VUTRA
ForumZajednicaOfftopicnarucivanje i policija
LEGACY

narucivanje i policija

108 odgovora5,754 pregleda
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ljudi luda sam...owako danas mi dosao murjak na wrata..bila mi sestra doma. i zowe ona mene na mob da me lik trazi. ja se usrala na faxu. i saznala meni stara i otisla na murju da widi u cemu je problem.. i ...on kaze naruceno nesto na njeno ime iz holandije neka trawa...sta da naprawim.. da se prawim glupa..staroj cu rec sta je zaprawo..ali da kazem da je to netko pod moe ime narucio na murji jer moram sutra ici s starom na policiju. ...se widi otkud se naruciwalo, preko koga i tako. widi se na kartici jer sam naruciwala preko nj, kao nikad nije problema, jer mi bratic wec toliko puta tako naruciwao preko alien-a?.... izbrisala sam swe mailowe, a sad cu i cijele windowse dignut opet, doma nemam iligalnog wise niceg!! help..molim was odgoworite , pomognite mi...hwala
BeyondLEGENDA

apr 2009.

ha uj. Napravila si maksimum ako si pomela tragove na kompu (sruaila operativni sistem) i maknula sve ilegalno iz stana. Samo neznam da li imaju ovlasti da gledaju transakcije po kartici i logove od tvog internet providera (za jedno takvo djelo). Samo to dvoje su ti slabe to ke, i tu si nemo~ea pomoi, a ja neznam koliko e oni ii duboko, jer ujem da se nekad rade i pretresi stanova kod toga ( ovje e). Niata, to je to, staroj reci ato god ~elia, a na muriji se pravi luda i reci da ti nemaa nikakve veze s tim. Mislim da ti drugo ne preostaje.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

apr 2009.

ek bre, KAKO JE UOP`TE MOGUE, da su oni saznali za tu transakciju i doali joj na vrata ?
BeyondLEGENDA

apr 2009.

carina ia. poata joj je doala
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Podaci sa srusenih windoza mogu se pregledati i nakon beskonacno formatiranja i sl (to mi je jedan od poslova), izvadi hard disk iz kucista i nosi ga iz kuce ili cijeli komp. Sto se tice prisluskivanja i prgleda logova, sve im je dozvoljeno, imaju osnovu da traze sudski nalog, pa kuc kuc kod provajdera i kod maticne banke po log files. Reci da si pokazivala mnogim frendovima karticu i da ti mnogo njih dolazi kuci pa bi mogao biti bilo ko, jer su svi vidjeli brojeve na kartici i koristili komp na kom je neki dan crkao hard disk koji si bacila u smece... Nemaju cvrst dokaz, znaju da je neko od vas, ali vi ne znate ko je... :)
BeyondLEGENDA

apr 2009.

prije bi provjerovali da su alieni doali i naru ili s njezinog kompa i oteli disk. Ka~ea da se iz formatiranog diska mogu izvu i podaci? hm udno, ok ako ti tako ka~ea, makar je teoretski fizi ki nemogue iz ni ega stvoriti nule i jedinice koje su nekad tamo bile. predpostavljam da se radi o loaem formatiranju, tj. preglanju magnetske polarizacije. Imaju oni ovlasti za sve, samo je pitanje dali e ih koristiti i koliko e duboko kopati za jedan takav bezazlen slu aj. Mislim da se najbolje praviti lud da neznaa niata o tome, a oni ako iskopaju dokaze, hm, neznam.
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

:signs054: cemu da si radi stetu? uzmi lijepo neki film, i iskopiraj ga 100 puta dok ti cijeli disk ne bude pun. onda vise nema apsolutno nikakve sanse da ti itko procita sto je bilo prije na disku.... (ma u biti ima, ali je toliko mala da je nemoguce reproducirat podatke sa diska, eventualno da je jedan bit, ali megabajte podataka big NO NO, za paranoike koji misle da murja moze sve ko na filmu -> http://sansforensics.wordpress.com/2009/01/15/overwriting-hard-drive-data/) ako ti je to jedan od poslova, stvarno me cudi sto preporucujes da odnosi disk ili jos gore citavi komp :ohno:
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

lijepo cu sutra ici gore..prawit cu se luda..karticu cu reci da sam izgubila(necu je spominjat ako ne pitaju jer otkud da znam da se preko nj. kupowalo)..i da mi je dosla doma nazad postom, nisam ni skuzila da je nema. hard disc ewo sad cu formatirat swe...
tamburaENTUZIJASTA

apr 2009.

