VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKako reci svojima?
LEGACY

Kako reci svojima?

100 odgovora6,762 pregleda

sep 2005.

Video sam parameciumov post : Pa imam za Vas pitanje, kako reci svojim da varite? I kako odreagovati na njihove (burne) reakcije? Znam da su svi ljudi drugaciji te bi se reakcije nashih matorih razlikovale. Ali uzmimo za primer jednog prosecnog roditelja koji misli da je trava bauk :)
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

moj recept: bez svadje, kulirati njihove napade i naterati ih na konverzaciju. mada nije svacija porodica ista. Moja ortakinja kad je priznala da vari, ali samo da vari. njeni su je poslali u rusiju na detoksikaciju. stasno. devojka je sada zombi. ::placko Tako prvo provalite kakva vam je porodica, pa onda odlucite. To moze da pomogne. Mozda sam ja imao srece sto mi je keva bila "dete cveca". ~)
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

e to je fora nem=kima su roditeji bivsi hipici ili neki umetnici pa mozda i mogu da razumeju ali prosecan roditelj ce to veoma tesko shvatiti,nekima je jednostavno isto reko im ti da duvas ili da smrces zuto ali potpuno svejedno u stilu droga je droga,zato edukujmo roditelje ako je to ikako moguce
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

a jebote.. ubili bi me da znaju da se *drogiram* (njima je to droga) mama me vec zajebavala da ce me poslat na ljecenje od alkohola, a sta bi bilo da sazna za ovo... inace zivim u malom mjestu, pa se sve lako sazna. zato se bojim... odma bi ispala narkomanka... a jebi ga...
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

ma najbolje je ne reci im.. mada mene su moji izvalili u prvoj srednje da varim, napravili frku ali se iskulirali posle mesec dva... sad misle da sam str8 :D mada i u pravu su trenutno a sta sam sve radio dok su oni mislili da sam str8... loodilo :D mada u principu svi u familiji mladji me pitaju kad nesto ima veze sa necim ilegalni :D a cak je pored mene i moja mladja sestra pocela da vari, i sad je interesantno da ja ne radim nikakvu gudru a moja sestra pusi dzeju cim joj dodje pod ruku ~)
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Jebi ga P.P. to zivis u takvoj sredini. To ide u prolog tezi "prosecni zadrti balkanac". Zato mozemo budicim generacijama da omogucimo ono sto sad mi nemamo.

sep 2005.

sram te bilo, sestru si navuk'o na droZu! ::behehe kako mene moj brat nije navuk'o neg' sam sam poch'o? a? btw. evo stigao mi brat
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

mozda te nije navukao rodjeni brat ali onaj od tetke (CENZURA) on ti je sigurno davao neke savete da sam probas... ::behehe

sep 2005.

e brate bez licnih imena ;) btw. ne, nije mi ni on delio savete - on je posle mog rodjenog brata saznao.......
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

cenzura za imena a nije cenzura da mi postavljas slike a???? ccc ta danasnja omladina... ::behehe

sep 2005.

koje slike? ja ne vidim ni jednu sliku psssssst
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

moji... ne znam shta bi bilo.. verovatno bi kenjali svaki put kad bi me videli... mislim, kad su saznali da sam probala pljuge.. ajoooj... bilo je u faznu "to e tvoj zhivot, al' nemoj da to radish jer cesh ga upropastiti, i ako ga upropastish sjebatjesh se, a ako se sjebesh, sjebal;a si se za ceo zhivot..." mislim, tako bi keva reagovala... tjale ne bi picho'o sa mnom... mislim, on iovako ne pricha, tako da ne gubim nishta... a, sesha.. ona je ubedjena da kad zavarish samo 1put da cesh da rodish retardirano dete ili decu... jer joj je to neko rek'o... tako da... inache, mene nie niko navuk'o... :P ::placko ::histerija :petak
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

i meni bi matori odlepili zato ne planiram u skorije vreme da im kazem. malo je bezveze sto moram da krijem od porodice, ali imam super brata i sestru (od tetke :) koji vare s vremena na vreme. uskoro mozda budem delio stan sa sestrom (drzite mi palceve)... (opet delim svoju srecu sa svetom)
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

e, blag' tebi... ja sam proshle nedelje zhivela sama... i, izgleda da cem o5... za par nedelja... :) jedva chekaaam! :)
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

iskoristi to sto vise mozes...ako znas na sta mislim ::uladu
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

mani te se zajebancije knjigu u ruke i .. ~~
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

