VUTRA
ForumZajednicaOfftopicsamo za surove Balkančice i Balkance
LEGACY

samo za surove Balkančice i Balkance

262 odgovora17,793 pregleda
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

Otvorih ovu temu,kako se mo~emo malo opuatenje sprdati i re i kakvu prostu...ponekad je dozvoljeno biti i odogovoran-ozbiljan,pametan,mirisljiv i fin...-budea li opet pretiravo/posta ea pirgav i re i emo ti ZDRAVOO pitaj Eru sta god,psuj,urlaj...-samo opuateno....ne da mi se bit ozbiljan-a time remetim ostale pa je ovo reaenje: svako dobro-kamili ari moji http://www.youtube.com/watch?v=FOnwFE_FX5Y&feature=related

feb 2010.

http://farm4.static.flickr.com/3654/3283185555_20d1957c75.jpg ja ne ku~im temu, a jel se ovo gore tra~i a? :) ma htjela sam te zapravo pitat , gledala sam davno prije ovdje slike i ostala mi u pam enju slika tvog growa di je biljka po cijeloj du~ini grane imala vrhove kao da si ju na pejntaopu razvukao :) kako si to uspio? joa nisam vidjela takvu ljepoticu, a ek, idem ju potra~it...
krasta-zgPOZNAVALAC

feb 2010.

Almira,sve erine su takve,al znam na sta mislis :))))

feb 2010.

https://forums.vutra.org/threads/655-Foto-Album-Galerija/page6 evo zadnji post tvoj , a sad mi zapravo palo napamet da je to takva sorta, ali ipak imaa najljepae biljke :O
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

sa cannabis biljkom ti je kao sa zenom-Balkankom ako joj prisluhnea -pruzia joj pa~nje,ljubavi,postanes bolji oek :))....ona te opija,obasjjava lepotom...ali na kraju te lupi po tintari,da ti nista nije jasno.kako god,meni/nama je i takvom lepo :) vazno je gledati,da joj razvijea dobar cvetni nastavak, tisti je dole sa jakom svetlos u-i dobroj je produvavaj+ odvod sretno sestro muske biljke, bacia kao svakog muakaraca,koji ti ne treba? ma sve prosto kao pasulj/grah

feb 2010.

Da,ali i pasulj/grah treba nau iti kuhati:)
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

morate polako shvatiti,da se i ovde prodaje dodatna vrednost-voda...kako god ali barem, zadovoljni zaslu~ite biti na kraju!!! kakvi laboratoriji,pra ke,sra ke---prosto re eno,daj najbolje uslove i negu-biljka sama vrati-to su znali ve vasi pradedovi-nisu imali laboratorija-dobar doma in i sad vrsi selekciju... rasad,pelcer-Marjan Hemp Hoze :)) sativa pogodan za "depru" i radi skroz na relax...ne lupa o zid -ve skroz komunikativno dali je stvarno pogodna za takve probleme,nek ipak odgovori,Narodna vlast u belim mantilima :) pa makar za 15 godina

feb 2010.

era.... lud si skroz :D (u pozitivnom smislu, naravno) btw, jako su ti seksi curice ;) svaka ti cast!
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

prerasle curice davno-to su ve prostitutke :) Marjan Hemp Hoze; je nabudjen Hemp-Novosadska1... ja ako ho ea mogu napisat,da je sativa iz Eritreje :)
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

VRG-Vukovar Rise Again- pelcer je bijo stavljen-direkt na re~im12/12 BIG UP BALKAN!
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

ako ima koji Vukovarac-nek se javi vama poatovanje i snage do neba ...svima!!! svi smo Balkanci ista pasja sorta,samo nas esto druk ije gazde -dr~e na lancima+podbadaju tako to meni deluje-naduvanom i treznom :) Ka~e svet i EU, da smo divlji..sad nas dresiraju posluanosti...kad se nau imo bit emo di ni slu~beni psi-lakse raditi njima,voditi na uzici nego sa divljim psima... Doali pusti,pirgavi Belgijanci,`vabe...-da u e Bosanca,kako postati ovek,imati duau...Meni, je to vise od paradoksa...PA KO IMA VE U,DU`U NEGO BOSANGIJA i ostala avetinja Balkana...Meni bas oni"osvea eni" deluju jadno,potrebni pomo i-oni su duaevno i mentalno-Sterilni... jebu se sa ukelama/takozvana "elita". uzor nas smrtinka..(20 dana trube samo o tome)...TO JE BRE ,SVE SKROZ BOLESTNO-ku ku mene Ipak moramo bit iskreni,hvala za svaku ISKRENU POMO iz Sveta-BILO JE OGROMNO...hvala svakoj duai, oveku,detetu,kompaniji... odoh ja u svoju planinu-potpis e re i sve... tamo je elita Suri Orao-taj se ne guzi,jebe sa ukelama...probat u,njega uzet za uzor/ nije mi gadan Najgore je,sto smo si mi to dozvolili!!! to je tu~no
mirsadISTRAŽIVAČ

feb 2010.

Joooj SLO-Era sta si napisao, tebe ce kanda neko banovati:vb_kez:. Nama biljih cura od bosnki (nek se ne ljute ove druge), jeste da sam sa desne obale drine i leve obale save ali bez bosne kakva jeste nema meraka. Severnjaci (sterilnjaci) nam zavide i ne treba im dozvoliti da nas po ko zna koji put zavade i da nas tretiraju kao stoku, nismo mi tog mentaliteta pa da nam pasu njhovi zakoni. Ljudi, zene, sirite ljubav i toleranciju, za nas, nasu decu i decu posle njih. Kad nastupi ledeno doba i kad nagrnu vamo, ocemo li im davati vize ili ce mo ih ugostiti kao ljudska bica? (P.S. banujte i mene:knockknock:)
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

kakve banane,avokado- slobodno urlajjj ove ~enskinje ovde su takodje krasnee,ali okice i dusa nisu tako nestasne(vise kao mega velik female, rukometni klub)... one su valjane,razgledane,umetnice,tolerantne... ali ove nase avetinjice, su prave }ENE! samo ato "laju" uphhh prgavke nase-VOLIM VAS NAJ OD NAJ!!!
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

apela ready for curing/`pela pred medenje :) kad ukrstia Bosnian silc, sa Dampkring/kiwi skunk dobijes- `pelu...opet su krive,sjajne- nemirne o i. U Bosanskoj svili ima Ane(Cro x Srbija).... to mu dodje nasa djevojka u suknjici iz diaspore :)) sto bi se morale zvat po boginji iz Singapura,ovom onom...kad ka~em,da se sorta zove endivija,saban...moja bagra, ka~e,da sam lud ali je OK :)))
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

leve semenke; Sage n Sour/ TH Seeds densne semnke; `aban/ Hercegovac,Slovenac,Era :) glasno i jasno!

feb 2010.

..........
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

nego pokrenuo sam registraciju domene i organizacije; Mokra Krpa....svi nesto pale,ruse,gaze, kako god i ako sruae "lopove,politi are,zlo ince..." nikad to ne po iste...gamad se opet razmno~i i vrati- te nam jebe ale.. pa sam reaijo probat na ovaj na in-sam, nikako ne u uspeti-treba e puno volontera, da se po iste sva "govna" Sjajit e jednom Balkan-red je!!! nismo, ni na zapadu,severu,istoku...-VE CENTRU TE opevane EVROPE!!! ajde sad revolucionari, dok mi kamili ari/narkomani, sprzimo joa jednu..zavraite posao i evo narodne isto e... nismo, samo joa nasli ko, e nam svirat za moralu?
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

nego pokrenuo sam registraciju domene i organizacije; Mokra Krpa....svi nesto pale,ruse,gaze, kako god i ako sruae "lopove,politi are,zlo ince..." nikad to ne po iste...gamad se opet razmno~i i vrati- te nam jebe ale.. pa sam reaijo probat na ovaj na in-sam, nikako ne u uspeti-treba e puno volontera, da se po iste sva "govna" Sjajit e jednom Balkan-red je!!! nismo, ni na zapadu,severu,istoku...-VE CENTRU TE opevane EVROPE!!!
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

picnut, Marjan Hemp Hoze :)
#34POZNAVALAC

feb 2010.

kahva ba! + bugaro-bosanka = eif ;) nema belaja dok se radi do kraja
mirsadISTRAŽIVAČ

feb 2010.

