VUTRA
ForumZajednicaOfftopicona ne da
LEGACY

ona ne da

106 odgovora4,412 pregleda
mazarLEGENDA

dec 2011.

Ne da mi se otvarati nova tema, ali alergi an sam na djevojke i ~ene od svojih frendova, sad su im po ele braniti da se sa mnom viaju i da li~u. Jesam li ja lud? Umialjeni bolesnik koji s uljem skuplja ljude oko sebe. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bijesan sam. Daj me malo oraspolo~ite:banana:
SekachAMBASADOR

dec 2011.

Da, da...ti okupljas kult oko sebe...treba te zatvoriti i poslati na psihijatriju... :icon_lol: Pitaj svoje kolege jesu oni s tim djevojkama/zenama iz ljubavi ili su njihovi robovi...nikad mi nece biti jasno kako bilo tko moze nekomu dopustiti da im nesto zabranjuje... Ako ti zatreba pacijenata...ja ti se dobrovoljno javljam da ih zamjenim... :icon_lol:
mazarLEGENDA

dec 2011.

hahahahahaha, je je kult obo~avatelja ulja, ma svak je tvorac vlastite sree, mislim da su frendovi u k...cu, kad si tako dopuataju, a gdje je ono aakom o stol. Mislim da smo doali u te godine kad viae ne mo~emo birati, gle ne mo~e svatko sebi nai sensi janu ili mrkvicu ili minku pinku, neka se ne uvrijede one koje sam zaboravio:vb_wave:
Z&NZMAJ

dec 2011.

Relax man :) Sad da ti ka~em koliko sam "prijatelja" do sad "izgubio" jer su bili pi *e ne bi mi vjerovao ;) Who cares! Ima ljudi na ovom svijetu s kojima se mo~ea povezati i imati neato posebno, a ovi tvoji frendovi nek se skrivaju ispod suknji. Nemoj im zamjerit, nisu oni krivi. Samo oprezno, jer ljudska glupost nema granica. Nemoj da ti neka nabrijana "baba" poaalje plavu svinjetinu jer pokuaavaa njenog mu~ia navu na "drogu". Misli na sebe, a njih 'ko hebe (na ~alost, tako je kako je...life is bitch...)
mazarLEGENDA

dec 2011.

ata je najgore, mrzim kad mi napiau, " ekaj sad malo da se stanje malo smiri", zapravo su se naali. I mislim da mi odojak ne gine:chef2:
HighBadgerPOZNAVALAC

dec 2011.

Ma vise ulja za tebe... :icon_lol: Ko nece ne mora, ko hoce dobrodosao... i to je to...
$DoLaR$POZNAVALAC

dec 2011.

poteraj sve te vucibatine u tri pti ice male....netrebaju ti takve tetkice...de ki su ti savraeno napisali.....zabri da neato bude i da im plavohodajui idiot im zapali zidarsku...pa mislim da e pjevat ko dje ica u zboru ako se ve skrivaju iza suknjica :) nemogu vjerovat kako si to netko mo~e dopustit....a svi glume maltene rokija balbou :D .....kako bi im reko....ne gledaj me predugo nismo jedno za drugo :D
mazarLEGENDA

dec 2011.

ups, sorry, i ti si ~ensko, nisam te spomenuo, sorry:costumed-smiley-027 da, ja sam sretan kad mogu dijeliti ulje s drugima, u emu je ar da ja sam u~ivam, bolje je u dvoje, troje, etvero...the more the merrier:vb_wave:
EtajglechaAMBASADOR

dec 2011.

aaaaahhahahahahaha svidja mi se tema! jbg, ti muskarci sto to dozvoljavaju....zalim ih. ali jbg to ti je ona, Va ginalna MANIPULACIJA haahha, sta ti je mindza a?? haha mada ni ja nisam bolji, zivim sa tri zene (keva sestre...) i brate toliko ti isperu mozak.....zbog gandze i gajenja......da se desi da sam unistio svoj box..da da svoj rastamanski box...jes da nije bio neki, ali mi je radio neki posao....sad bi im hebo majku hahaha eto to su zene, cak ne mora ni da ti bude neka djevojka ili zena, hebace te u mozak u sv. slucaju. hahahaha na kraju cemo mi da se guzimo njima a ne one nama STRAAAAAASSSSSSNNNNNOOOOOOOOOO!!!!!!!! jooooj de ide ovaj svet??? a dobro ortacti ko ortaci, oni su tek posebna prica, jedni su papucici i odu u tom pravcu, a drugi su u fazonu a brate a prijateljstvo, i onda ko ce koga prvi da zahebe i da zavrne jbg a ja ti sedim ispred ekrana i ceskam se po glavi i pitam se sta me snaslo.......... :icon_eek::icon_eek::icon_eek: .......realnost brate.
mazarLEGENDA

