VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKad nemate sto jesti..
LEGACY

Kad nemate sto jesti..

70 odgovora12,979 pregleda
zekrtENTUZIJASTA

maj 2005.

..zanima me nadjete li se ponekad u situaciji da u kuci nemate bas nista za pojesti..recimo, meni se to u posljednje vrijeme tako cesto dogadja (jebiga, studentski zivot)..nekad prilicno zagusti pa sam osudjen na dva obroka dnevno..tada pronalazim brojne alternative..recimo, upravo sam pojeo teglicu kiselih krastavaca i boli me glava i trbuh.. covjece sjetio sam se, MED 0034
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

da deshava se, kako da ne...to je jako losh trip... ali moze da se iskulira...
GreenManAMBASADOR

maj 2005.

0019 To je bas zajebano.Ja na svu srecu imam nocu gde da kupim neku klopu inace bi odlepio. 0011
Spirit DancerENTUZIJASTA

maj 2005.

Vi ste ludi ::histerija ::histerija
so true. evo bas mi se nocas oko pol tri jeo sladoled od cokolade...neznam sta mi doslo....i sad si ja kontam...dal da pricekam jutro pa da onda prije faksa skoknem na sladoled..ili sada? poznavajuci sebe znala sam da ce me proc do jutra pa sam odmah skocila do sueprmarketa....luda sam. cimerica me je povratku skoro onesvejstila s tavom po glavi,jadna je mislila da je neki provalinik ::histerija
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ma ja dok sam vario a nisam imao posao, uh, gadno je bilo...pa dodjem gajbi u 2-3 ujutru, pa ne mogu da se cimam za hranu da ne bih probudio ukucane...pa da poludis.....pa onda trpim trpim, pa mi pukne film odem, uzmem mleko, hleb i med....i prezderem se...ujutru gorushica...sve mi loshe.... a sada fino imam platu, isto nedaleko od gajbe i buregdzinica i hamburgerija i any time shopovi...shta god mi zafali u bilo koje doba ja kupim...mada tako sam umoran vec negde oko 22h, da nema te gladi koja ce me naterati da se cimam vise od 2m, koliko mi treba od kompa do kreveta ;)

maj 2005.

meni se stalno to desawa... pogledam u frizhider... ono nema nishta normalno... i najchesce isqliram ;)
gorillaISTRAŽIVAČ

maj 2005.

da desava se osobeno kad si student ali kod mene uvek ima barem nesto vitamina kao jabuke salate i to i najadem se bar tri jabuke i prestane da mi se jade i ondak idem u krevetu a ujutro idem do marketa i najadem se ali desava se da nema nista u frizider i ondak trpim jebes ga to ti je studenski zivot ::balonja
trusHardyISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ma ako nemaš šta jest popuši si ðolu i bit èe ti bolje... ~~

maj 2005.

Pa ne moze bas svako da previje kicmu do tih granica. Salim se. Recenica je bila ::histerija
trusHardyISTRAŽIVAČ

maj 2005.

::super sve 5
Spirit DancerENTUZIJASTA

maj 2005.

Kad sam gladan sve mi je ... mmm konfuzno ... ~) Pozdrav
parameciumENTUZIJASTA

maj 2005.

ja sam uvek gladan posle vuter

maj 2005.

ja nisam gladan posle vutre... gladan sam posle.... dosta sati `nejedenja` :) ites!
zekrtENTUZIJASTA

maj 2005.

..dogodilo se opet..i opet..a jebiga sta ces..pocet cu da jedem stolove i namjestaj.. ..kad se to pocne cesce dogadjati malo vise cijenis neke stvari..treba gledati pozitivnu stranu.. ..i kad malo bolje pogledam..necu umrijeti od toga, tako da mogu mnogo toga nauciti.. ::super
parameciumENTUZIJASTA

maj 2005.

Nije lose kada si gladan posle vutre. Jedes, a posle zapalis pljugu, prija. A umesto pljuge vise prija dzok ha. i zajebi namestaj probao i bljutav je
embrlajzerENTUZIJASTA

maj 2005.

Ma zato treba uvijek imati tijesta u kuci... kupish brate 5 vekni hljeba i roknes ih u zamrzivac pa kad prigusti izvadis i mozes jesti i zaledjeno ::behehe a od nicega se ne mos najest kao od tijesta i mesa... A valja cuvati i sjemenke gandze, hranljive su.

maj 2005.