Ovaj ti Marjan Hemp Hoze nista ne valja, posalji ga (je) vamo da je spalim po najvisim EU standardima:RastaBong:, takve biljke treba:vb_smash:.
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

to je nabudjen hemp -NOVOSADSKA 1-prekrsten tri puta-ziza za muske kokoai :))) jedino ako si za surove Bosangije, bi trebalo ve nesto ~esce a nase :))) evo nesto iz zemlje paliku a-Jamica/sativa " ovo sto je dosad proklijalo" ni do kolena/pupka Balkanu!!! Mirsad@ baklave,tolumbe,zeljanica... za mene, ~ea a valuta od kopriva.... Tako,da moramo import-export... Balkanishe banditn, in the contraband action!!! kupus mafija
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

isuse kakve biljke.ja sam 1500km od vukovara ali pozovi me i ja dolazim brzinom svjetlosti.divim se...
mirsadISTRAŽIVAČ

feb 2010.

Balkanishe zeljanica with jorgut :)
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

bi ***** `vabe,Italijani... vraili zulum na nasem teritoriju,da smo jih ugostili i naduvali dobro, u drugom svetskom ratu. Treba izvraiti in prevencije,pa najbolje,da umesto bombi podstavljamo ~i~u po Evropi,USA...Na po etku, e nam jebati kevu, ali kasnije kad se naduvaju dobro-zaboravit e ve , koga moraju tu i :))) E :) tad e sunce zasijati sjajno!!! za mokru krpu i Balkan- i ruku u jogurt ako treba!!!
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

ja o tome sanjam.pricas mi iz duse.
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

gde mi je post/tema...ili sam nesto spalabr~ijoi ili je neko ve ero moj post... reci delijo ,gde te o epih :) o tom kakao trebas,Tambura pothitno po antidote/protuotrov sa tog hladnoggg severa-jadan ne bijo :) ina e ea postat pirgav,porast na 2m,glumit nemca u partizanskim filmovima(pada ea sa krova..) i nosa ea ko~ne pantalone,atedeti pare i biti uzoran gradjanin...
mirsadISTRAŽIVAČ

feb 2010.

Odje ima balkanaca (ili onih koji se tako osecaju) da se moze nabrojati na prste jedne noge. (na)Punili su nam glave samo tako, prvo desnicari pa onda demokrate, a zapravo su svi ista gouna, i to sa velikim G, da prostite na izrazu, ne znas koj je gori od kojeg. Svaki politicar je po default-u gomno i tu im nema opravdanja! Bas sam zapeo za slovo G! Sledece slovo je H, da vidimo sta tu ima, H, HPS?, ne znam sta je ali dobro zvuci!
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

ma ne trabunjaj fini momci i djevojke-lanci katanci,koka,nacionalni simboli(D&G,BMW,gucci.muci i ostale kerifeke),idu u teretanu,devojke im se sjaje ko bo~i na jelka...sta im fali- ne, ko mi narkomani!!!
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

da ti ja kazem sta im fali.fali im dusa,fali im karakter.prodase dupe za gucci,djevojke prodaju moral za g&b.samo da su bolji nego drugi,samo da imaju nesto za pokazati.samo da ih takvi prihvate.samo da su netko-jer neznaju tko su.jad i cemer se opustio preko njih.nisu svjesni kuda idu. kuda srljaju kuda padaju prozdire ih konzumacija. ako imas ide,al ako nemas padas u depresiju a tu ti trebaju godine da izadjes. iznenadila me izjava jedne moje tetke koja ima 50 godina.pobegla zena u australiju pa kaze sada:da je bila travka rasirena i poznata medju ljudima kao sto se siri i kao sto ce biti-ne bi nikad bilo rata.biljka bozija.
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

feb 2010.

Slo era-neslazem se bas sa tobon ali vjerovatno se ti sprdavas...:=) Ma ziva katastrofa ovog naseg drustva,ako ti tata nije lovaa ,onda ni ti nevrjedia nista...a `ta se zena tice sve gore od gorega, dobije temperaturu kada joj nema cipela koje ona oce crvene sa sljokicama peta od15cm,ma ubij boze samo materijalizam se cijeni i to je to , a nitko nerazmislja o pravoj vrijednosti prirode i sto nam ona daruje zivot ...
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

to je od televizije.od sapunica i ostalih idola ovog vremena.
TarkiPOZNAVALAC

feb 2010.

`ta pla ete? Uzgajate biljke na steroidima, a ne valjaju vam teretane. Neki prodaju ljudima alkohol ko konobari jer "treba kupiti kruh", a ~alite se na materijalizam. De odi radi onda u pekari ako ~elia da se neato doista promjeni, ili te sram debila s lan ugom oko vrata i umjetnom sisatom trebom? Ako je tako isti ste ko ti "debili". Zato idui put kad vam se pla e zbog materijalizma i bijede na ovom poluotoku... Rae uzmi dva sata svog vremena i samo proaei svojom okolinom i pogledaj ljude koji ~ive na ulici jer nemaju gdje. Ima ih puno, vidjet ete ih ako ~elite. Pa ea mo~da i imati pravi razlog za plakanje, jer tuga je ovdje, vani samo je nitko ne ~eli vidjeti. I u ini dobro djelo i daj mu dinar, kunu ili marku. Jer njima koji zbilja pla u to malo zna i viae nego vama koje "boli" materijalizam. Mo~da taj dan budu jeli kruh. To se zove dobro djelo i realnost, a ne izdrkavanje jadosti po nekom virtualnom prostoru. Slabo ste mi surovi balkanci. Da ste dobili karte ko neki ato su dobili u ~ivotu POJEO bi vas balkan.
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

feb 2010.

Ma ko uzgaja biljke na steroidima???? I mene nije sram zbog tih debila nego su to debili!!!! aa nijedan posao me nebi bilo sram radit . i to sta govoris ja neman puno ,ali uvjek odvojim 10tak kn za siromahe po gradu jer sam covjek u dusi...
TarkiPOZNAVALAC

feb 2010.

Pa ato se onda nerviraa zbog cilpela od 15 cm? Dosta ti je da TI znaa da si ovjek. A ove pusti nek budu umjetnost na fotoaopanom jumbo plakatu i nek im se masa divi. I poma~i drugima, vrati se brzo dobro ko bumerang u srce.. znaa i sam. I nemoj shvaati uvijek sve osobno. Ko da ne znam da uzgajaa bilje u govnima od tovara il neke bliske ti ~ivotinje... To je i jedini pravi na in. To isto znaa sam. TAk da nemoj gledati atiklu, Nego prosjaka kojem poma~ea. I ofirno.
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

nasao si informati ara-pravog,odrasto na ulici-ku i vec neko vreme,ni kompa ni tv-SAMO AUDIO UREDJAJI taj virtulani,u fisek i nosi ku i- plavoj ciganki dok ti joa hr ea -u 4,00 ustanem,tr im 4km min svaki dan-duvam i radim -ceo dan- idem radim- moj radni dan zavrsava u 23h,hranim tri porodice!! bez zaposlenih-za mene rade samo ljudi -koje dr~ava nije htela: zatvorenici,narkomani,sirotinja,penzioneri,bra a cigani- kad go e i koliko ho e -tako ja poma~em.. ne zvim od vuje!!! gojim vuju,da bi oni-koji ne znaju-dali umerti ili ~iveti, sami sebi pomo i,hvala bogu ve i neke zdravstveni radnici-koji nisu mogli vise gledati-mrdati.NIKOM NIKAD NAPLATIJO!!! svaki dan u zivotu-mogu zbog tog popiti do 10godina!!!! krvav ti leb *****!!! takve kakve ti pominjea,ovde dilaju kokain,dele se na etinke,ustaae,balije,obu eni za 2000eur-jebu ale svakom takvoj sirotinji,nedeljom u BMW,...smiju se meni i takvim- sto sam prljav od zemlje,radim stalno ,ne pijem alkohol, ne ***** mater muslimanima,hrvatima,igram koaarku/ne nogomet,pri am samo Balkanski/15 godina a ti sa drugovima lepo se nasmr i, u teretanu,fino porasteatoj sirotinji probaj uzeti stan ,radi kamatiranja-a sa tom plasti nom sisom, malo se proaetajte pa se gledajte,gledajte,gledajte-PAMTENO ,NISTA NISI REKAO!!-barem je ton bijo,takav... za dialog mo~e,UVEK-ti trtomudia-poslo te tata na skolavanje u USA ili te ve slao na le enje od heroina -da pijea lekove jadan-nije mnogo pomog ako nisi shavtijo,da je Balkan isto ***** ko EU,samo sto joa ima dusu-pa makar prgavu i ludu.. tvoj problem!!! ina e u ~ivotu mnogo zdravlja,sve naj-samo su nam putevi razli iti... u teretani si ti hadjija-ovde ni peronospori blizu...razpadaa,bazdia...
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=enXhhhYskFo
SuperAngelPOZNAVALAC

feb 2010.

