VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTeror Ili Sta!!!!!!!
LEGACY

Teror Ili Sta!!!!!!!

54 odgovora2,804 pregleda
RadeAMBASADOR

maj 2007.

E ovako: Danas sam se vrati iz jednog grada u Crnoj gori gde smo ja i jos cetiri druga preziveli pravu torturu od strane policije. Zaustavila su nas dva inspektora u civilu, izvrsili pretres i kod jednog druga su nasli rizlu. Mi smo vec ranije tog dana popusili svu travu tako da kod nas nije imalo nicega medjutim oni su nas priveli i kod tog ortaka su u torbici nasli 4-5 semenki i malo prasine od trave. Posle izivljavanja koje je trajalo nekih8-9 sati pustili su nas cetvoricu a taj drug je zadrzan, sutradan je saslusan pred visim sudom u Bjelom Polju i sudija je rekao kako ce ga teretiti zbog unosenja trave u drugu drzavu i da ga za to ceka od 2 do 10 godina. U zapisnik su uneli da je bilo 0,5 grama trave mada je polovina toga bila duvan koji su oni izvadili iz torbice. Sta vi mislite o ovome, koliko bi stvarno moga da bude osudjen? P.S. U vreme dok smo mi bili u stanici priveli su i jednog domaceg dilera kod koga su nasli 2 grama spida i pustili su ga posle 7-8 minuta. Jel ovo sa nama bilo zato sto smo Srbi ili zato sto je strasno imati kod sebe 0,2 grama trave?
InqAMBASADOR

maj 2007.

Koja nebuloza 2-10 god. Ne verujem da ce bas tvoj drug zaglaviti toliko u zatvor... Eventualno mozda dobije 6-12 meseca uslovno... ali opet par semenki i prasina... znaju li oni koliko je 0.5g Nek dokazu da je imao 0.5g...
Sideshow BobISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ovako, par stvari koje sigurno znam: 1. Crnogorska policija poznata je po tome ato redovno hapsi/maltretira ljude za posjedovanje marihuane, navija e na fudbalskim utakmicama, i sl. dok dileri, lopovi i ubice ne samo da izmi u pravdu, ve i upravljaju jebenom policijom. 2. Zbog posjedovanja mo~e dobit do godinu zatvora koliko ja znam, mada rijetko ljudi uopate padaju zbog toga. 3. Pola grama jebote! Koji ***** sude oeka za po grama, ne mogu vjerovat. Bruka... Ne znam, niata me ne udi viae od naae policije, pa ni ovakve stvari... A.C.A.B. :icon_mad:
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

loaa srea.na krivom mjestu u krivo vrijeme.neznam ato bi drugo reko.
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Obozavaju da bacaju nevine ljude na travu i da je krive za sve dok se bave svercom cigara, heroina i kokaina. Sigurno nije zato sto ste iz Srbije, ima mnogo ljudi u CG koji imaju veze sa Srbijom i obratno, ne bi mogli to da rade. Moj drugar i drugarica posli su na utakmicu sa jednim jointom, kada su ih pretresali provale im to i odvuku ih u muriju. Lik je bio u betonjerki 3 dana, mislim da su samo platili kaznu. Izvlacili su se na to da su uzorni studenti...
mr.skunkAMBASADOR

maj 2007.

Ma jok Rade , htjeli su vas samo malo isplasiti ne bi li vidjeli da li ste voljni malo suradjivati s njima. Znas ono nemoj ciko da moram u zatvor evo ima taj i taj radi to to i to.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Priveli vas zbog rizli kak je to mogue jeste rekli da je to za motat duvan?
RadeAMBASADOR

maj 2007.

Rekli smo mi da je to za duvan, onda je on tom ortaku rekao da pokaze. Mi smo rekli kako nam je nestalo duvana i da smo sad kupili cigare posto nismo nasli gde da kupimo duvan.
RadeAMBASADOR

maj 2007.

