VUTRA
ForumZajednicaOfftopicZa one koji ne vole Alkohol a vole tulumarit
LEGACY

Za one koji ne vole Alkohol a vole tulumarit

130 odgovora10,222 pregleda
doomerLEGENDA

jan 2006.

Pozdrav ljudi, evo nisam vec dugo napravio topic pa bio bio red i to ni manje ni vise nego anti-alcholic. Dobro da skratimo pricu ovako stoje stvari: Mrzim alkohol ne da ne volim biti pijan nego ne volim ni njegov okus a i ne volim biti u drustvu pijanih ljudi, a posto sam se prije roko sa svim i svacim a sada sam samo na vutri htio bi vas pitat vase misljenje kako izdrzat vani do jutarnjih sati bez kapi alkohola i bez ostalih droga naravno travu ne pushim kad izadjem da me ne zabije to tek poslje kad dodjem doma ali kako do tad ?!!?

jan 2006.

Ne pušiš kad izaðeš nego doma? Zašto ne pušiš vani? Nema ljepšeg osjeæaja...Najprije se buksat u nekoj šumi ili livadi, onda prošetat gradom...pa nakon nekih sat vremena i hoda zapalit drugu turu...
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

ja volim i alkohol i vutru puno!!!! pa se onda ili napijem ili napusim... i to mi je predobro... za mene su piva i vutra ljek... i vjerujem da oni mogu sve izljecit... kako sam proslu zimu bila, mrtva prehladena, bolesna, popila 2litre pive i sutradan sam bila super... ozdravila... tako mislim da mi i vutra djeluje... tako da nemogu bez toga... obicno se petkom napusimo, a subotom napijemo... nezelim nista zakinit...
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

nema ti spasa...meni takoðer izlazak i pušenje = no no...
TripcoPOZNAVALAC

jan 2006.

Prosto, nabaviš Kath (li Kat - Catha edulis), poznatiji i kao "arapski whiskey". Radi te euforièno. Ja sam zadnjih 7 godina više puta pokušavao da ostavim alkohol i izgleda da nema šanse (spas'o sam se hors-a, speed-a, al' ovo je jaèa gudra) i u pojedinim momentima sam mislio da je jedina varijanta korišæenje Kath-a, ali sam se uvek vraæao alc.-u. Možeš ga nabaviti kod www.botanic-art.com , samo, ja ti savetujem da nabaviš i seme ili reznice i da pokušaš sa sopstvenim uzgojem jer sveži listovi imaju najaèe dejstvo.
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Brate.... moj savet ti je da nadjes pravu vrstu muzike.. ja na primerk ad cujem prodigy... ja prsnem totalno... ko da sam progutao exer... :)) a inace blago tebi kad mozes doma da pusi vuju :) ali ne shvatam zasto ne duvas kad izadjes? U sustini vecina ljudi te nebi ni provalilo... ja isto ne volim alkohol ... kao prvo... od alkohola se povraca... a kad se napijes i kad se napusis u vecini slucajeva je isto...(barem meni) kao drugo... alkohol je ponekad ljut, ponekad gorak... a vutra ima nesto specificno ... sto je cini lepom ... i tako mi je lepo dok je pusim... uf izgubih se :) inace... eto to je moj savet... :)
OresarISTRAŽIVAČ

jan 2006.

nisam ni ja bas neki obozavatelj alkohola,tj nevolim ga uopce osim piva,jucer popio dvije boce od 0,5 i vec mi se onako spava,da sma uzeo jos dvije tri,trglo bi me i posto bi hiperaktivan,al sutra muka :roll:

jan 2006.

jedino kaj pijem od alkohola ja bambus(znam tajni sastojak),al najgora stvar je kad se napijem i napusim.ako pijem onda samo pijem, a ako varim onda samo varim.u vecini slucajeva samo varim,al znam ponekad i popit. :banana_rasta:
sektorISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Alkohol je neshto najjloshije,Viiiveela Marihuana!!!!!1 :banana_rasta: :banana_rasta: :banana_rasta: ALKOHOL :puc_puc:

feb 2006.

ja u principu jako slabo pijem i to samo pivo i ponekad pelinkovac. naravno mnogo mi vishe prija vutra. ali kad nje nema onda se pribegava alternativnom metodu tj. alkoholu. a meshanje vutre i alkohola jedino dobro rezultira ako prvo pijesh pa onda varish. bar meni je tako bolje
doomerLEGENDA

feb 2006.