Heavy shit momci, sla~em se sa svim re enim! Da budem iskren Era bilje ti izgleda bolje od 90% slika elite biljaka, landraceova i inog sranja za kojim ljudi na netu pla u. Trebalo bi to stvarno stabilizirati i pokorit svjet :icon_lol:
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

sejo draga, vezea medeno a i oko ruza umijea-vidis, im se zena u ku i pojavi od puste prostorije, sa nekoliko "budala",nastade;harmonija,maltene dom :))))))))
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

video, killed the radio star..we go to far...-trubi radijo pozadi
SuperAngelPOZNAVALAC

feb 2010.

Poato je domai thread nek nas grije i domaa muzika.
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

Ja neznam jel vi kolege brijete po ( sad sam izmislio novi naziv i svi ga moraju koristit da da ) po T-Supremissusu ili ato ( t kao krava ako pita netko :ohno: ) fine biljke , fino sve, ali to je kao da amerikanac ka~e da je on amerikanac pa je bolji od drugih, ne on je doaao iz europe, a prije toga iz Afrike , daj chillajte s tim napadanjem da ljudi ~ele genetiku, ljudi ne ~ele genetiku nego vutru koja e im odgovarat pogotovo u medicinske svrhe :)
TarkiPOZNAVALAC

feb 2010.

Oprosti al ne mogu ti ostati du~an jer te poatujem i jer si mi zadro u obitelj a vidio me nisi nikada niti me znaa. Takve koje spominjem jesu takvi kako si rekao. Radio sam jedan niz godina iza aanka pred "balkancima" koji su slagali crte bijelog i bilo im je zabavno igrat se s malim tako ato je hvato ru ne bombe koje su njima znale ispasti. Ja sam bio taj mali. Mali koji nikada se nikada nije htio igrati reketara ni kemi ara iako je bilo ponuda i prilika na pretek. Rae sam kuhao kave moronima koje sam trpio godinama samo da bih imao za zabavu koja vidim nije imala smisla. Kemije sam se uspio odrei sam sa svojih 18, sam samcat, dop nikad, dosta mi je bilo vidjeti takve na ulici. Oca mi ne diraj jer jedino ato mi je u ~ivotu platio bila je hrana, a darovao mi je redovito aamar ato ruai na pod i rije i "sinko pazi na se". Nije kriv, oprostio sam i to, valjda je zajebano je kad pucaa na svoje sa druge strane granice. Danas sadim povre s njime u plastenicima, jer od svoje 8 ili 9 godine sam morao to raditi jer bih u protivnome bio gladan. Puno sam tako nau io o biljkama, i znam koji ti je posao jer ga radim od ranog djetinjstva do dan danas a "menaer" sam mogao biti joa proale godine jer mnogi me ~ele u svojoj firmi. Ne volim novac niti had~ije, to su za mene kompleksaai s previae imovine i premalo sree. Najsrpskije ime nosim ovo malo godina ato imam a puno sam puta dobio batina samo zato ato su mi ga drugi dali, od ranog djetinjstva do dan danas. DAnas sam ponosan na to ime i ne dam nikome da me vrijea na konto toga. Imam dosta lomova, o~iljaka koje su mi nanjeli moroni veeg broja i vee mase. DAnas pohaam tu famoznu teretanu samo zato da ne dam na sebe jer mi je viae pun ***** ulice, debila, pijanstva i svega ato sam do ju er smatrao ispravnim. Malo nas je ato smo prirodni momci tamo, a sve puno ovakvih plasti nih kakvih mislia da sam i ja. Jebe mi se iskreno re eno, znam tko sam i napokon bijes uspijevam pretvoriti u neato dobro. Ajmo malo na tablete. Doveli me u ludnicu sad nedavno, zapravo sam sam pristao zbog obitelji koju sam povrijedio. Napucali su me s takvim gadostima i takav sam bio 2 jebena mjeseca a opet sam uspio ostati iste glave i izbili vutru nisu niti je mogu ni sa aest godina lobotomije iz mene. Jedno je kad gledaa takve, a nagledao sam ih se tamo svakakvih i govna sam im istio iz pelena... Od dopera, alkosa, "ovisnika o marihuani" ovih narkomana, onih i tako dalje. Nekima sam dao sve ato sam imao kod sebe u tom trenutku kad su odlazili i znam da sam barem malo pomogao jer viae nisam ni mogao. Zato u sada smanjiti brzinu i probati rei ono ato sam htio na po etku ove pri e. }elite da vas ne diskriminiraju a optereujete se bogatima, slavnima, facama s ekrana. Ajte onda rae ih ne spominjite, ili poduzmite neato da im se najebete keve ako vas toliko smetaju. Ja ih gledam svakodnevno, ali ih ne vidim nego vidim ovu bijedu i svaki put kad dam sav novac iz nov anika (a imam JAKO malo novaca) jedino mi bude ~ao ato nisam mogao dati viae. Izvinjavam se i na tonu, al eto ti bi barem kao takav trebao znati kako je to kad te neko sustavno jebe u guzicu itav ~ivot. Ja znam i ne dam nikom viae nikad. Zdravlje ~elim i sreu.
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

[bez sadržaja]
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

feb 2010.

Peace my brothers ...chill out...Veoma lijepo sve receno tarki ...ali nemojte se svadat ...:=) Ja sam uradio istu stvar kao i ti svoj bijes sam usmjerio na nesto korisno (teretena) i pomaze puno ...
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

tutanj !!! ovo je tema za opuatanje mene i onih koji-misle sli no i to NA SVOME!!! vutra.org hje privatno vlasniatvo!!! kad dodjea nekud-ka~e se dobar dan,u svojoj ku i mo~ea biti opuaten..."trtodmudi" drugde-kad dojem na tvoj vlastiti forum-piai sta o ea...ako ti se ne svidja samo biraj druge... SVAKO DOBRO ALI DOVIDJENA!!!! nemamo iste poglede,sve ostalo OK...da smo se sreli o i u o i-sigurno bi bilo puno opuatenije,ovako...na~alost,nisam tu-da rspravljam sa svakim kome je dosadno... Ja kad bi pri ao o svojem krstu kojeg nosam... ali treba i i dalje kad budes poaao na more(CG) ili ka Sloveniji,javi se ako ~elia...popit emo kavu,zapalit i re i trtomuditi zajedno,kolko oa brate...
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

mleko, je belo od sve tri,ve ina nas u identi nim govnima,rodijo ko paa e,zivijo ko paa e i tako u i oti -zasluzijoi ako nista drugo,opustit se pola sata,dnevno... ne ***** ale-manjem od sebe...tako i je u zivotu vrabac na vrabca;vrana,vrani ne kljuje o I!!!
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

dijelim na ljude koji su povrsni i koji to nisu.e sad oni koji nisu povrsni nek se paze.ljudi koji vise zadiru u materiju ,razmisljaju kako i sta.oni povrsni gaze preko svega i misle samo na sebe. a sto se konzumacije tice(markirano i skupo) su DEBILI.pa se vi sad svadjajte.pa nisi valjda toliko glup da ne kuzis kako stvar ide. primjer 1.-VIP zadjna klasa.cim su malo stasali na tv-odmah se krece.javljaju se sponzori koji takvima ustupaju svoje produkte .za dzabe.glupani gledaju pa se poistovjecuju sa inima.i kupuju te produkte koje su VIPs dobili na poklon.i masnoj guski mazu vrat.nitko ama bas nitko se ne pita gdje su te stvari napravljene,nikoga nije briga sto se esprit bluze stikaju i proizvode u indiji,kini i tko zna gdje.nikoga nije briga sto to proizvode djeca.ej djeca moraju da rade.i zaradjuju po bluzi nekih 10 centi.ej stari pucam od jada.od muke,od bijesa.poslije se ta ista bluza proda za 80eurica.i budale kupuju jer niceg nisu svjesni.povrsno razmisljanje.ista stvar je sa autima.dobijaju bmw na koristenje ,jer zna se da su ljudi mahom glupi i zavisni(to je usput najgora i najopasnija kombinacija).oderat ce si dupe,dignuti kredite,samo da budu i oni uzviseni.a neki ce baviti se i kriminalom da bi se docepali svog drustvenog statusa.a gdje su svi drugi pokloni...parfemi ,sminka,telefoni,namjestaj...POVRSNOST ce nas ubiti. ZELIS BITI CIJENJEN-SAMO KARAKTER SE CIJENI:samo to je ono sto te cini dobrim ili losim.ne produkti i ne konzumacija.i boli me ta tvoje suncane naocale od 300 eura i boli me za sve sta imas.ja sam nasla sebe i znam sta mi je za zivot potrebno.ajd razvezah ga...
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

idem vam na zivce znam
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

joooj stari moj svaka ti cast.od danas te volim ko brata.
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

:smoke18:
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

ako se ho ete opustit ajde,ina e nadjite drugi post-tamo ozbiljni,odgovorni...doali istrtomudili i nikad vise-takvih vas je pun *****ccc-TUTANJ Lagano bagamo http://www.youtube.com/watch?v=yZuiZldHOso :) sjaj
kLickENTUZIJASTA

feb 2010.

