VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMoj drug ima problem.
LEGACY

Moj drug ima problem.

28 odgovora2,663 pregleda

dec 2005.

Imam problem zapravo ima ga moj drug Pero. Sa njim je raskinula devojka koju on mnogo voli. Ipak on nju i dalje voli ali na žalost Anica za njega nimalo ne mari. On je par puta u oèaju kleèao ispod njenih nogu i ponižavao sebe,plakao, molio ju je da se vrati ali ona nije htela ni da èuje. U zadnje vreme u ocaju se odaje alkoholu uništava sebe a i gubi prijatelje. Par puta je pominjao da za njega nema života na ovom svetu i da æe sebi oduzeti život. Verujem da je sposoban za to. Govorio je da æe ga hladna limska voda proneti pored njene kuæe. Ostaje mi izgleda samo da se molim da mu smrt bude laka. AMIN
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Ako ti neznaa ata napravit kako bi mi onda mogli. Ipak je to TVOJ frend.
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

:shock: hehhehehehehehehhehehehheeheh

dec 2005.

Reci mu da je zaboravi. Svakog od nas ceka vise od jedne osobe na ovom svetu. Provereno ;)
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

reci mu da je speedball rekao da se ubije. :flame:

dec 2005.

Prvo treba voljeti sebe pa onda sve druge! Heh Ne moze te neko voljet ako nemas svoje ja i klecis i ljubis neobrijane noge...
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Ne razmišljaju svi ljudi racionalno na ovoj planeti. Nekima moraš prvo pokušati objasniti, a neki su samo malo više željni pažnje. Ako im uspiješ objasniti u redu, a ako su željni pažnje nek si kupe kesu i bit æe im dobro... Valjda? Meni bi bilo. Ma ja nisam nikad plakao za trebom jer su 90% njih kuje, a 10% koje su pametne ne žele deèke jer znaju da smo smradovi! Tako da ako èovjek uspije meðu tih 10% naæi onu koja mu odg. bolje nek ju odmah ženi! A možda tvom frendu treba jedno veliko :oral:
OresarISTRAŽIVAČ

dec 2005.

reci mu da je glup,tuzno i zalosno je da netko zeli dici ruku na sebe radi nekog drugog
GreenManAMBASADOR

dec 2005.

Ljudi znate li vi sta su emocije i kako to funkcionise?I koliko to ima veze s mozgom i zdravim razumom?Vreme leci sve,manje ili vise uspesno ali leci.

dec 2005.

Lepo sam ja napisao gore...
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

pa koja glupost.... da se neko hoce ubit zbog neke glupe zenskice,kurvice, jebote pa treba bit bolestan... zaboravit ce je...a ako se bas hoce ubit, neka se ubije ko ga jebe...
xarabasENTUZIJASTA

jan 2006.

Ma tko je jebe...........

jan 2006.

Xarabas...ova je izjava kontradiktorna Znaèenju tvog Potpisa.
parameciumENTUZIJASTA

jan 2006.

Ako moze da je zaboravi bez alkohola i sl. pomozi mu. Ako ne ostavi ga. Nema nista gore od zivota sa alkoholom (u preteranim kolicinama).
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

zabiješ mi jednu šaku u njušku i prošetaš ga gradom/selom (u doba dana kad ima žanskog roda za njega a ne neke babe ili balavice)pa æe onda skužit da ima još ženskih na svitu i da su sve one kurve.ako nije pomoglo.doðeš isprid njega staviš mu pištolj na æelo i smiriš ga ako se ne smiri kokneš ga.jednostavno. :puc_puc: :kenny_revenge: :banana_mrtva: :kartman_hasa: :kartman_ljut: :respekt:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se