Dobro bar mi niste preporucili Red-Bull toplo sam se nado da ga necete spomenut i niste :D -Ali jos uvjek ostaje pitanje kako bez droge i alkohola prezivjet ajde bar do 04:00 ? ja mogu do 02:00 ali onda krepam ovi alkosi i drogeri mogu do aftera hehe
TripcoPOZNAVALAC

feb 2006.

Red Bull i ostale takve zajebancije imaju efekta samo u veæim kolièinama ili ako se mešaju sa alc. Zato valjda na njima i piše da se ne mešaju, da bi ljudi zradili obratno.
ClarenceENTUZIJASTA

feb 2006.

eventualn popijem par piva, al ne da se napijem
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

pivo je zakon
doomerLEGENDA

jun 2006.

pivo je zakon Ne, Zuja je zakon ! :zubonja:
P.P.POZNAVALAC

jun 2006.

a zadnje vrijeme jedva da pijem alkohol, stalno pusim.... i bas je jebeno... zdimim se sa ekipom, pa se zajebavamo i govorimo sranja... ludara... morala bi se napit nisam odavno... ali vutra je puno bolja jer nema povracanja (osim kad se pije i pusi), i kad si napusen jos se i mozes kontrolirat...itd....
WickoISTRAŽIVAČ

jul 2006.

e alkohol je zlo...do nedavno su bile u pitanju ogromne kolicine ispijanja alkohola..ono 5-6litara gemista, 10 piva ili 15-20 tekila...onda je pocel trbuh grciti, jetra zajebavati i sad nakon dva piva vec rigam..tak da recimo da sam prestal piti..i moze se ostati do jutra bez alkohola...al samo ako je ekipa ok i ako ima zena u blizini inace nema sanse...al ako koja uskoci onda moze i puno duze posle aftera :D :D

sep 2006.

Ja mrzim alkohol (pivo ne ra unam u alkohol). Napravio sam svojevrstan eksperiment: Prekju e sam se MNOGO napuaio sa ortakom, i otiali smo do grada, izblejali sa nekim druatvom, bilo nam je ekstra, vratio sam se kui, spavao i sve je bilo cool. Ju e sam se sa istim ortakom napio kao bulja (nismo imali d~id~e) :D od piva i pelinkovca, Boga sam ispovraao, bilo mi je mnogo loae, onda sam doaao kui (ni sam ne znam kako), seo za komp... i? Ne znam ata je bilo dalje. Budim se malo pre, spavao sam obu en, sve stvari (klju evi, mp3 player, nov anik, mobilni telefon, kapa...) razbacane po sobi, jedva sam ih sve naaao. Maska od mobilnog polomljena, jedan komp ugaaen, drugi restartovan i ulogovan u Linux, koji retko koristim, a ja NEMAM POJMA kako sam sve to uradio... I ako mi posle toga neko ka~e da je vutra vee zlo od alkohola, ima da ga pljunem (u facu)!

sep 2006.

Ja ne pijem veæ pun kurac. Iako dok sam pio nisam pretjerivao i nisam imao rupe u sjeæanju kao neki odavdje :) posljedice pijanstva bi trajale ful dugo. Najgore bi mi bilo kad zaspao pijan i onda bi e sutra osjeæao kao da mi se koža stisnula i nisam imao prostora za manevrianje, užas :loshe:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ja sam juèer sam popio bocu votke od borovnice,pola litre piva.. i danas ujutro mi bilo veselo,mislio da ce mi glava puknuti.Ma alkohol je sranje..necu ga dimiti...bolje za tih 50Kn što sam dao za alkohol da sam tih 50Kn dao za pola panja.....
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Ako misliš ostati do ranih sati 5-6 ujutro,to je optimum,za mene uvijek pali da je ekipa dobra.. Malo se popije..tek koji gembaè da malo podigne raspoloženje.. :P U srednjaku smo pili da to nije bilo normalno.. i nakon jednog buðenja sa nekim èudnim osjeæajem isprebijanosti (Škvadra mi rekla da sam pao najmanje 20ak puta) može se reæi da sam se odrekao.. Kažem popije se tu i tamo.. Travarit nevolim,pogotovo kad se ide u zg jer murjaci su u kurèini pa te mogu zajebavat,a ja bi ih poslo u 3p.m. najradije! Probaj taj dan kad ideš vanka probuditi se ful rano..da budeš neispavan cijeli dan i onda zakrmiti popodne do izlaska..kod mene pali bez greške! :lol: :lol:
gensAMBASADOR

sep 2006.

