VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPic Post - naši najdraži ljubimci :)
LEGACY

Pic Post - naši najdraži ljubimci :)

118 odgovora7,817 pregleda
dite_splitaAMBASADOR

nov 2012.

ma ak :) e sad zamislite kaosa kad se ma ak sa slike gore, druzija sa ovo dvoje (uginili oboje nazalost :'()

nov 2012.

[bez sadržaja]
SulundarAMBASADOR

nov 2012.

ne mogu da se odlucim :))
artisticLEGENDA

nov 2012.

eo moje 2 legende :)

nov 2012.

prekrasan je ovaj dvogodisnjak sa suncanim naocalama:thumb: ovo je moja Drele

nov 2012.

http://www.zaslike.com/files/iqlf66iuuvmjhertws.jpg Ko mi da infraction, gov-no stiso. :cvetak
Mr.VinjauPOZNAVALAC

nov 2012.

Moji kerii
Mr.VinjauPOZNAVALAC

dec 2012.

Danas stigao novi ljubimac!!! Neki predlozi za ime,jos mu nisam smislio? :))))))
Sasha.ENTUZIJASTA

jan 2013.

1662.IPB moja uvarica botanike,spaaena iz azila i moje ribice u akvariju 130L ima ih samo 15 raznih al se skrivaju,tu su i mace njih 9 ak al nisu doale na poziranje kad sam ih zvao.... mobile quality....jbg...

feb 2013.

Evo i moje ljubimice Ruby. }enka Mexican Fireleg stara godinu i pol dana dovoljno otrovna da kokne pljen 10x vei od sebe :icon_lol:

feb 2013.

fino no joke (jedino mi malo taj tapet smeta ;), evo onda i moje cure, Brazilian whiteknee, da ta bracyipelma ne bude usamljena u ovom topicu;)

feb 2013.

Auuuu, predivna je geniculata. Znao sam da mora biti ovdje joa ljubitelja tarantula. Ja sam do prije godine dana imao joa dvije uz ovu moju al sam ih na ~alost morao prodati zbog toga ato sam esto u pokretu pa nisam imao vremena :(
sharpLEGENDA

apr 2013.

moj 1 dan star shamo fighter
HookerLEGENDA

apr 2013.

Da i ja ubacim moje ~ivotinje ... Ma ka koja spava kao njen gazda kad se pokida, verovatno me kopira A ovo je posebna pri a ka~u da imamo sli an pogled :dada
sharpLEGENDA

apr 2013.

1kvocka 8 pilica.za 2-3 dana jos kojih 10 kom od druge kvocke.
sharpLEGENDA

apr 2013.

[bez sadržaja]

apr 2013.

[bez sadržaja]
sharpLEGENDA

avg 2013.

[bez sadržaja]

avg 2013.

Moja Rubby :icon_eek:
sharpLEGENDA

nov 2013.

novi clan obitelji, tri tjedna star ilirski ovcar UKI
sharpLEGENDA

nov 2013.

novi clan obitelji, tri tjedna star ilirski ovcar UKI

dec 2013.

Zlato tatino otrovno. Buci buci :vb_kez:
FukmondoAMBASADOR

feb 2014.

[bez sadržaja]

feb 2014.

Mexican redknee (Brachypelma smithi)? Imao sam jednu takvu :)

feb 2014.

Hehe, blizu si bio, ista porodica al je ova Mexican Fireleag (Brachypelma Boehmei). Po karakteru su iste, mala razlika u bojama. Moja ima mrvicu naglašenije, rekao bih kričavije boje nego smithi. Inače imao sam sreću jer sam je uzeo malu ko nokat i nisam znao spol pa sam navijao da bude cure i na kraju i jest curka. Tako da imam prijateljicu za sljedećih 20-tak godina ;)

apr 2015.

StipeZMAJ

apr 2015.

@No Joke jel istina da otpuste dlacice ako su ugrozeni? pa to kao full iritira

apr 2015.