dec 2011.

hahahahahahaha, a ja mislio da sam ja nabrijan, idem polizatiu 0,5 da se malo smirim:banana: Nije mi jasno, ako se na po etku poka~ea takav, u cijeloj vezi ea biti takav. Mlakonja:violent018:
EtajglechaAMBASADOR

dec 2011.

Evo ga smajlic koji objasnjava neke stvari haha:keepoff: sad cemo pucamo :violent018::violent018::violent018::devilfingers:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :signs053::common053::signs054::signs054::signs054: :ohno: PRSO SAM I JA MAZAR, pridruzujem ti se hahaha
mazarLEGENDA

dec 2011.

Ma ja razumijem sve to, ali one znaju i manipuliraju. U moje gr ko vjen anje ima jedna izjava za pamenje. Muakarci su glave obitelji, a ~ene su vrat i okreu se tamo gdje hoe. E jesi me oraspolo~io, svaka ti ast:banana: Da ata je najgore, oni znaju da ea im ti oprostiti, a pitanje je da li bi one da poli~e?
mazarLEGENDA

dec 2011.

U ovakvim situacijama ima samo jedan put Hladno pivo - Ne volim te (XXLive) - YouTube :happy031:
EtajglechaAMBASADOR

dec 2011.

pa ako nece da lize hahahaha necu ni ja njoj:devilfingers::devilfingers::devilfingers: ma nateras je milom ili silom hehe
marica-maraISTRAŽIVAČ

dec 2011.

mozda cak i nije do zena nego do sta ce susjedi rece??hoces da te policija ulovi i slicna pitanja...u slobodnom prijevodu drustvo je nase u banani!!!!!!
mazarLEGENDA

dec 2011.

To znam, dovoljno je da otvorim vrata od kue:cow_yellow: A da ti pravo ka~em o policiji uope ne razmialjam, valjda e se i tu neato promjeniti s novom vlasti.
LillyPOZNAVALAC

dec 2011.

Pa ja mom decku ne branim, naprotiv, uzivam da se razbijem s njim :banana_rasta:
EtajglechaAMBASADOR

dec 2011.

pametno!!!!!
mazarLEGENDA

dec 2011.

Da se razumijemo ja sam sretno o~enjen, ali bi se i ja nekad malo opustio (kao nisam u zadnja dva mjeseca) moja nee, ali to je druga pri a i to poatujem, ali dok imam ulja ne odustajem od nagovaranje, hou i ~elim to sa svojom ~enom, morat u joj u aj staviti pa malo maslaca:ridinghorse:
mazarLEGENDA

dec 2011.

Ina e, vidim da je pogoena tema, da se svi malo ispucaju, ali evo dobio sam od frenda slu~beni zahtjev, pa si ga isprintajte i podijelite kome treba http://img707.imageshack.us/img707/9373/sluzbenizahtjev.jpg

dec 2011.

Hehe,ma opuateno mazare:joint2:...nego ato ste se vi toliko okomili na ~ene:) Da nam nema ~ena mi bi pokrepavali:) i njihov zadatak je da se brinu o nama.Zna i...donesi neato love kui i sve prepusti njoj.Ru ak,plaanje re~ija,kre enje....sve,sve,sve E sada,u tome svemu one malo zabriju pa po mu nas malo stezati:icon_lol: Moj zaklju ak je da se ne sekiraa.Neka se ti drugari sekiraju. Vjerujem da bi oni htjeli ali a~dajice im sheru:) pa je jedino rjeaenje da ih puste ponovo, nek povade batine pa neka udaraju,jbg Sex ini uda:)
bozgaLEGENDA

dec 2011.

