VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTražimo djelatnike u Osijeku
LEGACY

Tražimo djelatnike u Osijeku

14 odgovora832 pregleda

jul 2010.

Smart Snail otvara svoj smart/grow shop u Osijeku. Molimo da nas kontaktirate tijekom radnog vremena od 9- 21 h na broj 01/3776252.
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2010.

Ada, pa to je odli no. Jel mo~e to i part time preko ljeta pomalo ili baa za stalno poso, jer studiram i tako to?
SLO-EraLEGENDA

jul 2010.

Euro,Euro i sve valute aarene-sladak ~ivot :( ako se javlja deo Snailove ekipe-(sory momci-radite svoj posao dalje)ok momci,da vidimo sta vam se mo~e pomo i i napravit za dobrobit svih u Cro i dalje... ali drug vrhovni pu~,ne testiraj me na mojoj stranici-ovo nije stranica za marketing,preradu celuloze u papirice, prodaja Dolce vita,prodavanje vode... OVO JE OVDE BALKAN!!! Vi ste iz Kulturne EU-pravila,pravila... zato se lepo javite Genju pa kao svi ostali!!! ( on je mnogo kulturniji i ljubazniji) Napravite nesto za raju!!! podelite papirice, uredite nekoliko igralista,platite neki projekt lanu vutra.org,(sta god..... airite tu cannabis culturu ili da udjemo u stado i i masemo glavom PA EVO I MOJE POMO I!!! a sad RASSS i svako dobro! :) poatovanje i aapa(od muflona) ovde lavova nema :))) samo pusti,surov Balkan pu~-vutra/,asociacija= steto ina
a di se to tocno otvara?..ovo je prva glasina koju cujem o tome...

jul 2010.

Kako ovo funkcionira na relaciji vutra-sponzor-funkcionira li uop e?
SLO-EraLEGENDA

jul 2010.

Uredu je sto se otvaraju,aopovi po Balkanu... Joa bi bilo dobro,da to ine u Cro-Hravati u Srbiji -Srbi Bosni-Bosanci... ne uvek poateni pametni stranci!!! ali NEK SE ZNA,DA VODE NA BALKANU PRODAVATI NE E- Nije ovo Amerika!!! Tutanj,rass barem ovde ne!!! Re eno je bilo,da se vlasnik javi,rado emo pomo i oko shopova...ali pozadi stoji malo vise interesa ali svi se svode ka jednom cilju= euro,euro i sve aarene valute!!! I ta no je,jesam bezobrazne sorte!!! BIG UP BALKAN!!! meni je pu~ ljigav i ateto ina ... :)
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2010.

razumijem te ero. Snail poslo sam mail pred par dana s pitanjima a ne odgovarate, a oko reklame preporu am se dogovoriti s Vutragenjom, ipak ovdje zalazi upravo vaae ciljano tr~iate.

jul 2010.

Obriaite temu ! Rjeaeno je sve ... eka se samo genjo za rekalmu .

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se