VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSto vas je danas usrecilo
LEGACY

Sto vas je danas usrecilo

880 odgovora34,557 pregleda
AvanturistISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Pozdrav vutroljupci!:wave::respect: Otvaram novu temu jer zelim da ponekad napisem nesto sto mi se dobroga dogodilo u danu i usrecilo me toliko da mi je cijeli dan uljepsalo...evo takve trenutke sam zamislio da tipkamo u ovoj temi pa ako ima netko da zeli podjelit neku pozitivnu, smjesnu pricu ili dogadjaj koji se dogodio u ovoj temi je to vise nego dobrodoslo..:banana_rasta::mario:::puuuh:: recimo meni danas je bilo super to sto smo se sin i ja prvi put skupa kupali ove sezone u bazenu i bilo nam je preodlicno...a malac je inace 2god i nesto sitno stari...znate vec i sami kolko je tu zabave bilo, prskanje, spricanje, bacanje, skakanje, plivanje, ronjenje, utapanje:whato::svega pomalo dobro da sam ziv ostalo kolko snage malac ima, zajebao bi on i nas troje ko ja bez problema:fuck::lol:hahah...eto led je probijen, nadam se da ce netko prepoznati potencijal teme...trazio sam slicnu temu ali nisam nasao nista, ako ima ja se unaprijed ispricavam:vutra::thumb::thumb:
jesamZMAJ

jul 2020.

izlazim iz duana i jedan mladi nepoznati gospon mi skroz entlmenski pridr~i vrata i reagiram onak skroz damski, s pogledom preko sun anih nao ala i uz mali naklon glave i oopa; i u tom trenu mi skliznu o ale i ulovim ih u zadnji tren , i gospon i ja istovremeno velimo na moju brzu rakciju oppa, a trei nepznati lik s druge strane ceste veli opaa, opaa i baa smo se svi troje nepoznatih ljudi u manje od minutu dobro i od srca nasmijali :) :) :) danas mi je ina e cijeli dan suupper :)
senziISTRAŽIVAČ

avg 2020.

Jucer sam premjestala biljke u outu u teglama na svjetliju poziciju, jedno metar u stranu. I lijepo premjestim ja, sve kako treba, krenem, i skuzim da sam slomila jednu grancicu od popcorna....i sta sad, ajde nije kraj svijeta...uzmem ja tu grancicu i osusim ju u rolu...i lijepo danas ja uzmem to, smotam, kad ono pa ispo je jedan bas lijepi top od toga::volimj:: zapalim, ee ljudi kad je mene puklo...ajme bas sam se dobro napusila...:razvaljen::tak nesto mi je bas trebalo, a nisam pusila oduvjek, popravilo mi je cijeli dan... nadam se da i vi uzivatee:mario::
pannonianLEGENDA

sep 2020.

Iaao kupiti maske u ljekarni, gledam apotekarku kako neato raspakirava -`to je to? -Guma za vaditi krv. -Dajte jednu da vidim. Raste~em je tamo, ona gleda za ueno i zainteresirano -Bit e to dobro Mali u akciji A nije ni tata pizda. Trebalo je to no dva ispaljivanja da se vratim potpuno. `ampion! Svjetski :D
AvanturistISTRAŽIVAČ

sep 2020.

Preselio sam se u mjesto gdje sam oduvijek htio zivjet. Em je mjesto pogodjeno, em zemljiste, em priroda koja ga okruzuje, ono sve ama bas sve kako sam htio jos od malena. Znaci san snova. San mi se je ostvario....ljudi...radite za to sto zelite ostvariti, svaki dan vizualizirajte, mastajte, igrajte se u mislima sa slikom onoga sto zelite, svaki dan gurajte prema tom cilju nebitno sad koliki sitni koraci bili i nema sanse da vam se nece ostvariti....evo ja sam zivi dokaz. A bilo je hrpetinu toga protiv da mi se ovo ostvari, i evo...tu je....Ljudi samo naprijed mozete vi to!!!:thumb:::listomahanje::
Luka6969ISTRAŽIVAČ

sep 2020.