Prvo taj ortak je zadrzan u Bjelom polju u pritvoiru 30 dana. Ne mogu da dokazu da je bilo 0,5gr trave zato sto sve sa duvanom nije imalo ni 0,3grama.
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Zasto su vas pretresali inspektori u civilu, da li ste bili sumnjivi? Da li je to po zakonu, pretresati nekoga iz cista mira? Ne bih volio da se to meni desi...
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

A ato se ti e pretresanja nemoraa biti sumnjiv ni najmanje kodmene sam nalete pretresu cijelu ekipu mal nas pitaju gluposti i odu
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Vi ste jos plus maloljetni... mislim da tek vas ne smiju da diraju. Makar sam tako negdje procitao, ali to bjese davno. To rade na svoju ruku, ako nisi uhapsen ne moras da kazes nikome nista i ne mogu da te pretresu. Znaci ilegalni pretres? Nisam siguran za ovo, samo pitam.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ma ja znam jedne ikove mojeg godiata ato su ih u 8 razredu natjerali da u bari le~e na stomaku Mal pretjeruju ti murjaci nekad - esto
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Da se ispravim... kada si uhapsen imas pravo da se branis cutanjem, sve sto kazes moze i bice upotrebljeno protiv tebe na sudu.
GreenManAMBASADOR

maj 2007.

U pritvoru 30 dana zbog rizle i teorijskih 0,5 grama vutre?Advokata i nek ih tuzi!Nek' im uzme lovu.To sto su nasli neka se posalje na ekspertizu pa kad ne budu mogli da dokazu da je to uopste vutra onda neka tuzi drzavu Crnu Goru.Kakve majmuncine nemam reci.***** im materina seljacka,a za 100 eura su spremni da nekom dileru popuse qrac.Uzas!
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

mene su ispred kue startala dva krimovca. ja vozim bic. ulazim s glavne u sprednu ulicu di ~ivim.iza mene auto.dodaje gas glasno ko i ispred mene.izlaze dvaki sa svoje strane. vade zna ke,tra~e osobnu,epiraju, postavljaju pitanja. u isto vrijeme ja pitam jel ovo zajebancija?poato su taj dan bile maakare. odgovaraju nije to nikakva zajebancija.nalazi mobitel u epu i re e 'mobiteli a.dau ja tebi mobitele' (?!) ja po nem da se pravim pametan.kakav je to na in?... nisu naali niat.nisam ni imo.i ka~u da sam prebrzo izaao iz trgovine.i mislisli su da je plja ka.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2007.

Koji mulci...za ne povjerovati. Dobro da ti nisu naplatili kaznu za prebrzo izla~enje iz trgovine. :)) A da je stvarno bila plja ka, ne bi ih bilo ni u krugu od kilometar...
Sideshow BobISTRAŽIVAČ

maj 2007.

To su tzv. Miranda rights (toliko forsirana u filmovima :icon_lol: ), koja va~e samo u SAD. Takoe se primjenjuju u nekoj varijanti (ili su u planu) u Australiji, Kanadi, Francuskoj, Engleskoj, Francuskoj, i svim zemljama EU. Poato mi u EU neemo uskoro, takva pravila, kao i normalno djelovanje policije ostae samo dobra ideja...
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Mislim da i kod nas imas ta ista prava, mozda ih ne praktikuju zbog korumpirane policije, ali ih sigurno imamo. Odmah mozes zvati advokata bez dalje rasprave, ili pak nekoga da dodje, to ti je pravo. Pricao mi je lik ciji je brat advokat, mozda se istripovao. :D
Sideshow BobISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Mo~da ste bili spr~eni dok ste pri ali o tome? :icon_lol: Ozbiljno sad, vjerovatno i postoje ta prava, ali mislia da ove irvase boli ***** za to? Imaju oni na ina da te naeraju da progovoria, vjeruj mi! A i da im rije ne ka~ea, ni to ne predstavlja prepreku da se i~ivljavaju i lije e svoje frustracije nad tobom...Govna.

maj 2007.

