VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNarkomanija.ba i Google oglasi
LEGACY

Narkomanija.ba i Google oglasi

30 odgovora2,975 pregleda
GreenManAMBASADOR

jan 2009.

Samo ime govori kojom se tematikom sajt bavi.U sustini to je dobra stvar,jedino sto im zameram je sto vutru prakticno izjednacavaju sa svim ostalim.A ono sto mi je bilo simpaticno je da se na tom sajtu medju oglasima pojavio i jedan od sponzora naseg sajta. :icon_lol:
CasperENTUZIJASTA

feb 2009.

hahah xD
EXARPPOZNAVALAC

feb 2009.

A je...neloa je site... Bar poma~e ljudima sa problemom da se "nau" na jednome mistu i razmjenjuju iskustva; da poma~u jedan drugome. A to ata Vutru trpaju i isti koa sa svime...hebiga; takvo je to stanje svijesti...jer je ve ina ne sa jednim, nego sa malo viae "problema"... Nije in laka...i zelim im srecu & uspjeh na "Putu"...:sun2:

feb 2009.

ipak su se sjebali u zivotu navukli se na pajdo mnogi od njih smatraju da je vu kriva za to al jebiga
ChehehePOZNAVALAC

feb 2009.

Joa jedna u nizu stranica sa nizom neistina o nasoj svetoj biljci... Zao je meni ljudi sa vecim problemima i tako to ali ajmo se ne zavaravat nasa sveta biljka nema nikakve veze sa vasim drogama nikad nije dovela do samoozljeivanja i nikad nitko nije probao heroin samo zato jer je pusio travu, prije da je probao travu (i nije mu bila nesto) jer tada jos nije uspio doci do heroina. Revoltiran sam zbog ovog dijela o marihuani: http://www.narkomanija.ba/index.php?id=147
ROXPOZNAVALAC

feb 2009.

Treba napravit hrvatsku/srpsku/ex-yu verziju Erowida ili Good Drugs Guide-a - neki jednostavan sajt s objektivnim informacijama o drogama s navedenim nepristranim izvorima podataka, nikakve vladine udruge i to. Vecina stvari na netu na nasem jeziku o toj temi je cisto smece, ljudi pisu sta misle kao da je to cinjenica. Da nisam potpuno retardiran sto se tice izrada web stranica vec bi to napravio.
BeyondLEGENDA

feb 2009.

Ja sam web dizajner... ako si spreman rukovoditi sa svim informacijama ato se ti e sadr~aja mo~emo na posao, ja se mogu pobrinuti za tehni ku stranu.
ROXPOZNAVALAC

feb 2009.

Sounds like a plan, na PM-u se dogovorimo :)
EXARPPOZNAVALAC

feb 2009.

Odli na ideja ROX:thumb: ; Weedrane svaka ti dala:thumb: Kontajte i mene IN:hehe: Dugo me ve ljuti nepostojanje takvog ne eg; osobito jer za to podru je ima ona debilana od droge.hr i sli ne maloumne konstrukcije, tako da bi 1. pravi izvor informacija moga lako pobrisat sve debiloidne izvore informacija. Let's go pipl:sun2:, vrime je da se i na Balkanskim terenima pojavi sajt sa ISTINITIM INFORMACIJAMA!!! A bandi evo ovo: :devilfingers: Hmmm,da; ponile me emocije...:ohno: A u biti me i ne udi takav opis; ankijima je kriv svako & sve; samo ne oni. Samo nisu onio jadni krivi. Kad malo bolje razmislin (tj. kad san malo bolje prolista), 70% samo pria (da ne re en ata), jer da in se skida - skinili bi se. I kad mi neko doje s.r.a.t. da se to nemo~e, da je ovo ili ono...e! pa mogu e je; ako ~elia & imaa volje; inae je to samo opet "maatanje" izmeu 2 auta. Kome je stalo bar e pajdo zaminit za terapiju i pokuaat ~ivit ka ovik, a ne ka uli ni atakor; kljucaju po kantunima:sick: Stvarno je ovin terenima potrebna nekakva ISTINITA stranica. Istina oslobaa, mo~da koga i izli i :icon_wink:
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2009.

JA bih ssvakako pomogao ponekim prijevodom ako ovo krene u realizaciju Na~alost o tehni kom dijelu ne znam mnogo tako da ostajem na prijevodima ali treba svakako realizirat

feb 2009.

i ja bih pomogao imam brdo tekstova koje bih podelio

feb 2009.

Da sad ne sirim pricu i da ne ponavljam isto Saman je rekao sve za mene...tako da ako vam zatreba jos ljudi ili bilo kakva pomoc tu sam da pomognem.
BeyondLEGENDA

feb 2009.

trebaju nam prijevodi tekstova, to je ono gdje svi vi mo~ete doprinjeti... po mogu nosti s nekog kvalitetnog izvora i da se navede. Sajt je zakupljen, ve inom dizajniran i spreman za unos tekstova, ako imate kakve tekstove aaljite ih roxu na pregled, i svi dobrovoljci neka ga kontaktiraju, mo~da treba pomo oko prevaanja ne eg
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

ako treba i ja u pomo. tu sam samo mi se javite. i da ovaj.. oe bit ata od toga?
BeyondLEGENDA

feb 2009.

od ega? pa reko sam da je sajt ve zakupljen i dizajniran, sad treba sadr~aj gore... i nitko vas nee niata moljakati i zvati da neato uradite, ako imate volje da pridonesete airenju pravog znanja o drogama na naaim prostorima, a ne dezinformacija, rekao sam ato vam je initi. I tako se uvijek javi sto ljudi kad je neki projekt u pitanju, a nitko niata ne poduzima. Ve je redsh pokuaala prije tako neato, pa je propalo sve kao i svi drugi vutra projekti, jer nema volje i sve samo la~na obe anja.
ChehehePOZNAVALAC

feb 2009.

jeli to ono evo ja cu pomoc ali sutra danas sam se mislio napusit i provest dan za playkom.... Ma to je normalno.. Uglavnom svatko ima prijedlog, ili ideju ili savjet i svatko je za a kad treba nesto i napravit svima puknu windovsi... Ipak mislim da ti ne treba ovaj ton jer sam godinama volontiru u udruzi mladih orlando u dubrovniku (koja je bila jedina takva organizacija ovdje)i znam da cijela ta grupa od 99 posto "zainteresiranih" nije tako lijeno i bez volje samo im treba objasnit sto napraviti povest ih Ako je recimo o prevodima tekstova rijec onda bi ili vi admini ili netko tko se brine o toj stranici mogao samo postati jednu temu i na njoj staviti linkove na tekst koji zeli imat preveden... za najbolji prevod dati ili 2 listica ili neku drugu ikonu na avataru i eto siguran sam da bi netko uletio.... Pratim vas par mjeseci i moram vam reci da je Najvaznija stvar u bilo kakvom aktivizmu aktivirat masu a to nitko nikad nije uspio uz ponizavanje sumnju i slicne stvari ... svi se moraju osjecati jednakima a vi slobodno vodite to i tako dalje... ali dajte ljudima posla, dajte da znaju zasto rade, recite im TOCNO sto da urade, lose uradke isto pohvaliti ali ne i objaviti, I eto ljudi ce nesto napravit. Valjda. Peace. What better place then here What better time then now .

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se