VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDanas
LEGACY

Danas

24 odgovora1,564 pregleda
LedoENTUZIJASTA

apr 2008.

Danas na RTL televiziji u 22:50 pocinje serija WEED tj. TRAVA... Eto pa veceras poslije serije ili sutra ostavite komentar na dojmove na seriju, pa da vidimo jel valja to sta... Znam da je netko vec spominjo tu seriju, al bila je na nekom satelitskom programu. Htjeo sam ovo stavit pod "NAJNOVIJE" al reko mozda ce mi prebacit temu onda bolje odma ovdje:-)

apr 2008.

Ja sam odgledao sve tri sezone serija je skroz OK.
EXARPPOZNAVALAC

apr 2008.

Dobra serija, dobra...:thumb: Lipo objaanjeno koja svitla stavit, kako, ata je hidro itd...:icon_wink:
green_goblinISTRAŽIVAČ

apr 2008.

dada.. predobra serija... takodjer pogledao sve 3 sezone.. imas ovdje temu o seriji http://forums.vutra.org/vutra-filmovi-linkovi/1377-weeds.html
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

previse americki napravljena, pogledao na sliu pola prve sezone...ono... neznam kako je kasnije al u ovim epizodama trava nije imala veze, cisto dilanje sex i varanje

apr 2008.

baa me zanima,pogledat u,ako bude ok,skinut sezonu.thx!
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

apr 2008.

jel zna netko kako ide na tvu...mislim timing ono..kojim danima i u koliko sati? thx;)

apr 2008.

Mislim da ti ide samo etvrtkom na rtlu u 22 i 50. Uglavnom,meni serija nije neato.Bugi je dobro napisao da je amerikanka.Nekako mi ispada kao neka teen serija i u 2 epizode jednom se je dim vidio!!! :signs053::ohno::ohno::ohno:
green_goblinISTRAŽIVAČ

apr 2008.

da, prikazuje se cetvrtkom u 22:50.. hehe, vjeruj mi, bit ce puno vise dima u toj seriji nego sto je u prve dvije epizode :costumed-smiley-027
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

ne gledam previse televiziju al evo osim onih heroja sad cu i ovo pratit...to mi je falilo...neka dobra serija...nista posebno al gledljivo :P

apr 2008.

odlicna serija :popcorn:
choki123POZNAVALAC

apr 2008.

Evo samo da podsjetim,danas je serija....:facesjump:
CasperENTUZIJASTA

apr 2008.

choki fala sta si podsjetio danas cu je pogledat prvi put....bas me zanima oce li mi se svidjeti

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se