ma, netjem biti bukvalno sama.. bitje tu sesha :(
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Uuuu, moj recept traje vec par godina i vidno napreduje u poslednjih pola! Najprije sam pitao matore sto mislite o tome, mama rece da mogu da se iselim, stari rece: sine, vidis, nije to u redu.. Proslo godinu dana, kad, evo mene pred mamom sa knjigom: Marihuana, zabranjeni lek.. uzme ona da cita i pocne kako nije to u redu, ovo, ono, u medjuvremenu saznah da je stari bio pravi borac za legalizaciju al, sjebale ga godine i politika sto nikako nije dobro.. Danas smo na tome da matori nemaju pojma da pusim.. razapeli bi me, odrekli se preko novina i slicne stvari.. ali vidno napredujem na tom polju.. samo po malo.. mozda cu im uspeti da kazem kada odu u penziju za petnaestak godina.. ::zidoglav
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

samo polako... a i da nesaznaju kakva je razlika?
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

ma daj, zabole me :pivo
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Budo pokusaj da baris caleta, ako se vec ranije borio za legalizaciju. Ako nista pokusaj da mu kazes da si vario, ali da vise ne varis da bi video njegovu reakciju.
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

e pa svi se mi trudimo da ne razbijemo iluzije koje drugi gaje o nama(narocito roditelji),ali sta da se radi moja keva misli da sam duvo a da vise ne duvam,mislim dolazim mrtav napusen kuci i ne sere mi nista reci cu joj jednog dana kad se neke stvari promene...
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

...najbolje je ne retji im... i ne morash da strepish od reakcija...
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

he h ehe... najgore mi je kad moram doma..... a napusena ko stoka... oci crvene, nemogu stati na nogama a jos ako se pocmem smijat.. he he he hehe ~) ::histerija ::histerija
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

ma tad je najaci trip ~~
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

..ma nije to problem uopste.. matori su u redu.. lose obrazovani, ali.. u redu.. :petak
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

ja sam vec od davno procitana knjiga ~~
zekrtENTUZIJASTA

okt 2005.

kako dobro receno 0098
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

najgore je kad dodjem kuci bas bas napusen i ne znam gde se nalazim. onda sednem ispred tv-a i buljim 2-3 sata a ne znam ni u sta gledam. jednom sam cak pricao sa kevom kako bi bilo lepo da sami gajimo konoplju-znas, lepa je to biljka- ~)
dakiiISTRAŽIVAČ

okt 2005.

e, ya sam uvek beela fina, i nikad me nis provalili... samo jednom, kad sam bila na nekom rodju... to E bilo najgore... nishta, al' bash nishta nisam konzumirala osim par gutljaja peewa... i doshla ja qci, ale me chek'o... i kazhe on meni DUVAJ! i ja mu dunem, a ono.. oseti on...chudo mu neshto.. kad ono, mirishe koka-kola! :)) ispalio se chova! :)
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

ovo je neka nova cirilica.evo poceo sam da ucim da citam
dakiiISTRAŽIVAČ

okt 2005.

shta fali mom pisanju?! ::oladi :) ~~
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

visak slova...ali dobro naucices ti nasu cirilicu ako se budes trudila mozda i latinicu ::histerija
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ja sad u petak idem na rodjendan kod drugarice...bice lepo...
parameciumENTUZIJASTA

okt 2005.

Ljudi bolje je priznati istinu, nego ziveti u lazi. Manje ce biti posledice. Ovo govorim iz licnog iskustva. Kurt jel ima jos koje mesto na zurci. Kod ortaka bila berba pa ima dzeje za poneti. ~)
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ima, samo ako hoces da dodjes
loobiENTUZIJASTA

okt 2005.

e sto se tice roditelja i tako tog... moj ti drug sa starom uzgaja vutru u selu. Jako smo dobri, pa mi tako kaze sve jer sam ga ja navuko na vutru (a skino ga sa tableta ~~ ) ...i tako malo po malo sa starom razgovaro i rekao joj iz sale da je posadio u dvoristu, i ono stara kaze ajde nema veze.. i bla bla bla... proslo godina dosla ova sezona a on sa svojom starom planira renovirati kucu od tih para :) e ljudi zar to nije prava stvar. Bas mi neki dan kaze (a on meni to prica a ja se valjam od smijeha) kako su se napatili on i njegova stara dok nisu biljke okacili u supi da se suse... ::super ~) xixixixi
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

blago njemu!!! jel mogu da dodjem u goste?
loobiENTUZIJASTA

okt 2005.

najbolje da pitam njegovu mamu.... ::histerija
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ja sam ozbiljan. jel ti vidis da se smejem? pitaj je sto pre
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

hehehehehe.. jebote predobro i ja bi dosla koji put u goste ::histerija
dakiiISTRAŽIVAČ

okt 2005.

...otjem i ja! :)) @someone: kakav vishak slova?1
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Zashto reci svojima?
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

ovo pitanje je dovoljno
parameciumENTUZIJASTA

okt 2005.

Zasto reci svojima??? Pa lepo da bi mogao posle nedeljnog rucka da sednes u dnevnu sobu i zavaris po dzoint sa svojima.... ::behehe
xarabasENTUZIJASTA

okt 2005.