Uzmes odes maknes chips.
govancherosISTRAŽIVAČ

avg 2005.

semenke gandze hranljive? za koga to
brendPOZNAVALAC

avg 2005.

Jel neko naduvao svog kucnog ljubimca?Moj papagaj je imao trip da leti unazad.. ::histerija ::histerija ::histerija
hemicarISTRAŽIVAČ

avg 2005.

moje kuce se tetura levo desno,mogu misliti kako se osecao
parameciumENTUZIJASTA

avg 2005.

Ljudi ne znam koliko je pametno napurnjati zivotinje? Malo je nehumano

avg 2005.

od kad su zivotinje humanoidi :) sprdnja sa rechima... :) delimo misljenje...
govancherosISTRAŽIVAČ

avg 2005.

lupetash .. postavimo to ovako Drushtvo u stanu , vari se , smeje se , proziva se , uziva se . Sa drushtvom je i machka koja ne govori nashim jezikom nema ruke da bi uzela joint a igra se sa paketom trave po stanu , dakle mozda ti govori da joj se vari a ne zna da kaze . ti uzivash u tom naduvanom stanju i iz najbolje namere bi naduvao machku . naduvash je ( da ne nabrajam nachine ) ne bi li i ona uzivala kao ti . nishta na silu .. samo lagano . i shta je tu pogreshno ? ne naduvavash je da bi je ubio jer znash da je ne mozesh ubiti , a tvrdish da je to nehumano ? shta je u mojoj prichi nehumano ? : ) nehumano je lagati sebe i ne zeleti uzivati u naduvanom stanju i biti sebichan i to stanje ne pokazati machki jer je prirodom osudjena na zivot bez govora i mogucnosti rolanja i svega ostalog .. zashto da joj ne upotpunim ionako ogranichen zivot : P
brendPOZNAVALAC

avg 2005.

Zivotinje uzivaju kad se naduvaju isto kao i mi.
govancherosISTRAŽIVAČ

avg 2005.

razume se ::behehe
zekrtENTUZIJASTA

avg 2005.

Prosle godine imali cimer i ja dva zeca.. zapravo zeca i zecicu.. i tako, varimo pomalo, kad svatim da nismo zatvorili vrata od male sobe u kojoj su bili.. jebiga, zecovi ostali u sobi, valjda im nije smetalo.. ostalo ne moram da pricam, cetvero nas umirali od smeha.. zecovi skacu nekontrolirano po sanu, padaju, padamo i mi.. ludilo.. jos uvek zivi i zdravi.. :pivo

avg 2005.

Kucice, macice i ostale nedorasle zivotinje apsolutno ne bih trebalo naduvavati. Sto se tice odraslih moze se lako zakljuciti dali im prija ili ne. Mojem labradoru apsolutno ne prija kad mu dunes u facu i dati do znanja da mu se ne svidja tako da nikad nije naduvan. Medjutim imao sam haskija koji obozava dzidzu. Kako joint kruzi po kuci tako i on kruzi i ceka da joj se dune u facu. Jebiga kao sto kazu nije sve za svakoga.
govancherosISTRAŽIVAČ

sep 2005.

pa kako onda tvrdish da ih ne treba pochastiti sa travom ? ::zidoglav

sep 2005.

pa dash mu dim, pa ako ti stavi do znanja da nece, onda vise ne dash... :)
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Momci koliko sam ja upucen ovo je tema "kad nemate sta jesti", a ne "kako sam navario kucnog ljubimca". Mislim se ~~ , ali nema veze. Zato i volim da visim sa vama. ~)

sep 2005.

kad nemate sta jesti navarite kucnog ljubimca i pojedite ga... manje ce da ga boli ::behehe zajebavam se, naravno
govancherosISTRAŽIVAČ

sep 2005.

vidish .. ko zna resh pechene machke ili kanarinac na raznju pucketa sto posto :D
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

ja sam pre za pohovanog kanarinca ,a macku mogu kao dezert.
loobiENTUZIJASTA

okt 2005.

mi smo neki dan zaklali zeca... da da ... surovo ovo zvuci ali zivot je opstanak, a zeka je bio ::super

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se