SLO-Era pregrub si prema Tarkiju, a mislim da to nije zasluzio. Malo je sirovo uletio u temu, ali s dobrim srcem i mudrim rijecima. Svako nosi svoj kriz, nema smisla usporedjivat ciji je veci. Slazem se s tobom, Balkan ima dusu i srce koju sad pokusavaju na sve nacine zgazit. Napravit od njega jedno hladno, sterilno, proracunato bice ciji je cilj da upija ono cim ga filaju, da trosi i da ga se vidi da trosi. Nece ici. :) Tarki, ono o cemu ti pricas nije Balkan. To je Zapad dosao na Balkan i stvorio jednog gadnog mutanta. Uzeo ono najgore od obje strane i poslao ga da se mnozi. Sto se tice tvoje poruke s njom se potpuno slazem. Ignoriranje je najbolji nacin, ako ne obracamo paznju na njih oni gube na vaznosti i nestaju. Oni zive od toga da ih se vidi, od toga crpe energiju, bez toga su prazni. Ako ih ostavimo prazne morat ce nac neki drugi nacin da se pune. Mozda odrastu. :) Na svijetu postoje dvije vrste ljudi, oni koji hrane svoj ego i oni koji pomazu drugima. Budite ova druga vrsta. I naravno IMHO i NHF. =)
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

nisam bijo dve godine na svojoj stranici,otvorijo post,da si dam duska sa ljudima kojima se nisam cuo toliko-lepo piae.... imate druge postove,biraj svoje+NAKON OCA, JEBE` STARAOCA... ovo nije "ozbiljni kutak"...idite ..ka~em ja vama,da sam prost,nisam guru,nisam rastaman,ganjaman.... -Filozofi me terminirali kao "antikvaran tip oveka"..sta god to uitinu zna ilo... sad lepo na prebranac sa ljutom papri icom, nebih li se povratijo sebi od ozbiljnosti...zapalit jednog-ovo svo ( i moje) trtomudenje nije postajalo :) ajd sad opusteno... samo,ina e brate i svi ostali..komentariai negde drugde..ne da mi se zatvarat,brisat,bannovat-to je glupost reci,urlajj al ne ovde
tamburaENTUZIJASTA

feb 2010.

????????????????
BeyondLEGENDA

feb 2010.

hehe, u emu je zapravo problem s vama ljudi?? :) pokuaavam shvatiti oko ega se vi prepirete tu i neide mi
kLickENTUZIJASTA

feb 2010.

Nisam ni procitao prvi post...tek sad vidim koliko sam offtopic. Evo ti onda jedan lijepi ontopic link - http://www.it-rx.com/insults/swearing/croatian.htm i malo poezije... Jurcanje, tucanje, pusenje, gusenje, klizanje, lizanje, akanje, skakanje, vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi... Rokanje, kokanje, prcanje, koprcanje, turanje, guranje, skrivanje, opaljivanje, vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi... Muzenje, guzenje, davanje, svrsavanje, gazenje, mazenje, vatenje, lomatanje, vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi... Mrkanje, drkanje, cuganje, pljuganje, skidanje, okidanje, spavanje, zajebavanje, tepanje, cepanje, grebanje, *******, vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi vodjenje ljubavi... Svakog jutra - Kama sutra. Nove verzije za stare perverzije. Jebacina na vise nacina. Kazi dragicka - vidi ti se *****. bolje? =) edit: samo dvaput *****...svidja mi se filter od sajta :P
TarkiPOZNAVALAC

feb 2010.

Ma ja se moram ispri ati pogotovo Eri, zajebancija je tema a ja uletio ko avion, al je i on meni takno neato sveto jbg, ajd sve 5 idemo dalje ja kriv. JEr jebeno sam frustriran sam ato sam zavraio s u toj jebenoj instituciji na 2 mjeseca i joa 3 mjeseca moram tamo biti 5 h dnevno i to sve zbog vutre koja me jedina lije ila cijeli ~ivot, tabletu nikakvu nisam popio godinama do unazad 2-3 mjeseca kad su me naautali svime i sva ime, sad sam clean od pilseva koji su me pojeli skoro. Samo na balkanu postoje takve pri e. Aj bar sam se iz alkohola izvuko sada zauvijek, prokleto loaa droga. Dobri smo balkanci, al vidite da se i mi nekad ne razumijemo, pogotovo ak ne znaa mnogo o ovjeku a svi imamo zajedni ki interes. Nema veze, popti emo sok, kavu, pljugu nekada skupa. Evo ontop pa da prestanemo s proljevom jer nema smisla
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

al ipak te volim takvog Tarki-"volia,da se "kur ia" zna i -ista pasja sorta :))) tako,opuateno i sve je dopuateno...
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

nema skunka ni do pupka-u ovim balkanuaama
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

ja ne znam,dali shva ate uz sprdnju,da vas ~elim skratit-sprdanja sa vama.. ako tako izgleda - etri puta prekraten Hemp/Novosadksa1- 10 smenki preko 100eur ,,~i~a na gram,na Balkanu bila nekad mera aibica-kulturnije-pa nije gudra,majku mu :( rade ljudi svoj posao-prodaju "vodu"
mirsadISTRAŽIVAČ

feb 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=7UBR3pI0FEk zedan gladnom ne veruje :lock::ohno: :2flip::2flip::2flip::2flip::2flip: :2flip::2flip: :2flip::2flip::2flip::2flip:
mirsadISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Za balkance ono zuto ispod azre je bargraf a za kredit-zapadnjake je kit*a, zapravo gomila bargrafaaa!
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

pitanje je- dali ***** ki mu ima? :)))
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Uvijek mi je ale govorio. Ne trebaa veliki ***** da bi napravio veliko dijete! E sad, dal e mi dijete bit malo ili veliko ostaje vidjeti o drugom paru gena :D

mar 2010.

[bez sadržaja]
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2010.

Eh bosanski blues, lijepa je ta tuga ato se provla i kroz sve sevdalinke
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

fak opet ja zaboravio da se ovdje opuata bi uj, bi uj bi arku :D

mar 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=sAE5PEyWeEY nije baa moj stil muzike, ali rije i su predobre :)
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

Almira@ ako ti je delija Tarki prvi:sta si stisla jadna,poljubi oveka,zagrli...najdrazi ko bejagi-ni poljubila ga nisi... Ina e kao svaka zena-ne zna o emu se radi,ali ima nesto da kaze za dnevnik :))))

mar 2010.

ma znaa ja ti ovih dana jedva bila ovdje pa nisam pratila pri u i itam pomalo i vidila da piae Weedran da ne shvaa, a sku~ila da je pametan lik, bistar momak, pa zaklju ila da di u ja onda odgonetavat :D a brate ja imam svoga mu~a zapravo, da di u ja tui sad joa polubcve dijel it e me joa neko prepoznat pa svaata zaklju it, a ja nisam bludnica samo sam ssada navarena, a ti bokca meni osmjeh ata god da piaem od uha do uha :)))) ja , ek malo, ata ti delijje neato spominjea, nea aludiraa il, (javi na pm,.neu da se svaamo javno ;)) ma ja ti ni ne razumijem svu povjest ovoga balkana jer nisam tolko itala, bude jednom:D ali imam jednog frenda kosovara, kojeg spominjem, jer svaki put kad ujem iz ne ijih ustiju aiptar, slijepilo samo, ata rei, jer zar neznate da od vaae uvrede nekome, ne mo~e biti ni vama ugodno tada.. osim ako ste slijepi... nego ja htjela samo pitat tebe ata si ti Era, nisam skontala po rje niku...ali ju er sam htjela pustit pjesmu od Edo majke kad sam vidila ata je Tarki pustio a evo i danas me odabrodavao :) evo sad u vam pustit, a pali me ritam muzike a rije i ono ko slika neka pejza~na ... -cBGbV50M-Y da to je jedini rap (jel?) haha ata sam ga sluaala a ova pjesma uz jojjntove je bila baa in :D
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Eto Almira prava poatena balkanska ~ena :) Zato me i "voli" :D Ima ko meni pusu da da, al aaljem i ja svim djevojkama jednu iz mog grada :* Al dobar beat samo za Almiru ;)
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