ak si narucila sjeme -kak ti panduri pak znaju da je to to.zast nebi bilo da si narucila sjemenke za ptice ili sl.?evo meni je danas stiglo bez frke ili problema-vec su na VLAGI:
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

@tambura a ti za svoje ptice placas neznam 30€ za 10 sjemenki??
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ali slusajte.....oni rekli da je to konoplja i da treba doci u policiju. i otkad smiju otwarat pisma?

apr 2009.

ako je bilo pismo onda ne smiju ali iz holandije je uvjek sumljivo za njih nestala ti kartica i tako nastavi i ja bih bacio hard ne vrijedi toliko viae i da hvaljen windows 98 ne ostavlja nikakve tragove niti se iata mo~e izvu :icon_lol: uvjek jedan komp sa 98 i no problemo
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Nemoras da vjerujes ni meni, a ni nekom drugom ovdje. Iz razloga sigurnosti sklonis hard, komp sam rekao ako te mrzi da vidis hard iz kucista ... Weedrane i Gargamele, nevjerne tome, stavite 100 evrica na sto, doneste hard disc na kojem znate sta je bilo u zadnjih x godina prije brisanja i formatiranja i ja vam to kapiram na externe diskove sa log file-om kada je snimano/brisano/formatirano, da ne idemo offtopic dalje... Fer ponuda zar ne? p.s. Recovery backup usluge koriste banke, kompanije, institucije koje imaju vazne podatke na storage opremi i ne zale pare da sa svojih spaljenih, polomljenih, pokvarenih uredjaja dodju do podataka. Zamislite koliko je potrebno vremena da se sa ispravnih uredjaja koji su samo obrisani ili formatirani dodje do podataka? Hard je sastavljen od ploca sa magnetnim nanosima koji su itekako dostupni nakon formatiranja programima koji kostaju par stotina dolara, za fizka ostecenja koristi se labaratorija u kojoj se rastavljaju diskovi i uz pomoc posebne masine citaju podatci sa nje ali to vec kosta 1000 evrica po radnom satu...
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Citaj sto ti ljudi pisu! Carina je otvorila pismo i oni su to proslijedili policiji! To o gubljenju kartice mislim da to nije pametno, da ces preveliku mrezu lazi isplesti :) i bolji je prijedlog sto ti je rekao nick_promenjen Sto se tice windowsa, obrisi sve podatke s obicnim formatom, ne raditi quick format! I to bi trebalo biti dovoljno. Ako te budu zastrasivali zbog sjemenki, evo ti presuda Vrhovnog suda pa im to mozes pokazati. Nema veze jesu sjemenke placene 100€ ili pola kile sjemena za 15kn sto mozes kupiti u svakom pet shopu, jer sjemenke NE UKAZUJU NA IZVRSENJE KAZNENOG DJELA! U radnjama osumnjičenika ne stječu se elementi kaznenog djela zlouporabe opojne droge iz cl. 173. st. 2. Kaznenog zakona, kad je osumnjičenik držao sjemenke indijske konoplje, dakle on time još nije ušao u kažnjivu zonu djela iz cl. 173. st. 2. Kaznenog zakona, jer samo držanje sjemenki indijske konoplje nije proizvodnja opojne droge. "Vrhovni sud Republike Hrvatske, kao sud drugog stupnja, smatra da je odluka Županijskog suda u Bjelovaru u svemu zakonita i pravilna. Naime, ne ulazeći na ovome mjestu u tumačenje pojmova "uzgoj" i "proizvodnja", potrebno je navesti da prema Kaznenom zakonu (dalje: KZ), kazneno djelo iz cl, 173. st. 2. KZ po*činitelj ostvaruje, među ostalim načinima, i ako neovlašteno proizvodi pripravke koji su propisom proglašeni opojnim drogama. Proizvodnja svakako nije tek na*bava sjemenki indijske konoplje, tu se radi tek o nabavljanju sredstva za počinje-nje kaznenog djela, stoje ujedno česti oblik pripremanja kaznenoga djela, a da bi se radilo o proizvodnji, potrebno je sjemenke staviti u zemlju da izniknu, po po*trebi ih zalijevati i gnojiti da biljka raste i dosegne određenu visinu, jer se tek tada može vještačenjem utvrditi koliki postotak THC-a imaju, pa ako je on veći od 0,3%, radit će se o dovršenom kaznenom djelu. Počinitelj će ostvariti pokušaj ovog oblika kaznenog djela ako u tom procesu proizvodnje bude zaustavljen ili ako lišće biljke sadrži THC, ali u manjem postotku od 0,3%. Prema tome, samim držanjem sjemenki indijske konoplje, Što predstavlja neophodnu ali udaljenu radnju, počinitelj još uvijek nije ušao u kažnjivu zonu kaznenog djela iz cl. 173. st. 2. KZ, a budući da za to djelo pripremne radnje nisu kažnjive, a samo držanje sjemena ne predstavlja pokušaj kaznenog djela, kako je to pravilno zaključio prvostupanjski sud, valjalo je žalbu državnoga odvjetnika odbiti kao neosnovanu. Značenje zakonskoga izraza "uzgoj biljke" koji je dan u cl. 2. st. 1. toč. 4. Zako*na o suzbijanju zlouporabe opojnih droga ("Narodne novine", br. 107/01 - dalje: ZSZODJ ne može se izravno primjenjivati na Kazneni zakon, kako to žalitelj pogrešno misli, nego je u Cl. 2. ZSZOD dano značenje pojedinih izraza u smislu toga Zakona." Vrhovni sud Republike Hrvatske, IV Kž 26/03-3, od 25.1. 2005.
BeyondLEGENDA