Venlo ti si jedan "lucky bastard" :) :icon_mrgreen:
BladeZMAJ

dec 2011.

Bit e bolje.....
Sensi*JanaAMBASADOR

dec 2011.

hehe,dobra tema :) ja mislim da nema dobrog braka ako bilo ko od supruznika drugom nesto brani,a sam nema argumente da je to lose ili na bilo koji nacin utice na porodicu.A to sto su u strahu ,zato sto se roditelji,okolina ili bilo ko drugi neslaze sa tim,samo je znak da ne zive svoj zivot ,nego drugi rukovode s njim. Mazar potpuno te razumem i sa mnogim ljudima se ne moze razgovarati ne na temu vutre nego i o mnogim drugim temama a razlog je neobavestenost,pa s jedne strane nisu ni krivi. A sa druge strane osnova svake dobre veze,braka ai prijateljstva je razgovor ,ne ono tipa kakvo je vreme i koje obaveze treba da se obave danas ,nego pravi razgovor ,nema bliskosti bez razgovora,ljudi godinama zive jedno pored drugog a zapravo se ne poznaju. Zato momci nemojte kukati,nego zasucite rukave,ne da biste lupili o sto jer sa zastrasivanjem niko nista nije postigao. Nego razgovarajte o onome sto vas muci i sta biste zeleli,branite svoje stavove,dajte valjane argumente.Znam da vama muskima to nije lako ali bez toga nista. Pogotovo na temu vutra,ne mogu da verujem koliko vas vec god.voli biljozu a supruge to bas i ne odobravaju,a zasto. Zato sto su mozda jednom probale i imale lose iskustvo ili se uopste niste potrudili da im objasnite sve ono sto znate i o cemu mi ovde svakodnevno brbljamo,koliko je pozitivna. Ven kaze ,sex sve resava,tacno zato sto je to vid bliskosti,a kad tome dodas razgovor i biljozu,nece vam biti kraja sreci sto se tice sexa ai zivota uopste i verujte mi ,oboje cete lakse resavati sve pobleme u zivotu. Mi stariji dobro znamo da se za sve sto zelis treba potruditi,pa tako i za ovo. Zato momci bacite se na poso i slobodno dajte vasim lepsim polovinama da ovo procitaju. Zelim vam puno uspeha :)
mazarLEGENDA

dec 2011.

Je Venlo u pravu si, mislim da mu je bolje s njom, ovako bi ko zna kako zavraio, mo~da mu i trebaju uzde. Ja sam zapravo sebi an, htio bi da svi stalno u~ivaju u ulju, moram prestati s takvim nastupom. jesus nisam ni znao da toliko cura ima na forumu, samo treba nai temu;) Trudim se ja objasniti ali to je sukob dva svijeta, nema viae razgovora, neka me tra~i kad bude htjela rekoh. Znate ata mi je rekla, nemoj uvati, potroai sve za svoje izlije enje. I kraj pri e. Nema veze, ne moraju se sve ~elje ispuniti. Ja valjda imam razlog pa mi je dopuateno, ko zna kako bi ja zavraio da je o mom frendu rije

dec 2011.

Joa vam samo nedostaje Oprah.... pa da svi zapla emo ....
ludi skorpionISTRAŽIVAČ

dec 2011.

SENSI JANA sve si lepo objasnila.Svaka cast
dr.manijakAMBASADOR

dec 2011.

On ako ti je prijatelj kako ga ti vidis, on nikada nece pristati na to da tebe izgubi zbog nje.
Mr GreenSkinAMBASADOR

dec 2011.