Ej,nemojte zaboravit i mene......ipak sam ja najblizi Loobi-u,tako reci komsije....... :pivo Nema preko reda ~~
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

neznam dal ste kad duvali na kantu al tak je jedan moj frend objasnio staroj da fuma (neserem) stara vidila kantu skoro punu vode, i odrezanu plast bocu odozdo u kanti i pitala ga što je to, a on joj lijepo objasnio (jedva je èeko taku priliku) znaš mama ovo tu je kanta a u kanti je boca, zatim izvuæe mix i stavi u glavu (glava je - al.folija koja se stavi na vrh boce i izbuši, a u nju se stavi mix) i mi u tu glavu stavimo malo duhana i malo trave i onda napravimo ovako. i on zapali mix i vuèe bocu gore, izvuèe bocu (2 lit) punu dima, i povuèe dotièni sadržaj, vrati bocu unutra i kaže i tako mi to radimo, skroz opušten, iskuliran, i tak to stara se okrenula izašla iz sobe, i konta si ona,... vrati se i kaže aj nemojte to radit preda mnom il u kuæi, ni vani na ulici, u stvari nemoj se uopæe drogirat.kad si sam budeš organizirao svoj život onda radi šta oæeš. bilo mu je gadno par dana.a nakon par mjeseci kako je sam organizirao svoj život opet mu je kenjala za kantu...
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

a jedan moj drugi frend (koji je btw nakupio dosta kuka poèeèu ga zvat deda) kak je radio u njemaèkoj na za neku softw kompaniju i tak to jednom prilikom ode na neki put sa starim i pošto su bili u blizini amsterdama predloži on da posjete malo taj gradiæ sa namjerom da on njemu pokaže kak vutra nije ništ opasno, bolesno i slièno meðutim on nikad nije pušio neki skunk il tak nešt jaèe uglavnom vutru sa prosjeènim thc %tkom odvede starog u coffe shop, naruèe kavicu a on naruèi i one joint-cigare (ali...............ww:) pijuckaju oni kavicu dofuraju mu ðox on upali i povuèe ko manijak par dimova,poène halirati,blejati, jedno 10 minuta je žmirio, i tak nakon 20ak minuta su se pokupili a stari mu je rekao da se ostavi droge jer mu od tog ne bu dobro. taj frend kad prièa uvijek malo uvelièa pa sam ja dosta toga izostavio, tak da bi ovo bila realna i službena verzija ja bi svojima volio reæ ali neæu jer im nevrijedi reæi ionako æe saznat jer se istina uvijek sazna, jednom su veæ saznali, i nakon 2godine sam bio presto osim vu i sa drugim srajnima i nisam fumo 5 godina ima godina dana kak opet obnavljam odnos sa vu. i nikad više neæu prestat, sam æu bit umjeren. za mene vu nije gudro veæ sredstvo za relaksaciju, inspiraciju, enteogen/sakrament, lijek, stimulans za istinito, slobodno, mudro razmišljanje,... i još puno toga što æu saznat "ne bacajte bisere pred svinje" pri tom ne mislim da su (moji) roditelji svinje, èista simbolièna pouka o tome kome šta reæ
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

E stvarno ne mogu da citam od pocetka postove da bi se ukljucio...mnogo ima.. Ocu sam trebao da vratim kusur...bese to neke 1991...izvadio sam novac ali sam zaboravio da sam imao singl u dzepu pa sam izvadio i njega...ja sam na brzinu kao sklonio joint ali je on naravno video...cekam da se aktivira nekakva lavina svakakvih reci postupaka i ... pogledao me je i rekao "ajde bezi"... ja sam se okrenu i otisao...cak ni onaj joint nisam zapalio... jos mi nista nije bilo jasno...a onda sam se setio njegovih crno-belih slika iz mladosti ,duge kose,uskih farmerica,njegovog drustva i njihovog izgleda ...pa mi onda bilo jasno zasto vulkan nije zapoceo erupciju i zasto se moja majka udala za njega :wink:
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2006.

ehh, sta reci nego blago svima koji nemaju tak "konzervirane" starce :wink: al imam puno tezu situaciju, stara mi je 100% protiv alkohola, cigareta, a droge da ne spominjem... mozda bi stari i imao razumijevanja, al ne vise nakon sto je njegov sin iz bivseg braka zavrsio na heroinu pa se sad jebu s njim okolo po komunama i slicna sranja vec godinama, tak da je i on sad izparanoiziran oko droge. Jbg, ionak ne zivim s njima sada, pa mi je moto, "ono sto neznaju, nemoze im naskoditi"... Mozda jednog dana kad se ozenim, dobijem dijecu pa im onda kazem, al dotad ce jos puno vuje proci mojim plucima :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Ovo je nešto najluðe što sam imao prilike èuti tj. proèitati u zadnje vrijeme. he he he he he he he he... :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se