apr 2009.

Ajde nick ne fantaziraj. Naravno da se mo~e napraviti recovery backup kad je informacija obrisana ili quick formatirana, zato jer ona u stvari nije obrisana ve je samo obrisana informacija o njezinoj lokaciji da bi hard mogao pisati preko nje kao da je nema, i kad prepiae neato preko nje tada nemo~e ni duh sveti znati ato je bilo prije. Naravno ako se ne prepiae preko cjele ostat e njezini fragmenti i to se mo~e vratiti. Pa valjda znaa prirodu magnetskog zapisa kad se ve bavia s time. I da, mogu se vratiti podaci iz potrganih, oate enih i sl. diskova zato jer su joa uvijek gore. Ali ako prostor gdje su bitovi biva formatiran, zna i ispeglan ili prepisan tada nema povratka. Samo su dva stanja binarnog magnetskog zapisa - pozitivno i negativno, nemo~e sad biti transparentno pa da se mo~e znati da je prije pozitivnog naboja nekad bio negativni ili obrnuto. E sad ato se tie rada os-a i njegovih smicalica sa history zapisima i backupom, u to ne ~elim ulaziti. heh filozofije li
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Low level format pa si miran :)
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Ako te budu zastrasivali zbog sjemenki, evo ti presuda Vrhovnog suda pa im to mozes pokazati. Nema veze jesu sjemenke placene 100€ ili pola kile sjemena za 15kn sto mozes kupiti u svakom pet shopu, jer sjemenke NE UKAZUJU NA IZVRSENJE KAZNENOG DJELA! U radnjama osumnjičenika ne stječu se elementi kaznenog djela zlouporabe opojne droge iz cl. 173. st. 2. Kaznenog zakona, kad je osumnjičenik držao sjemenke indijske konoplje, dakle on time još nije ušao u kažnjivu zonu djela iz cl. 173. st. 2. Kaznenog zakona, jer samo držanje sjemenki indijske konoplje nije proizvodnja opojne droge. "Vrhovni sud Republike Hrvatske, kao sud drugog stupnja, smatra da je odluka Županijskog suda u Bjelovaru u svemu zakonita i pravilna. Naime, ne ulazeći na ovome mjestu u tumačenje pojmova "uzgoj" i "proizvodnja", potrebno je navesti da prema Kaznenom zakonu (dalje: KZ), kazneno djelo iz cl, 173. st. 2. KZ po*činitelj ostvaruje, među ostalim načinima, i ako neovlašteno proizvodi pripravke koji su propisom proglašeni opojnim drogama. Proizvodnja svakako nije tek na*bava sjemenki indijske konoplje, tu se radi tek o nabavljanju sredstva za počinje-nje kaznenog djela, stoje ujedno česti oblik pripremanja kaznenoga djela, a da bi se radilo o proizvodnji, potrebno je sjemenke staviti u zemlju da izniknu, po po*trebi ih zalijevati i gnojiti da biljka raste i dosegne određenu visinu, jer se tek tada može vještačenjem utvrditi koliki postotak THC-a imaju, pa ako je on veći od 0,3%, radit će se o dovršenom kaznenom djelu. Počinitelj će ostvariti pokušaj ovog oblika kaznenog djela ako u tom procesu proizvodnje bude zaustavljen ili ako lišće biljke sadrži THC, ali u manjem postotku od 0,3%. Prema tome, samim držanjem sjemenki indijske konoplje, Što predstavlja neophodnu ali udaljenu radnju, počinitelj još uvijek nije ušao u kažnjivu zonu kaznenog djela iz cl. 173. st. 2. KZ, a budući da za to djelo pripremne radnje nisu kažnjive, a samo držanje sjemena ne predstavlja pokušaj kaznenog djela, kako je to pravilno zaključio prvostupanjski sud, valjalo je žalbu državnoga odvjetnika odbiti kao neosnovanu. Značenje zakonskoga izraza "uzgoj biljke" koji je dan u cl. 2. st. 1. toč. 4. Zako*na o suzbijanju zlouporabe opojnih droga ("Narodne novine", br. 107/01 - dalje: ZSZODJ ne može se izravno primjenjivati na Kazneni zakon, kako to žalitelj pogrešno misli, nego je u Cl. 2. ZSZOD dano značenje pojedinih izraza u smislu toga Zakona." Vrhovni sud Republike Hrvatske, IV Kž 26/03-3, od 25.1. 2005. znaci ako se splletem i priznam da sam narucila sjemenke, tad mi nista ne mogu?
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

