VUTRA
ForumZajednicaOfftopicnapušavačka
LEGACY

napušavačka

124 odgovora5,972 pregleda
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2008.

Kao i brutal offtopic, nek bude mjesto za BUMP kad je tko napuaen ;) (mogu i ja malo spamat :P) BUMP :D :maryjane:
OgrazISTRAŽIVAČ

jul 2008.

U procesu - na pola gotov:cool44:
bongashLEGENDA

jul 2008.

Ugasio mi se u ruci ...
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

bolje u ruci nego u fotelji :)) eh.. upravo okrecem poklopac grindera.. tako da cu bumpat uskoro

jul 2008.

bolje qrac u ruci nego ruka u qrcu :balls:
bongashLEGENDA

jul 2008.

bolje tenis na posteru nego penis u tosteru ...
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Devetnaest...

jul 2008.

tenis penis toster viva la revolucion... gloss mislis da si veca faca of braina eeeeee tesko tesko mladicu ima jos godina da veliki narastes :b_hop:

jul 2008.

a ata ste brutalni:cool44: ata se sramite biti brutalniji? mo~ete li vi biti joa brutalniji? kao ja sada:flamed: he, ha hou li ja zbog brutalnosti svoje postati predbanbrutalan?:nana: aj da vas ujem brutalci:RastaBong::bonappetit: gdje je po etnim brutalcima mjesto? :lml_spam: u spamu!:vb_kez: :signs053: ko je zadu~en za ovakve brutalce kao ja ? :))) :signs053::vb_kez: e a ata ti je to super perfundo??:cool44:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Pa verovatno jos neki brutalac... :)
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Jel nam stvarno treba joa jedna tema u kojoj meljemo bezveze Ivan je obrao jagode Jagode su suhe

jul 2008.

ata si sad aamane rekao:ludaci_lol: ispada da vi svagdje meljete bezveze :vb_kez: a ovdje se udite bezveznosti :vb_kez: i neznate ata bi rekli :ludaci_lol: a kao napuaeni ste:vb_kez: :bong7bp: izgleda da brijete od te silne vutre:goldmaryjane:

jul 2008.

ja stvarno ne razumim kako sam ja vas privukao i uautkao? tu ste itavi sat po 5-10 vas i pregledavate ovu temu:wave: al ste napuaeni, svaka ast:rofl: :ludaci_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

MA toliko sam suh od dima da je to sramota I'm a friend in need Give me weed!!!
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

manSha dorShan maNe treVu... :))))
bongashLEGENDA

jul 2008.

Baa se pitam iji je 4u2 klon ... Valjda je prso' od plinova iz rafinerije ?
Yami_RazielAMBASADOR

jul 2008.

trenutno se mota da bi se uskoro bumpalo :) wish me luck fellow bumpers xD
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Puno puno mogucih likova...
bongashLEGENDA

jul 2008.

Ma zna se to no ko' je ... Da ne zaboravim, BUMP.

jul 2008.

baa tako, ja sam stari vutraa.. pa reko da vidim jesam u formi joa:thumb: a i kakve ste mi vi volje prema novacima:vb_smash: previae ovako bedastih tema imate.. ima li napretka u vezi leaglizacije? vidim, malo ste mi zahrali sa izra~avanjem? neznate kaj bi sa menom:vb_kez: e pa uko eni ste svi odreda. i ponaaate se ko neka zajednica balkanaca koja pokuaava ~ivot osnovati na ovom forumu, a neide vam baa? fali vam:heartbeat: :family1: puaite za mir a ne za napetost i uko enost. poz from oz
bongashLEGENDA

jul 2008.

Znaa, postoji stru an termin za tu tvoju diagnozu ... Meni recimo nisi interesantan, za ostale ne znam, a da probaa bit pametan ?
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Gosn klon ocigledno da ne pripadas ovde...pa sta cekas onda?da ti mi otvorima vrata?pa pa

jul 2008.

to je ono ato govorim, moraa imat brdo postova ili dugi accaunt da bi bio netko ovdje.. ili te odmah svrstaju u pametnjakovie.. zaato vas aala boli tako? ata nisam smijeaan? pa malo za promjenu ljudi moji.. a ti bongi sam mislio da imaa viae albanskog duha kako ti potpis govori? ja ih poznam, baa su dru~eljubivi i vedre naravi :bong7bp: a vi ste mi nekako baa napeti pred neznancima.. ne mislite li to?
bongashLEGENDA

jul 2008.