imam i ja nesto ,da kazem za tveleviziju svi puno trtomudite :))) ne kontam , ne konta...kontam da ne konta,ovaj ,onaj,hod~a,pop,kalamri,srbin,siptar... za te razprave niste nasli pravog-razlike izmedju nacije-stvaraju komplikacije i tutanj!!! Rassss Dita ne mir! Era je i dans rekao sudiji( imam ime i prezime) u boga ne verujem-boga se bojim,verujem u ljude,ne verujem i ne zivim po vrednostima koji piau nasmrkani tatini sinovi... zadnjih nekoliko godina se trudim se trudim ziviti po smernicama-kojima je zivelo moje pleme preko 300godina-Ogrami i po gromu...Ja sam prva genracija rodjen u porodici,moj otac u plemenskoj zajednici... i prva generacija koja radi/luda,prgava krv a meni te vasa nacionala opredeljenja ne zna e nista,nit sam tako odgojen,nit sam Slovenac nit srbijanac, do 91 slovenci zvali Bosanac..meni su bra a Hercegovac i Jevrej. opusteno,avetinje bo~ije... pa vutra.org vam je ve gotov proizvod- dokaz svega,o emu vi meni predla~ete..i to u temi za ozbiljno sprdanje-sto bi rekli moji ercovi-trtomudite toleranca...nema pojma sta je to. ne mogu co zivot tolerisati..kad bi u ili postovati nekog, kao oveka pa sve dalje...ne bi, bilo jebanja ala sa moje strane-ho e mi se :))) niti vaseg trtomudenja...a da ga poljubia ne ea Almira-pa makar preko tastature :))) ti onda nisi bosanka- te imaju duau :))))znaju se nasalit ja nikog ne mrzim i nemam neprijatelja-ali se znam poateno ljutiti i to glasno... ne treba agresija... mo~ea ti urlati,pri ati sta goa..al ne o ekuj-da ja to moram uzeti..pa ja samo "provociram"...ali ko ho e mo~e uvek potegnut srz-ne radim to radi zla...nit mi vise puno zna i misljene svakog, ko ima nesto re za dnevnik :) sad se filozofi,pjesnici..ostale prosvetljene duse...lepo za ruku i otvarajete nov post..pa se smilujte jedan drugom,razpravljajte.. http://www.youtube.com/watch?v=65RlX48Xfn8&feature=related poatujem ove momke,jasno i glasno POSTOVANJE,postovati...oni resepecti sape lavje sto dele rastamnai sa tim veze nema...volim kad me brat Damir zove jaran, kod mene delija zna i- ovek koji nosi obraz!!! kod nas je bosanac,jevrej ali slovenac nogomet i ne pratim/steta sto znas samo za te delije! kolko ste vi optere eni-a krivi niste nimalo, ni najmanje,zaslu~ite barem takva ~ivot kao pirgavi u EU.Ako je vama uredu,da morate maltene nekom pusit krac,da dobijete vizu-ako ho ea samnom zaplait joint u centru LJ(koji je ***** drug Faruk iz Mostara kriv zato???Kome da ***** majku???Goranu,Rasimu,Juri?... za mene je veliki krvnik i kocka ae era...svi bi se jebali zanju-ako je badava,djabe,free, pentram se radihje po brdima i liticama,disem duboko..kod nas je bosanac jaka-ina e jevrej ali slovenac/moja majka ih gleda kao sinove,njihovi roditelje mene... vutra.org, ako niste znal,i je jedna,prvih stranica na Balkanu- gde etvorica budal,a nije pustila ni po koju cenu-ovaj,onaj... pa i sadaanje o i, koje su me zavele su i muslimasnke i hria anske krvi,dete mi je trebal rodit Hrvatica,prva ljubav devojka iz Teanja/muslimanka..,ponosan na oca sto je plako kad je gorela Hrvatska( za njega je hrvatska,srbija ,bosna bila isto)nije bijo JUgosloven/ve ercov,majka izbacila iz ku e svako g nacionalno... i vi meni trtomudite i posle grub,kokice,maramice i Herba life za oporvak od stresa.. evo,tolko sam imao i ja dans ,da kazem za dnevnik.. zaboravih,da vam ka~em-da vas volim,ne izvinjavam i dobro sam naduvan!!! da nisam ja gresan-sto ~elim mrsit ~ensku kosu a te su razli ith vera? to mi joa odogovorite pa tutanj :)))) pamtene mojhe glave poatujte, i barem pro itaj o emu se radi post!!!! pa ~va i do mile volje..kako se lepo ispri asmo-ko ljudi :)))))
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

