LEGACY
pao sam
38 odgovora4,446 pregleda
Makaveli OS Jug 2
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
Makaveli OS Jug 2ENTUZIJASTA
avg 2007.
avg 2007.#3
brate mos se opustit bar koliko znam od mojih koji su pali...samo reci da je bilo za osobnu upotrebu...reci da se nece ponovit...i uz malo srece izvuci ces se bez icega...kontam da nece bit nikakvih testova ni nicega...bar je tako u hr...ajde sretno
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
LucidDreamAMBASADOR
avg 2007.
avg 2007.#4
Ja sam prosao kroz mnogo gora sranja i veruj mi ne moras da brines...kazi da je za licnu potrebu i da se kajes jer si hto to da radis,mozda ce ti dati koji vikend-testove i nista drugo...peace & respect
Svizac_:)
ENTUZIJASTA302 REP26%
→ Poznavalac
Svizac_:)ENTUZIJASTA
avg 2007.
avg 2007.#6
Baa kao ato su ti rekli...jedan joint nije neka panika pogotovo ako ti je prvi put i ako si maloljetnik. Ka~ea da je bilo za tvoje potrebe i reci da si tako i kupio ve smotan joint. Kad pitaju gdje i od koga smisli neato pametno i mislim da ne bi trebalo biti neke velike frke. I samo oprezno da se ne ponovi jer ako se ponovi onda je druga pri
a.
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
avg 2007.
avg 2007.#9
Postoji dosje i zapisnik. Oboje doe na isto, iako kao zakonski nije, al kad murija ~eli znat kako tko diae, isto doe dal ti piae da si ovo i ovo radi u dosjeu il zapisniku kad nakraju sazna ata ~eli. U dosje naravno da e ti i...ka~u kako se to briae za 2-4 god al zajebi, ne vidim razlog zaato bi dr~ava kontrole
inila usluge u svrhu slobode
ovjeka kad ga ~eli imati u aaci i pod budnik okom.
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
avg 2007.
avg 2007.#10
Aaargh... Mrzim ovaj touchpad.... :angrypotsmoka:
Dakle, ve sam ovaj post pisao pa je zbog touchpada pobrisan... Geeez.
Naime, ja i frend smo duvali u parkiu i poduvali smo d~inovsku pljugu neke domae sensi vutre. Bili smo fakat, al' ono fakat stoned.
Nakon kaj smo to ubili, kreemo zajedno prema zgradi i ono doletava nam auto, otvaraju se vrata, zna
e u facu i to. :signs054:
Pitanje de
ki imate li kaj kod sebe?! :ohno:
(Scena ko iz filma majkemi)
Frend vadi panj i daje drotu. :icon_arrow:
Brijem da nas je druko tip koji je u isto vrijeme puaio u parkiu na drugoj klupici...
Kod mene nisu nia naali i ja sam se izvuk'o. Kasnije zovem buraza, veli da je to 2.5 g i da su mu napisali kao neke dvije prijave.
Na kraju, on je odradio samo 2 (ili 3 nisam ziher) mjeseca piaanja i to je to. Nikakav zatvor, nikakve kazne niti neato straano. Osobna upotreba i tak je i zavrailo.
Nikad ne puaite na javnim mjestima pogotovo ne u parku gdje ima ljudi.:dog_walk2:
Uvijek puaite kod kue, negdje u aumi ili u dobro isprobanoj buxi zaatienoj od pogleda!
Ne preporu
am duvanje u tramvaju ili nekom drugoj vrsti javnog prijevoza.
Budite pametni.
Peace, Boz:sun2:
pi es : A.C.A.B.:violent018:
17 REP34%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#11
dobro ja definitvno ne izgledam ko neko koga bi htijela pratiti/tj. znati nes...
uvatile mi s jointom u ruci a ne kako dilam. ili nesto slicno.
pretpostavljam prema tome da necu dobit dosje.
ma bice ok, cuo sam i ljude koji su puno gore prosli: frend pao sa 10 grama pa nis.
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
avg 2007.
avg 2007.#12
proklete stolice!
Sretno momak, drzi se price koju si rekao prvi put, kazi da se kajes, da neces ponoviti... Mozda ce proci bez sranja...
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
LucidDreamAMBASADOR
avg 2007.
avg 2007.#14
Nema nista od panike...kazem vam lepo da nece nista da vam se desi ako ste maloletni...nema potrebe ovaj thread da sirimo vise...admini...peace & respect
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
avg 2007.
avg 2007.#15
Da razjasnimo jednu stvar:
Problema nee biti u smislu da ea najvjerojatnije mo~da
ak i pro bez nov
ane kazne ako imaa sree, da nee bit kontroli, prevelikih ispitivanja i pregleda.
