VUTRA
ForumZajednicaOfftopicHrišćani danas slave Uskrs
LEGACY

Hrišćani danas slave Uskrs

38 odgovora2,203 pregleda
vutrudituENTUZIJASTA

apr 2007.

Beograd, Vatikan, Moskva -- Sve hriaanske crkve danas obele~avaju uskrsnue Isusa Hrista, svoj najvei praznik u godini. % !"! ! !
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2007.

:181: Tako je ... Sretan Uskrs, Hristos vaskrsnu i svima svako dobro i puno veselja ~eliiiim :sun2:
PampersPOZNAVALAC

apr 2007.

Ne zanima me nikakav zec i uskrs, samo mi je bitno da je gnjezdo napravljeno od pravog materijala:)
UserNameENTUZIJASTA

apr 2007.

Merry Hashmas!! :maryjane: :maryjane:
GedžaPOZNAVALAC

apr 2012.

Hristos voskrese...
TropicoLEGENDA

apr 2012.

Sve najbolje kolegama pravoslavcima za vaskrs! :hotpants:
BladeZMAJ

apr 2012.

Potpisujem Tropica :-)
orbitLEGENDA

apr 2012.

Steran Vam uskrs gospodo !
sharpLEGENDA

apr 2014.

SVIM MOJIM VUTRA ISTOMISLJENICIMA KATOLI KE I PRAVOSLAVNE VJEROSIPOVJESTI OD SRCA ZELIM SRETAN USKRS.

apr 2014.

hehe drugari, u nedelju je vasrks hahaha
Ena&ModelsyAMBASADOR

apr 2014.

A danas veliki petak ...kao i post..

apr 2014.

ma kakav post ,bitno da je neradan dan :)

apr 2014.

Propovijeda se da je Isus podnio veliku ~rtvu za ovje anstvo,svaka Mu ast ako je to bilo tako. :respect: ,poativam to. Danas ljudi isto tako podnose ~rtve da bi odreenom sloju ljudi bilo dobro dok ~deru ovih dana aunke kuhane,kuhana jaja i mladi luk,bakalar... Ti ljudi koji podnose ~rtve ne daju svoj ~ivot kao Isus nego daju svoje zdravlje.Nitko ih nikada nee slaviti,nestat e sa lica kugle zemaljske kao da nikada nisu ni postojali. Meu tim ljudima sam i sam,kao i veliki dio populacije koja pro~ivljava ovo moderno doba. Mo~da je malo grubo ato ovo piaem,no ove dane sam po eo do~ivljavati na sljedei na in; Veliki Neradni Petak,Velika Neradna Subota,Uskrs u nedjelju,Veliki Neradni Ponedjeljak ...nije loae :D Aj lajk Uskrs :D Sretno i veselo svima koji vole Uskrs i dane bez obaveza,te ako su posadili biljkice out,da im grane Sunce ovih dana.
Ena&ModelsyAMBASADOR

apr 2014.

A da Iriemane zaboravih, lepo je i kad su i neradni dani...:-) odmor od faksa itd..:-)

apr 2014.

}ena mi ofarbala jaja pa emo se tucati :vb_kez: . Sretni blagdani svima ;)
Big LLEGENDA

apr 2014.

Sretno svima koji to vole i slave, ja nisam od toga hehe.... Samo znam da pada uskrs na 4/20 ove godine i to mi je jedino bitno, neki ce razbijati jaja, ja cu razbijati sebe.... :D Kao da mi treba razlog hahahah
tutumrakISTRAŽIVAČ

apr 2014.

Sretno svima koji slave uskrs

apr 2014.

sretan uskrs
Ena&ModelsyAMBASADOR

apr 2014.

Hristos voskrese...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se