imam i ja nesto ,da kazem za tveleviziju svi puno trtomudite :))) ne kontam , ne konta...kontam da ne konta,ovaj ,onaj,hod~a,pop,kalamri,srbin,siptar... za te razprave niste nasli pravog-razlike izmedju nacije-stvaraju komplikacije i tutanj!!! Rassss Dita ne mir! Era je i dans rekao sudiji( imam ime i prezime) u boga ne verujem-boga se bojim,verujem u ljude,ne verujem i ne zivim po vrednostima koji piau nasmrkani tatini sinovi... zadnjih nekoliko godina se trudim se trudim ziviti po smernicama-kojima je zivelo moje pleme preko 300godina-Ogrami i po gromu...Ja sam prva genracija rodjen u porodici,moj otac u plemenskoj zajednici... i prva generacija koja radi/luda,prgava krv a meni te vasa nacionala opredeljenja ne zna e nista,nit sam tako odgojen,nit sam Slovenac nit srbijanac, do 91 slovenci zvali Bosanac..meni su bra a Hercegovac i Jevrej. opusteno,avetinje bo~ije... pa vutra.org vam je ve gotov proizvod- dokaz svega,o emu vi meni predla~ete..i to u temi za ozbiljno sprdanje-sto bi rekli moji ercovi-trtomudite toleranca...nema pojma sta je to. ne mogu co zivot tolerisati..kad bi u ili postovati nekog, kao oveka pa sve dalje...ne bi, bilo jebanja ala sa moje strane-ho e mi se :))) niti vaseg trtomudenja...a da ga poljubia ne ea Almira-pa makar preko tastature :))) ti onda nisi bosanka- te imaju duau :))))znaju se nasalit ja nikog ne mrzim i nemam neprijatelja-ali se znam poateno ljutiti i to glasno... ne treba agresija... mo~ea ti urlati,pri ati sta goa..al ne o ekuj-da ja to moram uzeti..pa ja samo "provociram"...ali ko ho e mo~e uvek potegnut srz-ne radim to radi zla...nit mi vise puno zna i misljene svakog, ko ima nesto re za dnevnik :) sad se filozofi,pjesnici..ostale prosvetljene duse...lepo za ruku i otvarajete nov post..pa se smilujte jedan drugom,razpravljajte.. http://www.youtube.com/watch?v=65RlX48Xfn8&feature=related poatujem ove momke,jasno i glasno POSTOVANJE,postovati...oni resepecti sape lavje sto dele rastamnai sa tim veze nema...volim kad me brat Damir zove jaran, kod mene delija zna i- ovek koji nosi obraz!!! kod nas je bosanac,jevrej ali slovenac nogomet i ne pratim/steta sto znas samo za te delije! kolko ste vi optere eni-a krivi niste nimalo, ni najmanje,zaslu~ite barem takva ~ivot kao pirgavi u EU.Ako je vama uredu,da morate maltene nekom pusit krac,da dobijete vizu-ako ho ea samnom zaplait joint u centru LJ(koji je ***** drug Faruk iz Mostara kriv zato???Kome da ***** majku???Goranu,Rasimu,Juri?... za mene je veliki krvnik i kocka ae era...svi bi se jebali zanju-ako je badava,djabe,free, pentram se radihje po brdima i liticama,disem duboko..kod nas je bosanac jaka-ina e jevrej ali slovenac/moja majka ih gleda kao sinove,njihovi roditelje mene... vutra.org, ako niste znal,i je jedna,prvih stranica na Balkanu- gde etvorica budal,a nije pustila ni po koju cenu-ovaj,onaj... pa i sadaanje o i, koje su me zavele su i muslimasnke i hria anske krvi,dete mi je trebal rodit Hrvatica,prva ljubav devojka iz Teanja/muslimanka..,ponosan na oca sto je plako kad je gorela Hrvatska( za njega je hrvatska,srbija ,bosna bila isto)nije bijo JUgosloven/ve ercov,majka izbacila iz ku e svako g nacionalno... i vi meni trtomudite i posle grub,kokice,maramice i Herba life za oporvak od stresa.. evo,tolko sam imao i ja dans ,da kazem za dnevnik.. zaboravih,da vam ka~em-da vas volim,ne izvinjavam i dobro sam naduvan!!! da nisam ja gresan-sto ~elim mrsit ~ensku kosu a te su razli ith vera? to mi joa odogovorite pa tutanj :)))) pamtene mojhe glave poatujte, i barem pro itaj o emu se radi post!!!! pa ~va i do mile volje..kako se lepo ispri asmo-ko ljudi :)))))
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Sve je to istina, prava istina. Ali nismo svi isto odgojeni, nismo svi gledali iste "srbe, hrvate, bosance, muslimane i cigane". I mene Hrvoje zove Sran, ali ne bje~imo od nadimaka koje su nam dali.. I moj prijatelj srbin (kojeg i zovemo SRBIN :D) ato je istetoviran cijeli u Hajduku zove *********** makar smo isti i opet odemo na utakmicu Dinama i *****o se u zdrav mozak. To ne zna i da smo danas isti ko i prije, makar on guli godinu i po u buxi a ja 6 mjeseci u ludari.. ko da me boli ***** za to. I da, neki e dalje u kemiju, neki u alkohol, neki u neatp tree.. jebiga tako je zasad, dok svi ostali ne otkriju prirodu iznova.. Dok ne odlu imo promijeniti, znam barem ato ja viae neu jer sam nau io iz loaeg. Isto tako me zaboli too ato sam pola Srbin, etvrt branin i etvrt german.. Pradjeda mi ubili ustaae, a drugog partizani.. jebiga, nisam to htio uti ali su mi ispri ali. I mediji ato ka~ea televizija, ma kakva televizija, da gledo sam je, gledat u i dalje, ali ne debilane, a danas gledam puno internet, ato je isto ko televizija samo ato ea nai viae stavova, gluposti, istine, a sve je isti *****, samo je pitanje kolko brzo klikaa i piaea. Pa evo ovdje 11000 budala i genijalaca, i svi se svaaju, a opet razumiju. I najrae bi samo cijepo drva svojom sjekirom, ali opet volim hodati po asfaltu, a od debila viae ne bje~im nego im prilazim, jer bilo je tako i prije, bit e uvijek, samo ato sam sada ja u prednosti, baa kao i pred sistemom. Bit e uvijek i nasilja, jer mirno ne ide... Pa koliko ljudi je otialo u zatvor zbog stava koji je ispravan? Pa u ostalom svi riskiramo ovdje kad stavimo sliku ili ime. I ovi de ki ato pjevaju, pjevali su prije 10 godina, a zajedno su tandem Vukovarac i Purger iz kvarta di ima mnogo nacija ko i svugdje. Isto je i danas samo su de ki sa juga, a dru~e se i s ovim "mojim". Svi paze svoje bliske i to je dobro. Najrae bi u cigane, majke mi, al najbli~e tome u doi za urevdan koji mi je i krsna slava (valjda :D), a dotad u gledati nacionalni sport :D Sve je to spoj tradicije i modernog, nemoa pobje ni da oea, di god oao drugo e te pratiti htio ne htio. I tako u krug, e neu viae srat, boli me trbuh. I samo ljudi bez ovog prvi drugi trei forumaa, to samo izgleda ko natjecanje, kojeg nema, SVI SMO ISTI I SVI MO}EMO U ITI JEDNI OD DRUGIH. samo u se nadodati za ~ensku kosu ako smijem ~ena kosu nosi cvjet u nozi kad hoda po rosi hodali smo bosi kad smo bili prosti a ruku joj on jednog dana zaprosi i u srcu vje no nosi eto
NoTrippinAMBASADOR

mar 2010.

Ajmo malo veselja! 0uCTJ7hkX-k
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

pjesnik,piae pjesmice
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

pelcer, Suzane :))) 41dan cvetanja

mar 2010.

Extra :) trebale bi i na natjecanje tvoje biljke..smijem pitat koliko u prosjeku dobia grama po biljci? ups, pitala sam :P ..e i ula sam od frenda da kao indor nema neki spoj prirodni u sebi koji ima outdor, kolko tu ima istine? "Almira@ ako ti je delija Tarki prvi:sta si stisla jadna,poljubi oveka,zagrli..." , izvini ata ometam ti temu i mir i opet staro spominjem, al jel to tebi izgleda malo krivo bilo ato je on meni prvi, a ne recimo ti? ;) pa meni i bilo udno da takve prekokrasne biljke pripadaju nekom ko loae zvu i :D Mir dita!
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Jbg... Neki stavljaju puno velikih slika malih biljaka. Nekima je problem jer em ato nemaju foti, em ato ne mo~ea objasnit jazavcu da gledaa ptice u prirodi ili da mjese aria kad ti je dokazni materijal u d~epu. Neki nose to uokolo kroz d~unglu, aikaru i mo varu kilometrima... i divlje ~ivine ih gledaju, ali se samo plave ~ivotinje boje. A ovi s krov na glavi fino uslikaju, pa im prijeti zatvor, al prije neki ljudi moraju dobiti imena, aj pi adrese, nalog temeljen na vrstim injenicama, a i onda nije garantirana popravna ustanova... sve ika odvjetnik rijeai za eure. I onda ovi s malim slikama ne znaju razaznat aumu od drveta i drvo od aume. Na cesti je dovoljna jedna fotografija... al kad ve svi ~elimo u zatvor... kad je bal nek je maskenbal, ionako sam stavio negdje, a i aj pi je odavno poznat. Pa nek me zovu i pjesnikom, ionako imam 100 imena i lica. U~ivajte ispred monitora, al cesta mi je ljepaa ko god mi tvrdio suprotno.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

Ma slika se na veliko.. male slike puno slika "male biljke" Sve je isto osim jedne razlike. Slikaa sa krov nad glavom, mora policija kucati s papirima. I ako zakuca daa eure gospodinu u odijelu zvanom odvjetnik i on rijeai problem. Posebice u europi, tamo vrijede neka pravila, balkan je balkan makar bio zapadan. A na cesti i u d~ungli te fino samo pitaju "Hoete s nama u kola?" I onda kako objasniti da promatraa ptice kad ti dokazni foto materijal u d~epu. Sve neke slike, puno njih, ve su mi sve iste i od nizozemaca i od ostalih "europljana". Neka vam, u~ivajte, pozdravlja vas pjesnik koji se nikad ne vrijea al istina boli pa svima smeta valjda. a kao ir priroda u modi.. moa mislit. I tako pri a u krug, a ja i prijatelji pri amo s predsjednikom i ministrima da nam pomognu, s imenima i prezimenima i kunim adresama, a vima svima pusa fino ispred monitora. I daj viae da se ne natje e i ne vrijea ljude to me jako boli, viae od pendreka.
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

u gori raste zelen bor,tebi verovatno treba di i spomenik i ko ikonu slaviti,da me se kanes sta zelia re i? jedan dan si dizelaa,drugi dan katarza u kloaara na ulici...sve to ok-ali koji si se priseso na moju sisu? jel ti fali ljubavi? reci sta te mu i? stvarno VISOKOG :) kvaliteta

mar 2010.