prije brisanja i formatiranja, NE nakon ponovog popunjavanja diska. weedran ti je pokusao to laicki objasnit sto se desava. ocito ti to nije struka nego si naucio koristit par programa bez ikakvog razumijevanja sto se u biti dogadja.... i dalje si nas odlucio uvjeravat sa 100e a da nisi pogledao link gdje ti je sve fino objasnjeno sta i kako. @grasak; aspostrumfno je svejedno jel imas quick format ili format, u tom slucaju je nick_promenjen u pravu @balcan; sta si mislio sa tim 98? za recovery je svejedno koji je os bio gore...
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

sve je to lijepo,ali cemu to,zensku zanima kako se rijesiti murije,a ne gdje odnijeti komp na servis i kako vratiti podatke..kuia ono ovo ono!!

apr 2009.

gargamele probaj sve to sa 98 pa mi javi :icon_lol: nema da brinea nosili jedan lap top od moga poznanika u njema ku kod nekih vrsnih stru njaka i mogli su vidjet ato je imao u tom momentu ali niata ato je radio ranije niti podatke
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Mogu. Ovo je jedna presuda, ali posto mi nemamo precedentno anglosaksonsko pravo, tada to misljenje Vrhovnog suda nije obvezujuce. Ono je smjernica kako bi suci trebali donositi odluke, ali nije obveza i stoga sudac moze tebe proglasiti krivom. Ti se pravi mutava, reci da nemas pojma sto se i kako dogodilo, da ti sa nikakvom drogom nemas veze, a ako te pocnu napadati, reci ono sto sam ti u prethodnom postu rekao da se pola kile sjemenki moze uzet za 15kn i zasto onda ne idu njima u trgovine i ne dovode njih na obavjesne razgovore! Jos jedna stvar, ti sutra ides na obavijesni razgovor, tako se moze zakljuciti iz toga sto si rekla. Ako tvoj odvjetnik ne bude nazocan, tada oni sadrzaj tog obavijesnog postupka ne mogu upotrijebiti kao dokaz u eventualnom kaznenom postupku. Ako je odvjetnik nazocan, tada je to sluzbeni dokument i sve sto si tada rekla se moze iskoristiti i na sudu.
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

priznala sam swe staroj..i rekla da moram rec istinu ..ide samnom..sad sam najebala ..sta cu!!!!???
BeyondLEGENDA

apr 2009.