Popio po milioniti put u zivotu pijem guaranu i po milioniti put tripujem sebe da me trezni

okt 2020.

nije da me je obradovalo ono bas bas, ali odbagovao mi se acc. sad dok povatam sve ima da zavrsim u topiku nerviranje :lol:
PotjehENTUZIJASTA

nov 2020.

Gg4

nov 2020.

Doali mi majstori da od epe odvod. Nismo ni svjesni koliko uzimamo zdravo za gotovo te male luksuze, dok se ne zaglavi negdje pa treba kopati rupe po vrtu da bi kenjao... :lol: ::listomahanje:::mario::

nov 2020.

Zakopas li rupu nakon jednog kenjanja ili kad se napuni?

nov 2020.

Napravio sam rupu od pola metra pa bi svaki puta bacio po dvije lopate zemlje da pokrijem malo... :)

dec 2020.

12. dan bez cigara! I ovaj put mislim da je to to ato se ti e moje zavisnosti od nikotina. ::listomahanje:: Ina e, najviae su pomogli kola i od kanaputera. :D Prvih nedelju dana sam ih toliko jeo da sad, kad gledam unazad, sve to viae li i na neki san. :D A ja volim prespavati stanja koja mi nisu prijatna tako da je to bilo baa to ato mi je trebalo. Takoe me usreava to ato je rad trave bez duvana mnogo bolji i ja to kona no kontam... :rofl:
Otto GrunfLEGENDA

dec 2020.

Najviae me obradovalo ju e ato sam pri ruci/nozi :D imao apage da se pokrpam, otpade mi on do pola u aumi.
TrulyoZMAJ

dec 2020.

Razveselelilo me to sta od ove sativuse dizem utege ko avarceneger.Nista me ne boli.Ali mozda bude. I to sta radim od doma ovaj tjedan, a zimnice ima.
dzidzoLEGENDA

dec 2020.

RAKIJA :) :D nekih 0,25 l i lagano kez na lice i opustencija, kad se vec danas ne mota smiley9934

dec 2020.

a se svi nesto unervozili :D iako je od ponedeljka bas sam bio sretan.. kao malo dete... zapadnem autom na svom prilazu:D jao srece... podbaci.. podigni... daj ljopatu:Dvratilo me u djetinjstvo i rodno selo:D

dec 2020.

Samo fali jedno, 4 komsije... koje su se sletile da pomognu da izadjes. Jer sudeci po izslajdranom, bio si sam :D

dec 2020.

kad cu izai iz vagaaa zadnjih 20ak cenata zovnio sam dvojicu suseda da se zagriju :D
KlariyaENTUZIJASTA

dec 2020.

krenem danas autom, pukne mi guma na cesti. Stanem razo aran grdno, logi no. Kontam ata u kako u. Prolazi 5 minuta nisam reagiro dok se saberem i ispsujem ko ovjek. Kad staje neki lik, isto tip auta kao kod mene. Izlazi pita ata je problem mo~el pomo vidi auto leglo na stranu od ceste tako da je primjetno. Nemam zamjensku imam prazan set za poravak privremeni al nisam kao ni veeina to koristio u ~ivotu. Vadi lik gumu spremnu felga sve isti tip kao kod mene. Nudim ovjeku pare odma na licu mjesta ka~e, lik sretna nova godina. Ostavi me u praaini i ode Jebote nisam ni ime uo od ovjeka
nerpZMAJ

jan 2021.

ZB2bTW5
nerpZMAJ

jan 2021.

ovo me danas usrecilo

jan 2021.

