VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPrvo sto promislite!!!
LEGACY

Prvo sto promislite!!!

34 odgovora1,511 pregleda
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

Napisite prvo sto promislite kad vidite==> :joint:!
euforijaAMBASADOR

mar 2010.

kakav haaia takav dim, kakva trava sunce ti poljubim! hahah
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2010.

Napokon (uzdah, iako odah bi bilo to nije re)
ZOKIAMBASADOR

mar 2010.

nisam ga video pa jedno 6 meseci svasta cu da pomilsim kad ga vidim mozda ga i ukradem i pobeknem :)

mar 2010.

stari moj nitko ne misli o jointu ve kako trava izgleda i miriae, ali evo kako izgleda moj joinjt, baa ga ju er sliko, a sad ve u meni u i :sun2:... i popuaio polovicu i svaki put mi na polovici dosta, ali opet ga podimim...
Che*LEGENDA

mar 2010.

WhaTZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (pa jedam dimi) UUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuppppppppppp :)
SiDAMBASADOR

mar 2010.

ako je zamotan - "daj kaj ekaa, pali to, nemam vremena" :)) ako ga moram motat - "jooj nee, moram ga prvo zamotat, a to mi se tak nedaa" :)

mar 2010.

Svira vas je sve zajebo :)) pitao je prvo ato promislite a ne pomislite,,,a jedini ja promisio :)))
NaturalISTRAŽIVAČ

mar 2010.

palim se na neki cudan nacin kao neka volja apetit tako nesto:facesjump: tesko opisati..

mar 2010.

Joj kak je ~ivot lijep i pustim neku muziku..hehhe
upitnik???LEGENDA

mar 2010.

:leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt::leafblunt: :joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2::joint2: :assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking::assshaking: Ma ata u pomislit kad je smotan ve i ja nisam vidio ata se mota i koliko toga se unutra stavi... Uvjek je ljepo kad vidia Joint naravno ali meni je najljepae kad ja to smotam onako po svojoj mjeri onda viae niata nemislim...
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

kako sam sretan ato te iman!!!!! chill out:=)
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Ka~em daj vamo. Onda vratim, al nekad uope zaboravim da mi je gad u ruci pa umre kod mene :D
ZOKIAMBASADOR

mar 2010.

sta ste se primili pomislice panduri da smo narkici najveci ma ko ih sisa nek rade svoj posao :)

mar 2010.

:b_hop::b_hop::b_hop::b_hop: :smoke18::smoke18::smoke18::smoke18: :mrtva_banana::mrtva_banana::mrtva_banana::mrtva_banana::mrtva_banana:

mar 2010.

:)) i sve vas Zoki ohladio heehe nema radosti do unutarnje radosti nema mira do unutarnjeg mira to mi neki dan sinulo :)) a mi smo zajednica koja dijeli iste slike mirise i zvukove pa tako to :D mene na smjeh vutra poti e poato nema smjeha do unutarnjeg smijeha :)) i tako to, evo nea sam se sjetio :)) e_efXtNENO8 pa nek si oni misle kak je nama lijepo :)))) a ja se osjeam esto ko ovaj lik, a nemam pojma ata ~elih re, e upravo to :)))
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

sad u biti sretan :D
TripENTUZIJASTA

maj 2010.

milina xD

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se