Jao jao jao Mazare,koji si ti kralj :D `teta ato nemam u mom krugu prjatelja nekog ko tebe.Svaka ast ato lje ia ekipu,ali me isto nakon ovog texta strah da te neka ljubomorna i zabrinuta ov ica koju brine da joj dragi ne postane "ovisnik" prijavi atrumfovima.I stvarno je jadno da se radi djevojaka nemogu dru~iti s tobom jer im one brane travicu...eto meni su dosad 3 veze propale zbog toga ato su mi bivae smatrale tu divnu biljku izvorom svog zla na svijetu,i nema tu nekog kompromisa da ce meni netko uvjetovati da smanjujem puaenje,prekidam ili da se odri em za stalno dok je njima alkohol prva liga,super furka i nema niata loae kod opijanja.Ai ja blesav uvjek naletim na neke anti trava frikuae. Evo dajem oglas: Tra~im normalnu djevojku koja voli zapaliti jox,pojesti kola i liznuti ulje :D napominjem da mi je harvest blizu hehehe :banana_rasta:
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

neces ih tu nac,djevojke s vutre imaju svoje harveste:sad2:
Mr GreenSkinAMBASADOR

dec 2011.

hahaha,istina :D treba osnovat neku vrstu vutra dejting servisa haha :icon_lol:
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

mislim da bi bilo 70% plavaca na tom servisu a ostatak NORMALNI ljudi :bananabang: ...neznam,nevjerujem bas tim internet dejting servisima,sve to sami perverznjaci i zalutala djecica :baby:
HighBadgerPOZNAVALAC

dec 2011.

Ma bre to je isto ko kad bi ti sad cura/decko, nbt je, zabranili da radis neke uobicajane stvari koje su deo tvog zivota i onoga sto jesi.. Kad se banalizuje vidi se koliko je apsurdno u stvari! To je isto ko kad bi ti cura zabranila da ujutru popijes kafu ili surfujes na netu ili jedes cokoladu... :S Ja ne razumem takve osobe! Valjda si sa nekim zbog onoga sto on to jeste, a ne da bi ga ti menjao i pretvarao u ono sto ta osoba nije.
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

@highbadger,dalo bi se raspravljat...nije sve tak crno-bijelo,svaki odnos ima uspone i padove,najbitnije da se ustane nakon pada a dal nekom smeta nesto kod ovog drugog to je sve relativno jer nakon nekog vremena ce il prestat smetat il ce druga osoba promijenit to sto ovog smeta(iz neke kolegijalonosti(citaj:ljubavi))...naravno ako se nista ne promijeni to samo moze znacit da nema ustajanja nego konstanto padanje i to moze trajat dok jedna osoba ili zajedno ne prekinu,ugl.dok im ne dopizdi...mislim da je rambo amadeus rekao najbolje,ljubav je prilagodjavanje osjecaja fizickoj potrebi... a derataur kaze,sve ostalo su americki filmovi...
HighBadgerPOZNAVALAC

dec 2011.

Slazem se sa tobom... U svakoj vezi se zrtvujemo, zrtvujemo jedan deo sebe, prilagodjavamo se jedno drugome kako bismo bolje funkcionisali, ali ne treba izgubiti sebe i svoj identitet zbog partnera. Jer ako je potrebno da sad ja menjam celu svoju licnost zbog nekoga, onda taj neko i ne zasluzuje da bude sa mnom... Msm, nema smisla uopste... Treba da volis nekoga zbog onoga sto taj neko jeste, a ne zbog toga sto ima ovakve ili onakve navike. Konkretno vutra, kao smeta to partneru, a zasto kad ne stetim ni sebi ni drugima, ne ugrozavam svoje zdravlje, ne ugrozavam tudje zdravlje. Ako ja mogu da ispostujem nepuhace vutre i da to uvazim kao deo njihovog identiteta, onda je logicno da bude isto i obratno.
DJFlyHighLEGENDA

dec 2011.

je**s vezu i cure xD najbolje solo kulirat sa frendovima, evo ja tako govorim a i ja imam curu :S xD ali eto da budem iskren imam curu samo da se dobije nesto, inace nebi je imo sigurno, ljubav jos nisam osjetio jer ni ne vjerujem u to. a koliko me opcenito samo "zene" dizu tlak sa nekim spikama da ne govorim xD kada bi morao birat, xD biti sa zenom ili uopce nemati zenu, izabro bi ovo drugo. eto to vam je moj stav i zivot, normalno svatko se drugacije odnosi prema drugim stvarimo i da nismo svi jednaki, i eto meni tako najbolje pase ni netreba mi nista drugo :)
mazarLEGENDA

dec 2011.

hahahahaha, Greenskin, jesi dobio koju ponudu na pm? I da li primaa muake ili baa mora biti cura:cow_yellow: Ne brinem se za prijavu, ili bi trebao? Imam i ja takvih prijatelja, ali super je ato oni to znaju, i nee ~enu, a ne oni koji uzmu ~enu reda radi i imaju djecu pa se rastanu...E takve ~alim
dr.manijakAMBASADOR

dec 2011.