opali aamar inu staroj da se sabere ako ne ~eli da joj k er najbe viae nego ve je. Uostalom vjerojatno su to i njezine pare koje e platiti kaznu, nebi joj trebalo biti svejedno.
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Reci staroj da ce ako se to sve ne odbaci optuziti te za cl 173 st2 Kaznenog zakon gdje je NAJMANJA kazna 3 godine zatvora! Nikakav uvjet, tu je sve ili nista, zatvor ili oslobodjenje, nista izmedju. Usto, trosak odvjetnika po rocistu je ~4000kn, pisanje zalbe ~3000kn. Odvjetnik ti treba kod istraznog postupka, to je jedno rociste. Onda nakon sto podignu optuznicu ce biti jos jedno rociste. Pa kad te osude, zalba. Pa onda na vrhovni sud i ako vrate postupak na pocetak to je opet rociste. To je minimalno 10 000kn troskova i neka bolje ne luduje s iskrenoscu i neznam cime. Ovo je drzava gdje veliki kradu i odlaze nekaznjeno pa zasto da ti budes budala i zbog zatucanosti zakona i citave drzave ides u zatvor jer si "posten"? Sudeci po nicku, '91. si godiste. Znaci punoljetna, ali mladji punoljetnik jer imas manje od 21 godine. To ti pomaze, ali bolje da se sada ocistis nego da se to razvlaci po sudu!
FukmondoAMBASADOR

apr 2009.

sluaaj staru,najbolje ce da prodjes a u kancelariji na razgovoru nek ona tebi opali aamar inu nema svrhe folirat,neka majka udre po tebi za ozbiljno:vb_whip: pis:icon_lol:
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

hhaha...ewo skulira sam se ..popricala s frendowima i lijepo ...kako grasak99 reko prawit se luda, poziwat na zakon cl 173 str. 2 i reci kako obozawam biologiju,a lijepa je biljka, zar ne...:icon_lol:?? drzanje sjemena nije kazniwo dijelo.. ljudi hwala wam swima na pomoci...:lock::lock: jos ako se ko jos cega sjeti pametnog..neka pise..da imam sto goworit tamo =)..ima wremena do jutra =)
Petar PanPOZNAVALAC

apr 2009.

za nepovratno brisanje podataka sa hard diska imate neke program ie za koje uope nije potreban format C. ja koristim CyberScrub Privacy Suite
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ee grasak99 sad sam widjela nowi post? nemoj zezat sto mislis o owome mome zadnjem??? ili ono twoje gore? tnx =)
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Razmazena, doslo je vrijeme je da odrastes i preuzmes zivot u svoje ruke, doduse malo prerano ali sta je tu je, punoljetna si. Iskoristi vece za ozbiljan i smiren razgovor sa starcima, pokazi svu svoju zrelost i smirenost ovom momentu i vladaj situacijom. Samo ti znas kako ces sa starcima da razgovaras i podignes vas odnos na jedan novi nivo. Zelim ti sve najbolje i puno vjere u samu sebe. OFFTOPIC: Ocito je da vjerujete u sve sto procitate na netu, nije ni to lose ponekad. Nazalost ovo nije mjesto za argumentovano iznosenje cinjenica, dokaza i prakticnih primjera sve sa imenom, prezimenom, refrenc listom i radnim mjestom. Ko zna moza se nekad i sretnemo pa stavimo ovu opkladu na sto :). Moze na PM da se dogovorimo :)

apr 2009.