Da, stalno se aiba po guzici kad rukom pr kam oko nje i istim joj terarij. Full su sitne dla ice i opako ih rastrese, tek na svijetlu se vidi koliko visoko polete. Mogu bit opasne ako dou u o i, niata straano, ne zabijati glavu u terarij kad se pr ka po njemu i dobro oprati ruke poslje radova. Te iritantne dla ice im najviae slu~e kod molta (presvla enja), onda si ispletu posteljicu, rastresu dla ice u krug oko nje, i izvrnu se na lea i po nu proces skidanja ko~e. Jako su ranjive tokom tog procesa skidanja koauljice, ak ih poneki naoko bezopasni kukci mogu ozljediti pa im je to sistem samoobrane u toj najranjivijoj fazi. udo je ta priroda, kad pogledaa malo sve se vrste dosta pate u ~ivotu, nebih im bio u ko~i, moltanje izgleda podosta bolno.

apr 2015.

a. geniculata posle presvlacenja ;)
SmellsZMAJ

apr 2015.

Imam milijardu slika,ovo je smao iz jednog foldera sta sam na brzinu nasao...imam jos dosta vrsta budem uploadao jos koju sliku...s ostalim zivotinjama bolje da ni ne po nem luapt slike past e server :D
StipeZMAJ

apr 2015.

Kud si sa ovih miljon paukica? :D prekrasni su
SmellsZMAJ

apr 2015.

Ve unaprijed sve dogovoreno,otiali po cijeloj EU :) neznam ni koja je to vrsta bila...imao sam dosta legla...neke slike su stare i po 7 godina...vise nemam legla,a ni 100+ tarantula koliko sam ih znao imat...
bakalulaLEGENDA

apr 2015.

Riovku sam nekad lovio rukom al pauka se bojim kao vrag tamjana :D
StipeZMAJ

apr 2015.

Javi ak ces imat kojeg viska :D
StastopojoAMBASADOR

apr 2015.

Najvise volim pernate zivotinje, uff nemam sad kod sebe slika. Ova koka mi je jedna od najdrazih, njenu prabaku sam donio sa Cera kada sam imao sest godina(350 kilometara:)), zivjela je kod mene 12 godina dok nije umrla od starosti...
StipeZMAJ

apr 2015.

izgleda ful nadr*ano :D

apr 2015.

ja najvise volim "pletace" poput andersonija ili versikolorki
SmellsZMAJ

apr 2015.

Avicularie su zakon,~enskom rodu se najviae sviaju jer neke imaju "cipelice" :D jedna mi se iskenjala po ruci...to je kao prvo upozorenje pred ugriz...:vozdra: sad me opet hvata euforija oko njih,kad pisem o njima i gledam slike itd... Ina e prva mi je bila parahybana,imao sam je doslovno od prvog presvla enja...da bi na kraju ispao mu~jak:upiii:
StastopojoAMBASADOR

apr 2015.

@Stipe ljuta sto je pala kisa pa sad mora gaziti po blatu :D

apr 2015.

divna ti avikularia, morao sam da je stavim u prvi plan :)

maj 2015.

Buci buci, moji buba i lateri Nego ja sad tek vioh tvoja uda @Smells, treba to sve namiriti, svaka ti ast, predivnih li primjeraka, metallica je predivnaaaa .

maj 2015.

WTF? uzgajaa ~ohare ili su to ovi kuni ato izviru iz oakova? :D
TarzanZMAJ

maj 2015.

hrana za pauka :)

sep 2016.

DegustatorLEGENDA

nov 2016.

[bez sadržaja]
Mo1ZMAJ

jan 2017.

Niko 3 mjeseca star,pravi zloko :)
benderbAMBASADOR

jan 2017.

poziraju :) :mario::

okt 2017.

moj arthur je uginuo pa sam kroz 3 tjedna odlu io nabaviti pese opet, cura odrasla Luna, i atenac joa nema ime, tornjaci... nisu u rodu, nadam se da bude svadba kad mali odfrkne, :)

okt 2017.

Biba!:cool23::wave: 14 god!

okt 2017.

Biba

okt 2017.

:let::sesir::)

okt 2017.

okt 2017.

Mo1 odavno nisam vidio ljepaeg ma ora :cool:
Mo1ZMAJ

okt 2017.

Hvala :)
jaime88LEGENDA

nov 2017.

[bez sadržaja]

jan 2018.

sharpLEGENDA

apr 2018.

New generation . Shamo fighters

maj 2019.

joa uvjek najja i dronovi na tr~iatu koji postoje, samoodr~ivi....upravo je bagrem pod napadom qREfa3wZMdY Pz-q6F2kAhk u drugom videu se na 32 sek pojavljuje skautica, uvarica pomirisi me i ide dalje.....

maj 2019.

Divna i fascinantna bia.

maj 2019.

Zen & Rem

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se