Kakve to veze ima sa murjom? Mislim, kako oni mogu skužit da si napljugan? Ako imaju tester (a to još nisam vidio) moraš im biti opako sumnjiv da bi te išli testirati... jer ako nisi pozitivan oni iz svog džepa plaèaju taj test. Back to topic... Ja pijem samo pivo i to u vrlo malim kolièinama (u mlaðim danima sam znao popiti po 15ak piva u veèeri). Ne znam kako bi izdržao vani duže od 2 u jutro, a da ne stresem nekih 1,5 do 2l pive... dobro je ak te baca na kljucanje pomiješat pivu sa red bullom ;) fino je, a i pomaže.
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Ma mislio sam murija ko murija..sjediš negdje,kuliraš,sve je super,a onda se pojave oni i kažu razlaz,a nije ni 11...zato bi ja njih poslao (pogotovo da sam uduvan) tamo di im je i mjesto! RedBull (sa alkoholom) ne preporuèam..bio kod frenda sa faksa (Slavonija) i rokali smo po 10ak red-votki (6kn) u veèeri(najmanje)+piva naravno! :P Hoæu reæi da nakon 3 dana opijanja kad sam se vratio kuæi,srce mi je bilo u kurèini..mogao sam samo meditirati i ležati..nešto def. tu nije bilo u redu! :D Kako kod koga..et! 8)
gensAMBASADOR

sep 2006.

Ha, ha :lol: pa nije ni èudo da ti nije bilo dobro nakon tolko cuge... nakon 3 dana i od soka bi ti bilo loše... sve je ok u nekim normalnim kolièinama, ne valja pretjerivati.

sep 2006.

Ja ne volim alkohol i to nikako.Pusim tj.duvam svaki dan i tako mi i ne treba.Ali ako moram ili nesto drugo pa popijem, opet ne bi smio zapalit, jer se onda ubetonirammmm ko majka, zacrvene se oci, jedva pricam pa ajde samo sto ne kljucam ,sviju mi.

sep 2006.

meni je manji problem nabaviti vutru! a kontam si da je to i bolje(za mene) jer da iam laku nabavu vutre pusio bi ko majmun!!(svaki dan) heh!! btw volim alcohol (pivo,viski,jeger.. uglavnom pivo) al volim i vutru! al vutru dost rijetko nabavim i zato razmisljam o uzgoju i zato sam na ovoj stranici!! ugl malo idem offtopic 8)

sep 2006.

E vidis drug, ja je pusim svaki dan.Pusim je ujutro uz kafu, pusim popodne poslije rucka i navecer uz film ili tekmu. Da opasnom pusim i definitivno ja to moram smanjiti i dovesti u red.
P.P.POZNAVALAC

sep 2006.

prije nisam mogla da se ne napijem kad idem vanka, jer nisam znala za vutru..a ovo ljeto sam se mozda napila 3 puta i to samo ako nismo imali za pusit... alkohol sam skroz odjebala, zakurac mi je da se budim sa mucninama, da rigam, da cijeli dan nista nemogu, a kad se napusim sutra sam ko nova... sad popijem samo pivu nekad-ali to se ni ne racuna.. vutricaaaaa :lolim_te: :srtze:

okt 2006.

Ma alc. ne volim ali kad se nalijem ko stoka onda ujutro sam 0,5 l fanta limun i jedna kokosija juhica pomaze i to jebeno ko nov sam.... ali ne volim da pijem. Pusim svaki dan nekad mozda da preskocim dan ali eto i volim da duvam i duvam i duvam i svaki puta mi je sve bolje i bolje nikada mi dosta joj boze dajte srolajte mi jedan ja nisam stanju. :roll:
Ras TafariPOZNAVALAC

okt 2006.

