VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKolekcija Gremlina
LEGACY

Kolekcija Gremlina

53 odgovora3,943 pregleda

nov 2007.

ove neka imaju mjesto i naai dragi gremlini bez njihovog spamovanja osjeali bi se prazno i neispunjeni glupostima dosadaanje svi znamo ali temperatura era gremline pored monitora a temperatura monitora izbacuje iz gremlina ideje i misli koje su ga zaka ile ljetos biramo post No1 the ultimate post samo na vutra.org-u

nov 2007.

ovo nisam vieo od po etka vladavine lucid shita alias 70mg nikotina jes da nije post ali vrijedno je pogledati predanost mladia tek otkrivenom forumu

nov 2007.

svaka cast covjeku, ali ne kuzim kakve to veze ima s gremlinima?!

nov 2007.

Ma pustite oveka da piae :P
BugiPOZNAVALAC

nov 2007.

e postovi su mu skroz ok...sve cool... :P
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Sta.. covjek je otkrio forum i sada nadoknadjuje zaostatke.. malo ambiciozno do duse al.. nevidim bas da spama.. tako da.. dobrodoso voche i povrche :181:!! :vb_whip::rofl:

nov 2007.

ima i ko me kapira pozdrav za ostale

nov 2007.

Hahaha 70 kila strikes back
ClarenceENTUZIJASTA

nov 2007.

povratak u velikom stilu...nema shta...hehe
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Pa sve ok dok se ne pretvori u jednog od ovih :P

dec 2007.

e ovo je master svih gremlina,počeo sam ozbiljno da gotivim lucida od kad ovo viđeh http://forums.vutra.org/sve-i-svasta/2616-dehidracija-osusenost-koze-na-obrazima.html brine se o našem zdravlju http://forums.vutra.org/unutrasnje-uzgajanje/2618-da-li-bi-ovo-moglo-biti-uspjesno-koristit-cu-sog-metodu.html postavlja nove standarde http://forums.vutra.org/sve-i-svasta/2625-cannabis-cup-blunt-smoking-bong-smoking-keep-up-day-after-day-youtube-videos.html svaki trip kad ga snađe,on ga sa nama podijeli i totalni mednes http://forums.vutra.org/sve-i-svasta/2627-bonsai-marihuana-uzgoj-sigurno-niste-culi-za-ovu-tehniku-uzgajanja.html a sada za orgazam kako purpurni kapira majke za klonove a klonovi su ustvari budovi niste znali ccc eeee imamao purpurnog odlično bi prodavao na tele shop-u ....u godinu jedna bonsai biljka traje otprilike 3-15 godina,i mozete s nje brati budove 4-18 puta u godini...ovo se isplati...oce neko probati??? Typical Bonsai Mum.... any growing into the centre either cut back to one node or remove altogether. sada bi ti u šali rekao kupi metak dva € i kad se rokneš ima da te postavimo za moderatora ali ko zna što je tebi u glavu samo još olovo fali počeću da vjerujem u višegodišnje biljke sa sve berbama svake godine jer više je ovih što bi brali svake godine nego ovih što viđeše NLO

dec 2007.

imamo novog miljenika,ali on je stvarno estit i dobar,ali jednostavno nije joa upuen ali nije sam ima sagovornika dosta uvjek nau imo neato novo nema grassa bez crass-a
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Ah ato sla~e rije i,samo jedna za drugom,ni pet ni aest,samo ih reda,pa nastane fenomenalna izjava neka.....:crash:
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Hmm, pa hidrogen ti se stavlja prije nego sto se stavi prava boja za kosu da bude boja bolja... Ovo tu gore sam napiso jel mi browser (opera) otvara cash a tek kad refresham mi se otvori ovi novi postovi, pa nisam vidio da si ti vec odgovrio sry... Za boju korjena sam pitao, da skuzim dal je biljka bila prezaljevana... Evo kak nemogu gdje drugdje stavit, dobio sam 5 profile infractiona u tocno 5 min da mi nisu vise admina dali u isto vrijeme za isti post sam pitam evo datumi : 12-26-2007 00:21 12-26-2007 00:19 12-26-2007 00:16 12-26-2007 00:16 12-26-2007 00:15 i jos od balcana sam mi je na drugoj strani a nemogu doc na drugu stranu... 65 bodova u 6 min :sad2: bas imam srece evo razloga: prvo redsh ja te Balcan ti si poslo zasto (cjenim to XD) i bilo je isto kraenje pravilnika torcida sad da nisu ova 3 infractiona za istu stvar??
BeyondLEGENDA

dec 2007.

Uh ata su se izredali na tebi :icon_smile:, nabrijani su ovi naai moderatori, nema ata, neznam, mislim da je malo pretjerano ovo s tobom, ali u svakom slu aju znam da moderi ne trpe sranja a pogotovo dezinformacije, tako da se treba ipak pripaziti malo...

dec 2007.

zboravio si da si i ti moderator i kada pretjeruju sa glupostima treba da gledamo ? ve sam ga bio upozorio prije par dana pravio se pametan,dobio po pameti neki ne razumiju drugi jezik sem infraction
ovaj purple je zakon gremlin...

dec 2007.

e super ato si sam doaao sve 5 ovaj post mi je poprskao srce travom
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

hehhe bude preko ljeta temperatura preko 30 stupnjeva i cjelokupni outdoor uzgoj cijele dr~ave i svugdje di je bila viaa od 30 temperatura propadne Dobro je poznato da je marihuana biljka koja ne voli sunce i da se thc raspada iznad 30 stupnjeva To je jedino zabilje~eno odstupanje od zakona o uvanja materije jer se materija ne mo~e uniatiti ali se to u ovom sluaaju dogodi a ataea

dec 2007.

ata da vam pri am
mast,kako ce se thc otapati???
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Temperatura kad je viaa od 180 stupnjeva thc se u plinovito stanje pretvara i ti ko pravi veseljak to udahnea i aajal bajka Da grije na 30 stupnjeva vaporizer ti udahnea i niat neznam ata ti tu nije jasno i ata si za rije mast toliko zapeo mast je dobra stvar tu i tamo treba masti

dec 2007.

jednostavno ne mogu da vam ka~em da ste offtopic :-) samo udrite,go go go
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

A Treba obavezno puno duhana u joint jer se tako thc lijepi za plua mnogo bolje
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

jan 2008.

`ta se ovo deaava na forumu? Nisam bio mjesec i pol dana i nemogu ne primjetiti da se na forumu piau razne nebuloze (bar sa mog stajaliata) vezane za uzgoj trave!? Pogledam pod gljive i sve super, sreeno, gajdovi razni...i onda bacim zdrave o i na uzgajanje i skoro oslijepim :P Ne pamtim kad sam se tako smijao u zadnje vrijeme...ne pametujem,ali kao netko tko je imao samo 3 growa iza sebe jednostavno nemogu vjerovati ata se sve piae... I broj "aktivnih" korisnika je isto sko io valjda za 100 od kad sam otiaao. Jel to zbog zime?? :-) Naletio na ovu temu pa rekoh da ostavim koji post, valjda nisam jedini :D fools :sun2:
bongashLEGENDA

jan 2008.

Dobro si primjetio, akolski su praznici, djeca su kod kue. :angry015: Gluposti o uzgoju ima ali se briau u rekordnome roku, ako mislia da ih ima joa, feel free to report.
gloss_zelenkyAMBASADOR

jan 2008.

Samo 36 postova, a niti dva puna dana nije na forumu...pripazite se, ovo je nova nada :maryjane:
bongashLEGENDA

jan 2008.

Lik je enciklopedijski primjer ...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se