Ako te pretraze i nesto nadju to je legalna pretraga,bila bi ilegalna kad bi te prije toga prebili il tak nesto.

maj 2007.

doktorirao sam montenegro muriju ovjek je pored mene dobio pendreke po tabanima zbog trave koja se nije mogla mjeriti,ostalo u osku papira na kome se motalo kada nosia rizle u cg nosia i duvan za motanje sa kojim ina e mijeaaa travu.ina e nema ono za duvan.... dobar advokat i zavrsie pri u ali samo zato ato ne ~ivi ove jer da ~ivi ove pa ga advokat izvu e,nagazili bi ga kasnije a onda joa vea kazna,jer kada te ove na zub ufate,a konji su to straani I NEMOJTE DA NOSITE TRAVU OPU`TENO JER NIJE LEGALNA I NEMA OPU`TANJ DOK NEMA DEKRIMINIZACIJE p.s. jedino je u crnoj gori paranoja skroz dobar na in razmialjanja

maj 2007.

Opasno,opasno... A mi se tuzimo kad nas pretraze bez naloga.

maj 2007.

Kao shto i neko pomenu... imate pravo da se branite cutanje, i to je neshto shto oni imaju obavezu da vam kazhu... ako vam to ne kazhu (kao shto i nece) mozhete to dodati u prilog kada budete govorili sudiji o neregularnosti postupka privodjenja... to vam mozhe koliko toliko pomoci... takodje imate pravo da kada vas privedu (ako do toga dodje) moraju da vam obezbijede telefonski poziv... tu mozhete zvati nekoga starijeg, advokata, chlana porodice.... kada su oni tu, nece vas tuci i nece od vas iznudjivati informacije...
RadeAMBASADOR

maj 2007.

Zato sto mi jedan drug (koji je inace ceo zivot strejt) ima kovrdzavu kosu do pola dupeta, a plitkoumni panduri odma misle da je narkoman. Kakva prava, pozivi i td... Pa mucili su nas 8 sati dve smene izdrkanih drotova, cak su zvali i neke momke iz interventne. Advokat kojeg je dobio da ga brani ga je tako sjebao da to nije normalno. On ga je nagovorio da kaze kako je vutru kupio u Nisu pa je uneo u CG. Ispalo je kako je on pokusao da proda travu u CG. Jos mi kazu da su i novine pisale o tome i to neke gnusne lazi koje im je murija uvalila. Dodje mi da ih sve
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

To se desava svaki dan ovdje i ljudima koji su odavde... ljudi su veoma zaostali, narocito policajci i ponasaju se kao nacisti u Srbiji. Misle da su cak i ljudi koji samo ponekada konzumiraju travu narkomani... neobrazovani seljaci sa planine, kako bi moja cura rekla Rolling Stones.
Po zakonu naravno mozes da se branis cutanjem, ali u banana :sadbanana: drzavama u kakvim mi zivimo ko nije sposoban da istrpi torturu policije nece se braniti cutanjem.
TripcoPOZNAVALAC

maj 2007.

Jeste Off, ali moram, ovo me podseti na stvar ato se desila mom prijatrlju pre par godina. ovek u to vreme bildovao i stalno tr ao da skida kila~u, pa tako koristio i situaciju kad se nou vraa iz grada kui (oko 4km) da i tu malo protr i. Vide ga tako durpani kako ladno tr i ko na maratonu u 2 nou i startuju ga. Posle legitimisanja i pretresa (sve legalno), sete se da ga pitaju zaato tr i, a on njima "zbog kondicije". Tu se malo zbune, ali niko nije dovitljiv ko narodna milicija, pa mu ka~u "ajde sad, idi, al sledei put nemoj tako da tr ia". I ajde onda, probaj da tvoja bude zadnja. Ma, nemrea ih presko it pa da si joa toliki.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se