Zastita na hrvatski na in. Obzirom na ucestalost potresa i na lose stanje fabrike u kojoj radim... naredjeno nam je da imamo zastitne sljemove pri ruci. Lakse to nego popraviti krov. Srecom imam lijepu personaliziranu kacigu :D Edit: prvi radni dan u 2021 g. Maskom protiv virusa, kacigom protiv potresa, plata mala, raditi se mora :D

jan 2021.

Dobra fora, mo~da probuaiti rupicu na dnu da se ne gasi :))

jan 2021.

Mene jutros usrecise 4 rakije :D
TrulyoZMAJ

jan 2021.

Mene jucer navecer normabel 10mg, da odspavam 7h u komadu. Jbg, 5 mg nista ne radi, a rijetko pijem to. Treba umrtviti te misice. ::listomahanje:: Btw, preporuka za neku tesku indicu od koje budem spavao ko malena bebica?
GronaZMAJ

jan 2021.

Pazi da se ne naviknes jer te nece vise nista upavat osim pillsa :D Probaj Mati njak/Melissu(meni ujedno i najdra~i aj) ili Valerijanu(kapi mo~da najbolje) :respect:
TrulyoZMAJ

jan 2021.

Imam 2 tegle maticnjaka, medutim nisam dugo pio, a niti nisam osjetio da nesto djeluje. Normic si popijem ako zaredam par dana nesanice,a trebam odmor.

jan 2021.

Black D.O.G. Doslovno sedativ :) I ne samo spavanje vec i kad si budan.... usporava vrijeme.

jan 2021.

Eh, kod mene nije snijeg pao kako treba 4 godine i ovih dana je pao, s obzirom da je danas praznik i ovi sto ciste puteve ne rade, ulica je kao staklo, a ja sam od jutros prvo isao sam, posle malo dijete izveo na zimske ari, i onda sam opet sam otisao i kao malo dijete ne znam uci u kucu, ocekujem sutra upalu misica, znate onaj osjecaj kad se zatr ea a cokule elave pa klizas po 10 metara, radio sam to najmanje 3 sata danas i svaki put skoro sam se sam sebi smijao, naravno naduvan, bio sam i sad sam presrean :) Sta se desava sa ovom omladinom sve zabolo po birtijama i u kue se zatvorili a kako je samo lijepo biti mlad :) Bas tako se osjecam cijeli dan, kao da mi je 12!
TrulyoZMAJ

jan 2021.

Ehehe to ato sam upoznao novu curu i ato do vikenda pada u moje ruke, kao pljuga prije spavanja. ::listomahanje::
BadiZMAJ

jan 2021.

Takoer...napokon sam upoznao curu koja mi se svia u svakom pogledu, fizi ki i karakterno...a puai i vutru:ljubav::D:banana_rasta:

jan 2021.

Eh onda ti piaemo opravdano zbog izostanaka hahahaha :D neka vam je sretno frend :thumb:
GoLeeAMBASADOR

jan 2021.

Dosao kod stare da je provozam do pijace. Prepoznam druga iz srednje na semaforu. Ja: Divi ga nje. Akav si kanjo? Drug: Ooo lakapo abar ati atee. Ja: Abar jacapi asa romsta. Kaze mama auu sine po eo si pri at sa migrantima na Arapskom. Oplako sam od smijeha.
TrulyoZMAJ

jan 2021.

Ipak nisam tak upoznao, bila je kriva vibra. ::poke:: Idemo dalje.

jan 2021.

Meni sad nije jasno. Srean si ato je "kriva vibra"? Da ne ka~em srean si ato (ti) nije pala.
TrulyoZMAJ

jan 2021.

Ma kriva tema, nesrecan sam, i napusen pa nisam skuzio di pisem.Trebalo je u kontra temu hahah

jan 2021.

jan 2021.

E mene su usreili ovi postovi ato sam pro ito, hvala de ki:respect:

jan 2021.

ne mora da znaci, samo sto zivotne situacije ne dozvoljavaju razradu teme.

jan 2021.