Ja sam volio prije vutrice, ali od kada sam otkrio jednostavno mi se gadi alkohol, ne mogu popiti casu pive.

okt 2006.

evo, sad cu sokirati mnooogo ljudi ovim sto cu reci.. pijem alkohol, ali ne pivo!!! :lol: Naduje mi se stomak, posle pisam ko kreten, a da ne spominjem peglanje.... Ali zato, volim neka pica sa 40% alkohola (vodka, vinjak i viski), i to mogu da popijem u vecim kolicinama... REKLI su mi da mi je bilo mnogo lepo posle flase Jack Danielsa, steta sto se ne secam 95% veceri.. :( secam se samo da sam sa drugom krenuo ka diskoteci a da smo zalutali u sumu, koja nije bas toloiko blizu :roll: Otkad duvam, malo manje pijem, ali samo malo.. Alkohol me cini hiperaktivnim, i super je za zurke, a vutra je samo za manje drustvo (i to dobro). Sad bi trebalo da sam naduvan, ali sutra imam neki test, za neku stipendiju rano ujutru, pa reko ajd da budem pri sebi... :)
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

Procitao sam da ste ovde pricali o energetskim picima... kada budete sledeci put to "cudo" pili procitajte sta sadrzi...nacicete "Taurin" a onda kada dodjete kuci prelistajte enciklopediju ili mozda nadjete nesto o njemu na netu... samo da vam nagovesti da se radi o obaveznom sastojku "speed-a" i "extasi-a" za koji mozete proveriti koliko ostecuje vas organizam i u kojoj meri.. Aj' ziveli ... :banana_tuzhna:

okt 2006.

ja volim vecinu alkohola samo jedna iznimka a to je vino (crno i bjelo) to jedino nemogu pit ovo drugo moze ali sada kada ima teskoda cu ici kada pit :P
Ras TafariPOZNAVALAC

okt 2006.

Hehehe, meni nema nikada suse, ja povremeno duvam tako da uvijek imam, a shto se tice alkohola to nisam taknuo od kada sam probao travu. Jednostavno mi je muka ici piti to :P

okt 2006.

ne znam da li je tko pisao ..ili mozda i ne znate... predlazem da probate.... uzmete neku rakiju (sljivovica najbolje)... npr. 1 litru dodate oko 20-30g zelene magicne travice i malo meda (moze i bez meda) :) to sve se ostavi u flasi mesec-dva.... e onda probajte..... nema nis bolje....i pazite... p.s. treba samo docekati tih dva meseca :)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2006.

Ponekad popijem pivo-2-3...ali uglavnom ne pijem alkohol. }ivjela vulja... :)

nov 2006.

Ako smijem : jebo te alkohol,jebo te kemija, samo vutra je zakon. mrzim ljude koji se forsiraju dok se napiju ili nakemijaju.idu mi na kurac i to gadno,sve bi ih objesio na svoju zgradu. :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: viva la ganja
imported_Petar PanISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Zivio alkohol!!! :loche: Zivila vutra!!! :banana_rasta: sve je to za ljude, samo umjereno sa svime i sve je onda super!
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

2 crne kave i 2 red bulla i neces spavat dan dva...eto ti pomoci... xDD a i bit ces pun energije xD...ali kasnije je sjebano... xD sto se tice alkohola...ja mrzim mixat dzibu i alkohol...a ove praznike sad sam skoro umro od alkohola...zexo 2 litre vodke unutar 2 minute,imo 4.8 promila i bio mrtav na 2 minute...onda su me uspjeli ozivjet....od tad no more alcohol^^.....
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

bilo je perioda kada samo mnogo pio i ubijao se svim i svacim u kombinaciji sa alkoholom (vutra, speed, ex) i obicno sam u takvim situacijama pravio probleme po gradu, mogu reci da je za mene najgora kombinacija vutra+koktel bole vino-guarana. Verujte mi za taj koktel sam cuo da ga zovu tecni kokain, neverovatno je kako vam to pomuti svest... Jos u kombinaciji sa nekim drogama je jako zajebano. Kad se napijem, sutradan povracam, sve me boli, padnem u neku depresijui.. alkohol je za mene sada proslost, ne pijem uopste, samo vutra :D

jan 2007.