Problema e bit u smislu da naravno da ea dobit dosje, joa najbolje da ne,
ovje
e bo~iji pao si sa drogom i to ata je pljuga muriji niata ne zna
i. Takoer svaki put kad budea iaao preko granice bit e stro~e kontrole, ponekad e te i stavit na stranu da ti pregledaju auto (kad budea bio punoljetan i vozio). Gledat e te naravno druga
ije jer e im fino u kompjuteru pisat da si pao i imat e opravdanu sumnju da tada neato kod sebe mo~da i imaa ili da po to idea. Osim toga, kad budete pandur na ulici pregledavao ili u ekipi, i ako baa ~eli viae saznat od same osobne, pita te dal si ikad ka~njavan i nazove u postaju da provjeri za svakoga, a tako i za tebe,
ime e odmah bit obavjeaten da jesi i to za ata, i eto odmah pitanja, podjebavanja i pregledavanja malo stro~ih nego za ostale.
Ovo su stvari koje neprekidno imam priliku do~ivljavat, jer jedan prijatelj mi je pao dok je bio maloljetan i sad gledam ata mu se ve 3 god deaava. Takoer, gledam to i kod drugih koji su padali, al za ovog baa mogu dat ruku u vatru jer s njime izlazim naj
eae.
Makaveli OS Jug 2
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
Makaveli OS Jug 2ENTUZIJASTA
avg 2007.
avg 2007.#16
ma mislim da ti nece ni uci u dosije nisi pao sa pola kile,1 pao si s jednim jointom...
ako vec imas dosije nece bit frke ak nije mal deblji..ehehhe...progledat ce ti kroz prste i opet si miran...sretno
wu-tra
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
wu-traENTUZIJASTA
sep 2007.
sep 2007.#17
ma daj ne brini...pa nisi ni prvi ni zadnji koji je pao...bit ce sve ok...imam tvoje godine i moj frendovi (vrsnjaci) su pali i sa 50 g i sa vise cak pa opet je sve bilo ok...al njih su i ovi usrani iz interventne i prebili i takve gluposti...a nekom drugom su prisluskivali mobitel i takve gluposti...ma uglavnom...nista od toga ako padnes sa jednim jointom...chill out
SikSTi
ENTUZIJASTA408 REP52%
→ Poznavalac
SikSTiENTUZIJASTA
sep 2007.
sep 2007.#18
Ja podoh sa 3.3g prije jedno 3-4 godine i bilo je totalno sr*nje...
Novcana kazna -> 200 kn...
Testovi -> teoretski 3 mjeseca, ja "polazio" 6 mjeseci... xD
...Mogu samo biti sretan da mi nisu dosje otvorili jer sam unatoc produzenom boravku kod socijalne radnice uspjesno :D zavrsio testiranja...
...A ako ti se posreci, mozes proci bez ICEGA...
Ne znam kakva je situacija danas, ali eto, uvijek postoji nada... ;)
Slim_Shady
ISTRAŽIVAČ60 REP7%
→ Entuzijasta
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ
sep 2007.
sep 2007.#19
Mog su frenda ulovili dok je pripremao, tak neki *****
kad su dosli pajkani bacio je na pod i sad je evidentiran i ide na sud al ce se izvuc jer nije bilo ocevidaca...
isto maloljetnik
on doduse ne zeli priznat ali ak su te uhvatili sam reci da si probao jer ti je neki lik kakti dao, za osobnu upotrebu, ak znaju da si diler (sta pretpostavljam nisi) onda nebi trebalo bit velikih sranja...
aj dr~ se, prolazi se kroz takve gluposti, to se desi, samo se cuvaj vise drugi put i pazi kam pusis.... i bar neko vrijeme nemoj gluposti radit jer ce te sam u jos vecu frku bacit
Pacox
ENTUZIJASTA202 REP1%
→ Poznavalac
PacoxENTUZIJASTA
sep 2007.
sep 2007.#20
Cekaj, da li je u srbiji jos uvek vazeci taj zakon da konzumacija, sama po sebi nije kaznjiva? Secam se jedne knjizice koju smo dobijali na gradjanskom, i tamo je jasno bilo napisano da u nasim zakonima nije kaznjivo konzumirati drogu (mada ako upalis dz, povuces pa das ortaku, to je vec krivicno delo).
Bushwick, nadam se da je sve dobro proslo....
avg 2007.
1 / 20
avg 2007.
sep 2007.