Svako jutro me usre i....do neba jbt

jan 2021.

Tu smo zna i :) :D :D :D :ajnstajn:
TrulyoZMAJ

jan 2021.

Ma jasno, cura je u fazi rastave vec pola godine,sto problema sa sudovima itd, i rekla je otvoreno da se boji veze, a svidam joj se. Kako smo oboje u zrelim godinama, nema drame, just friends. ::listomahanje:: A i vise vutre za mene.

jan 2021.

Doneo frend banana glue, nakon nekog vremena bez thc-a bum-tras u glavi i smeh i ujutru o i zalepljene :cool23:

jan 2021.

Dvije stvari: 1) gospoa dobila neo ekivan slobodan dan 2) spoznaja da bi najviai vrhovi na jednoj od tri biljke koje trenutno imam u boksu mogli pod ma za petnaestak dana.

jan 2021.

evo, usreci me youtube Inace cekam agenta iz Optime Telekoma da me nazove. Zapalio sam joint, pustio si neku laganu muziku... smorio me ponedjeljak, mada sam isao sa 40% snage, cijeli dan. Vise bi volio da bude zenski glas u sluaalici. Cijeli dan samo muakarci metalski radnici oko mene i zvuk obrade metala. Inace, sreca bi bila potpuna da zena nije vidila da u jednoj trgovini ima omeksivac za rublje na snizenju. Vec me pitala da ju odbacim. A neda mi se. I tako... Jos nitko ne zove :D
COM5LEGENDA

jan 2021.

Ajme znam te iz Optima Telekoma brate jednom sam ekao poziv cijeli dan. Zato sam se sad i prebacio na drugog operatera :)

jan 2021.

Evo ja cekam oko 40 minuta vec. Odo si zarolat jos jednu pljugu. Zadnji puta se javio za 10 tak minuta. Pravo me iznenadili. :D
ChanZMAJ

jan 2021.

poyyyy ekipa zivi i zdravi bili ja naso flasu rakije sljive staru 5 godina u kojoj sam drzao hedove od mog growa :D:D:D

jan 2021.

:) nek' si se ti nas sjetio :thumb:

jan 2021.

uf nije ti to neka sreca...jbt
ChanZMAJ

jan 2021.

moram psihicki da se pripremim za taj gutljaj :zvizd::D

jan 2021.

Ma to moras razrijediti sa ....naftom,da bi bilo pitko hahah Ajd sretno..pozdravi se sa familijom.Vidi tko ce zalijevati cvijece,hraniti kucne ljubimce i to je to :thumb:
GoLeeAMBASADOR

jan 2021.

Probudim se automatik. Pa skontam da ne moram na posao. :let:leteci se vratim u krevet.

jan 2021.

Isti smo ti @opa cupa, kako otvorim oci osmijeh je na licu :) a i zatvaram ih s osmijehom k'o sad :)

jan 2021.

Mene je danas usreilo to ato mi je legla plata... (plaam turu cuge forumu) ::banjahanje:: EDIT: Nemam niata za smotat. Nek ponese ko ima.
GoLeeAMBASADOR

jan 2021.

jan 2021.

Upravo pijem pivu u kafiu::listomahanje:::banana_rasta:
COM5LEGENDA

jan 2021.

Alo zvati u policiju!!! :)) Ima kad se otvore kafii da se ubijemo :)
TrulyoZMAJ

feb 2021.

Tri dana bez dima. ::listomahanje:: I 132 kg benchpress. :mario::

feb 2021.

gde to ne rade kafei i restorani? bioskopi, pozorista, radnje...? kod mene u selu sve skoro normalno; osim radnog vremena, zatvaranje u 8 i 9. e sto sam hepi sad :lol:

feb 2021.

Blago vama kad imate Vucica. Ovi nasi zatvorise sve.
COM5LEGENDA

feb 2021.

@VenloNL a i ovaj naa je postao nalik na Vu ia :))

feb 2021.