KAO PSI kad ih upoznaa o i su im pune razumevanja sve prati od smeha. a onda Isuse, vreme otkucava i sve to popuata. one po inju da ZAHTEVAJU. to ato tra~e suprotno je bilo emu ato jesi ili bi mogao da budea. udna je pomisao da nikad nisu pro itale niata od onoga ato si napisao,baa niata, ili joa gore, ako i jesu, doale da te SPASU. ato uglavnom zna ina initi te da budea kao svi ostali. u meuvremenu su te iscedile kao limun i vrsto te sapele u milion mre~a, a poato nisi bezoseajan ne mo~ea da ne pamtia ono ato je bilo dobro ili ono ato se bar inilo kao dobro..... ponovo se nades sam u svojoj sobi drzis se za utrobu i govoris e,jebi ga ne,zar opet. trebalo je znati mozda smo zeleli srecu. secerne vate .mozda smo verovali.kakvo smece verovali smo kao sto psi veruju Moj prijatelj Cika Bukovski jedan od prvih na mojoj listi omiljenih pisaca.
Mr GreenSkinAMBASADOR

dec 2011.

Uznemirujuca je bila poruka od jednog novoregistriranog lana,koji se sinoc registriro i bez ijednog posta mi odmah sendo frend request...i kad sam mu pogledo njegove recent activitys vidio sam da je gledo moj profil...da se nije atrumf namjerio na mene hahah ? Ovim putem mu govorim da nema aanse,ne volim kobase !!!
mazarLEGENDA

dec 2011.

a uj, imaa izlog, zanimljiv si:banana_rasta: Budea se smirio, ekaj joa 35 dana (agonije). A mo~da bje~i od cure:ridinghorse:
Mr GreenSkinAMBASADOR

dec 2011.

hahaha.mo~da lik ima probleme sa curama ko i ja pa re e sebi idem da probam sa ovim deckom haha :D

dec 2011.

`alu na stranu....moramo biti svjesni da se bavimo 'sportom' za koji se dobija robija.Zadnja 4 mjeseca na svojoj ko~i osjetim koliko je sistem brutalan i nema razumijevanja.`to se mene ti e podnosim to jako dobro,za sada.Ali supruga pati viae od mene i to jako puno viae. Sam sam si kriv za neke stvari i srea je u tome svemu pa sam sam.`ta bi bilo da sam joa nekoga uvukao u to? Zato mazare,nemoj da ti bude krivo ato nema kolega oko tebe...vjeruj mi,bolje je. Vjeruj mi i da ti kojim slu ajem(ned'o bog) pokuca murija na vrata....vrlo brzo bi dobio nadimak vezan za to ulje a nikako razumijevanje,pomo ili bar iskrenu drugarsku rije utjehe. Mo~da je i tim ~enama to na pameti.
mazarLEGENDA

dec 2011.

nekako sumnjam da se boji murije, ne znam da li je stvar u kontroli ili odmjeravanju snaga, ali volio bih, zapravo ne bi volio ui u taj mozak, ali dobro, baa u frenda probati namamiti uskoro. Da vidim, mo~da je i u njemu borba:ridinghorse:

dec 2011.

A brate mili, nemogu vjerovat da sam sad ovo pro itao. Pretpostavljam da se na mene referiraa. Sad tek ku~im kako je to izgledalo. itao sam dugo forum da se informiram o uzgoju. Otvorio par dnevnika, naiaao na tvoj, odmah me se dojmio i htio sam ti poslat poruku da te pitam neato o uzgoju, a nisam znao da moram imat dva posta za poruku. Plain and simple. Nema govora o pederluku. Dobro, da podijelia pola onog growa samnom, ak bih i razmislio. Ina e, mogao si me i pitat "koji mi k**** aaljea friend request?", pa bih ti objasnio. Al dobro, bar si diskretan, nisi spomenuo moje ime. Ina e, estitam na growu, nisam neki profesionalac, ali izgledaju mi zdrave i lijepe.
mazarLEGENDA

dec 2011.

de ki, mir, ili emo morati krknuti liz mira:violent018: Ionako nije tema, al ne mogu prijatelja joa izvui vanka, ali razbit u ja ve njega, dobit e on liz mira:dog_walk2:
Z&NZMAJ

dec 2011.