Ne volim okus alkohola, niti osjecaj pijanstva, mrzim smrad znoja pijane osobe, mrzim zadah iz njihovih usta, mrzim njihovo pljuvanje kada govore, teturanje po ulici, i sto najvise mrzim kod te droge je sto stvara toleranciju prema glazbi tipa turbofolka i ubija glazbeni moral u osobi koja, pijana moze slusati Mi?u Kova?a, Matu Buli?a, Cecu, i Seku Aleksi?... da ne nabrajam druge (a ima ih... uhhh) O kombiniranju alkohola i taurina iz redbulla i ostalih legalnih narkotika, necu ni govoriti, ako je neko dovoljno glup da si to radi, zasluzuje svaku negativnu posljedicu.... @doomer mozda si prestar za takve izlaske, mozda ti je u biti pun kurac svega toga, mozda se moras "primiriti"... A sa druge strane, mozda jednostavno trebas pronaci drustvo koje tebi odgovara, ili se barem nakratko maknuti od svega toga izlazenja i tulumarenja, da se odmoris :)

jan 2007.

Skupi drustvo i pijte svi caj od tatule. To mi radimo, jako je cool. : )

jan 2007.

Gledajte jebea alkohol.Sa dobrom vutrom mo~ea brijat cijelu no.Preporu am sinsemillu tj. sensi star.Ja i moji kompii spalimo dvije frule i brijemo po partijima.Neznam dal to mo~ete nabavit al ako uspijete sprmite se za partijanje.Peace
RedShAMBASADOR

jan 2007.

volim pivo...i samo pivo...i ne pijem da se napijem vec volim pivo ko vodu pit, jebiga. cak kada odem vani ne napijem se vec popim par piva i predem na vodu, svi se smiju kada to vide :) inace tequila ako je neka posebna prilika. slazem se....svo to pijanstvo, teturanje, pricanje debilana...ide mi na zivce ko nikad. proslo je to doba kad smo uzivali u neprespavanim nocima, pili do zore i rigali cijeli drugi dan. besmisleno. ovako ko sto vi pusite ja popijem pivo...to je tako i tako ce biti :)
HeadISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Nema nishta lepshe od dobre ekipe, granja, alkohola ( u normalnim kolichinama) i stare dobre gitare.Nema ni svadja, glupih smornih tema, samo se lepo napushish i popijesh dovoljno da te lola, napravi se krug na sred sobe, uzme se gitara i da vidish kako je soopercool feeling. Granje+alcohol+gitara=kvalitetna zajebancija bez sutrashnjeg mamurluka !
RadeAMBASADOR

jan 2007.

Ja kad izadjem prvo gledam da popusim malo trave a onda prelazim na crno vino, tako da kad me trava pocne spustati tek tad vino pocne da vozi i tako u krug.
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2007.

SAd pijem puno manje neg prije jer mi je mal i dopizdilo a i ~eludac mi je mal sjeban i tak to Ina e od cuge uglavnom sam pio rakiju i to aljivovicu pico mi je najodvratnija stvar na svijetu i da popijem guc odma bljuvanje i to doslovno guc od mirisa mi bude muka kolko mi je pivo odvratno Vino i to mi je nekako preslabo jer nevolim tolko tekuine treba popit da me dernje a i nevalja mi jednostavno Rakije ti je dosta 2-3 dcl za fino onak da bude
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2007.

MA i meni najbolje u zadnje vrijeme s par legosa sami sjednemo i zajebavamo se par sati i onda odemo negdje di ima ljudi se zajebavat ili samo bazdimo po gradu i tak posebno ak se neat prije zapali pa bude veselo

feb 2007.

Ja volim popiti par piva i onda zapaliti, ali to samo ako idem vanka za vikend. Inae samo puaenje.
Svizac_:)ENTUZIJASTA

feb 2007.

