VUTRA
ForumZajednicaOfftopicu vezi narudjbe ....????
LEGACY

u vezi narudjbe ....????

12 odgovora1,261 pregleda

dec 2008.

zasto alien ili ko davaju 5 sjemenki djabe ako si clan vutra.org i ako naravno narucis sjemenke....??? nije mi jasno jer neko moze iskoristit uclani se u vuttra org naruci sjemenke dobije 5 kao pokloncic i podje ca vise nikad ne vidi vutra.org ne znam...
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

....vak su pravi clanovi zadovoljni a i ko se uclani samo zbog toga jebiga....sta je to lose....nek se veseli.....forum pomogo nekom da dobije 5 ekstra sjemenki....to je bas ljepo...
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

dec 2008.

ata ima veze
Red WeedENTUZIJASTA

dec 2008.

Ma samo voziiiiiiiiiii.....

dec 2008.

nisam siguran, al mogue da to daju veinom ko dar...ja bio dobio 10sjemenki free joa prije 2god a nisam nikom naglasio da sam sa ovog sajta...a mislim da je bilo par ljudi koji nisu dobili extra poklon i....tako da ne znam koje su im metode, al naglasit da si s ovog foruma mo~e bit def dobra stvar...a mo~da vide da narud~be srbija-hrvatska pa kontaju da si naprave reklamu u tim zemljama...
doomerLEGENDA

dec 2008.

Tak je, svima daju free :D naravno kad imaju a i kad nemaju ubace neke noname sjemenke za koje kasnje neznaju sta su al to rijetko prvo su djelili NLX onda Sour Jack pa NLSJ i sad opet Sour jack i kanabis.org uvjek da nesto free bar rizle ili filtere, bluntove, ovisi : )
poljoprivrednik*ENTUZIJASTA

jan 2009.

a gde tacno treba upisati da si clan vutra.org , i da li treba napisati username i tako nesto?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se