Neka se ljutiti na nove lanove, jer ne razumiju svi u prvi mah kakvim se mi to hobijem bavimo i kakve sve paranoje mogu puknit ovjeka. Imao sam slinu situaciju. Samo je bila jedna izjava potrebna da se uspani arim i pomislim na sjeu biljaka u ormaru, a na kraju ispao nesporazum. Zamislite da sam ih posjekao... Pazite ato, kome i na koji na in govorite, a za ova prijateljstva se ne sekirajte :) barem je zahtjeve lako selektirati i odbiti sumnjive. One jako sumnjive prijavite moderatorima i oni e provjeriti o kome se radi (naglasak na moderatore-grow support ne mo~e puno toga vidjeti ato mod. mo~e ...ili Admin, joa bolje...) Pozz & peace ;)
mazarLEGENDA

jan 2012.

Samo da javim, izgubio sam ga... Nije lizao, a ni ne ujemo se viae, a bili smo bliski... Jebat ga... Ali ajmo na vedrije teme, izgubio sam jednog, a dobio ih puno viae:notnice:
Nisam jaENTUZIJASTA

jan 2012.

Ne znam meni cura rekla da bolje doem napljugan ko krava,cak mi kaze da joj dajem nevjerojatne komplimente,i da je mazim i takve stvari.. A kad dodem pijan,to mi je rekla da to ne moze.. Nisam dobar s alkoholom,agresivnost i sranje.. pa smo pristali na kompromis,pusi al ne piji,ili ti piji al ne dolazi meni :D hahahaha
mazarLEGENDA

jan 2012.

Imaa dobru curu, zadr~i je, kupi neko cvijee, iznenadi ju malo:thumb:
Nisam jaENTUZIJASTA

jan 2012.

Thx mazar :) A ne znam,ubiti to je ono sto mogu najmanje ucinit za nju :) Mislim da joj je takvog iznenadenja dosta,cvijece i to,a i voli cvijece puna joj soba mog cvijea :D Ugl,treba sjest i popricat,i dogovorit se sta moze i sta ne,to je citava stvar.. Ako moze moze,ako ne,ubiti nema ne :) hahha Al dogovor je glavna stvar,sa svime se da dogovorit bar mislim :)
mazarLEGENDA

jan 2012.

Otkad sam se o~enio nije mi palo na pamet doi doma napljugan ko krava. Ona ne voli travu, ali dao bih ~ivot za nju. Stvarno se puno odrekla kod moje terapije, vje no sam joj zahvalan. Nismo ni razgovorom rijeaili stvari, tek kad sam posjeo roditelje zajedno s njom za stol i objasnio im sve i kad me nakon toga svega stari pitao gdje emo to saditi, pala joj je ladica na stol. Ostalo je legenda... Nije ni ona liznula...
pigtailENTUZIJASTA

jan 2012.

Jbg ljudi ~ivot je prekratak, a da ne odradite barem jedan grow ;)...Iskoristite svoju mo uvjeravanja i natjerajte svoje bliske ljude da promijene na in razmialjanja, ali nemojte u takve stvari nepotrebno uvla iti ljude samo da bi im se pohvalili i rekli kakvo bilje imate jer se oni isto tako mogu pohvaliti frendovima kakvog lika znaju s biljem....u ovom hobiju si se skoro uvijek sam sjebo... pamet u glavu :D
Mr GreenSkinAMBASADOR

jan 2012.

jao jao,paranoja me ulovila brate bez ljutnje ako si to bio ti:D hvala na pohvali u vezi growa,evo berba je u srijedu :)))
TropicoLEGENDA

jan 2012.

Hebea takve ~ene! hebe~ ~ene koje ne daju momcima ili mu~evima da growaju! Hebea ~ene koje same ne growaju! U Potpisu mi sve lipo piae :p

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se