proala je pauza^^ a jas nadimljena od 2cm jointa(krvave mi o i)...i malo sam nabrijana da odmah da vam ka~em :)) pa zaato meni nitko ne odgovara kad ja LIJEPO pitam vas ljude, ali to nije ni bitno, vas dvojica mi ne odgovarate ato je najboplje a moram da se osvrnem na obojicu jer ti lik ata nisi uo za rije Razumjevanje? ERA a , jesam spomenula da sam puaila outdor i da me bolje zabija, nisam.. nego ja vas dvojicu likova ako 20 posto onoga ata napiaete sku~im, pa oboje meljete neke valovne rije i, i baa ste mi stoga dragi, baa me nasmijete...a ata sam ja htila re, nemam pojma, morala sam nea re ljudi moji ja dva sata sreivala sa frendicom panj i katastrofa ma koda je to bitno, nego kao ato vi piaete nebitne stvari tako ja isto na sli an na in , a da mi svi troje zapalimo? :)) imaa dlakave ruke Tarki:icon_lol: nego da, ja nevolim napetost, zato se tu umjeaala i gluposti zvaljala, ali ata sam zato trebala i na brutal off? pa pusti ovjeka neka se izra~ava di o e, nema slobodne umjetnosti bez toga,.. ali ne, ti Era mo~ea re opet da je to samo tvoj stil izra~avanja, ali ako mene opet bode u o i, pa ko je tu lud? aj naimo se napola puta do vukovara i ponesi vutre :)) a ata da ti ka~em drugo brate mili... i za kaznu vas dvoje sew ispri ajte jedno drugom tu , uz to da mi odgovorite obojica, ajde da vidim koliko ste tu izra~ajno sentimentalni...
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

nemam pojma ni o proseku..ve se gleda o uvjetima,veli ini tegle,vrsti substrata...te biljke nisu radjene na urod!!! uslovi daju rezultat nije mi Almira krivo,doduse nestolose spavam ponekad,ali ako tako ~elia...za tebe sve sestro draga..barem danas/dan zena aj kad si dobra sa njim,pomogni oveku...sta to ima samnom?? sa tobom rado i sa velikom ve inom bez problema,ne pusim sa svakim-duvanje mi je deo ogodjaja-hvala bogu nisma bolestan-lud jesam i mogu bbarem birati sa kim duvam...duvali su i inili zlo ine pored....nije svako sto duva-dobar covek(odakle vam to),mo~dai ja nisam dobar covek? ina e o tom spajanju...pojma nemam/jedino ako ho ea,da trtomudim,piaem pjesmice :))) ko sto rekoh,za tebe danas i da la~em ko ganja guru-od ganja -vise granja sretan ti dan zena-danas,sutra,prekosutra... i imas lepo ime...voleo bih se srest-ako ispe ea valjanu pitu i tolumbe..evo me

mar 2010.

ti si u aest min sve moje pro itao i napisao svoje,,,ajme ata imaa napredne biljke :)) ti bokca, sve sam te razumjela osim ono guru granje nea mi loae zvu i ko sranje :D , a to za suret, pa koji ja vama kulac????????????????????????? a koji je meni=?????? alo pa nisam ja ~enska ***** mu orava, odmah da vam ka~em, stvar je u tome atto mi neugodno, zato vam priznajem, pa braa mila ja sam doala tu onu ideja spo etka vidjet ata je, a zaato sam uzela ~ensko ime i Almira, vi mi recite! o ete **********e moj ***** :DDDDDDDDDD sad u tek mirno spavat, e mislit oni da sam ja neka ludara :P al ne zamjerajte, nisam doala se3 naslaivati s vama, valjda vidite do iskrenosti....
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

ja jesam naduvan i prgav-tebi se naravno izvinjavam..mada si i ti duvala..jer te nist arazumijo nisam,ili si toliko ljuta? almira kod mene u goste kad ~elia,velcome- to ka~em ozbiljno dugujem ti okoladu,~izu ti nesmem nudit :)))

mar 2010.

hahaha ko je ovdeje3 luzai hehhehem, jok ti si :D ja evo baa zavraila s jointom i dobila ideju.. brate, ja sam muako, Almira je plod moje maate na travi ko ato volim ovdje tad biti...no evo ideje, ma vidi ekaj oni meni tamo brisali poostove, al neka, sve bog vidi... vidite vi ato se dogaa usvijetu? vidite li vi sv7u ovu nepravdu ata se dogaa, malo mi drhte ruke, a nedam i sew iospravljat slova, volim bit priruda, u jebojte treme :))))ma ja volim itat svojew tekstove a njih nema, mene oni vesele i radujju, a njih nerma, ako mogu, bogu li ih dobiti natrag? no dobro, neu da vas provociram, ljudi , ali ata samn ja doala tu bit bahata il? jesam li ja bahata? atoi vas uznemiruhje kod menew? ovaj bahat, takoer jer ka~em vam, muako sam u najboljim godinama :) pa ata ste se usrali meni je mguat s nekim zapalit na netu jer nikad nisam , guat,., no dobro, a zakon nam brani, prvo onih politi ara slijepih ata slijede kolo slijepo do vas ovdje poatovatelja zakona ovog vutra.org sajta, usrali ste se. trebate bit hrabriji i odva~niji eto...sto ideja da vam nudim, vi se nekate i povla ite, bitka ljudi moji, budite lhjudi od bitke .... Na pola puta do Vukovara I tako ja nazvao Tarkija (Kitar;) i rekao mu ej brate, ata ka~ea da odemo do Ere, na se snjim, pa ti njemu i kolko da nisi bio razumljiv, eto ja sam vido da ti ~elia biti u prijateljstvu-kontaktu s njm, ko i svi mi, a ja ponajviae pa evo sad i on to vidi... i ovo put na napravimo i uz to poslamo u medije, kao neato pozitivno, slobodu u prijateljstvima i kontakitima, i da promoviramo vutru, evo itajte mediji vi pakosni mene napuaenoog, recite im da vam ja ka~em da je Trava zakon prirodom dan a od budala oduzet nam..oemo svoje natrag, nisamo kriminalci, ej koje cijene, koja ekipa, koja krati kolko mo~e,m koja puaiona, alo, pa mi ipak travu puaimo, a zaato zavraavamo u zatvoru, jer imamo vee koli ine? alo, pa deset put jeftinije proea, pa ata i ako zaradia masjku vam lopovsku, vi ato ne dr~ite do pravila koje piaete, vaai sinovi i roaci, a mi ko ovce, ata je s tobom svije, dokle mislia ovako}? tonea polako lai sigurno, i tu nemo~ea niata u initi bez nadzemaljskog napora, ljubavi, sve ostalo je uzalud, za koga gradimo ovaj svijet? kome ga prepuatamo? zar ovakvog? ato da vam ka~em viae? o ete li pokazat makar malo rqazumjevanja? ho ete li bar razmisliti ? oje podvaljujete nam cigarete di zaraujete, a piae joa da ubija, pa zaato pobogu? ako je ima puai se, ako je nema, vjerujte, ko ho e nek izvoli? ali ljudi puae duhan, samo jer ga pla aju, da ga imajiu, upoznmali bi glupostz, baa to, u~itak je pla ati nama ljudskim stvorovima nesavraenstva...sve dok nema ljubavi, alo zar nemo~emo od svih ljudi na svijetu ko ima ato za reai pametnog u initi neato bolje za ovaj svijet? dokad ovako,? svi tonemo, sigurno al polako.... alo, pa mo~da ona 2012 i ima nekog, smisla haha :)) pa da, mo~da moje rije i dopru do vas....Amen

mar 2010.

....:sick:

mar 2010.

-1NFeDtnvxI

mar 2010.

`emso, prekrasna si i sad :)= ali ova mi trenutno oduzima viae daha, a vi ako nemate ata pametnijeg za rei, autite ;) eGyOJIKpaes

mar 2010.

ja se malo zanesla :))) a ti bokca, ah..postala ova tema skroz na skroz, a ja glavni monologist:icon_lol: ekaj da promjenim pjesmu ;) 1hYV-JSjpyU pa tu smo :) joa me dr~i ona joksa a tek za koji dan dolazi roba.... ;) nego di sam ja stao...malo sam bio srao, neato sam prdvidio, temu...al me zato to nabrijalo :)) nego jel vi znate da je zbog rupe u zakonu neki lik sebi prisvbojio mjesec i prodaje parcele na njemu za jeftine pare gladnim ljudima? hej, stvarno je svemogu ovaj ~ivot...pa onda u avicarskoj, evo imao sam prilike se dru~it sa jednim avicarcem koji nemo~e smisliti ovu hrvatsku i ljude u njoj pogotovo...a tamo takoer zbog rupe u zakonu smiju puait, ali i mnog viae nego ovdhje gdje te maltretiraju oni panduri odvratni....neu dalje :) i tako ja reko, ej pa kad mo~ea sve na ovom svijetu ostvarit, ako vjerujea, pa tad u ja eto se izborit koliko mogu za naau svetu biljku, i ne prezam ni od ega:P ...samo vi odugovla ite samnom i mojim idejama, one e postat joa lue :)) pa jesste vi mene itali? jesam li vas dojmio? nema veze, nije bitno, evo itajte sada...ja ~elim da moj glas dopre do vas, ako dopre do vas, to mi je dovoljno, nioata ne tra~im viae...idem spavat , popuata me moja biljka, pa nema pravih rije i :) :bis:
TarkiPOZNAVALAC

mar 2010.

