VUTRA
ForumZajednicaOfftopicZA SNEŽNE I HLADNE DANE, Rešenje!
LEGACY

ZA SNEŽNE I HLADNE DANE, Rešenje!

18 odgovora1,463 pregleda

jan 2016.

Poatovani lanovi evo joa jedne korisne teme koja e pre svega koristiti voza ima. Kako na veoma lak i efikasan na in odkloniti led sa prozora automobila `TA VAM JE POTREBNO Prskalica Voda Alkohol- ja sam koristijo 70% Deterd~ent za umivanje sua. Priprema: U prskalicu sipati 1/3 alkohola, 1/3 vode i dodati dva zatvara a deterd~enta! Jednostavno naprskajte u par navrata lagano i posmatrajte ;) Ukoliko neko ima neki predlo sem ohanja po staklu neka napiae :D
SmellsZMAJ

jan 2016.

Svi popizdili za tim otkad zavrsilo na svim mogucim portalima :D

jan 2016.

deluje, stim da imam proble s rukom, meni doalo ko naru eno :D

jan 2016.

Najbolje je ato ima na svakoj pumpi da se kupi, zove se te nost za vetrobrane. Ima je u roze i plavoj varijanti, a sastav je skoro identi an kao u ovom receptu (gde je nestala 1/3) :p

jan 2016.

samo ljepse mirise hahaha

jan 2016.

Recept iz novina od prekju er :D `ta sam ja biser napravio prije par godina, bio u birtiji, aajba zaleena totalno, vani -18, a ja bez strugalice. I u~icam od konobara aau ful vrue vode i pljus na aajbu. Samo se ulo krckanje i napukla aajba po du~ini i airini :(. Tako da izbjegavajte vruu vodu. Ova mjeaavina je dobra, oprobao sam malo koliko sam imao alkohola. Dobro je i dodati par kapi limuna unutra ;) .

jan 2016.

vrela voda... kakva ideja... al ko jos iz kafane izlazi trezan :)
SmellsZMAJ

jan 2016.

4mmWv6pgBQg
Otto GrunfLEGENDA

jan 2016.

Ima i onaj fazon kad zimi magli aajba iznutra, utrljati suhom krpom pjenu za brijanje i miran si desetak dana. Kao test za nevjernike, probajte u kupatilu na ogledalu, prije tuairanja. P.S. Koristiti staru dobru pjenu, ne gel za brijanje.
Dim92ENTUZIJASTA

jan 2016.

Ipak je vrela voda zakon. Bez vetrobranskog stakla je bolja preglednost.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se