previse panicaris, sto ti rekao nick skuliraj se, sada trebas biti prizemna, jbga sto je tu je... kak kaze nas narod '' sad sam jedi svoja govna'' xD malo grub nacin, ali istina je takva LOL
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Nemoj se ti "pozivati" na cl 173 :D Ti se pozivaj na to sto stotine trgovina drzi sjeme konoplje, ne samo pet shopovi, nego bilo koja trgovina koja ima odjel za zivotinje ce vjerovatno imati i neke sjemenke za ptice koje su 100% konoplja ili u sastavu imaju sjeme konoplje i ono je ZIVO, klijavost mu je oko 90%! Porazgovaraj s materom, objasni joj da je najbolje se pravit mutav, a neka se i ona pravi mutava, jedino me brine to sto si narucivala kreditnom karticom, da to nisi uradila slucaj bi 99% pao dolje, a ovako je to zajebano.
GerilacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Nemoj se ti pozivati na niata. Pusti njega/njih da pri a/ju. Ti samo budi smirena, uzmi u obzir da je i inspektor s kojim ea pri ati samo ovjek i kao prema takvom se i odnosi. Nisi napravila niata loae, pa se tako i osje aj i ponaaaj... Sve 5, sve pomaloo... easy... sve e biti uredu. :cool44:
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ma swe ja to kuzim..nego zanimam me da kazem da sam narucila(radoznalost =) )..ili otkud to owdje na moju adresu?
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Ali moja matera ti je MUTAWA..100% i nece lagat!! A poslije ce srat..i opet ja za swe kriwa ..:sick::rofl:
GerilacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Ma ku~i ja to s starom, ni moja nije u stanju prihvatiti neke stvari... Kao prvo ti savjetujem da ne dopustia da stara bude sa tobom za vrijeme razgovora, jer e ti samo pritisak stvarati i ote~avati situaciju, tj. ti ea biti nervoznija. Ako ti ata bude prigovarala, ljepo zamolia gospon inspektora da bi htjela pri ati nasamo, pa e ju netko ispratiti iz prostorije. Kenjat e ti i ovako i onako, pa si barem donekle olakaaj. A kao drugo je razgovor koji ea voditi sa gospon inspektorom. Imaj na umu ono ato sam ti prije rekao: i on je ovjek i tako se odnosi prema njemu. Pri aj s njim, ako je joa netko u prostoriji svejedno pri aj s NJIM, vodi razgovor s njim, nastoji voditi razgovor s tom jednom osobom. Diai, polako diai, gledaj ga u o i dok pri aa s njim i dok ti pri a, prati njegove reakcije i onda kad te ne gleda. Kada te neato pita, razmisli prije nego ato zinea. Ako te pita jesu li tvoje sjemenke, ka~i da nisu jer ih nisi dobila. Kada te zatim pita jesi li ih naru ila, tada ga prekini protupitanjem, "Za kakav prekraaj ili kazneno djelo me sumnji ite?", jer to uostalom imaa pravo znati. Zatim kad dobijea odgovor pitaa ga kakva je kazna za to. I zatim ga pitaa joa atogot te zanima o istom, pa sama zaklju ia dali ti se isplati priznati ili ne. I to ti je cijela mudrost. Ja mislim da, ukoliko ti je ovo prvi prekraaj, ne bi trebalo biti ve ih problema. I joa jednom, pomaloo, easy... :cool44:
elephant0rAMBASADOR

apr 2009.

kakva zalost da moras uopce prolazit kroz ovaj proces.. nemam specijalnih savjeta za tebe, osim da puno trepces okicama i izgledas izgubljeno.. a ako te bas stavu u skripac.. kao gledala ti slike preko neta pa kupila fini bluberry flower.. kad ono to droga.. a*****ti misa.. otkud si mogla znat siroce.. u svakom slucaju sretno.. :) kad smo vec kod bluberrya.. koji strain si narucila?
BeyondLEGENDA

apr 2009.

