VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTHC alternativa?
LEGACY

THC alternativa?

40 odgovora3,036 pregleda

mar 2008.

Kao prvo, lijep pozdrav svima. Nisam ovdje bio poduze vremena i drago mi je da se sve unaprijedilo :rasta1: Na stranici www.budjoint.com sam nasao kao 100% legalni weed bez THC-a koji navodno"puca". Zanima me da li je netko narucivao ili zna malo vise o cijeloj stvari? Dakle, prilicno sam siguran u legalnost robe, samo me zanima kvaliteta...I navodno se weed dobija labaratorijski :sad2:?
NishikenISTRAŽIVAČ

mar 2008.

sranje kao i sve druge "zamjene" googlaj malo u vezi tog big buddha buda pa ces naici na iskustva drugih..puca malo i to je mjesavina par biljaka i ne dobijes uopce vrh nego ti oni, kao iz usluge, "samelju" tak da te slike sto vidis na njihovim stranicama su sve photoshopirane...

mar 2008.

:icon_cry: I mislio sam da nije real deal...Samo nisam znao to za "sameljivanje"...Eh, steta, a tako se ponadah da su sjebat drotove i carinike :postcrisis:
NishikenISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Da valja, svi bi pricali o tome. Ovako su to samo navlakuse kojima se privuku neinformirani ljudi.
ROXPOZNAVALAC

mar 2008.

Radje probaj Leonotis leonurus, bogati kako volim ovu biljku
NishikenISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Ta biljka je sastavni dio samljevenih buddha budova :)
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

ma nula bodova... nista nemoze zamijeniti dobru staru vutru... barem koliko ja znam
JahISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Vutra rulz al,eto jel bi mogo kogo udjelit koju informaciju o Leonotis leonurus il lions tail na takvo se ime odaziva... thnx
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Imaa temu u biljkama o tome i tamo si pro itaj http://forums.vutra.org/biljke/1625-lion-tail.html
ROXPOZNAVALAC

mar 2008.

Ta biljka je meni draza od trave, iz razloga sto ti je super a i dalje si 100% funkcionalan i normalan izvana. Je, mnogo je slabija, al nije sve u jacini ;)
choki123POZNAVALAC

mar 2008.

@ROX...po onim tvojim postovima ato sam vidio,ne puaia baa mnogo travu,i napiso si bio jednom da trava nije za zabave i tako,da te viae umiri...ne znam po emu ti je ova biljka bolja od trave,al reko bi da ono ato si i puaio je bilo valjda od isto dilera neka indica koja te opuata...( btw. da ne bi bilo nesporazuma i krivog shvaanja,jer ne tvrdim ja da ti nikad nisi puaio niata dobro,al kolko vidim....) :goldmaryjane:
Yami_RazielAMBASADOR

mar 2008.

cak i da je...svako ima svoje ukuse...a o njima se ne raspravlja :)
ROXPOZNAVALAC

mar 2008.

Pusio sam par puta travu koja puca skoro na psihodeliju, ostalo sve samo genericku, istina. No nije stvar u tome, vec u tome da osim ako nisam u savrsenim uvjetima, dost me lako prebaci na neku neugodu, cak i paranoju.

mar 2008.

jel se banana moze pusit, cuo sam da te to pukne kao trava, no jos nisam probo...
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

nemoze stari mit
wu-traENTUZIJASTA

mar 2008.

ma kakva je to spika...trava bez THC-a...wtf? glupost kako god... a bo... @Mirche - pusi pusi...lupa!! :P heh

dec 2008.

Dobra wu je zakon ali nemos je naci jer toliko je prevaranata i pokvarenih dilera da covek mora da razmatra sve opcije.Bas citam o tujonu on je po delovanju jako slican thc-u vezuje se za iste receptore i lako i legalno se moze naci.Ja sam ga davno probavao i pregorak je ,susi usta i nisam bas bio zadovoljan . Nadam se da cete vi psihonauti otkriti neko resenje za to .
elephant0rAMBASADOR

dec 2008.

hmm aj daj malo vise infoa o tome.. mozda bi se dalo jest u kolacima ili vaporizirat?
ROXPOZNAVALAC

dec 2008.

Thujone djeluje na GABA receptore isto kao i alkohol, benzodijazepini i GHB. Nema nikakve veze sa THC-om osim sto su djelomicno slicni u strukturi, a psihoaktivni efekti su mu slabi ili nikakvi. I da, jako je otrovan. Enjoy.

dec 2008.

e a jel valja ono mlijeko ato muzu soju a ne :cow_yellow: ?
Yami_RazielAMBASADOR

dec 2008.

osim mozda dobre nove vutre? :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se