Ma bravo sreo moja pametna ! Eto, zgodan si, duhovit, inteligentan ... jel' ti treba joa goriva za ego ?
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

forjutu ,pametnjakovici svojim znanjem o vutri i velikim iskustvom koje su stekli zatrpase forum umotvorinama...zbog toga je takva atmosfera ovde...ni zbog cega drugog...

jul 2008.

ne momci, ja se nebih zadr~avao ovdje i gradio karijeru kao vi.. jer ovdje poatujete sebi sli nima, moraa biti ko vi i nikakav druk ije.. uostalom ovdje trebaju biti spamovi, a ja vas razdragao? ajde povucite si malo viae, da vas pere na smijeh.. kao ato se ja smijem vama:maryjane: ata sad, slijedi ban ili predban? :nana:ili ete samo autit??
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Nemoras biti kao drugi...ali zna se o cemu je ovaj forum..ako hoces ostati e MORASH se drzati teme... Mozes ti ovako doveka...banova nikad dosta... ali ocito da ban ne pomaze... ostani i citaj ovde...nemoras ici...ali nemoj i buntati...
bongashLEGENDA

jul 2008.

}ao mi je ato su te maltretirali kad si bio mali, ali ne mo~ea svoje frustracije na forumu rijeaiti, imaa stru njake koji se bave tom problematikom. Ne aalim se, odi dok nije kasno. Eto, od mene imaa ignore, ~iv i zdrav bio, dogovori se sa mozgom pa se vrati ...
bongashLEGENDA

jul 2008.

BUMP @genjo ko' da si mene pitao.
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Evo priprema se rijeait za 100 kn jedna frula jer se bolje nemo~e a jako se ~eli puait Tako me to nervira
bongashLEGENDA

jul 2008.

Mnogo brate, mnogo ...
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Sto sam se ja ubumpao...hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

ju er nalraju nismo ni dobili tu mrtvu frulu ali ajde naalo se neat danas bi trebali Postat u kako zvu i kad dva napuaena ovjeka sviraju elektri ni klavir prestraano
Yami_RazielAMBASADOR

jul 2008.

2 bumpa jutarnja
green_goblinISTRAŽIVAČ

jul 2008.

eo, prije nekog vremena zapalio lulu, a sad se puni druga lula :snupi:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Samane pa tebe bas nece...Nije vazno...Dok ima tikvica sve je okee... :)
choki123POZNAVALAC

jul 2008.

run run run to the cities of the future...yea bump:assshaking:
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2008.

Bump Bump Bump It Up :maryjane:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

...taking what we can,and bring it back home,so take me down to the cities of the future...
pecko88ENTUZIJASTA

jul 2008.

Ne tako.... Ami ovako.... Take what you can and give nothing back....LOL....:drink:
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

Ja ipak volim vise ovako.. Can what u give, and take nothing back..
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

dudsada watf
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Ae sad...Skenjali ste me...cc.c.. :)
pecko88ENTUZIJASTA

jul 2008.

Jel mozes prevesti ovo "Can what u give" PLS... :maryjane:
choki123POZNAVALAC

jul 2008.

Valjda je mislio give what you can:vb_smash: :signs046::fishing:
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

"Can what u give" bi znacilo "Odbaci ono sto das" :)
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Slonce vas zbuniooo...aaaaaaaaaaaaaaaaa :)
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

:signs053: mozda nije mislio pa je to napisao... :P :rofl:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

A mozda su u sumi!
gloss_zelenkyAMBASADOR

avg 2008.

Ubetoniran :maryjane:
bongashLEGENDA

avg 2008.

[bez sadržaja]

avg 2008.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2008.

sutra pocinje trotjedno bumpanje :)))))))

avg 2008.

a tu se nevidi nista (kolko su mi oi ispucale,)

avg 2008.

ova tema je postala brutal offtopic
BugiPOZNAVALAC

avg 2008.

napuaeni, napuaeni, oftopic, nije brutal, samo napuaen...offtopic...sve je ovdije topic...sto je ovo?
bahateeENTUZIJASTA

avg 2008.

..i tako ovo ti je re prijatelj sad kad sam razo arana u svakoga i ti si mi reko da ono svijetlo na kraju tunela ne mora vazda bit vlak ka~u da imam neke crne mrlje po pluima ali abb kbb :RastaBong:
wu-traENTUZIJASTA

avg 2008.

od masne hedine nemogu da gledam aleksandar kalashnjikov 47
Yami_RazielAMBASADOR

avg 2008.

trenutno bump.. i proslih 5 dana cijelo vrijeme... xD
BeyondLEGENDA

avg 2008.

samo pazi da ne odletia predaleko tko e te tra~it
bahateeENTUZIJASTA

avg 2008.

..ustajem vedar i io i dok ka~ea d~oint ve sam jedan svio :evilking:
Jeste li se ikad napushili toliko da ste pomislili otici u HITNU, JA jesam...:smilie_vampire:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2008.

Ina e ne pridajem pozornost raspravama ovog tipa, ali na jedan dogaaj od prije otprilike dva tjedna se jednostavno moram osvrnuti. Napravio ja pauzu od nekih 2 mjeseca i zapalio kvalitetu...rezultat? Kaos i savraeni red u isto vrijeme...ali da nejdem sad u detalje... :nana: :facesjump:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se