Ma da, murjacima se uvijek vjerovalo. Moj frend je pao s ekipom (3 grama) i rekli su mu da onaj tko prizna da je njegovo da e ih sve pustiti. Ovaj priznao, i dobio godinu uvjetne s tim da je imao odvjetnika kojeg je platio sveukupno 10000kn), s tim da su optu~bu toliko izkrivili i izlagali da je to nevjerojatno. Totalno su ga isprepadali napuaenog skupa s ekipom i svi svaata izblebetali nepovezano i nagovoreno od strane murjaka. Sve ata su rekli upotrebljeno je protiv njih! Murjaci NISU ljudi (LOL) i prema njima se nesmijea odnositi kao prema ljudima, oni su slu~bene osobe koji e te sjebat kad stignu. Zato razma~ena ne vjeruj nikome niata, bilo bi dobro da imaa odvjetnika, jer ovako si krhka, pogotvo ako e ti se stara mjeaati u slu aj sve e oti i maksimalno kvragu. Neznam ata da ti ka~em viae, ali ja bi na tvom mjestu poricao sve, doslovno sve, svaku vezu sa narud~bom i prepustio se sudbini. Ako ea biti iskrena najbat ea, ako ea biti poluiskrena opet ea najbati i to joa bolje, ako ih pokuaaa smotati, oni e tebe smotati skroz, zato se dr~i jedne pri e, pori i sve (mo~da e odbaciti optu~bu zbog neura unjivosti optu~enog lol) sretno Oni nemaju zapravo nikakve dokaze i ja mislim da ih nee ni pokuaati pribaviti jer je slu aj premalen za ozbiljne akcije kao ato su odlazak provideru i tra~enje logova ili izvjeataj o kupnji karticom. To nije neato ato se mo~e "samo tako usput" (makar mogu) niti oni znaju da si ti to kupovala karticom i naru ivala preko neta. Oni nemaju niata, a ti im nemoj niata ni ponuditi.
GerilacISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Aj nemoj pri ati gluposti... Jako loa primjer. Da, MURJACI nisu ljudi, murjaci su nekulturne, izkompleksirane, neobrazovane, zatucane svinje... No s ve inom je INSPEKTORA druga pri a. Nitko zdrave pameti ne e vjerovati murjaku, a tvoj frend je o ito retardiran, koliko got da je bio napuaen. Sa murjacima jednostavno nemaa posla i to ka. Ako ima ata kenjat neka vodi u postaju ako ne, nek odjebe, pez puno konverzacije i dogovaranja, pregovaranja, ....
choki123POZNAVALAC

apr 2009.

doi tamo i budi ozbiljna ful,gledaj ih stalno u o i sa nekom bezizra~jnom facom ono bez straha i pri aj kratko i samo ata te pitaju irazmisli prije nego ato ka~eamka~i naru ila si al si vidila sliku pa si mislila da je neko rijetko cvijee,i staru skuliraj isto,joj znam kako zna bit teako nekad sa starcima,ja ne ~elim sad govorit protiv murjaka openito da su gamad i ubrad,al kolko ja znam i kolko sam uo i vidio,veina ih je stoka koja ne zna ni ata radi,a ovisi i o murjacima ato se tvog slu aja ti e,znam neke koji su pali sa po par grama i par biljaka,imali su dokaze i sve i izvukli su se sa uvjetnom bez puno muke,a i neku su padali zbog 0,1 grama i potroaili brdo para na odvjetnike da bi se izvukli
FukmondoAMBASADOR

apr 2009.

hehehe razvukla se spika sto je dobro,brinemo se svi:) nego ajd ti nama sutra javi sta si rekla i kako je to sve proslo... jer od puno akula ima da te zabole glava:sun2:
krasta-zgPOZNAVALAC

apr 2009.

reci cu ti samo jednu rijec-iskoristi zenske sposobnosti :)(ne mislim nista lose)

apr 2009.

Fine li ekipice na forumu vutra.org. Sve borci za "svetu biljku", dok ne bane cajka na vrata. Onda bi svi nijekali i pravili se glupi i brisali hard diskove. Curo, lipo ajde tamo, kad te pita jesi li narucila, jesam, jer i jesi. Za osobnu uporabu. Nije bilo puno ni masovno planirano. Volim zapalit, volim biljke, volim travu, a ne da mi se smucat s kojekakvim klosarima i dilerima da bi nabavila dim. Nemoj previse mudrovat, a mater bi (kad vec dimis) trebala jednom uputit u materiju. Ako joj se svidja, ok, ako ne, opet dobro. Mene su triput "ulovili", svaki sam put od pocetka imao otvorene karte i sve je proslo izvrsno. Cak i u Hrvatskoj.
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ljudi hwala..jawim se poslije razgowora..ah...=(
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