Da je vama mile ronhila i el baketa pa bi vi vidili raja hahahah..........:makaze:

feb 2021.

100%:objesen:smiley9934
ledeni6AMBASADOR

feb 2021.

Probudio se, half job done :)
TrulyoZMAJ

feb 2021.

jbg povlacim ovo prvo....veseli mi budite :joint::joint2:
Pigeon pipiENTUZIJASTA

feb 2021.

Danas sam uo informaciju da se Siniaa Vuco namjerava kandidirati za gradona elnika Splita. U dje ijoj emisiji objavljenoj prije dosta vremena na mislim HTV-u na pitanje koju je knjigu zadnje pro itao, odgovorio je da ne ita on to. On ita Texa Wilera. To je onako, realno.

feb 2021.

19:19 Netko misli na mene.
flop87ZMAJ

feb 2021.

treba se poklope kazaljke ne vreme u ciframa :D

feb 2021.

Da, na nekoj doxi, omikronu,vostoku...digitalac je druga pri a :D
flop87ZMAJ

feb 2021.

xaxa setih se ove scene VISraiYj9xg jbg baki, oldskul sam ko za segu kertridzi ;)

feb 2021.

2 i pol' muskarca :thumb: Ovu nisam gledao :) A ovo s kazaljkama mi se desilo oko Bo~ia :) https://www.vutra.org/threads/pandemija-2020-2-val.20541/post-715498 :spliff:aj' zivili :)

feb 2021.

eto samo jedan neobican san... sanjam kako idem kroz naselje i sretnem Balasevica,nastavljamo tako zajedno da se setamo,zezamo...u jednom trenutku ja mu govorim sta ce mu se desiti,da ga sutra vise nece biti,a on meni pusti to Sale sta ce biti sutra,sav onako radostan i nasmejan kao sto je uvek i bio,nego da mi gledamo danas i krece da mi peva Namcora,ja mu se pridruzujem i u jednom trenu se budim mokrog jastuka,ociju punih suza,ali sa neverovatnom srecom u srcu.....nikad realisticniji san nisam imao,svakog detalja se secam,neverovatan san...jako sam ga volio i san mi je dozvolio da ga ispratim sa radoscu... eto za srecu je potrebno malo...

feb 2021.

kaze se doha :D When Popaj (Dragan Nikolic) complains how Zuti (Bogdan Diklic) has stolen his watch, Pik (Bora Todorovic) says - "Onu tvoju Dohu?" (That Doha of yours). Corect name of the watch is Doxa, but X is read in cyrilic scrypt as H. Bora Todorovic got the idea for the joke few years before, while sitting in Kafana Komunalac - it was in fact saidt to him, while he was showing his Doxa watch.

feb 2021.

danas me usrecila teta u FINI kad je rekla skinuta vam blokada. Konacno nesto za jesti osim putra i leba

mar 2021.

18:23 Pid~ama. :spliff:
jesamZMAJ

mar 2021.

legalna kava & suncane naocale

mar 2021.

e nazdravlje, si docekala? a za koji dan :lol:

mar 2021.

Evo maloprije saopatio starijoj sestri da duvam od 15-e godine, a ona me iznenadi pa rece, pa sta ti mislis da ja ne znam, a one rizle plave boje, nisi duvan motao u njih, tad si jos pusio brendirane cigare :) od radosti zapalih posle 5-6 dana i raznesoh se, pa se sjetih ovde trebam :)

mar 2021.

Ma krempita sestro, krempita :)

mar 2021.

sampita brt, sampita :D
jesamZMAJ

mar 2021.

