VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNa more il u planine?
LEGACY

Na more il u planine?

18 odgovora1,528 pregleda

jun 2007.

Kud idete ovo ljeto?Jel se ide s ekipom,curom,~enom i djecom ili samo vi i vaaa biljka? Ja idem s curom i travom.Moram isprobat neke tehnike morskog napuaavanja pa kad se vratim onda vam ka~em!!??? Pozdrav.Bistro.Slomite nogu dok se budete penjali u planine.Sretno.Cuvajte se procvjetalog mora. Dont drink and drive,smoke and dive(mislim da se tak piae dajv).

jun 2007.

Eh kojeg li pitanja... Pa valjda se prvo popnea na planinu pa onda nakraju bacia u more da se oladia :D No, aalu na stranu, planine i auma mislim da e bit ove godine...iako, jedan drugar spominje i odlaske nekim katamaranom...to kao sad jeftino, dobar nain za sti negdje... Gorski Kotar e bit sigurno, za ostalo ne ~elim joa jer mnogo je tu planova ija realizacija ovisi jedino o tome dal u na nekog...sam se ne mo~e nikamo, a svi nekako truli, lijeni...
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2007.

Nigdje. Kontam si upadat u vlakove i ekat da me istjeraju i onda vidit ata ima tamo
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jun 2007.

najbolji na in... ja mislim navratit ove godine na Jadriju na festival i onda obi ekipu tamo okolo...niata pretjerano... vidia o odlasku u planinie joa nisam razmialjao...
vecISTRAŽIVAČ

jun 2007.

uuu ja bi na prvi kod aibenika u mjestu je jedan ducan i jedan kafic, a murje nigdje. cista idila za uzivanje sa curom i biljkom :D
ROXPOZNAVALAC

jun 2007.

Partyjana na moru ko i svake godine. 2-3 tjedna u Dugoj Uvali koja mi je najdraze mjesto na svijetu, svijet za sebe, izolirana, netaknute prirode svugdje naokolo, a opet nocni zivot u blizini,. Kasnije jos mozda kod frenda u Malinsku ili tjedan dana u Opatiju. Bit ce super, zivim za ljeto cijele godine.
RedShAMBASADOR

jun 2007.

na moru jesam i na moru cu ostati...mada da me se pita rado bi u planine malo se makla. jer kako je ljeto tu, turista ima sve vise pa ni jedna obala niti jedna plaza nije lisena samoce. moras se jako potruditi naci osamljeno mjesto izvan grada da te nitko ne smeta. ili ostat u okruzenju svoje kuce koja sva sreca ima vrt/ dvoriste pa se tamo ulogoriti, malo malo poprskat vodom da se osvjezis i sjest u hladu i noge u zrak:sun2:
TripcoPOZNAVALAC

jun 2007.

Za koji dan, Toroni, Halkidiki, Gr ka. }ena, klinac i ja + prijatelji u istoj varijanti. To je jako malo mesto (jedva 300 ljudi stalno tu ~ivi), pla~a od 2km sa sitnim peskom i borova auma iznad. Hm, bie komaraca.
PSG fanENTUZIJASTA

jul 2007.

u avgustu palim kod ortaka na vikendicu u cg, tacnije utjeha pa ako neko bude tamo javite se :sun2::sun2::sick:

avg 2007.

Pozdrav.Vidim dobro napreduje forum.Bilo zakon na moru. ista u~ivancija.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se