e swe je ok bilo..rekao lik da nije ilegalno imat sjemena kod sebe i swe ok. samo je malo pito ono owo i to je to =).. nego owako meni stara nezna da ja :sick:...misla likusa da mi se swidala biljka pa kao ukras..haha i kupila( reko joj murjak ) tester.. owako zadnjih 2 tj uzela sam 3 dima i to je bilo to... proslih mjesec i po pousila sam 1 cigaru..nista wise... ja mislim da mi ne bi trebalo nista pokazat. ?????
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Jesu ti dali sjemenje onda? Ako nije ilegalno, onda su oni izvrsili kradju.
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ee ma necu da se swadam...nisu nista wratili ali..samo nek je proslo..nema weze..necu sad nista 3mj. samo neka swe lijepo prode..stara mi jos u soku..nesmijem wan iducih mjesec dana:ohno:.... e hwala na pomoci..puno si mi pomogo..i swi ostali..hwala wam...:sun2: nego sto mislis hoce mi test sto pokazat? :crash:
BeyondLEGENDA

apr 2009.

nee niata test pokazati ... nego ato su te pitali i ato si rekla?
G e r o n i m OENTUZIJASTA

apr 2009.

Drago mi je ato je sve na kraju dobro zavrailo
tamburaENTUZIJASTA

apr 2009.

ja za 5 sjemenki platih 32 eurica ali kad je postarina skupa.... ma nije mi jasno da te zbog toga zajeb....jer u principu oni moraju dokazati da je ona imala protuzakonite namjere.narucivanje nije zabranjeno,a oni neka dokazu...nek veli da je narucila jer je mislila da se mogu jesti sjemenke....znam da je glupo,ali oni moraju ono sto ti kazes napisati u zapisnik a ne ono sta pretpostavljaju.:2flip:
tamburaENTUZIJASTA

apr 2009.

kak ti nisu vratili?znaci ti njih sad mozes tuziti...oni su prisvojili tvoju imovinu-znaci moraju ti to i vratiti...jooooooj gamadi majko mila
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

mislis?? ahhh hwala bogu nista...udem ja , ja stara i inspektor..neki mladi simpaticni..pita me dali je to moje..ja kazem: ne, nije, tar ne drzim ruci..on: ok, jesi narucila...ja pitam koje su kazne: on da nisam za nista optuzena, samo ih intresira otkud to na moje ime...stara se umijesa i kaze narucila. on me pita koju frendicu imam gore, koja mi to slala( wajda jer sam trazila stawili mi na kowertu ime koje je ko fol slalo).. stara zinula ja se umijesala da ne spomene karticu i rekla da sam poslala pare nekoj likici(preko poste gore) koja mi je to poslala.. neznam kako se zowe ni nista =) poslije me ispitiwali za ocjene, drustwo, izlaske...malo sam muljala jer ih znaju i trazila neka lijewa imena sto su zapisali, powecala si uspjehe, smanjila izlaske i tako...pito me sto bi s tim?, zasto sam to narulila?, staroj reko da kupi test i tako...rekla sam da mi se swidala biljka i da sam ju zelila za ukras sobi:dog_walk2:... na kraju je jos nesto zapisao i rekao jos da nesto cu imat s centrom za socijalnu skrb i tako..swe ok i swe kul..bila sam ful skulirana mirna...izwadila nausnice, pirs, mlade se nasminkala, simpa mlade obukla... i tako swe ok swe cool =)
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

a sta rec.. balkan - hrwatska.. hahha =)
GerilacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Jeej, posluaala si me! :clap: :icon_lol: Al' rekao sam ti i da se otarasia stare...:ohno: No nije ni bitno! Va~no da se dobro zavrailo! :181:
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

imam osjeaj da je mladi simpati ni inspektor prisvojio te legalne sjemenke da posadi koju bilj icu "za ukras" :icon_lol: uglavnom, dobro si proala, odsad pazi ata radia jer e ti stara sigurno biti na oprezu sretno :sun2:
gargamelPOZNAVALAC

maj 2009.

pretpostavljam da je razmazena91 maloljetna? mozda cak 91. godiste ... u biti nadam se, jer ako je u kazni mjesec dana s 20 :ohno:... inace drago mi je da te nisu previse zahebavali....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se