Hmmm...ma ja mislim da je sve to stvar karaktera. Pijem dosta rijetko jer nisam neki ljubitelj alkohola ali kad se pije onda je to uglavnom neka ~estica tipa amaro-cola, juice-votka, votka-bitter lemon...da ne nabrajam dalje. I to kad pijem uglavnom je prije nego idem van i u 80% posto slu ajeva je neka "prigoda"...napr. roendan, bilo kakvo slavlje, feata, ili kad se jednostavno dogovorimo nas 5-6/7 da idemo svi skupa van. Skoro svaki put prije nego se po ne cugat zapali se koja da upotpuni feeling....i tada zna biti stvarno prva liga vani...ono ostanemo svi skupa do 5-6 u jutro spicirat. E sad u cijeloj toj pri i (bar je meni tako) bitno je i ne prepuait se i ne se napit ko tikva da ne znaa kako se zovea...bitno je imat tu granicu i joa je bitnije da ne pijea/puaia da bi se mogao zabavljat vani nego samo kao joa jedan dodatni oblik zabave. Ja to tako prakticiram i joa se nikad nisam izrigao od alkohola (vjerovali ili ne) i nikad se nije desilo da su me morali nositi doma... Od svega je najva~nije u kakvom si druatvu i na nakvom si mjestu...meni ako je muzika dobra ne moram niata niti puaiti niti piti i mogu ak i sam doi i zabavit u se...
1mcISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Inae,alkohol je jako loaa stvar ! Alkohol utjee isto na svakoga,mijenja ga! kad se napijem to me promijeni i mogo bi ak i frenda udarit zbog jedne loae rje i... To mrzim,i to si ne dozvoljavam. Mo~da ima nekih alkoholnih pia koja imaju dobar okus,ali ne za napiti se.. S druge strane,marihuana mi je ko pranje zuba (samo eaa navika =) Probudim se,zapalim,i ja sam JA,ne promijeni me! Dobro,promijeni mi sve oko mene ali ne i mene,onda sam to ja,kreativniji ja s puno viae maate,ato mi se svia.. Thc vs Alcohol??? Thc....
NarquilaENTUZIJASTA

feb 2007.

Ja nisam pio 8 mjeseci cak ni za Novu a u zadnje vrijeme izbjegavam i hemiju, a vutru svaki dan pusim, alkohol je zivo sranje, pola noci koju si proveo se nesjecas a sutra cijeli dan si sjeban
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Alkohol je jedna od rijetkih stvari koju stvarno mrzim. Em od njega dehidrira mozak i odumiru mo~dane stanice, em se smanjuje miaina masa zbog ope dehidracije organizma em sam od njega glup ko stup. I ono ato je najgore - poti e na agresivnost i definitivno ne na razmialjanje... Zadnji put sam se napio prije 2,5 godine, pretuko neke ljude, gadno po~alio(jer sam ina e mirotvorac) i od tada sam na alkohol zaboravio. FUJ alkohol...
passionISTRAŽIVAČ

feb 2007.

ja ne pijem vec dva meseca,inace sam teski i notorni alkoholicar!
passionISTRAŽIVAČ

feb 2007.

ma ovo sve sto si naveo ne pije vodu ni najmanje. . .
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

dogadjalo se i meni ovako nesto samo vise puta
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Dogodilo ti se da pretu ea brata, bratia i dva super frenda? I to viae puta? hehe
2fingaISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Nakon kaj sam ovo pro ito sumnjam da u sutra pit.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Dobar zaklju ak! :)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Informiraj se malo...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

ovjek zna ato pri a...potpisujem!
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

pa dobro nije bilo bas tako, uglavnom sam tukao ljude koje ni ne znam, a ti si ga bas preterao...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Pa neznam ja nebudem agresivan kad se napijem ak ni kad se napijem ko tele totalno jer neznam jednostavno uglavnom nisam taki budem ja vesel kad se napijem i pri am pizdarije i zajebavam se totalno sa svima okolo i tak svaata jedino mi ~eludac nije ko prije pa ono nije to viae to. Evo ovu subotu mal pio jer nij bilo vutre i bilo dobro popio pola pola litre rakije i dosta mi bilo nisam htjeo viae. Al sam se na putu do kue pobljuvo i stomak me bolio i mislio sam da u umrjet do kue a hladno i tak to pa ono
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2007.

U zadnje vrijeme alkohol jako loae utje e na mene.. Izaem van nacugam se kasnije neznam ata radim, i drugi dan se pola ne sjeam.. Moram prestati s time..
RadeAMBASADOR

feb 2007.

Jel vam se desilo da odete u grad i toliko se napijete da odete kuci txijem a kola zaboravite u gradu?
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Pa svakako bolje i to nego vozit ku pijan ko zemlja jer tako osim ato ugro~avaa sebe ugro~avaa i druge a na to nema niko pravo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se