AJme majko... JEste normalni ljudi? Kao prvo Niko nikome ne treba dizati spomenike. Malo nam je ego svima pobjegao gore, a trudimo ga se svi spustiti nisko. Kao drugo ne treba me niko braniti. Barem sam to nau io sam.. Svi riskiramo mnogo... jedino ato meni treba od vas je da ako odem iza reaetaka da neko izae napolje i poka~e da mu je stalo. Ako ne bude tako, onda je trud uzaludan. Nadam se iskreno da emo svi jednog dana biti na jebenoj livadi s biljkom u ruci bez represije. I zajebi zajebanciju kad se naea iza reaetaka, a naao sam se ni kriv ni du~an malo ti druk ije oko izgleda. Pgotovo pod psihoaktivnim supstancama koje sam izbjegavao posljednjih mnogo godina. JEdno je kad to zamislia drugo kad se DOGODI. Jer i ja sam zamialjao i gledo drugima kako se dogaa, al nije isto da ga jebea. I donesite predrasude kakve hoete, ok, al daj ne serite viae molim vas. I ti Almira duao ato god da jesi, nemam predrasude al znam kakve virtuala produkte ima, fino ti poaalji privatnu poruku pa emo pri ati ovo ono.. nisam gej ina, i volim ~enski spol, al ako smo svi isti onda smo svi isti oko u oko. I Ero, da opet si bio u pravu. Fali mi ljubavi, baa mi fali... al ne ljubavi od ~ene (ni od muakarca pogotovo :icon_lol: ) nego razumijevanja... U jedno sam samo siguran ovih dana. Mirno spavam. Ja se odjavljujem od ove teme s molbom samo da ne serete. Najbolje briai sva ova govna.

mar 2010.

gCaQz3r15LM&feature=related :bis:
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

u gori raste zelen bor

mar 2010.

nije to do ega, ve ludosti, dosade, i monotonije ustaljene...pa ata ako sam priodan, zaato bi iata bilo sranje, da nema drugog mialjenja kakvo bi ostalo? ja sam tu u trenucima svoje radosti i spoznaje, nit glumatam, niti sam ~ensko, shvatite ve jednom...a imam jaku ~elju da se otka im jer to jedino o(t)puata,,,a ono za to da proemo zapaliti, nisam joa dovraila ideju, jer sam u meuvremenu skrenuo s teme :D vidi, ostao mi tik ~enskog roda :) .... ekaj koji dan, da se fino i dobro napuaim, tad e ideja biti potpuna, tu, je osjeam je.... as ti ega.... evo pjesma... :) mSoGoJAOJWg
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

e samo vuja tu ne e pomo i...nije onda fora,da bazdi celi forum....ovde nema lekova,plasti nih *****a...mislim,da e ti koncert Cece i flaaa konjaka vise pomo i-nego vutra.org top model-na ustima mi ~valja

mar 2010.

ma ne ku~ia ti moje monologe :) a ja baa se prisjetila malo prije ata ova tema zapravo tra~i odnosno predstavlja, a ko naru ena za mene :)) ma ljudi napuaen sam ko vjeverica :))) ata vas briga uostalom.......ne poma~e meni ovaj sajt, nego ja vam,,,,mo~ete me otjerati i ja zadobit u svoj mir, dotad u da krasim vaa ;) legala dakle...pa nisam joa vidio, a pratim ovaj forum i nisam niata dojmljivo uo io, samo neki flajeri ata ve jesu i majice i tzv, zabave vaae ata imate vremena se zabavljati...moje ideje su kontroverzne vama a zasnivaju se na ljubavi ljudi, cilj je meni legalizirati ovdje ljubav najprije, jer vi slijepi steko miaevi crkvani :p ato se ljubavi ti e, ali samo tako znate, a ja i moj ego i moja ljubav i moja ma, moje sve, tu sam...meu vam gdje poslan sam ko i vi ato vas neato tjera da ovdje bdijete i utjehu tra~ite....nego stvarno dobro mrda guzom s onog videa prvog ~enska :)) to , niata viae :))) iam joa dva cm jointa za sutra ve smotanog, jer puaio pred dve ure 3 cm ata me ubilo :)) samo za surove, veli tema :))) pa ja iskren ata sad mogu biti LOL.... ina veli lik
#34POZNAVALAC

mar 2010.

Ahtung Ahtung ba! Novo vrijeme u naaem jeziku! Stru njaci su odvojili tzv. "perfekt futur" - primjerna situacija : oban tjera goveda, pa se dere : "Jebo sam te, kad te uhvatim!"

mar 2010.

ovdje sam neato zapo eo, trebao bih ve i zavrait.... gle, stvarno druk ije pri am :D al ne ku~im ti ja te, zaboravio sam zapravo, jer to sam davno u io, a nije mi bilo tolko na pameti,,, ata ja se moram svakom pravdat, hm... a takav sam mili brate, i ove rije i ato ih piaem ato ih izvla im neznam nisam gdje, a i ne pri am tolko u privatnim druatvima, a eto volim izgleda u sebi pametovat :) meni nije cilj bio zapravo legalizirat kolko se sjeam, travu, a meni je zapravo bio cilj uzdrmati svijset o atetnosti ali ne tolko o atetnosti kolko o zabludi cigarete....ljudi moji zapalio ju er joint ata ga sredili s frendovima i sa uvao za sada malo prije polovicu, a prije gledao sam svaku priliku da iskoristim da si zaplaim malo, bilo to tuairanje ili odlazak u duan...a ovo je neato posebno ato se viae navikavam, zapravo sam prije mislio da kad u imat vee koli ine da mi se nee puait tolko, ali malo morgen, iako sam to nedavno tek imao dok sam istu puaio, ali uviao sam gdje pretjerujem i evo sad nastojim energiju sa uvati za ono ato mi se bije... i svaki put kad puaim umjeto da u~ivam u svome miru i da diaem kao ato se u zadnje vrijeme spontano prisjeam da treba, ja moram drugima kompanjone uvjeravat kako me doista puca ja e i onako kako i treba... duhan i ima svoju svrhu ali na na in kako ga konzumiramo to nema logike, dok nisu tvornice po ele proizvodit duhan, (ajmo neato zaraditi) ljudi nisu ni puaili, a koliko samo dima ta plua podnose, a guaimo se u njemu... ko indijanci bi trebali puaiti, ritualno.,a i ko zna ata ne me u sve u duhan kako bi kupci bili zadovoljniji i kupovali baa njihov duhan... http://s.seebiz.eu/files/img/2007/11/23/duhan.jpg ova salata nema logike da se mjeaa sa ovom ljepotom http://www.hale.mistral.co.uk/Danspics/Ganja%20xmas%20tree%20copy.jpg baa udno kako to nije op e poznato u svijetu , razlika duvanja isto i mjeaano, a ovo je blagoslov ato me svakim danom uzdi~e ka svojim odajama, ista... sve viae uviam koliko je ata va~no, prioriteti... i to je meni bio prioritet, ovdje s vama dru~iti se, ali sve je manje vremena za to... ato se ti e legale, ja sam sanjao u svojoj maati razigranoj neko da e trava biti legalna, i to ubrzo... a meni je cilj bio zapaliti s nekim pa me eto ova ilegala zasmetala i evo zamisli sinone... da li bi mogli napisati kakvo pismo, i uputiti uh predsjednicima triju dra~ava zasad tu na balkanu, pogaate koje :)) a crna gora i ostali kad naprave autocetsu :) i zatra~imo javno da ~elimo se okupiti na trima mjestima u prolje e ljeto i jesen ovu, negdje u zabiti takore i na nekom selu da se dru~imo sprva mi balkanci a ko ho e neka i doe, samo da puaimo u miru bez ikakvih demonstracija i osvrnemo pa~nju javnosti da smo i mi ljudi, i ~elimo da se i nas poatuje, pravom slobode graana, jer trava se ionako puai i nikad ju nee iskorjeniti iz ljudske duae, jer dio je prirode, i to najljepae.>. ak ni nemoraju odobriti, ali sramota za njih, a tra~it emo i razlog ako nam ne daju pravo na dru~enje! u miru... ponesemo muziku neku(baseve mislim)) i spr~imo svega po malo, i proairimo kolektiv ljubavi i tolerancije hej, na ovim prostorima.... ~ea e nego woodstok bi nam bilo :)) a ata da vam ka~em viae.... ata ka~ete ? :) :family1::chef2::leafblunt:

mar 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=JQiVf_fTlKk pozdrav iz meksika :P
upitnik???LEGENDA

mar 2010.

Riki Martine oooooooooooooooo `ta re na ovog i jeli mogue recimo da ima ljudi koji su ovako do~ivili neke scene sli ne ovj pjesmi.. http://www.youtube.com/watch?v=Pgo26sBwU4Y

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se