Kremsnita, indeed :D:)

mar 2021.

ovako se to radi steta sto se nije sve poklopilo :D aaaaaaaaaaaaaaaa ideja za novu igru, skrinujete poklopljene kazaljke od 00 do opet :lol:

mar 2021.

e super :lol: posle jutrosnjeg nerviranja, dosao red i na terapiju; sve mi nesto kao da je 5, 6h uvece :) znam... smotam ostatke jucerasnjeg skanka i nesto malo amnezije od subote sto se izmixalo u grinderu i izdimim, a sta drugo :D i onda fles, super ovo predvece, pa jos resetovano, uskoro ce rucak, pa filmici, pa kupka, pa serije, pa duvka, pa klopa, pa... au sit, to nema :grrr: ::ludak::

mar 2021.

Mene je danas usrecilo obavestenje o povratku godisnjeg poreza.::ludak::

mar 2021.

Ne znam da li mogu rei usreilo, ali mislim da mogu jer smo se toliko smejali.. Imamo ma ka Pupija nekih 10 meseci i sad pre neki dan je nestao, nismo mislili da je ve zreo za vijanje ma aka i nema ga 4 dana, kad se jutros pojavio, mi sreni tra~ili smo ga 4 dana okolo.. I u jednom momentu on se isti i mi pogledamo malo dole da vidimo ata isti, kad ono Pupi uopate nije Pupi nego trenutno naparena ~enska ma ka, iliti Pupa.. udno je kad 10 meseci mislia da imaa ma ka, a ispadne da je ma ak ustvari ma ka.. Ako e neko trebati ma ie nek se javi u inbox.. :))
BadiZMAJ

mar 2021.

Doduae ju er, al joa uvijek sam sretan kao mala beba::listomahanje::
dzidzoLEGENDA

mar 2021.

Odvezo ~enu da se porodi, rodie mi sina :mario::
BadiZMAJ

mar 2021.

Opa estitam!:respect::thumb:

mar 2021.

estitke i od mene :)

mar 2021.

i od mene cestitke.nek je sa srecom i u zdravlju. :D

mar 2021.

pridruzujem se cestitkama uz prigodan filmic JO1UDlTwHfM :)
dzidzoLEGENDA

mar 2021.

Hvala ekipa;)

mar 2021.

ponedeljak kao i obicno :) leftoveri od vikend duvke, nedeljne klope... malo kusa, hejza, pecurki... zemlja ispod nas, polako padamo, lebdimo... letimooooooooooooo :lol: KGultrg7l0I:180
TrulyoZMAJ

mar 2021.

Slobodan dan. Idem do trgovine, prolazim pored crkve - ispred mene cca 3m visine lovor vianja, grm. A unutra se ljubakaju dvoje srednjoakolaca. Kako divno. :) Opaze mene, okrenu se i krenu u smjeru akole, a kako sam doaao bli~e do grma, osjetim miris vutre. Ka~em u sebi - to ekipa, "mejk lav end smok gras, bat gou tu skul". Od sree sam doma zadimio ostatke Akia, ostalo joa za 2-3 slabe frule. Divan dan.

apr 2021.

ubo!!! :lol:
TrulyoZMAJ

apr 2021.

Ja sam seksao nakon 4 mjeseca pauze. I to dva dana zaredom,poceo jucer u 23h, zavrsio danas nakon 00:00h. :lol: I navecer opet moram. Sto sam trazio, to sam dobio jbg.
TrulyoZMAJ

apr 2021.

U ponedjeljak skinuo 2 popcorna sa 20 posto smedih pistilica - nemoze mi nitko nista,jaci sam od sudbine lele... Fino djeluje, tako da jedan Aki ide dolje idui tjedan, eto to me razveselilo.

apr 2021.

izo mosexxxx:spliff::gled::love2::let::joint2:j
razmanLEGENDA

apr 2021.

usrecio me paket,danke dr.green critical,shiva i autoroyaldwarf::listomahanje:: nece biti dosadno ljeto

maj 2021.

Danas je berba:makaze::makaze::makaze:::banjahanje::::banjahanje::::banjahanje:::banana_rasta::banana_rasta::banana_rasta::rasta::rasta::rasta:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se