LEGACY
haoss
20 odgovora1,027 pregleda
8 REP16%
→ Istraživač
mar 2013.
mar 2013.#1
Evo drugari da vam kazem ja nesto.. Imam 18 godina i purnjam nekih 5-6 meseci..
Imam jedan probleem ... Koliko god da popusim ja se prepusim to mi se pre nije desavalo, a sad mi izgleda tako glupo jer sam ko crna ovca u drustvu axaxa :D Ne bukvalno ali ja imam taj osecaj.. znaci bas smo juce nas 6 zavrteli 2 i ja sam se prebio.. svi ostali onako .. solidno a ja ne znam gde se nalazim, jednostavno nemam kontrolu paranoja neka.. znaci sam sebe pokusavam da smirim ali ne ide.. zna li neko o cemu se radi O_o :D Hvala unapred
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
mar 2013.
mar 2013.#2
radi se o po
etcima puaenja,da mi je bit na tvom mjestu,sjeam se kad je joa travulja bila u igri u mojim po
etcima,koji su to smjehovi bili ufff.....
nego probaj,ako si u druatvu,povu samo jednu ili dvije serije punjenja plua,ili manje pa postupno poveavaj i tako to...
sku~it ea ve,polako... ;)
usrname
AMBASADOR2.080 REP17%
→ Legenda
usrnameAMBASADOR
mar 2013.
mar 2013.#3
Kako znaa da je drugima "lako"? Mo~da samo kuliraju izvana a unutra haos ko i tebi. ;)
Joa ste mlaahni pa ima tu sigurno joa faktora dokazivanja koji je (ne bi vjerovo) itekako prisutan i kod starijih dimnja
ara. ;)
Openito, po nekom mojem iskustvu i nevezano za tvoj "slu
aj", nau
io sam da ne treba miksat alkohol i dim, a i da veinu negativniih efekata donosi DUHAN u jointu. Mo~da da zamolia ekipu da zarolate drugi put jedan sa manje duhana ili laganijim duhanom i da vu
ea samo iz njega?
Ina
e sam i ja uvijek bio osjetljiv, ne treba mi puno ni sad da se uniatim, ali to gledam kao na blagoslov u ovim kriznim vremenima. ;)
Sve ti je u glavi. :)
8 REP16%
→ Istraživač
mar 2013.
mar 2013.#4
@mandor - Drugar probacu tako nesto ;)
@usrname - Pa citam ih razumes .. smeju se opusteni su a meni u glavi cirkus pravi :D al najvise mrzim to sto mi je sve negativno nekako, u poslednje vreme radim na tome da se maksimalno opustim.. mozda mi je sve tako jer se previse brinem i razmisljam o nekim stvarima, i da moguce je to .. mozda ce neko pomisliti da sam lud .. ali ja jedino pusim travu, ne konzumiram alkohol i ne pusim cigare znam jos par takvih slucajeva ali su uglavnom retki ;)
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
mar 2013.
mar 2013.#5
e pa ako nepuaia duhan nemoj ga ni puait u okavcu on je vjerovatno problem jer kad nepuaia pa zapalia sam duhan od njega ti se hoe vrtit bit muka i tako to joa i trava mogu mislit koji kaos imaa u glavi....izbaci duhan u svakom pogledu ;)
usrname
AMBASADOR2.080 REP17%
→ Legenda
usrnameAMBASADOR
mar 2013.
mar 2013.#6
Ma danas ti je vrijeme takvo : ako nisi lud - nisi normalan. :)
To ato ti se deaava je sasvim normalno, uvijek je bilo introvertnih i ekstrovertnih ljudi.
Na primjer, imaa ljude kojima na tulumu kad daa gitaru u ruke sviraju za ekipu i tulum se nastavlja, a imaa one kojima tulum prestaje kad prime gitaru, jer sviraju sebi i za sebe...i jedni i drugi sviraju, ali vanjski efekti su druga
iji.
}elim rei da je prirodno da osobi koja i ina
e ima unutraanje dijaloge - kad se naduva - ne odgovaraju tue aure u blizini - takav sam i sam...dovoljna je "ekipa" u glavi. :)
I danas mi ne bi bilo svejedno zapalit s nepoznatim osobama, zato posljednjih godina duvam samo sa "provjerenim" ljudima, a najdra~e mi je ipak zapalit sam.
Ako ne puaia cigarete, onda te surlanje duhana u jointu kroz kvazi filter vjerojatno izbija iz cipela. ;)
Samo pomalo i nema straha, nai ea ve svoj na
in. :)
34 REP68%
→ Istraživač
mar 2013.
mar 2013.#7
E vidis ja opet imam malo drugaciji problem :D
Ja ispusim sam prvo 2-3 pa onda izadzem sa 2 prijatelja i jos 2 zapalim da bi mi bilo taman a njih dvojca se slagiraju od 2 a vijeruj mi to sto pusimo je pravo jako
A sto se tice tvog problema ja sam to rijesavo tako sto sam uzimao i sam pusio par dana za redom, imao sam osjecaj da mi se organizam pocinje navikavat na takve osjecaje poput mucnine i vrtoglavice a i kada imam neki takav slican osjecaj jako brzo prodze i onda je onaj dobri `haos` :D .... mada opet sve je to normalno, navikne se covjek na sve
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
mar 2013.
mar 2013.#8
mozhda je u pitanju neka trava koja tebi ne odgovara..mozhda malo vishe sativasta i tebi napravi brainstorm koji ti odfurash u anxiozu/strahove/paranoju..
koliko dugo ti se to dogadja?? ako pushish 6mj..a prvih 5mj. ti je bilo sve ok...
ili..obzirom na tvoje godine i mladost..chinjenicu da josh nisi ni zavrshio sa pubertetom..kemija mozga zna biti prevrtljiva u tim godinama..
gle..ako ti ne stvara ugodu dok pushish..tada prestani pushiti..jer..sumnjam da uzhivash u izlasku/druzhenju ako si sav u k. napet ili izbezumljen..
uostalom.ima ljudi kojima trava ne pashe...
jesi li ikada pushio shit/hashish?? pokushaj sa tim..chini mi se da je manja vjerojatnost takvih simptoma kada se shit pushi..
eto..dakle imash par opcija....pa ti odluchi.
11111987
ISTRAŽIVAČ84 REP23%
→ Entuzijasta
11111987ISTRAŽIVAČ
mar 2013.
mar 2013.#10
Mnogi pocetnici mi govore kako im je prvih par puta bilo dobro u drustvu i da neznaju kako bi da su morali sami pusit.A kod mene sve suprotno ja kad sam pocinjao pusit nabavio sma si i sam poceo kuci uz televiziju,prozor,komp itd...te onda doslo ljeto i ja i cura posadili pa sam onda odlazio s njom na sajt..i tako poceo s drustvima sad mogu u drustvu pusit ali mi je ljepae sam i nemogu zamislit osjecaj da sam morao na pocetku pusit sa nekim...btw ima velike seksualne nagone kad se ubijem jel ima ko problema s tim?? -.- xDD
8 REP16%
→ Istraživač
mar 2013.
mar 2013.#11
Ma jok drugar.. sa tim nemam xaxaxa ;D
resio sam ovaj moj.. samo nadjes pravo drustvo za to i teraj dalje :))
mar 2013.
1 / 11
mar 2013.
mar 2013.