~a digla iz kreveta,obukla i spakirala stvari,probudila mater da joj da pare za autobus kako bi ona doala u Zagreb u bolnicu...looool Na pragu kue sam je nazvao i reka joj da sam je cimo... 5 dana uope nije tila ni pri at sa mnom,odbijala pozive...kaos od tada mi dosta aprila hehe

apr 2008.

Prije dosta godina objavili da ce Internet proci kroz detaljno proljecno ciscenje i da cjela web mreza nece raditi 24 sata. Ljudi pomanitali :-) :ludaci_lol:
FukmondoAMBASADOR

apr 2008.

jesu bogumi,al nije bio u pitanju aprilili-man! i nemoj da mislis sto si ove neki poglavica:dunce: pa da cesh da osvoish shalicu,ae:))

apr 2008.

Do not fuk around :b_evil: I shit you not. Du not fuk me in a goat ass the shalica is mine. :facesjump:
FukmondoAMBASADOR

apr 2008.

ma jes kurc tvoja,po chemu? ajd nemoj tu si nekog cimnuo,ma fak:)) ma igramo posteno:violent018: ccc:blah:

apr 2008.

pa bogami veoma je blizu roxove slike su fantasticne...bice sve ok neka solja ode najboljem ....jesi to htio cuti??? ah da htio bih da zahvalim bogu sto mi je dao sansu da ucestvujem u ovoj proljetnoj igri. Volim te Boze ali ne onako kako ti mislis :icon_biggrin:
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

kenjo kupuje glasove....ccc....:thumbsdown: zato sam ja glasao za gospodina gljivu...:thumb: i moram pohvaliti kenju jer je sprcao cjeli forum...hahaha:clap::clap:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se